نقل قول:
سلام برای این سوال جوابی هست
Printable View
نقل قول:
سلام برای این سوال جوابی هست
سلام .
راهی هست که وقتی وارد Word 2007 میشم فونت پیشفرض Tahoma باشه و اندازه قلم هم 10 !
تو صفحه ورد Ctrl + D رو بزنید .فونتها و سایز مورد نظر رو انتخاب کنید و Default رو بزنید.نقل قول:
سلام اگه بخوام دقیقاً چنین کلماتی رو بنویسم چکار باید بکنم
یعنی حتماً الفش باید سفید باشد
تنوینش قرمز
آیا میشه
فونتش هم گفتن کودکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار through توی wrap text چیه..میشه دقیقا یک مثال بزنید
ممنون
سلام.
من ورد 2010 دارم.
میخوام لیستی از شعر شاعرای مختلف رو در یک فایل جمع کنم.
فقط میخوام لیست نام خود شاعرا در صفحه اول باشه به طوریکه با کلیک بر روی اون به صفحه شاعر مورد نظر برم.
ممنون.
کسی نمیدونه.توی اینترنت گشتم مشکل مشابه من هم چند نفر داشتننقل قول:
سلام.نقل قول:
خب اینکه کاری نداره. موقع نوشتن هر کدوم ، رنگ فونت رو عوض کن دیگه ...
نقل قول:
این گزینه ها برای تایپ کردن و در واقع تنظیم صفحات به صورت کتاب هستش که Book fold برای کتابهایی که از سمت چپ شروع میشن استفاده میشه و reverse fold برای کتابهایی که از سمت راست شروع میشن.Sheet per booklet هم تعداد صفحات کتاب رو مشخص می کنه
Paper source اگه اشتباه نکنم,محل قرار گرفتن کاغذ تو پرینتر هست.
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
سلامنقل قول:
آموزش فهرست نويسي در ورد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2280847&postcount=13
یه سوال دارم .........میخوام تو word 2007 حروف رو برعکس چاپ کنم
مثلا کلمه hello بشه olleh..........,ولی حروف e و h هم سر جاشون برعکس بشن
چی کار کنم؟
دوستان بهترين راه براي گذاشتن عكس و زيرنويس در خلال متن چيه؟؟ خواهشا يك بار يه دوست خوب روش اينو توضيح بده..من كه از هر روشي استفاده ميكنم بهم ميريزه
نقل قول:
بهترین روش استفاده از Text Box هستش.از منوی Insert برید رو text box و شکل و متنون رو درون اون قرار بدید
فکر نمی کنم دیگه با این روش متن یا عکس به هم بریزه.
سلامنقل قول:
ببینید این پست به دردتون میخوره !!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4423045&postcount=4094
اینطوری جای حروف عوض میشه.....ولی مثلا حرف e نمیچرخه و برعکس نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
اینطوری جای حروف عوض میشه.....ولی مثلا حرف e نمیچرخه و برعکس نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مثلا داریم hello که میشه olleh
ولی من میخوام حروف e و h هم سر جاشون برعکس بشن......
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
مثلا داریم hello که میشه olleh
ولی من میخوام حروف e و h هم سر جاشون برعکس بشن......
فکر نمی کنم این کار تو ورد امکانپذیر باشه!!!نقل قول:
پس با چه نرم افزاری این کار رو بکنم؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
ببینید مثلاً من می خوام حرف الف سفید باشد
یعنی رنگ ها باید دقیق مثل عکس باشند
همین کلمه رو می تونید برام یک فایل درست کنید
ببخشید البته شرمنده
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
سلام
در عکس زیر
شماره 2020 هست
خب اون از ابتدای سطر تا آخرش که حرف ب است یک نقطه چین زیرش است
الان علامت آشکار و پنهان (اگه درست گفته باشم) فعال است
وقتی این علامت را غیرفعال می کنم
این تکه از متن نیز پنهان می شود
چکار باید کرد و علتش چیه
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
نقل قول:
سلام راستش من یک بار درخواست دادم اگه بشه این آموزش با عکس قرار داده بشه
که متأسفانه پستم حذف شد و مثل همیشه علت حذف هیچ وقت گفته نمی شه
امکان این کار هست
چون واقعاً آموزش خیلی مهمی است
با Photoshop می تونید این کار رو انجام بدید.کلمه تون رو بنویسیدنقل قول:
بعد با Transform یا Free transfor به حالتی که می خواید در بیارید که کلمات با این روش وارونه میشن.
سلامنقل قول:
بله پست تون رو دیده بودم ...
علت حذف پستها معمولاً تکرار پست و درخواست هست که اسپم به حساب میاد و حذف میشه
احتمالاً علتش همین باید یاشه :46:
به هر حال,تو یه زمان مناسب که فرصت انجام این کار رو داشته باشم,حتماً این کار رو براتون انجام میدم.
نقل قول:
nelahe و _sharifdorsa عزیزنقل قول:
نه نیازی به انتظار هست و نه نیازی به صرف زمان برای ساخت آموزش تصویری ساخت فهرست مطالب در برنامه Word
این کار قبلاً توسط دوست خوبمون saamz عضو خانواده پی سی ورلد انجام شده که در همه سایتهای معروف دانلود نیز گذاشته شده است در آدرس زیر هم می توانید مراجعه کرده و دانلود نمایید
ساخت «فهرست مطالب» و «فهرست واژه
حجمش هم حدود 1087k با فرمت pdf
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=63755&postcount=1
سوال جالبی بود که دو بخش داشت بخش اول (جابجایی حروف) توسط دوست خوبمون _sharifdorsa جواب داده شدنقل قول:
برای بخش دوم (برعکس شدن حروف سر جاشون) هر چی فکر کردم و مطالعه به جایی نرسیدم پس از نظر من بی جواب است و باز هم _sharifdorsa درست گفته اند شما باید از برنامه های دیگری استفاده نمایید.
دوستان اگر سوالات بی پاسخی دارید که تا دو ماه پیش جواب داده نشده یک پیغام خصوصی بدهید و لینک پست خود را بگذارید تا رسیدگی کنم
موفق و موید باشید
اقا من برای صفحه ورد که border میذارم پایینه بردز موقع پرینت گرفتن نمی افته چیکا کنم لطفا راهنمایی کنید
شما باید سایز صفحه خود را در Page setup از Letter به A4 تغییر دهید.
این کارو انجام دادم بی فایدس:19:نقل قول:
1)برگه ای که روش کپی میگیرید با نوع کاغذی که توی Page set upتعیین کردید یکسانه؟نقل قول:
2)یعنی بوردر در print preview کامله؟
3)توی تب page borderحالت Boxرو انتخاب کردید؟
شاید یه اینتر اضافی زدید اخر متنتون:13:
سلام، من یه فهرست از مراجع رو با شماره گزاری از 1 نوشتم. حالا می خوام سورتش کنم براساس نام خانوادگی نویسنده ها که بعد از شماره اون مرجع اومده. لطفا راهنمایم کنید که چطور اینکار رو انجام بدم.
سلام
تو آفیس 2010 هر چی جمله فارسی میخوام پرینت بگیرم روی کاغذ شکلک و علامت تعجب چاپ میکنه
البته این زمانیه که فونتهای فارسی مثل سری B و MJ و... رو انتخاب میکنم
وقتی Arial یا Tahoma رو انتخاب میکنم فارسی چاپ میکنه
مشکل از چیه؟
خیر امکانش نیست باید به صورت دستی وارد نماییدنقل قول:
جواب سوال اول:نقل قول:
بالاخره این فونت داراش مشکالاتی همچون مثل شما هست باید باهاش کنار بیای یا یه خورده تغییر رویه بدهی
جواب سوال دوم:
دو راه دارد
راه اول: استفاده از تنظیمات خود ورد
تیک Always Create Backup copy را بگذارید.
راه دوم: استفاده از Add-in
این برنامه رو نصب کنید و از امکاناتش بهره مند شوید (تبیلغ نشه ها...)
از لینک زیر دانلود کنید
کد:http://www.gmayor.com/Zips/SaveReminder.zip
نقل قول:
از نظر من PDF Creator Plus v4.008 بهترینه
سرچ کن اگر پیدا نکردی بگو برات یا آپ کنم یا جستجو
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
نقل قول:
دقیق تر توضیح بده
دوست عزیزنقل قول:
اگه دقت کنی نوشته Same as Previous یعنی صفحه C را با صفحه قبلی اش B ادامه میده نه با یک در میان یا خیلی قبل (صفحه A ) :46:
اونجایی که شماره صفحه رو می خوای بدی تا پرینت کنه یه چیز نوشته که با این جمله شروع میشهنقل قول:
بخونی متوجه میشیpage number and/or page ranges separated by commas...
مثلاً اگه بنویسی p2s3-p5s3
یعنی سکشن سوم از صفحه دوم تا پنجم
اگر جدول داری که Sort اش کننقل قول:
اگر هم نداری جدول اش کن با ببرش توی اکسل (البته یه پیشنهاده)
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
به احتمال زیاد ربطی به آفیس ندارهنقل قول:
ویندوزت به درستی در قسمت Non - Unicode فارسی ساز نشده
دیگه خسته شدم تا بعد... :20:
توی word ptione من اون گزینه numeral که برای فارسی کردن اعدداد هست نیست..دلیلش چیه؟ مشکل کجاست؟
بعد گزینه tight to left هم نیست و کلا
هر چی تب هم درست میکنم همه مبره توی حاشه ایجاد میشه..دلیلش چیه
130 تا مرجع نوشتم . اگه بخوام تک تک سطرها رو ببرم تو جدول خیلی مشکل میشه. دوست عزیز به نظرتون راهی هست که خودش هر کدوم از شماره ها و مراجع رو داخل جدول بذاره؟نقل قول:
اگر جدول داری که Sort اش کن
اگر هم نداری جدول اش کن با ببرش توی اکسل (البته یه پیشنهاده)
نقل قول:
خب این صفحه دوم تا پنجم صفحاتی هستند که پایین صفحه شماره صفحه 1 ، 2، ....خوردند (یعنی شماره صفحه عددی)
یا اینکه صفحاتی هستند که فایل ورد اون پایین سمت چپ نوشته 1 ، 2، ....
روی کدوم از این حالت ها باید نگاه کنیم و اون جمله را بنویسیم
2- کلاً چطور باید بفهمیم که در یک فایل سکشن به کار رفته است یعنی هر وقت می خواهیم پرینت بفرستیم باید تک تک فوترهای اون صفحاتی رو که می خواهیم پرینت گرفته شود) چک کنیم
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
راهی نیست که بشه به صورت اتوماتیک با کم و زیاد کردن صفحات سکشن ها بهم نریزد ؟؟نقل قول:
نقل قول:
وقتی یک متن رو نوشتم که خط کرسی هست که متن روش هست فرمول یه کمی بالاتر قرار می گیرد و متن کمی پایین تر البته بعضی اوقات و بیشتر هم در مواقعی اتفاق می افتد که فرمول از کجایی کپی و در جای دیگر پیست شود
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
سلام جوابش پیدا شد گفتم برای راهنمایی باقی دوستان اگر خدای نکرده :31: چنین مشکلی داشتند جواب بگذارمنقل قول:
این مشکل به خاطر این است که
متن Hidden شده است
برای همین اگر علامت پیدا و پنهان فعال باشد متن پیداست اما زیرش نقطه چین است ولی اگر اون علامت غیرفعال باشد اصلا متن فوق پیدا نیست
برای اینکه متن از حالت هیدن هم در بیاید باید
اون متن را انتخاب کرده و از سربرگ Home و تب font قسمت effect ها گزینه hidden رو غیرفعال کنید
حالا فقط کلیدمیانبرش رو نمی دونم که چه کلیدی موقع تایپ زدم که این طور شده
اگه پیدا کردم براتون می ذارم
:11:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
سلام
دو تا سوال جدید بپرسم
1- اگر خواستیم مثلاً کل صفحات را انتخاب کنیم برای حالا مثلاً تغییر فونت و یا تغییر فاصله سطرها
اما نمی خواهیم صفحه اول یا چند صفحه اول انتخاب بشود
سریعترین راه برای این کار چیه ترفندی یا راه حلی داره
2- برای مواقعی که می گویند مثلاً تیتر اون صفحه از بالا 6 سانت فاصله داشته متن اون از بالا 12 سانت
چطور باید این فاصله ها را بدست آورد
سلامنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی
ویندوز 7 رو تازه نصب کردم
از قسمت نصب زبان ها تنظیمات رو هم روی persian گذاشتم اما حل نشد
نقل قول:دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو دارم....نقل قول:
کسی راه حلی برای این موضوع داره!!؟ حتی چندبار پاک کردم و دوباره نصب کردم،باز هم این مشکل باقی بود.
حتی با ورد 2007 هم همین مشکل رو دارم!
ویندوزم هم 7 هستش....
گشتم جایی نبود.اما راهشو پیدا کردم.نقل قول:
مال یک نرم افزار تبدیل pdf بود که add-ins اون نرم افزار را از word پاک کردم درست شد.
ممنون دوست عزیز؛نقل قول:
آره درسته، من هم add-ins برنامه PDF Grabber رو حذف کردم درست شد!