نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=106232&postcount=8
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=106232&postcount=8
سلام
من مدتيه يه مشكل تو attach كردن فايل در ايميل ياهو پيدا كردم يعني هيچ فايلي attach نميشه.ايميلم حالت كلاسيك هست ولي فقط با كامپيوتر خودم اين مشكل وجود داره با كامپيوترهاي ديگه ميتونم انجام بدم.يكي گفت حالت ايميل رو از كلاسيك تغيير بدم كه من فعلا اين كارو نكردم چون حالت كلاسيك ياهو رو بيشتر دوست دارم ولي سوالم اينه كه چرا با همين حالت كلاسيك با كامپيوترهاي ديگه ميتونم فايل attach كنم ولي با كامپيوتر خودم نمي تونم.لطفا هر كي ميدونه من رو راهنمايي كنه
دوستان من جدیدا هر کی میل میده برام یه مشت نوشته میاد...
مشکل هم از محتوا نیست...نمیدونم چی شده! شاید -- شدم:31:
اینم عکسش...
چی کار کنم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
گاهی اوقات یاهو یک add ins داره که باید نصب بشه برای atach کردن فایل ها , آیا تا بحال با اون روبرو شدید و اقدام به نصبش کردید؟ اگه اقدام به نصبش نکردید یکبار به حالت جدید یاهو تغییر مد بدید و دکمه atach رو بزنید تا این add ins نصب بشه و مجدد اگه خوشتون نیومد از مد جدید برگردید به حالت کلاسیک
یه بار به حالت جدید تغییر دادم و یه فایل رو attach کرد حدود 300 کیلو البته این add-in که شما گفتید رو من ندیدم ولی وقتی دوباره به حالت کلاسیک برگشتم بازم نشد یه روز دیگه هم دوباره میخواستم یه فایل 2 مگا attach کنم که حالت جدید تغییر دادم ولی نشد.نمیدونم باید چی کار کنم.نقل قول:
سلام . من نمی تونم با ای دی خودم وارد یاهو مسنجر بشم . ولی به راحتی از طریق بروزر می تونم نجام بدم . مشکل از کجا ست؟
سلام .
یه جا یه خوندم .برنامه یا پلاگینی هست که از طریق یا هم مسنجر . نشون می ده که دوستاتون تو چه ساعاتی انلاین شدن و یا چه کاری کردن ؟ کسی می دونه جریان چیه ؟
نقل قول:
این رو که باید حتما" به طرف پیغام بدیم تا بفهمیم
بدون پیغام دادن نمیشه ؟
300 کیلوبایت فایلی هست که دانلود شدهنقل قول:
شما باید اون فایل دبل کلیک کنید روش و نصب کنید روی سیستم و در این مرحله بصورت آنلاین شروع به نصب پلاگین مورد نظر میکنه که حجم بالاتری داره
na nemidonam man ke nashnidam doste aziz
پیجین یک نرم افزار اینترنت برای چت کردن است که به شما اجازه میدهد به طور همزمان با چندین آی دی از چندین سرویس دهنده چت وارد شوید و به گپ و گفتگو بپردازید. این نرم افزار چت همزمان با چند آی دی در چند سرویس دهنده چت مجزا همچنین قابلیت اتصال به اتاق های گفتگوی یاهو را نیز دارد. pidgin همچنین قابلیت های بسیار زیاد تمامی مسنجر ها را همزمان با هم دارد. برای مثال شما می توانید برای دوستان خود در هر سرویسی فایل ارسال کنید , پیغام آفلاین بگذارید, عکس آواتار خودتان را تغییر دهید یا برای دوستتان شکلک ارسال کنید و یا پیغام همگانی ارسال کنید. همچنین این نرم افزار قدرتمند قابل نصب بر روی تمامی سیستم عامل های مایکروسافت را دارد. نرم افزار پیجین قابلیت تغییر تم دارد و همچنین به دلیل کدباز بودن نرم افزار پلاگین های بسیاری برای نصب روی این نرم افزار موجود است. ایننرم افزار مسنجر قابلیت اتصال به شبکه های چت زیر را دارد. امیدواریم از دانلود رایگان این نرم افزار چت رایگان لذت ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس دهنده هایی که pidgin 2.6.4 از آنها پشتیبانی میکند
- AIM
- Bonjour
- Gadu-Gadu
- Google Talk
- Groupwise
- MSN
- MySpaceIM
- SILC
- SIMPLE
- IBM Lotus Sametime
- XMPP
- Yahoo!
- Zephyr
[URL]http://dl.----------------/dl7/Pidgin-2.6.4-www.fdl.ir.exe[URL]
دانلود رایگان نرم افزار چت پیجین(حجم : ۱۴٫۵ مگابایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://rapidshare.com/files/255461854/Pidgin-2.5.6-www.fdl.ir.exe لینک کمکی(راپیدشیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز عبور فایل :کد:www.fdl.ir
سلام دوستان
من تو یاهو وقتی می نویسم نوشته هام تو صفحه دیده نمیشه برای طرف مقابل هم نمی تونم ببینم...؟
مشکل از کجا هست...؟
افا ما هم چند روزه مثل اين دوستمون اين مشكل را پيدا كردم ياهو را حذف كردم اخرين ورژن را دريافت و نصب كردم و با ورژن قبل هم تست كردم يوزر اكانت را فعال و غيرفعال كردم با يك ايدي ديگه لاگين كردم سيستم عامل ويستا و چند روز اين مشكل بوجود اومده اگر از طريق وب مسنجر كانكت بشم مشكلي نيست ولي در خود برنامه مسنجر اينطوره جالب اينكه پيام به طرف ميرسه ولي من كه تايپ ميكنم قبل لز send كردن ديده ميشه ولي بعداز send كردن ديگه پيام ديده نميشه يا افلاين ها و يا پيامي كه شخص مقابل ميفرسته اصلا ديده نميشه
ممنون
راه حل این مشکل :نقل قول:
ابتدا به منوی start بروید و عبارت cmd را وارد نمایید. یا تو run عبارت cmd رو وارد کنید
حال بر روی cmd.exe راست کلیک کنید و گزینه run as administrator را انتخاب نمایید (این کار را بایستی حتماً انجام دهید).
اکنون در پنجره command prompt ابتدا دستور زیر را وارد کرده و enter بزنید:
کد:
Regsvr32 jscript.dll
سپس دستور زیر را وارد نموده و enter بزنید:
کد:
Regsvr32 vbscript.dll
مشکل با انجام این کار حل خواهد شد.
دقت کنید که در صورتی که مشکل حل نشد، دو دستور زیر را نیز در محیط cmd وارد کنید:
کد:
Regsvr32 msxml3.dll
regsvr32 scrrun.dll
در صورتی که مشکل باز هم حل نشد، آخرین نسخه java runtime environment را از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود نموده و نصب کنید. سپس دستورات فوق را مجدداً وارد کنید
با تشکر از : VAHID216 ، از فوروم مجید آنلاین
دوست من اخرین ورژن برنامه java runtime environment برای ویندوز 7 میزارید ؟؟نقل قول:
نقل قول:آفلاین ش رو دانلود کن.کد:http://www.java.com/en/download/manual.jsp
دانلود نمیشه دوست من در ضمن من این برنماه رو از سایت های دیگه گرفته بودم و امتحان کردم . و مشکلم حل نشد..نقل قول:
سلام
رو سون 32بیتی نمی تونم یاهو مسنجر10 نصب کنم!
پیغام مبنی بر نیاز یه کامپوننت به نام Yimage.dll میده! آخه چرا؟
قبلش مسنجر9 داشتم مشکلی نبود فقط شکلکهارو نشون نمی داد!
الان ورژن 9 نصب نمیشه!
من بعضي وقتا كه با وي - پي - ان ميام ، ياهوم هنگ ميكنه ! چرا ؟
نقل قول:
معمولا وقتی وی / پی || ان رو کانکت و دیسکانکت میکنید یاهو مسنجر یکبار sign out و مجدد sign in میشه و این هنگ از اونجا ناشی میشه
البته بعد از مدت زمان کمی از هنگ در میاد که اگه برای شما هم اینطوریه چیز عادی ای هست و اگر اینطور نیست باید بیشتر برسی بشه که علل بروز این مشکل چیه
کسی بالاخره نفهمید چطوری میشه تاریخ تولد رو عوض کرد من که هیچ راهی پیدا نکردم
نقل قول:
من چند سال گذشته با یاهو در این زمینه مکاتبه داشتم و در جواب گفت تاریخ تولد رو امکان عوض کردنش نیست چون جزء اطلاعات پایه فرد محسوب میشه و دیگه ثبت شده
حالا جدیدا دوباره قصد دارم در این زمینه یکبار دیگه با یاهو در تماس باشم ببینم چطور میشه چون خود من هم تاریخ تولد آی دی رو اشتباه زدم
:41:
قسمت بالايي صفحه ي مربوط به چت به شكلي دراومده كه قسمت بالايي اون كاملا خالي است و متني كه تايپ مي كنم و ميفرستم در قسمت بالايي نمايش داده نمي شود و همينطور ميتهايي كه شخص مقابل ارسال مي كند نيز در آن قسمت سفد رنگ نمايش داده نمي شوند!!!:41:
اين اولين باري نيست كه با چنين مشكلي مواجه شدم.... چندين بار هم ياهو رو حذف و دوباره نصب كردم ولي درست نشد...... ظاهرا بايد ورژن 6 نرم افزار رو نصب كنم!!!:13:
دوستان اگه ممكنه كمك كنن ... اين معلوم نيست چه مرگيش شده :4:
من هم از ديروز مثل ساير دوستان مشكل پيدا كردم و صفحه صفيد بدون متن ارسالي نشون داده ميشه..
كارهاي زير رو هم انجام دادم:
نصب مجدد java runtime آخرين نسخه
رجيستر كردن مجدد فايلهاي:
jscript.dll
vbscript.dll
msxml3.dll
scrrun.dll
حذف اينترنت اكسپلور و نصب مجدد اون
نصب نسخه هاي مختلف ياهو مسنجر
نصب آخرين بروزرساني هاي ويندوز(ويندوز من xp هستش)
آنتي ويروسم هم nod و آپديت است
همچنين موارد نيز را نيز طبق راهنمايي سايت ياهو انجام دادم:
نصب فلش پلير اينترنت اكسپلورر
تغيير تنظيمات امنيتي اينترنت اكسپلور
نصب آخرين اسكريپت هاي ويندوز از سايت مايكروسافت
ولي مشكل هنوز پابرجاست!
نقل قول:
یک احتمال میگه از ISP ای هست که ازش اینترنت میگیرید و کانکت میشید
اگه از دیروز این اتفاق افتاده شما از System Restore استفاده کنید و برگردونید سیستم رو به چند روز قبل که این مشکل وجود نداشته
اگه با این روش مشکل برطرف نشد احتمال داره سیستم عامل دچار مشکل شده باشه
................
اگه از ویندوز استفاده می کنید این برنامه پیشنهاد نمیشه ......نقل قول:
اما اگه از لینوکس استفاده می کنید این برنامه مناسب هست .....
در ابونتو که سیستم voice & video call در Yahoo فعال نیست ......
موفق باشید
آقا این مشکل برای منم هست و هنوز حل نشده!!نقل قول:
با مسنجر چند مگابایت فایل میشه منتقل کرد؟!!
2GB رو میشه منتقل کرد ولی با اینترنتی که تو ایران وجود داره وسط کار مشکل براش پیش میاد و ارسال بدلیل بروز مشکل متوقف میشهنقل قول:
مشکل یاهو دقیقا از java Runtime هستش و قبل از اجرای یاهو ضمن اینکه آخرین ورژن Java باید نصب باشه؛ شما باید تمام برنامه هایی که جاوا استفاده میکنند رو خارج کنید.
حتی internet Explorer یک Addon جاوا داره که Disable کنید.
برنامه هایی مثل Your Free*dom و غیره که کاملا تحت جاوا هستند به کل تداخل دارند.
این مشکل با ایتفاده از IE9 حادتر هم میشه.
حالا مشکل رو باید یا یاهو حل کنه؛ یا مایکروسافت و یا Sun و ما منتظریم...
تمام راه حلهایی که دوستان گفتند هم مقطعی مشکل رو حل میکنه.
بهترین کار اینه که اول یاهو رو باز و کانکت کنید و بعدش Internet Explorer رو باز کنید.
همچنین Java Runtime حتما به روز باشه.
Java Runtime (LAST) Download
کد:http://www.filehippo.com/download_jre_32/
ممنون ebicross اما مشکل هنوز پابرجاست.
باید شرکت Oracle و Yahoo مشکلو حل کنن.
بقیه ی دوستان هم اگه لینوکسی ان با Pidgin Messenger آشنایی دارن.
کسانی هم که ندارن از لینک زیر دانلود کنن و موقتا ازش استفاده کنن تا مشکل حل شه:
کد:http://www.pidgin.im/download/windows/
دوستان چند وقته که وقتی میخوام با هر کدوم از ایدیهام وارد چت روم بشم پیغام This request was refused میاد و نمی تونم وارد روم بشم.
گاهی هم پیغام Signing in to Chat took longer that expected.Please try again later. میاد.
چیکار کنم برای رفع مشکل؟
ببخشید این فاینال هست ؟؟
نقل قول:
از قانونی بودن سن خودتون تو اطلاعات وارد شده در یاهو مسنجر مطمئن هستید؟
این مشکل گاها برای سرورهای یاهو پیش میاد که البته با تعویض نسخه یاهو مسنجر هم حل نمیشه
پیشنهاد میشه از یاهو مسنجر 10 و 11 استفاده کنید
همچین سرعت اینترنت شما و IP شما هم بر این مشکل میتونه تاثیر گذر باشه ( از وی || پی // ان استفاده کنید و یا اتصال خودتون رو به شبکه اینترنت با شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی دیگری تست کنید)
چندین روزه نمیتونم برم تو چت روم اسیا .
ایا شما هم این مشکلو با یاهو مسنجر دارید؟
لطفا راهنمایی کنید.
ویندوز عوض کنم؟
ویروسی شدم یعنی؟
سلام دوستان
چندین روزه(2 هفته) که نمیتونم تو یاهو لاگین شم.یعنی اروری میده که میگه یوزر پس مشکل داره و من با چندین یوزر و پس امتحان کردم ولی نمیشه و مطمئنم که یوزر پسم درسته.
از یاه مسنجر 10 تا 7 به ترتیب از بالا به پایین تست کردم نشده.اینم عکس ارور تو یاهو 7:
تو یاهو 10 هم ارور میداد که باید ترابل شات میکردی.در هر صورت نمیتونم کانکت شم.
از تو سایت خود یاهو هو نمیتومن نمیدونم چرا.تو قسمت مسنجر که میرم صفحه لود نمیشه!!!!!
مشکل سرعت اینترنت هم ندارم( 512 KbPS).
ممنون میشم جوابمو بدین...
سلام.نقل قول:
شما کوکیهات رو Remove کن.
ممکن هم هست که از ISP باشه.
از تو IE پاک کنم کوکی هارو؟نقل قول:
اگه از ISP باشه تکلیف چیه؟
فک نکنم.من از مخابرات ADSL دارم و بقیه دوستامم همینطور ولی اونا مشکل ندارن!
نقل قول:
نخیر مشکلی نیست
مشکل ممکنه از ISP شما باشه
هرموقع وصل میشه به یاهو این پیام میاد چکار کنم این پیام پدر پدر پدر سوخته نیاد .