نرم افزار امنيتي ديگه اي هم در كنار KIS داريد؟ويندوزتون چيه؟نقل قول:
Printable View
نرم افزار امنيتي ديگه اي هم در كنار KIS داريد؟ويندوزتون چيه؟نقل قول:
این ورژن رو نصب ندارم ولینقل قول:
در نسخه 2010 اینترنت سکوریتی باید قسمت Setting در قسمت های مرتبط(Protection برای Realtime و Scan برای اسکن دستی) قسمت Acction را تنظیم کنید.
ندارم. فکر می کنم سرویس پک 2 باشه.نقل قول:
میشه دقیقتر آدرس بدید؟نقل قول:
این گزینه هایی که گفتید رو من ندیدم.
سلام.
من کسپر اینترنت سکوریتی ورژن9.0.0.736 رو سیستمم نصب دارم که تاریخ آخرین آپدیتش19/11/2009 .چند روز پیش گذاشتمش آپدیت بشه که تا 24% رفته بود و حدود 23مگ برداشته بود که سیستم دیسکانکت شد.حالا سوال من اینه که اگه بخوام دوباره برا آپدیت بزارمش حدود چند مگابایت باید برداره؟؟؟اینم بگم که من از نسخه تریال (30 روزه ) استفاده می کنم.
شما هم جزء معدود افرادي هستيد كه چنين مشكلاتي داريد.نقل قول:
در صورت امكان آنتي ويروس كاسپر را در كنار يك فايروال مجزا در سيستم خود تست كنيد.
كاسپر عمدتا آپديتها را تا هرجايي كه دانلود كرده ذخيره كرده و در صورت اتصال مجدد از اول شروع به آپديت نميكنه.نقل قول:
یعنی امکان داره از ویندوز باشه؟نقل قول:
شما هم جزء معدود افرادي هستيد كه چنين مشكلاتي داريد.
در صورت امكان آنتي ويروس كاسپر را در كنار يك فايروال مجزا در سيستم خود تست كنيد.
ویندوز 7 بگیرم بریزم به نظر شما حل می شه؟
نميشه گفت دقيقا به چي مربوطه و چرا اينطور شده.من در سيستم عاملهاي مختلف تست كردم و تا بحال با چنين مشكلي مواجه نشدم.نهايت كاري كه ميشه كرد ريختن يك ويندوز جديد ميباشه.نقل قول:
سلام دوستان
به آمار threate های من نگاه کنید
اینا لازم به پاک شدن از سیستم نیستند؟ یا پاک شده اند؟اگه نشده اند چطور پاک میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا!!!؟؟؟:18:اگه این طوره پس چرا حجم اون پوشه ای که از طریق نرم افزار آدرس دادم تا یه کپی نگه داره تغییر نکرده؟(هنوز همون 69مگابایته)نقل قول:
من ویندوز سون ریختم. کسپر 2009 رو هم ریختم. ولی نمی دونم چرا پروتکشن ها Enable نمی شه.
شما روي همون آمارهايي كه نشون داده كليك كنيد.وارد صفحه جديدي ميشيد كه ليست بدافزارهاي شناسايي شده را نشنون داده.علامت + كنار هر Status را باز كنيد و نام بدافزارها را مشاهده كنيد.البته در كنار علامت + و عبارت Status توضيح داده كه چه برخوردي با بدافزارها داشته.اگر خواستيد آنها را حذف كنيد علامت + را باز كنيد.روي هر بدافزار شناسايي شده كليك راست كرده و گزينه Delete from the list را انتخاب كنيد.نقل قول:
آخرين آپديت براي چه زمانيه؟نقل قول:
فقط نسخه 2010 و به عبارت دقيق تر نسخه 9.0.736 با ويندوز7 سازگاره.بقيه نسخه ها روي ويندوز 7 نصب نميشن.نقل قول:
نصب کردم، آپدیت هم کردم ولی اون علامت اخطار زرد کنار برنامه نمی ره چیکارش کنم؟نقل قول:
فقط نسخه 2010 و به عبارت دقيق تر نسخه 9.0.736 با ويندوز7 سازگاره.بقيه نسخه ها روي ويندوز 7 نصب نميشن.
الان تاریخ آخرین آپدیتش اینه 19/11/2009نقل قول:
سلام دوستان من کاسپر اینترنت سکوییتی 2010 را دارم...هنگامی که بازی مورتال کمبات را باز می کنم..
یه اخطار امنیتی میده ..بعد از چند دقیقه بازی dont send میده...
برای این مشکل چه کار کنم از بازی بیرون نیاد.
این عکس اخطار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينيد اخطار زردرنگ براي چي هستش.معمولا در هنگام استفاده از نسخه هاي آزمايشي كاسپر اخطار زردرنگ ممكنه نمايش داده بشه كه كافيه روي عبارت Fix Now كليك كنيد و در صفحه جديد كه باز ميشه روي گزينه Hide Message كليك كنيد تا چراغ آن سبز بشه.نقل قول:
احتمالا در اين فاصله 1.5 ماهه كه از آپديت شما ميگذره پچي را كمپاني كاسپر منتشر كرده و اگر آپديت كنيد حجم پوشه موردنظر شما افزايش خواهد يافت.نقل قول:
شما در قسمت Settings كاسپر وارد شويد و در بخش Threads & Exclusion فايل اجرايي بازي خود را در قسمت Exclusion اضافه كنيد تا با آن كاري نداشته باشه.نقل قول:
hamilton عزیز ممنونم کارم رو راه انداختی....
تقدیم به تو..... آخه تشکر خالی نامردی بود
عکس: ( بازتاب شیشه عینک)
شما اگر نگاهي به پست اول تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر مي انداختيد پاسخ سوال خود را پيدا ميكرديد.همين امروز در پست آخر تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر يك سايت جديد و جايگزين سايتي كه شما به آن اشاره كرديد معرفي كردم.نقل قول:
می زنه دیبابیس ابسولوت :دینقل قول:
ببينيد اخطار زردرنگ براي چي هستش.معمولا در هنگام استفاده از نسخه هاي آزمايشي كاسپر اخطار زردرنگ ممكنه نمايش داده بشه كه كافيه روي عبارت Fix Now كليك كنيد و در صفحه جديد كه باز ميشه روي گزينه Hide Message كليك كنيد تا چراغ آن سبز بشه.
می زنم آپدیت میشه ولی الان دیدم جلویش می نویسه no available updates
اینو چیکار کنم. ممنون بخاطر جواب هاتون.
آخرين آپديت موفق براي چه تاريخي ميباشه؟در صورت امكان تصويري از بخش آپديت كاسپر خود قرار بديد.نقل قول:
همین الان آپدیت کردم ولی بازم دیتابیس ابسولت هستنقل قول:
آخرين آپديت موفق براي چه تاريخي ميباشه؟در صورت امكان تصويري از بخش آپديت كاسپر خود قرار بديد.
با آفلاین هم امتحان کردم ولی بازم همونطوریه
فعال نمی شه انگار
دوستان اخرین ورژن ابدیت دانلودر رو می خوام کسی میتونه لینک دانلودش رو بده؟
دوستان این کاسپر چه مسخره بازی هست در اورده چقدر ابدیت هاش سنگین شده من که دیال اپی هستم گیر افتادم قبلا زیر مگ بودابدیتش هاش الان رفته بالای 10 مگ کسی میدونه چرا اینطوری شده؟
تو سایت شرکت پرند هم کلیدهای کسپر و هم update هاش گذاشته شده من که همیشه از اونجا دانولد میکنم
شما هم می تونید به این سایت مراجعه کنید
کد:www.parandco.com
سلام.نقل قول:
با توجه به این که ظاهرا تنها شخصی هستی که به سوال ها جواب میدی
اولا یه تشششششکر بلندبالا
دوما من هنوز جواب سوال اصلیم رو نگرفتم و اونم این بود که تاریخ آپدیت کاسپر من اینه 19/11/2009 آیا میدونی که اگه بخوام آپدیت کنم چند مگ رو باید بردارم.
برو توی تنظیمات اسکن و اونو مثل عکس زیر روی prompt قرار بده.نقل قول:
البته Hamilton عزیز که یکی از بچه های قدیمی و با تجربه این انجمن هستند جواب شما رو دادند.نقل قول:
من هم روشی رو بهتون میگم که کسپرسکی برای اتصال تمام برنامه ها و فایل هایی که به نحوی میخواهند به اینترنت وصل بشند ازتون سوال کنه. با این روش دیگه خیال شما از بابت اینکه چه برنامه ای باید به اینترنت وصل بشه و یا نشه راحته و تصمیم گیری بر عهده خودتون هست.
به قسمت تنظیمات فایروال برید و بر روی Configure Rules کلیک کنید تا پنجره ای مثل عکس زیر براتون باز بشه. عکس پیوست شده.
بعد در قسمت Trusted هر 3 نوع ارتباط اینترنتی را بر روی Prompt قرار بدید. یادتون هم باشه وقتی برنامه ای خواست به اینترنت وصل بشه و ازتون سوال کرد در پایین پیغام شما گزینه ای دارید که باید اون رو تیک بزنید تا در دفعات بعد در مورد اون برنامه ازتون سوالی پرسیده نشه. عکس پیسوت شده شماره 2.
ادیت...متاسفانه پیوست فایل برای من فعال نیست و مجبور شدم عکس ها رو آپلود کنم. اگر عکس ها دیده نمیشند تا در سرور دیگری آپلود کنم.
موفق باشید.
شما تاريخ سيستم خودتون را چك كنيد ببينيد درسته يا خير.شايد تاريخ سيستم درست نباشه.نقل قول:
در مورد حجم آپديت دقيقا نميتونم بگم چقدر بايد دانلود داشته باشيد.چون سيستم من هميشه آنلاينه و من خودم متوجه حجم آپديت كاسپر نميشم.برخي دوستان ميگفتند كه در طول 1 ماه گذشته در برخي موارد حجم آپديت بالا بوده كه ممكنه به دليل انتشار پچ از سوي كمپاني كاسپر براي رفع اشكالات احتمالي بوده باشه.نقل قول:
سلام دوستان
من روی لپ تاپم مکافی نصب بود که کلا پاکش کردم که kaspersky نصب کنم ولی موقع نصب میگه macaafe site advistor هنوز نصبه و نمیتونم با وجود این kaspersky نصب بشه ولی من کامل پاکش کردم و هرچی میگردم پوشه ای نیست که حاوی این برنامه باشه
در ضمن توی add/unistall program هم هیچی نیست
چکار کنم ؟!!!
دوست عزيز برنامه زير را دانلود و با آن McAfee را uninstall كنيد:نقل قول:
يا اين برنامه:کد:http://download.mcafee.com/products/licensed/cust_support_patches/MCPR.exe
کد:http://download.mcafee.com/products/licensed/cust_support_patches/VSCleanupTool.exe
ممنون عزیز ولی جفت لینکا خرابه !:41:نقل قول:
سلام...
کسپر 2010 رو آپدیت کردم ، اینجوری شد :
2 ، 3 بار هم پاک و دوباره نصب کردم ، اما به هیچ وجه اجازه نمیده از کی و تریال ریست استفاده کنم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
با سلام دوستان گرامي
من كاسپر kis 2010 ورن 9.0.736 را دارم كه تازه نصب كرده ام دو يا سه بار هم آپديت شد با حجم معمول خودش ( 1 تا 2 مگ) آخرين آپديت سال 2009 نيز 2009/12/29 بوده است .در تاريخ 2010/01/01 ديتابيس را out of date زد و كاسپر نارنجي شد . من نيز شروع به آپديت كردم ولي در كمال تعجب حجم آپديت بسيار بالا بود يعني مجموعا بالاي 100 تا 120 مگ :18: دانلود كرد و ديتا بيس up to date شد و تاريخ ديتا بيس 2010/01/01 شد . مي خواهم بدونم آيا اين فقط مشكل بنده بوده يا كس ديگري نيز چنين مشكلي داشته . حالا من اينتر نت پر سرعت دارم اگه بخاد اينطور بشه ديال آپي ها كه بيچاره اند.
البته لازمه بگم كه اين حجم در سه نوبت متوالي به فاصله 7 تا 8 ساعت دانلود شده . بار اول 20 مگ (11 درصد) بار دوم 30 مگ(حدود 30 درصد) و بار سوم بالاي 65 مگ تا به 100 درصد رسيد.
لينكها را چك كردم و سالم هستند ولي چون كمپاني McAfee ايران را تحريم كرده IPهاي ايران اجازه دانلود از سايت McAfee را ندارند.بهمين دليل من براي شما آن 2 برنامه را دانلود و در سايت زير آپلود كردم.از لينكهاي زير دانلود نماييد:نقل قول:
وکد:http://www.2shared.com/file/10400584/cfbe4c07/VSCleanupTool.html
کد:http://www.2shared.com/file/10400688/c44ebe75/MCPR.html
شما در حاليكه به اينترنت متصل نيستيد كد زير را در جاي خالي Activate Commercial License وارد كرده و دكمه Next را بزنيد.زمانيكه كاسپر نتونه به سرور خود در اينترنت وصل بشه يك صفحه جديد باز ميشه كه شما ميتونيد با استفاده از دكمه Browse كليد موردنظر خود را وارد كنيد.اينهم سريال:نقل قول:
4UCJ4-W69VQ-76GS7-VYZQA
اين مشكل شما نيست.ظاهرا براي همه دوستان به اين صورت بوده.الان حجم پوشه آپديت كاسپر در سيستم من چيزي در حدود 130MB شده.نقل قول:
سلام ....:10:
یه سوال داشتم !
من فلشم رو به سیستم وصل کردم و توش 3 تا ویروس داشت ..:20:
بعد از پاک کردن ویروس ها سیستم ری استارت شد و وقتی دو باره فلش رو به سیستم زدم توش هیچ فایلی نبود درحالی که 2.5 گیگش پره ! و جالب اینجاست که وقتی با کسپر اسکن میکنم 62 تا فایل رو اسکن میکنه ! ولی هیچی توش نیست !:31:
فلش رو به پلیر خانگی وصل کردم و همه ی فایل هارو می خوند ... باید چیکار کنم ؟! اطلاعات برمیگرده ؟!
ممنونم ..........:40::40:
سلام دوستان
حدود 2 هفته است که نتونستم برنامه رو به روز کنم وقتی میذارم آپدیت بشه مقداری فایل میگیره و بعد درصد دوباره صفر میشه و از اول شروع میکنه به آپدیت
(ورژن 9.0.0.459)
لطفا راهنمایی کنید
فايلهاي شما مخفي يا hidden شده اند.شما وقتي وارد فلش مموري خود شديد از منوي Tools گزينه Folder Options... را انتخاب كنيد.سپس مطابق شكل زير از منوي View عمل كنيد و كليه پنجره ها را Apply و Ok كنيد:نقل قول:
تنظيمات آپديت را در بخش Settings چك كنيد و در صورت امكان تصويري از بخش تنظيمات مربوط به آپديت قرار بديد.نقل قول:
آپدیت آفلاین آنتی ویروس Kaspersky نسخه ی 2010 تاريخ 2010.01.01
راهنماي انجام آپديت آفلاين را در تصوير زير مشاهده ميكنيد:
دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/329272927/Kaspersky_2010_Update_2010.01.01_www.------------.com.zip
يا
http://dl.------------.com/SoftWare/Security/Anti_Virus/Kaspersky_Update/Kaspersky_2010_Update_2010.01.01_www.------------.com.zip
پسورد:
کد:www.------------.com
ممنون دوست عزیز خیلی خیلی لطف کردی واقعا یه تشکر کم بود:46:نقل قول:
تونستم نصب کنم ولی متاسفانه یه چیزی هست که از اینترنتم استفاده میکنه و حجم رو مصرف میکنه
هر برنامه ای رو چک میکنم نمیفهمم کدوم برنامه هستش
فکر کنم kaspersky یه همچین امکانی داره که نشون بده کدوم برنامه داره استفاده میکنه
اگه میشه راهنماییم کنید
بازم ممنون :10:
خواهش ميكنم.قابلي نداشت.شما مطابق شكل زير عمل كنيد و ترافيك مصرفي توسط برنامه هاي نصب شده در سيستم خود را مشاهده نماييد:نقل قول:
سلام
من پهنای باند ادسلم دیروز تموم شد :((
امروز که با دایال اپ کانکت شدم دیدم سرعت به طرز عجیبی پایینه
پس کاسپر اسکی اینترنت سکوریتی 2010 بازداشت و این مورد رو اعتراف کرد در حالی که آپدیت از زمان نصب روی منیوال بود
و همونطور که میدونید 8.5 مگ بره دایال اپ خیلی زیاده
چطور میشه جلوی استفاده رو گرفت؟