منم از رنج 49 - 52 آی پی گرفتم اینترنت نداشت و تو نت بیل آی پی رو 0.0.0.0 نشون میداد
الانم که از 232 گرفتم اینترنت داره ولی تو نت بیل آفلاین نشون میده
Printable View
منم از رنج 49 - 52 آی پی گرفتم اینترنت نداشت و تو نت بیل آی پی رو 0.0.0.0 نشون میداد
الانم که از 232 گرفتم اینترنت داره ولی تو نت بیل آفلاین نشون میده
نقل قول:نقل قول:
دیتا رو حدود 1 ساعت قطع کردند برای بار سوم طی این چند روز و تازه وصل شده مثل برق که قطع میشه ! البته از مزایای کمبود پهنای بانده به گیرنده های خود دست نزنید!:n23:نقل قول:
الان یه چند دیقه نت قطع شد بعد که برگشت پینگ بهترشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بصورت رندوم از این رنج IP می گیرید یا خودتون کانکت می کنید؟؟؟نقل قول:
قبلا من با آی پی دلخواهم کانکت میشدم ولی بعد از چندروز دیگه نشد و باید دعا میکردم یه آی پی خوب گیرم بیاد و همونو تو کانکشن ست میکردم
نقل قول:
بله درسته الان خیلی از رنج ها رو بستن و فعلا" همین آی پی رنج رو استاتیک روی مودم ست میکنیم و کانکت میشیم البته کیفیت این رنجها با همدیگه فرق میکنه. اگه نمیتونید وصل بشید یا این آی پی اشغال شده و یا از فرم ور مدمتون هست که دچار اختلال میشه شما یکبار فکتوری ریسیت کنید .:n12:
لطفا" دیگه رنج آی پی رو کامل نذارید بنده هم پاک کردم ظاهرا" اینجا داره مونیتور میشه و اینترنت ما رو قطع میکنند. ببینید به چه حال و روزی افتادیم ! :n21:
دقیقا! من که خیلی وقته به این قضیه پی برده بودم ولی خیلی وقتا مهم نبود برامنقل قول:
نیم ساعت پیش میخواستم یه عکس بذارم که پشیمون شدم و نذاشتم، از دست همین جاسوسی ها و ... :n21:
پیشنهاد میکنم دوستان از طریق پ.خ باهم تبادل اطلاعات کنن و به افرادی که جدیدا عضو شدن یا خیلی کم در تاپیک دیده شدن
هیچ اطلاعاتی داده نشه :n09:
محتوای مخفی: خسته نباشید مهمانان عزیز
کشورهای دیگه در حال ارائه اینترنت فیبر با قیمت نا چیز هستند کشور ما در پی محدود کردن - فیلتر کردن - داغون کردن نت با قیمت نجومی هست!
متخصص اینکارا IVAN هستش :n02:نقل قول:
چنان تعرفه هایی رو میکنه که آدم شاخ درمیاره
ما که نمیتونیم در این حد ها باشیم لااقل ببینیم شب چله ای انرژی بگیریم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 15$ در ماه:n12:
اینم از سرویس 1000مگابیت سوپرآنلاین ترکیهنقل قول:
نقل قول:سلام خدمت مهمانان عزیزنقل قول:
مرگ بر مخابرات
:n02:
با این اوضای مخابرات پس باید از ماکس نت دوباره نت بگیرم.
ماکس نت سرویسای وی ای پی و مکس کلاسش عالین ولی دو مگابایت مصرف کنی برات میزنه دو گیگا بایت : |
3 سال ماکس نت داشتم پول خون باباش رو هم ازم گرفت .. هر 3 روز یه بار باید میرفتم حجم اضافه میگرفتم.
اینم از شانس من
اومدیم پارس انلاین گرفتیم 3 4 بار روز و شب با 800 900 دان میکردم ولی الان شبا با زور به 80 میرسه اصلا ارزو شده این سرعت نت برام:n28:
دو هفته ای میشه که پینگ و سرعت و دانلود شبانه و کلا همه چی داغون شده ! دانلود شبانه ی من تو این دو هفته دقیقا نصف شده و هر روز هم داره بدتر میشه !نقل قول:
دم نماینده فروش مهاباد گرم . امروز اومدم دیدم ریت خطم شده 8 مگ :n02:
اینم دانلفود از سرور خارجی :
دانلود از خود سرور صبانت :
شما هم نمی تونید به اون آیپی خاص وصل بشید ؟ :دی برا من دیگه وصل نمیشه فکر کنم جاسوسا خبر دادن :دی
نقل قول:
من به همون رنج وصل هستم ولی انگار محدودش کردند.
مخابرات مچکریم!
اینم 1 مگ مخابراتمون با رنج 2.187
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=316ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=319ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=316ms TTL=45
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=198ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=197ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=198ms TTL=42
راستی ، رایگان مخابرات 1 تا 7 هست؟
اینم 2 مگ مخابرات
دوستان خواهشا کنار تست از سرورهای ایران یک تست از سروهای خارجی هم بزارید چون سرورهای داخلی از اینترنت استفاده نمی کنن تست از رو پورت جداگانه ای انجام میشه که داخلی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه با آی پی من قابل دسترسی نیست! چون سرعت واقعی روبا ابزارهای مختلف نشان میده و مخابرات بلاکش کرد.
مخابرات: اگه بلاک کنم نذارم تست بگیرید چی!:n10:
مشترک مورد نظر: ها چی؟ ییییییه؟؟؟!!!حالا دیگه سایت از دسترس خارج میکنی ؟:n24:
فیلترچی!
خرابکار!
جاسوس!
خجالت بکش!
حیا کن!
سلام دوستان
من تقریبا سه هفته هست که از پارس انلاین سرویس گرفتم(۲ مگ محدود) ولی رو ۹ بسته شده دو هفته ی اول شب و روز با ۹۰۰ ۱۰۰۰ دان میکردم ولی این هفته روزها با ۲۰۰ ۳۰۰ و شبا زیر ۵۰ دانلود میکنم.زنگ هم میزنم به پشتیبانی میگن که اونموقع سرعتت زیادی از سرویست بیشتر بوده وگرنه الان سرعتت کاملا طبیعی هست.اینم از پارس نمیدونم تا کی باید تو کف اینترنت پر سرعت باشیم
سلامنقل قول:
بهتره شب بعد از ساعت 2، زنگ بزنید به پشتیبانی ( پشتیبانی تهران ) و بهشون بگید که سرعت دانلودم کمه ! یعنی از سرعت اسمی هم کمه ! بهتر میتونن راهنماییتون کنن! پشتیبانی ارومیه کلا تعطیله !
دقیقانقل قول:
من دو سه روز اول به پشتیبانی تهران که متصل بود کلا تو هنگ بودم خیلی خیلی خوب راهنمایی میکردن یه مکالمه حداقل ۴ ۵ دقیقه طول میکشید خیلی با ادب و با حوصله جوابگو بودن ولی امروز پشتیبانی ارومیه شاکی هم شد که چرا انتظار زیادی دارم گفتم انتظارم زیاد نیست ۱۴ روز بود با سرعت ۱ مگ در ثانیه دانلودمیکردم ولی الان نه.گفتش اونموقع خط خلوت بوده
درسته برای همکار بنده هم اتفاق افتاده که سرعت بسیار پایین بوده. جمعه عصر بود با پشتیبانی تهران تماس گرفتیم بعد از پیگیری و شرح وضعیت سرعت پروفایل رو از 1 مگ به 3 مگ بالا بردند و گفتند میتونیم با این سرعت در ساعات غیر پیک دانلود کنیم!:n12:
دقیقا همینطوره. پشتیبانای تهران خیلی برخوردشون و سطح دانششون بهتر هست. امروز از مخابرات مهاباد زنگ زدن خونه گفتن شما اینترنتتون مشکل داشته ؟ گفتم آره ، SNR خط از 6 بالاتر نمیره مرتب لینک میپره. طرف هنگ گه کرد هیچ، برگشته به من میگه شما هر مدرکی هم در این زمینه داشته باشید ولی من چند ساله اینجا کار میکنم اینجا و اطلاع دارم ... انگار من طرفو به چالش کشیدم یا خواستم بگم مدرک دانشگاهی دارم تو این زمینه (که ندارم) :n09:نقل قول:
دوستان اینترنت 2 مگ مخابرات من :n19:
سلام به همه دوستان عزیز
احتمالا متوجه غیبت 4 روزه من شده اید! ( البته امیدوارم )
فقط می تونم بگم با عرض معذرت، دزدتر و بی شرف تر از این مخابرات وجود نداره!
نقل قول:
شرح اقدامات انجام شده :
شرح اقدام پيوست زمان اقدام
كاربر گرامي خواهشمند است با توجه به اينكه شكايت شما مشخص نيست خواهشمند است نسبت به ارائه مستندات اقدام نماييد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1392/10/03 16:01:32 كاربر گرامي شكايت شما در سامانه ثبت شده و در حال بررسي مي باشد 1392/09/29 17:06:19
پ.ن:
از وقتی ماجرای جاسوسی کردن مخابراتی های ... شده رو تو این تاپیک مطرح کردیم و گفتیم بیشتر بصورت مهمان میان الان ماشالله شاهد حضور تعداد زیادی از کاربرای جدید هستیم :n02:
سلام دوستان، من چند سالی هست سرویس 1 مگ محدود شبانه رایگان آنا اینترنت داشتم و اخیرا سرویس 2 مگ محدود شبانه 1/4 قیمت از همین شرکت گرفتم سرعت و پشتیبانیشون خوب هست. سرعت دانلود از سرور خارجی تقریبا 180 و از سرور داخلی 240 هست. سرعت آپلود برام مهم نیست:
ولی چون سرویس 2 مگ شبانه رایگان ندارند میخوام از یه شرکت دیگه سرویس 2 مگ یا بیشتر ، شبانه رایگان بگیرم.
خط تلفنم مربوط به مرکز مخابراتی فجر ارومیه هست با پیش شماره 337
لطفا راهنمایی کنید از کدوم شرکت تهیه کنم؟ مخابرات؟ پارس انلاین؟ مبین نت؟ شاتل؟ صبانت؟ شرکت بهتری میشناسین؟
سرویس 6 مگ صبانت میتونیم نهیه کنم؟ کیفیتش چطوره؟
ممنون. :n16:
نقل قول:
قشییده! :n11:
اولندش داداش لینک خود اسپید تست بذار.نقل قول:
دوییوما" این Iran telecom.... مشکوک میزنه !:n24:
بعد شم این تست 256 مخابرات نامحدود بنده دقت کن تک پورتم 256 بالاتر نمیره باگ هم نیست اکانتیگ ارومیه هم قاط نزده ! :n05:
این بچه رو جدی نگیر، همینطوریه ، میاد تست فیک میذاره و دلش به همینا خوشه ، چیکارش داری؟:n02:نقل قول:
وقتی تست از رنج آی پی 5.234 باشه Iran telecom می نویسه!!!
اینم از مسیر جدید: هندوستان!!! :n02:
[HTML]Tracing route to 4.2.2.4 over a maximum of 30 hops
1 30 ms 31 ms 31 ms 80.191.199.120
2 31 ms 31 ms 31 ms 80.191.199.89
3 31 ms 30 ms 32 ms 217.219.148.161
4 45 ms 45 ms 45 ms 78.38.245.222
5 49 ms 48 ms 49 ms 217.218.158.42
6 49 ms 51 ms 52 ms 195.146.33.30
7 52 ms 51 ms 55 ms 10.10.53.30
8 53 ms 54 ms 54 ms 10.10.36.218
9 251 ms 251 ms 252 ms 125.22.1.37
10 330 ms 330 ms 327 ms 59.145.7.86
11 306 ms 306 ms 308 ms 4.26.0.89
12 306 ms 310 ms 306 ms 4.69.144.201
13 310 ms 308 ms 309 ms 4.2.2.4[/HTML]
سلام دوستان، من چند سالی هست سرویس 1 مگ محدود شبانه رایگان آنا اینترنت داشتم و اخیرا سرویس 2 مگ محدود شبانه 1/4 قیمت از همین شرکت گرفتم سرعت و پشتیبانیشون خوب هست. سرعت دانلود از سرور خارجی تقریبا 180 و از سرور داخلی 240 هست. سرعت آپلود برام مهم نیست:
ولی چون سرویس 2 مگ شبانه رایگان ندارند میخوام از یه شرکت دیگه سرویس 2 مگ یا بیشتر ، شبانه رایگان بگیرم.
خط تلفنم مربوط به مرکز مخابراتی فجر ارومیه هست با پیش شماره 337
لطفا راهنمایی کنید از کدوم شرکت تهیه کنم؟ مخابرات؟ پارس انلاین؟ مبین نت؟ شاتل؟ صبانت؟ شرکت بهتری میشناسین؟
سرویس 6 مگ صبانت میتونیم نهیه کنم؟ کیفیتش چطوره؟ سرویس 10 مگ شبانه رایگان آسیاتک؟ ماکس نت سرویسهاش خوبه؟
ممنون. :n16:
دوستان خواهشا بگین 512 نامحدود مخابرات سرعتش حدودا چنده؟
سرویس های نامحدود اون خرابشده همون سرعت اسمی رو میده یعنی 512 خیلی شاهکار کنه 60کیلوبایت ترنسفر میده :n21:نقل قول:
چه جریانی؟ :n02:نقل قول:
دیگه چی میخوای بابا ؟؟؟نقل قول:
ما همینشم نداریم !!! برای سرعت 50 باید ماهی نزدیک 40 تومن پول بدی:n23:
نقل قول:
یه مدت اومدیم اطلاع رسانی که کردیم که فلان رنج آی پی خوبه و ... ، جاسوسا اومدن دیدن و بعد از اون همه آی پی ها به فنا رفتن!!!
درمورد نامحدود هم باید بگم وقتی پینگ 4.2.2.4 تو ساعات غیرپیک 350 و ساعات پیک ترافیک به 800 میرسه بنظرت بازم خوبه؟؟؟
عجب!!!! پس همچین آدمایی داریم تو کشور!!! امیدوارم با خوندن این متن خجالت بکشن !!! مسخره های جاسوس :n22:نقل قول:
پینگ زیاد شما کمتر از تایم اوت ما نیس:n02: