برای کارهای گرافیکی و نرم افزار های سنگین که احتیاج به پردازش گرافیکی سنگین دارن سری Quadro پیشنهاد میشه و بیشتر رو لپ تاپ های مهندسی مثل Latitude و Tecra ( به عنوان مثال ) پیدا میکنی که قیمتش از مشابه هایی که Geforce استفاده میکنن بالاترهنقل قول:
برای کارهای گرافیکی و نرم افزار های سنگین که احتیاج به پردازش گرافیکی سنگین دارن سری Quadro پیشنهاد میشه و بیشتر رو لپ تاپ های مهندسی مثل Latitude و Tecra ( به عنوان مثال ) پیدا میکنی که قیمتش از مشابه هایی که Geforce استفاده میکنن بالاترهنقل قول:
از نظر کمی Acer بهتره اما خب کیفیت Asus بهتر هست در ضمن X59 رو میشه تا 880 تومن هم پیدا کرد ...نقل قول:
اگه میخوای دستگاهی بگیری که امکانات کامل داشته باشه میتونی Acer رو بگیری اما کیفیت ایسر با اسوس قابل مقایسه نیست ...
برای اینکه قیمت تمام شده برای سازنده پایین تر در بیاد و بیشتر تو کشور هایی که قانون کپی رایت رعایت نمیشه این کار رو میکنن تا قیمت کمتر در بیاد و تو ایران هم که ماشاالله کسی پول برای نرم افزار اصل نمیده و همه کرک شده نصب میکنن و اینطوری نسخه های اورجینال هم حیف و میل نمیشه ...نقل قول:
تو کشوری که همه باید License اصل بخرن براشون به صرفه تره که یه جا لپ تاپ رو با سیستم عامل بخرن تا اینکه خودشون نصب کنن ...
آره مشکلی از بابت نصب ویندوز نیست و درایور های هر سیستم عامل هم دیگه به راحتی پیدا میشه و میتونی خودت براش ویندوز بریزی ...
میتونی sr 130 یا sr 290 رو بگیری با گارانتی نوتالی اولی 1.220.000 و دومی 1.250.000نقل قول:
يه راهنمايي : ببين دوست من دوربينهاي معماري فقط با كارت گرافيكي كوادرو كار ميكنن. رندر گيري كوادرو هم كه خيلي محشره. برو سراغ لتيتود . d830 آخر لپتاپه برات . اينو ميگم يه عمر دعام كني/ به راحتي درايور ايكس پي رو ميتوني پيدا كني و اينكه با داك استيشن فابريك حدود 1700 قيمت داره البته با مشخصات عالي T9300 - quadro 140 NVS - 320G , 4G
سلام دوستان :10:من ميخوام يه سوني fw373 بخرم اولا ايرادي و اشكالي و ضعفي داره كه لازمه من قبل از خريد بدونم؟؟؟ اگه ضعفي داره لطفا راهنماييم كنين. و دوم اينكه ميدونين چطور ميتونم پولشو جور كنم؟:31: ممنون ميشم اگه در مورد سوال دومم راهنمايي كنين:11:
بله دیجیتالهنقل قول:
کیفیت ایسر پایینه . ایسر فقط منتاژ میکنه a open براش قطعه میزنه
ولی اسوس خوش تولید میکنه
سلام
من به يك نوت بوك براي اتصال به اينترنت نياز دارم البته شايد 10 ساعت در روز بايد لب تاب روشن باشه
خودم n500 لنوو را انتخاب كردم
من از بابت هزينه مشكلي ندارم اما نياز نميبينم براي ساير قابليت ها كه به كارم نمي آيد بول بدهم
با ظاهر لنوو هم مشكلي ندارم
در ضمن عجله هم ندارم
لطفا راهنمايي كنيد
متشكرم
تکراری شد ببخشید
نقل قول:
کیست مرا یاری کند ؟
تبلت دستگاهی باید باشه که سبک باشه و کوچیک و اگه بر فرض هم دستگاه 14 اینچی موجود باشه که بخوای بعنوان تبلت استفاده کنی اصلا به صرفه نیست چون تبلت ها معایب خاص خودشون رو دارن و با باون بودجه میتونی یه لپ تاپ 15 اینچی عالی بخری ، تبلت ها از سایز 8 الی 12 اینچی ( ماکزیمم ) ساخته میشن و بهترین تبلت ها رو HP و Fujitsu Siemens دارن ...نقل قول:
البته تبلت های کوچیک و فوق سبک هم داریم مثل UX های سونی ...
سلام یک سوال dv4 1211 با امکانات زیر وقیمت 1100000 مناسب هست ؟
AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-82
• 2.3 Ghz, Level 2 cache 2 MB
ram 4
hdd 320
vga ati 3200
lcd 14
blue ray
البته میدونم cpu ضعیفتری نسبت به اینتل دارد ولی قیمتش هم پایینتر است و blue ray هم دارد.
منظورت از سوالت چیه ؟؟ میخوای از ادمین ها تقاضای وام کنیم برات ؟؟ :27:نقل قول:
والا تا جایی که اطلاعات من قد میده باید پول داشته باشی که بخوای چیزی رو بخری !!
گرافیک بسیار ضعیفی داره که برای تبلت ها مناسبه نه برای یه لپ تاپ 14 اینچی با بلو ری ...نقل قول:
به نظر من نمی ارزه با این قیمت گزینه های بسیار مناسب دیگه ای میتونی بخری ...
در جواب درخواست دوست عزیز amirabedian
امیرجان این هم اطلاعاتی که خواسته بودی در مورد سوالت ، کلا 3 نوع راه استفاده از لپ تاپ برای دیدن برنامه های تلویزیونی هست :
1-خرید لپ تاپی که Tuner داخلی داره و شما فقط باید بهش آنتن بزنین مثل Qosmio ها و برخی از اسوس ها
2-استفاده از کارتها Tuner جانبی از طریق پورت های PCMCIA و Express هست
3-استفاده از Tuner های جدید USB که هم کم حجمه و هم ارزونه ( برای دستگاه های مینی پیشنهاد میشه که PCMCIA ندارن )
به نظر من بهترین کار خرید یه USB Tuner هست چون اگه بخوای لپ تاپی با قابلیت دیدن برنامه تلویزیون بگیری باید هزینه زیادتری نسبت به اینها بدی که اصلا به صرفه نیست و اکثر این دستگاه ها وزن زیادی دارن ...
با این وسیله همه دستگاه ها میتونن یه گیرنده تلویزیون بشن ...
اکثر این تیونر ها آنالوگ هستن و مدل های HD که به درد ایران نمیخورن گرون هستن
این هم چند تا عکس :
PCMCIA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PCMCIA
USB Tuner
USB Tuner
Toshiba Qosmio که تیونر داخلی داره
این پست رو اینجا نوشتم تا بقیه هم استفاده کنن ، در کل من خرید لپ تاپ با تیونر داخلی رو پیشنهاد نمیکنم ، چون تکتولوژی خیلی پیشرفته ای نیست که آدم براش هزینه زیادی بکنه و بعد از یه مدت خسته کننده میشه ...
ببينم اين يو اس بي مدل دومي خودش آنتن داره ....؟
ديگه آنتن نياز نداره بهش وصل بشه ؟
سلام
من دانشجوی سال 3 کامپیوتر هستم.
میخوام لپ تاپ بخرم اما موندم چی بگیرم ، اول میخواستم xps 1530 بگیرم اما گارانتی امرتات گفت دیگه گارانتیش نمیکنه چون خوب از آب در نیومدن!!!!
من لپ تاپ برای کارای برنامه نویسی و کارای مربوط به رشته کامپیوتر + نرم افزارهای رشته برق میخوام.
قیمتشم تا 1600 باشه.
میشه راهنمایی کنین میخوام تا قبل عید بگیرم حتما.
مرسی.
نقل قول:
سلام دوست عزیز من این مدل رو دارم. به نظر من که عالیه. از نظر کارایی خیلی عالیه... cpu 2.66 centrino2 6M ، 4G RAM ، Graphic Geforce 9600gt، ... ( بازی Crysis رو با کیفیت High بدون مشکل اجرا می کنه )
عیبی که داره اینه که موقع بازی کردن یه کم داغ می کنه، که البته با توجه به کارت گرافیک قوی که روشه کاملا طبیعیه و البته یه چیز دیگم هست ، اونم اینکه XP روش نصب نمیشه!!! من که خیلی سعی کردم ولی نتونستم ... موقع نصب فکر کنم هارد رو نمشناسه و البته توی تنظیمات setup هم گزینه ای وجود نداره که بتونی SATA رو غیرفعال کنی.
در کل لپتاپ خوبیه من ازش راضیم.
واقعا مرسییییییییی:20::10::40:نقل قول:
راستی اون سایتی که واسه vga دادم رو نگاه انداختی؟؟؟؟
ati 3650 تو چه موقعیتی قرار داشت؟؟؟؟؟
این usb tuner که گفتی به صورت انالوگ عمل میکنه؟؟؟؟
و فقط شبکه های داخلی ایران رو میگیره؟؟؟؟؟
مرسیییییییییی:40:
بابا لینک بزار من که کلا160 صفحه بیشتر ندارمنقل قول:
سلامنقل قول:
حرف مفت میزنن چون خودشون ندارن مزخرف میگن دستگاه به این ماهی .
آقا اینجا مشاوره برای خرید لپتاپ ه نه لوازم جانبی یه تاپیک مجزاء بزنید همون جا بحث کنید
ممنون
نه دیگه نمیخواد ، برای جابجایی و حمل و نقل مناسبه که از نصب آنتن بزرگ بی نیازت میکنه ...نقل قول:
اگه اینطوری که شما میگی باشه مثل Fujitsu Siemens هاست که درایور Sata مخصوص خودشون رو میخوان و این مشکل هم به راحتی قابل حل شدنه و فقط قبل نصب XP باید درایور رو بهش بشناسونی تا هاردت رو تشخیص بده ...نقل قول:
آقا حسین قربونت اینجا هم بحث سر لپ تاپ هایی که قابلیت دریافت تلویزیون دارن هست و در مورد Tuner لپ تاپ صحبت شد تو 1 پست ... اما چشمنقل قول:
جناب pami مطلی جالبی بود . ممنون
قیمت این USB tuner تو چه مایه ای هست؟
accelerometerنقل قول:
سیستم شتاب سنج ... کاربردهای خوبی داره. یک نمونه محافظت از هارد و متوقف کردن هد هارد دیسک در هنگام حرکت های شدید و shake
e-sata
پورت اکسترنال SATA که البته کمی کوچکتره و میشه هاردها و وسایل ساتا را بهش وصل کرد و به جای USB 2.0 با سرعت گیگابایتی اطلاعات را ترانسفر کرد
در کلوپ HP ها مفصلا توضیح داده شدند قبلا :46:
مرسي از اينفو
فقط accelerometer قابليتي بايد باشه كه رو مادربورده ديگه ؟
به هارد زبطي نداره ديگه......؟
با سلامنقل قول:
سوال ما که انگار بای پس شد.شایدم بنظرتان مهم نرسید.
اما
لپ تاپ برای مصرف عمومی(اینترنت و حداقل امکانات در حد آفیس و پخش مولتی مدیا در حد حداقل)
فکر میکنم تعداد ی از دوستان هم در مورد این چنین لپ تاپ سوال داشته باشند (چندتا پست دیگر هم بود که مثل مال من بیجواب ماند)
البته مسلم است لپ تاپ هایی با پرفورمنس بالا براحتی این نیاز را براورده میکنند یا مثلا میتوان براساس میزان بودجه ارزانترین لپ تاپ را انتخاب کرد.اما سول من این است:
اول: من در مورد قیمت عدد خاصی را برای خودم مشخص نکردم.بنابراین بهترین نسبت کیفیت به قیمت بنظر شما مربوط به کدام لپ تاپ است؟
دوم :
من Lenovo N500 با مشخصات cpu T5800 HDD160 RAM4Gig را انتخاب کردمبه قیمت حدود 650 تومن چون پردازنده خوبی دارد.اما نمیدانم آیا از USB بوت Boot می شود یا خیر.گرچه مثلا اگر بنابه دلیلیمثلا قدیمی بودن مدل اگر پیشنهاد دیگری دارید که فکر میکنید بمراتب بیشتر می ارزد که آأم کمی بیشتر خرج کند اما چیزه خیلی بهتری بگیرد لطفا بفرماییدودر ضمن مشخص است من با ظاهر این لپتاپ مشکلی ندارم.در ضمن بفرمایید اگر بخواهم بخرم الان زمان بهتری است یا بعد از عید.
جناب REGISTRE جام اساسا منتظریم.(هم من هم دیگر دوستان- لابد-)
پیشاپیش از وقتی که میگذارید سپاسگزارم
DELL VOSTRO 1510نقل قول:
براي بازي ،براي كار ،براي همه
CPU :2.4GHZ CORE 2 DUE 3MB
RAM : 1GB (قابل ارتقاءتا 4 گيگ)
HARD : 160GB (قابل ارتقاء)
VGA :GeFORCE 8400 256MB UP 1.5 GB
LCD :15.4 WXGA
WEBCAM+BLUETOOTH V2+LAN+WIFI+MODEM
+گارانتي يكساله" تكسا "
940،000 تومان
سلام
مطمئنی ای بی ام بدرد میخوره به نظر من 1510 یکی از بهتری انخاب ها هست
نظر تون در مورد xps 1640 دل چیه؟؟؟؟
آره ... یک سیستم مجراست ولی خروجی هاش به سیستم های کنترلی دیگر وصل میشه که می تونه هر چیزی را کنترل کنه ... خودش یک سیستم کوچک هست :46:نقل قول:
اگر در مورد خود این لپ تاپ اطلاعات می خواهید ، درون این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند صفحه آخر مطرح شده است ولی بحث قیمت و گارانتی و مقایسه اینجانقل قول:
کارت گرافیکی که در xps 1640 به کار رفته ati radeon 3670 است و مموری خودش 512
آیا این گرافیک از گرافیک geforce 8600 با مموری 256 که در xps 1530 به کار رفته بهتره؟؟؟؟؟؟
من یک مشکل با xps 1330 دارم و اونم اینه که زود داغ میکنه و دماش بعضی وقتا میره بالای 60 درجه
برای اینکه دماش در حین کار بیاد پایین باید چکار کنم
راه ها و راه حل های زیادی هست که میتونی استفاده کنی ، اگه دماش غیر عادی هست اولین کار مهم اینه که حتما باید دستگاه رو باز کنی تمیز کنی ، لپ تاپ ها هر 6 ماه یکبار باید باز بشن و گرد و خاک داخلش گرفته بشه و خیلی تاثیر گذاره ... میتونی فن بخری براش که به طول عمر دستگاه هم کمک میکنه ...نقل قول:
همیشه زیر دستگاهت چیزی بزار ارتفاعش بیاد بالا و اصلا روی فرش نزارش که هم داغ میکنه هم گرد و خاک رو میکشه به خودش ...
از 40 هزار تومن هست تا بالای 100 هزار تومن ...نقل قول:
اما به نظرم ارزش نداره آدم با لپ تاپ و این هزینه بخواد استفاده تلویزیون بکنه ...
از جناب رجیستر و جناب pami یک سوال داشتم
من شنیدم که صفحات خاصی در بازار به فروش می رسند که با نصب آنها بروی تمامی LCD ها می توان قابلیت لمسی را به آن افزود البته در مورد کیفیت قیمت و کارائی این تکنولوژی اطلاع چندانی ندارم آیا شما دراین زمینه اطلاعاتی دارین .
سلام 1537 کلوبی چیزی نداره . من می خام با این کانفیگ بخرم نظرتون چیه
Core2 6M 2.5 4096 DDR2 320+ SATA DVDRW 15.4" WXGA LED ATI 3450 1.5 Ex 100 2.5 V/H Poland
کسی خریده ؟ مشکل خاصی نداره؟ اگه کلوب داره معرفی کنید ممنون
خيلي عالينقل قول:
جالب شد قضيه
نشننيده بودم
لينك يا مطلبي هست در اين رابطه ؟