سلام
من میخوام برای سایپا 131 ثبت نام کنم ،باید چه چیزایی رو در نظر بگیرم (بیمه ؟....؟
سلام
من میخوام برای سایپا 131 ثبت نام کنم ،باید چه چیزایی رو در نظر بگیرم (بیمه ؟....؟
نقل قول:
دوست من تاپیک زیر رو بخونید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=517828
راجب جیپ چی از قیمتای اون خبر ندارید دوستان ؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز در مورد خودروی مورد نظرتون باید یه سری اطلاعات به ما بدین تا قیمت بدیم.
سلام
یه سوال ضروری برام پیش اومده و تا 2 روز دیگه اگه جواب نگیرم مجبورم شانسی انتخاب کنم
بین ال 90 (ای 2 ال پی) و پژو پارس سال موندم
راحتی صندلی و مسافرتی بودن و جادار بودن صندوق برام مهمه
می خوام واسه سفر راحت باشه
تو شهر هم زیاد مصرف میشه
کدومو پیشنهاد میدین
ممنون
نقل قول:
به راحتی مشخصه دوست من.
تندر 90 برتری داره.
از نظر راحتی-مسافرتی بودن-جادار بودن صندوق-سفر-مصرف درون شهری ماکلا مناسب تر از پارس هست.
البته پارس هم با موتور TU5 که کم مصرف و مناسب هست داره عرضه میشه اما تحویلش واسه یک ماهه دیگست و قیمتش حدود 1860000 تومان هست به نظر من قیمتش گزافه.
18.600 بدی برای پارس ؟ واقعا افتضاحه !
بله خوندم ،نقل قول:
مرسی:20:
نقل قول:
آخ راستی سورن هم بین گزینه هام هست
ال 90 صندلیش صفته
آقا می خوای راحت باشی برو پژو پارس رو بخر اما اگه مصرف بنزین برات مهم برو تندر90 بخر سورن هم با موتور قدیم عرضه میشه کلا توجیح اقتصادی نداره به صرفه نیست شما می تونی سمند LX موتور ملی بخری کلا وسایل موتور آلمانی و بسیار هم موتور خوبی داره و هم دوگانه سوزهنقل قول:
چقدر سخته آدم مجبور شه تو 2 روز تحقیق کنه و تصمیم بگیره!!!
بعضی جاها خوندم و امروز تو نمایندگی هم به پدرم گفتن که ماکسیما تا پایان 90 زده میشه و بعدش کلا تینا جایگزینش میشه. درسته؟؟
راستش هدف این بود که یک ماکسیما و یک 206 هم بگیریم، که با این شرایط ماکسیما ، تصمیم این شد که 65 تا 70 تومن رو بذاریم و فعلا یک ماشین لوکس بگیریم.
پدر میگن نمایندگی Teana 2011 فول آپشن ، تحویل فوری رو با 5 سال گارانتی میده 68.800 تومن (مشکی). خوبیش هم اینه که CBU هستش و کمپلت از اون ور میاد و واقعاً آپشنهای بیشتری داره.
نظر دوستان در مورد تینا چیه؟ امیدوارم انتخاب خوبی باشه.
دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن؟ مثلا یکی میگفت آریون موتورش سرتره و 69 تومن هستش! کلا از تویوتا ، هیوندای یا کیا روی چیا میشه حساب باز کرد؟
پدر میخوان حتما از شرکتی بگیرن و با گارنتی.
ممنون . . .
سلام به همه دوستان
من یه تیپ 2 مدل 89 داشتم که بنا به دلایلی فروختمش و الان هم قصد خرید خودرو تا سقف 19 تومن دارم. نظر خودم روی 206 تیپ 6 هست ولی حواشی و گلایه های اطراف مشکلات گیربکس این خودرو یه کمی منو مردد کرده. مطلوبم هم برای رانندگی آسایش به خصوص توی ترافیک تهران هستش به همین دلیل هم تیپ 6 رو انتخاب کردم.
با این اوصاف از دوستان اهل فن نظر میخوام که منطقی در این باره که گلایه های در مورد گیربکس تیپ 6 درسته یا نه نظر بدن و اگه خودرویی با شرایط و رنج قیمتی بالا سراغ دارن معرفی کنن.
با سلام به شما دوست عزیز .نقل قول:
خودروی 206 تیپ 6 خودرویی بسیار نرم و عالی مناسب برای شهر و کم مصرف . سابقا این خودرو مشکلات نه چندان حادی در گیرباکس خود داشت که الان چند سال هست این مشکلات رفع شده و در حال حاظر بهترین در نوع خود هست .
مشکلاتی همچون دیر تعویض شدن دنده ها ، عملکرد ضعیف معکوس کشی (اتوبوسی عوض میشد یعنی باید اینقدر گاز رو شل کنی تا دور موتور بیافته و معکوس بکشه که الان اصلا همچین چیزی نیست و با یه شل کردن کوچیک گاز به دنده معکوس باز خواهید گشت )
تقه شدید هنگام تعویض دنده در دورهای بالا
این گیرباکس 100 درصد فرانسوی هست و به صورت باکس از خود فرانسه وارد ایران میشه و هیچ منتاژ ایرانی روی این گیرباکس انجام نمیشه و موتور هم 90 درصد فرانسه هست و بعضی قطعات کوچک موتور مثل رادیاتور و دینام و فن و ... رو ایران خودرو تولید میکنه و خود موتور کاملا فرانسه هست .
نقل قول:
با توجه به صحبت های شما گزینه مطلوب و مناسب نیسان تینا هست.
تویوتا آریون قیمتش بالای 70 میلیون تومان شده و شرکتی هم نیست.
کیا و هیوندای هم در برابر نیسان تینا حرفی برای گفتن ندارن.
میشه سوناتا 2011 رو مد نظر قرار داد اما از نظر فنی از نیسان عقب میوفته.
نظر شخصی من نیسان تینا هست.
تینا خودرو خیلی مناسب بخیرید ضرر نمی کنید ولی تا دو سه ماه دیگه آزرا جدید میاد که حتی پارک خودکار هم داره:5:
با این وضعیت قیمت ها نمیشه رو آزرای 2012 مطمئن بود.نقل قول:
مثلا الان مزدا 3 صفرش شده 52 میلیون تومان.
فکرشو بکنید آزرا با اون وضعیت جدید و خیره کننده 100 در صد بالای 75 میلیون تومان خواهد بود
که بودجه دوستمون کفاف نمیده.
البته من گفتم بالای 75 میلیون تومان شایم بیشتر بشه بازار خودروی کشورمون کاملا نا مفهوم هست
مختصر و مفید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ،،،، قرار شد فردا پدر برن خود پارس خودرو و شرایط (هم ثبت نامی و هم فوری) رو بپرسن. و بعدش هم یه سر نمایشگاه آسان موتور بزنن و آزرا و سوناتا رو هم تست کنن که فکر کنم با این فرمایش شما دیگه نتیجه اش معلومه! :46:نقل قول:
پس احتمالا میریم برای مدل High (فول آپشن) ، با توجه به این کاتالوگ پارس خودرو چند تا سوال واسم پیش اومده:
1- تو امکانات زده "کلید هوشمند"؛ این فقط همون روشن شدن ماشین با کلید Start هستش یه ورود به ماشین هم هوشمنده؟ (مثل سورنتو)کد:http://www.parskhodro.ir/katalog/teana.pdf
2- نمایندگی گفته بیمه 5 ساله داره!!! همشون اینجوریه؟ اگه آره، چیا رو گارانتی میکنه؟ مثلا فیلتر هوا و بنزین و شمع هم شامل میشه؟ و سرویس های دوره ای در طول این 5 سال ادامه داره؟
3- طرف گفته ماشین CBU هستش. مگه مونتاژ CKD تینا تو پارس خودرو شروع نشده؟ (البته از خدامه که CBU باشه ، ولی میخوام ببینم به این نام قالب نکنه)
4- اگه همه چی جور باشه ، احتمالا فردا پدر بگیرن. آیا مورد خاصی هست که هواش رو بگم داشته باشن؟؟
--------------
جالب ، فکر کنم تو تهران هنگ کنه:31:!! ولی فعلا پدر حتی برای 3 هفته نمیتونن منتظر برگشتن من هم بشن ، تا چه رسد به چند ماه :20:نقل قول:
سلامنقل قول:
1.همون روشن شدن ماشین با کلید Start هست
2.گارانتی شامل تمام نیسان ها میشه و این خودرو دارای سرویس های دوره ای هست.
اگر میخواید بیشتر بدونید باید با خود نمایندگی تماس بگیرید.
3.مونتاژ این خودرو هنوز آغاز نشده اما در آینده مونتاژ خواهد شد.
4.مواردی که باید دقت کنن برای تحویل خودرو در تاپیک زیر ذکر شده بخونید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=517828
مرسی از راهنماییتون، دیروز از بهمن زنگ زدن و مزدا 3 رو تحویل گرفتیم(تیپ 3 ) فعلا" گه خیلی عالیه و مشکلی نداره ;)
نقل قول:
مبارک باشه دوست من.
فقط یادتون باشه روزهای اول احتمال داره کمی خشک باشه و اونم به خاطر صفر بودن خودرو هست.
موفق باشید
نقل قول:
اقا مبارکه! ایشالا چرخش برات بچرخه! به جای من یه بوق بزن!:31:
اصلا نمي ارزه!
4ميليون 500خيلي زياده براي مدل 66!
يعني يه مدله 20 ساله!
بدون بيمه بدون پلاك!
تنها نكته اي رو كه بايد موقع خريد پاترول دقت كرد موتور اونه!
ببين موتورش چجوريه؟ تعميريه.
در حد اسقاطه چطوره تا بهت بگم.
مرسی داداش :31: بوق می زنم واست حتما":31:نقل قول:
راستی فقط یه نکته که هست اینه که به نظر میاد یه سری امکانات رو که به صورت فابریک روی ماشین باید باشه رو برداشتن و جدا به صورت آپشن می فروشن! حالا نمی دونم چقدر راسته این قضیه! مثلا" سنسور حدود 200 تومن! حتی پول کفی های اتاق و صندوق رو هم جدا گرفتن! 10 تومن هم واسه سوییچ و... که کلا" حدود 400 تومن شد! GPS هم که 900 تومن بود که اون رو نگرفتیم دیگه!
خیر دوست عزیز من خودم خریدم هیچی پول برای اینهایی که شما گفتید ندادم . همه چیز هم فابریک روش بود و made in japon خورده بود .نقل قول:
وقتی ماشین رو تحویل گرفتید چقدر واستون توضیح دادن که چی به چی هست و همه چیز رو واستون چک کردن ؟ برای من 3 ساعت طول کشید و حتی ماشین رو روی بالا بر بردن زیرش رو هم چک کردم .
1:30 اینا شد توضیح و ایناشون، نه اینکار رو نکردن. شما کی گرفتین؟ بیمه ی بدنه هم داشت؟(چون می گن جدیدا" بیمه بدنه گذاشتن واسه همین آپشن ها رو برداشتن !)نقل قول:
محمد جان ممنون از راهنمایی ها، محصوصا تاپیک بالا که لینک دادی.:11:نقل قول:
پدر بهتر دونستن بجای نمایندگی از خود پارس خودرو بگیرن و الآن دارن کاراشو میکنن. البته همون فوری - فکر کنم دو یا سه روزه.
من تلفنی با مسئولش که یه مهندس با حوصله بود حرف زدم.
1- تینا ها CKD هستش و خود شرکت مونتاژ میکنه.
2- گفت کلید هوشمند برای ورود به ماشین هم هست و در محدوده یک متری ماشین ، درها رو باز میکنه
3- هرچندخودش میگفت سفید باحال تره و سان روف پانوراما رو بهتر نشون میده، ما مشکی گرفتیم با تم داخلی کرم.
4- میگفت اگه سنسور عقب و دوربین بذارین و بعدا مشکلی پیش بیاد که کارشناسا تشخیص بدن که مشکل از اونهاست ، اون مورد از گارانتی خارج میشه. (بگذریم که اولش یکی شون راحت میگفت میتونین ببرین بیرون و دوربین و سنسور بذارین!!) احتمالا تو پنج سال اول این کار رو نکنیم که بیخود بهونه نگیرن! ولی برای چنین ماشین بزرگی ، برای خانوم ها سخت میشه!!
نقل قول:
ممنون دوست من به خاطر اطلاعات جدیدی که دادی.
به سلامتی نیسان تینا هم تو ایران مونتاژ میشه و مثل اینکه کاملتر شده چون موارد قبلی که گفتم
رو 2 سال پیش نداشت تو نمونه وارداتی به سفارش عمان.
نیسان تینا یکی از بهترین ها در کشور خواهد بود حیف که ماکسیما رو هم خط تولیدش رو آپدیت نمیکنن.
واگرنه خیلی عالی بود
من تیر ماه تحویل گرفتم ، بیمه بدنه و شخص ثالث یک ساله ، پنج سال گارانتی یا 160.000 کیلومتر .نقل قول:
با چک 6 ماهه و سودش حدود 46 پام دراومد رنگ سفید .
آپشن ها هم جی پی اس که همشون دارن ، سنسور عقب و کفی و دوتا سوییچ البته من یک یخچال هم به دلیل دیرکرد در تحویل گرفتم که البته یخچالش تزیینی هست و اصلا خنک نمیکنه .
در موردی که شما میگید تیپ 2 هست که البته ناویگیشن داره فقط سنسور دنده عقب نداره و روی فرمون یکسری دکمه ها و تعویض دنده از روی فرمون رو نداره . سقفش هم معمولی هست و سانروف نداره ، آینه ها تا نمیشن . همین . تیپ دو هم تولید نمیکنن .
دقیقاً، ماکسیما سری فوق العده ایه که ما فقط به خاطر از دور خارج شدنش ازش صرف نظر کردیم.نقل قول:
الآن تینا رو در دو تیپ میزنه که تو لینک زیر ، آپشن های هر دو رو زده:
اینجور که تماس گرفتم ، کار ثبت نام رو تموم کردن و گفتن از سهمیهء هفتهء بعد میدیم.کد:http://www.parskhodro.ir/katalog/teana.pdf
گفتن که فعلا برای تحویل فوری ، هفته ای 4تا سهیمه شرکت میده. و از این هفته فقط یه سفیدش مونده (که فکر کنم واس همین اینقدر میگفتن سفید بگیرین !). قرار شد شنبه از سهمیه جدید اولیش رو بزنن.
حالا این موضوع چقدر درسته یا کلا برای بازار گرم کردنه ، دیگه خدا داند!
----------
ادیت:
این رو الآن دیدم. که پدر میگفتن از رو همین براشون تعیین کردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ما فعلا ماشینمون سمند lx هست ولی میخواستم بدونم برای ماشین بعدی بفرض که پول به مقدار کافی موجود باشه کدامیک بهتر هست...؟؟
کیا اسپورتیج یا نیسان مورانو
ممنون
نقل قول:
اگر به دنباله زیبایی جذابیت ویژگی های اسپرتی هستین به مراتب کیا اسپورتیج رو انتخاب کنید.
اگر دنبال قدرت و سرعت و راحتی و کیفیت هستین مورانو برتری کامل رو در اختیار داره.
البته ملاک های شما در انتخاب تاثیر بسزایی داره.اگر لطف کنید ملاک هاتون رو و سقف بودجه رو مشخص
کنید ممنون.
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
دوست من مبارک باشه و به سلامتی.نقل قول:
امیدوارم بخش مشاوره خرید تونسته باشه شما رو راضی نگهداشته باشه
انشالا وقتی تشریف آوردین برامون چندتا عکس بزارید.
موفق باشید
دو گانه سوز نمی خوام ( کارت سوخت هم مهم نیست)نقل قول:
خودم بیشتر سورن مد نظرمه
چون آپشن هاش از همه شون بهتره
از نظر قیافه هم خوشگله
سنسور پارک - کروز کنترل - یخچال هم سورن داره
تنظیم گودی کمر داره
کیسه هوای راننده
سورن خوبه ولی خودروی که مثل پیکانه هیچ کس ملیت شو نمی دونن ولی کلا خودروی خوبی
سلام بین زانیتیا sx2000 مدل 85 سالم و تمیز112000 کارکرد با یه کمی خط در حد ناچیز بر روی بدنه قیمت 13.800 و پژو پارس تمیز 87 کدوم رو انتخاب می کنید قیمت حول و حوش 12
مشکلات سمند رو داره کمبود دید و مشکلات موتور xu7 . ولی از نظر قیمت و امکانات و طراحی خاص اون ارزش این قیمت رو داره . اطمینان دارم اگر این طرح رو هر یک از شرکت های خارجی میزد ملت برای خریدش دست و پا میزدند .نقل قول:
:11:
واااااا دوست عزیز مگه مجبوری 13 تمن پوله بی زبون رو به اینا بدی؟ لابد یه 8 9 ملیونی هم بعدن براشون خرج کنی دیگهنقل قول:
میتونی با همون 13 تمن بهترین پژو glx رو بخری
نقل قول:
سورن ELX انتخاب خوبی برای شماست.
موفق باشید
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
نقل قول:
اگر زانتیا از نظر فنی و موتوری مشکلی نداره و رو خرج نیست گزینه بهتر از پارس هست.
یه مسئله باحال
الان زنگ زدم به چند تا نمایندگی ایران خودرو و همه شون گفتن سورن الان فروش نمی ره
این یعنی چی آخه
جناب شما از این خودرو خوشتون میاد ولی در کل خودرو نامربوطی چی آخه پول بی زبون به این خر ایرانخودرو دادننقل قول:
شما به فکر 206 V8 یا پارس باشید تا این خودرو
در ضمن خیلی هم خواهان نداره
نقل قول:
دوست من شما سورن ELX رو داخلش نشستین؟
تجربه رانندگی دارین؟
وقتی اسم سورن میاد همه به یاد سورن های اولیه میوفتن که داخلش با سمند یکی بود
و یه طرح شکست خورده حساب شد.
اما سورن ELX بحثش جداست و اینو بدونید که به راحتی پارس رو پشت سر میگذاره.
اگر موتور TU5 یا EF7 بود مطمئنا از 206 هم جلو میزد.
بهتره حتما یه بار از نزدیک ببینید.