سلام و طاعات قبول دستورش cmd هستش:10: که یه صفحه dos باز می شه بعد می تونی دستور ping رو بزنینقل قول:
Printable View
سلام و طاعات قبول دستورش cmd هستش:10: که یه صفحه dos باز می شه بعد می تونی دستور ping رو بزنینقل قول:
باید بدونید که اگر همون دستور را در runهم بزنید نیاز نیست cmdرا بزنید وداخل docدستور پینگ را بنویسید.نقل قول:
خواب عزیز این رو که خودم میدونم هزار بار هم اینجا تست پینگ قرار دادم حالا دستورش رو فراموش کردم.
اگه هر دستوری رو تو dos با / بزنی همه سوییچ هاش می یاد.:11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تست سرعت 128 مرکز 2 اندیشه
سلام بچه ها.
سر ظهر زنگ زدم پشتیبانی واسه اعتراض به وضع سرویسم که خدا وکیلیش طرف یه چیزی بارش بود گفت لینکتو ریست می کنم کردشو گفت نویز داری پریزو عوض کن که کردم خوب بود راستم میگفت انگاری.
سیستم که آوردم بیرون زدم به این پرز واسه چند دقیقه مثه قدیما خوب بود ولی بازم ترکید.
در بهترین حالت
پینگ حتی به 1080 هم رسید(پینگم HD بود :20:1080p)
دوباره زنگ زدم الان یکی دیگه بود خیلی راحت بر میگرده میگه که شما باید انتظارت در حذ 12 تا 18 کیلو باشه به ما مربوط نیست.:47: گفتم آخه مرد مومن من ساعت 12 به بعد 5 کیلو هم نمیگیرم:23:. من که تا آخر تابستون وایمیسم با این پارس لعنتی ولی بعدش میرم اندیشه اگرم اندیشه خوب نبود شاتل کلا عوض میکنم تا به یه جایه خوب برسم. ولی اگه برطزف شد ی مونم که بعید می دونم درست شه.
مطمئن نیستم ولی فکر کنم اینو میگین ping 4.2.2.4نقل قول:
این دستور شما درسته این رو میدونم اما بعد از این دستور یه کلمه هست که باعث میشه بدون محدودیت پینگ رونشون بده اون رو یادم رفت خودتون امتحان کنید متوجه می شوید 4 تا نشون میده بعد صفحه بسته می شود.نقل قول:
نقل قول:
ping 4.2.2.2 -t
این برای اینکه نامحدود پینگ کنه
برای قطع کردنش ctrl-c بزن
اگه میخوای مثلا 10 بار پینگ کنه
ping 4.2.2.2 -n 10
اگه میخوای wait timesh برای reply بیشتر از 1 ثانیه ( 1000 میلی ثانیه) بشه اینو میزنی یعنی اگه تو این مدت جواب نیاد timeout میزنه:
ping 4.2.2.2 -w 3000
یعنی 3 ثانیه
البته پارامترهای دیگه ای هم داره که برای شما ضرورتی نداره
تست ping برای دوستانی که گفتن pingاندیشه بالا است:
خطوط727گلسار
اندیشه سبز خزر
سرویس 128 محدود
سلام به همه دوستان
می خواستم به همه برو بچ عید فطر رو تبریک بگم ایشااله نماز روزه های همه قبول باشه ، ISP های محترم هم به نیت سال دیگه ماه رمضون همه بترکونن و سرویسای بالای 1 مگ بدن به همه دعای ماه رمضون یادتون نره "به نیت یه اینترنت خوب سال دیگه" :31:
مخلص دوستان اونوری هم هستیم ، به قول یکی چاکر داداش :5:
من فکر می کنم سرویس این دوست ما یا از ناسا پشتیبانی می شه
یا اینکه از ورودی شرکت یه خط اختصاصی بهش دادن
خدایی اگه پارتی مارتی داری به ما هم بگو من الان با کله می رم اندیشه ، خودم یکسال تضمین به همتون می دم فقط اینجا تبلیغش رو انجام بدم و بزنم تو دهن تمام ISP های دیگه :20:
ایران از طریق مسیرهای مختلفی به اینترنت متصل است. بعضی مسیرها دارای پینگ بالاتری هستننقل قول:
واگه مسیریابی IP شرکتها از اون مسیرها انجام بشه میبینیم که پینگ بالاست
تقسیم ترافیک بصورتی که تعیین کنه IP های شرکتها از کدوم مسیر مسیریابی بشن فقط و فقط توسط شرکت زیرساخت انجام میشه و شرکتها هیچ دخل و تصرفی توش ندارن. این تقسیم بندی هم دائمی نیست
اگه ترافیک مسیرهای ورودی مخابرات تو بعضی مسیر ها بالا بره اونا ترافیک شرکتها رو روی مسیرهای دیگه تغییر میدن ممکنه در نتیجه این عمل پینگ بالا بره یا پایین بیاد این که به شرکتها ربطی نداره.
بزنید:
tracert -d 4.2.2.2
یک بارم بزنید
tracert -d 4.2.2.4
یک بار هم بزنید
tracert -d google.com
ممکنه مشاهده کنید که مسیرهای ارسال داده ها با هم متفاوت است. همین اتفاق در مورد مسیرهای دریافتی هم ممکنه اتفاق بیفته .
البته توضیح این مساله فنیه و خارج از حوصله بیشتر اعضای فروم .
اما برای رفع ابهام جنابعالی
اندیشه_1281gb_شهرستان لنگرود
پینگم خوبه ولی سرعت دانلود هرگز از 16 بیشتر نمیشه
خدا بهت صبر بده داداش مال منم خیلی وقت پیش که پارس بودم همینطوری بود ایشالا مال شما هم میره بالانقل قول:
عید فطر رو هم به همه هم شهری ها و هم استانی های عزیزم تبریک میگم نماز و روزه هاتون قبول :11:
نگران نباش دوست عزیزنقل قول:
دعا کن هر چه زودتر شاتل تو شهر شما شروع به فعالیت کنه همین که وارد شهر شما شد
سرعتت 10 برابر می شه :31:
امروز رفتم شاتل، یکی از بچه ها رو برده بودم که سرویس بگیره.
یکم صحبت کردم باهاشون، گفتن قراره به زودی توی 4تا شهر جدید شرع کنن به فعالیت. دیگه نپرسیدم کجاها ولی احتمالا باید انزلی و لاهیجان توشون باشه. بالاخره جمعیتشون بیشتره
نمی دونم خبر دارین یا نه ولی می گم:
1-سرویس های art، همشون نامحدود شدن.
2- توی ماه رمضون، هزینه نصب رو 7500تومان می گرفتن
3-اگه مودم رو ازشون بخرین، 2گیگ رایگان ترانسفر میدن.
در مورد سرعت هم بهشون گفتم، گفتن ممکنه بازم یکم زیاد بشه. گفتن کیفیت بیشتر از سرعت واسه ما مهمه. ما 50تا کاربری که فقط میخوان دانلود کنن رو فدای 1000تا کاربر خوب نمی کنیم که اون 1000تا رو ناراضی کنیم.
آمممممممییییییییییییییییی ننننننننقل قول:
منظورم این بود که سرویس دهنده ها یادشون میوفته که اااااه ما باید به فکر کاربرا باشیم آخه مگه نمی دونین مشتری مداری هم وجود داره ، قابل ملاحظه دوستانی که هی از ISP هاشون تعریف می کنن ، بعد می گن ما هی بد تعریف می کنیمنقل قول:
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
خیلی جالبه با این خبری که دوستمون ramin2020 داد مشخصه که شاتل هر ماه یه شرایط جدید واسه کاربراش می ذاره
آخه از زمانی که شروع کرده تا حالا چند تا شرایط ویژه گذاشته دوستان ، اینطور نیست ؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی بدین من امضا کنم :5:
:31:
نه هیچ ایرادی نداره. شاتل سرویس های تشویقی گذاشته دستش درد نکنه منم تبریک میگم تشویقم میکنم. چرا باید از اینکه سرویس جدید به همشهریام داده بیشه دلخور باشم.نقل قول:
اما اگه این اخبار یا تبلیغات با تخریب رقبا باشه خب نمی پسندم.
ببین مثلا در جواب اون دوستمون که گفت سرعت من تو لنگرود استاندارده و burst و یا سرعت تشوریقی نداره شما به طعنه فرمودید واستا شاتل بیاد. من با این مشکل دارم میگم این یک اصل بدیهیه که رقابت محرک شرکت هاست کیفیت رو بالا و قیمت رو کاهش میده ولی میگم این اتفاقات لزوما به شاتل ربطی نداره.اگه یک شرکتی کیفیت خدماتشو بهبود داد و یا قیمتهاشو کم کرد واکنش انفعالی به شاتل نیست. ما 11 تا PAP تو کشور داریم. مثال میزنم الان پارس 1-2 ماه تو انزلی سرویس رو شروع کرده خب اندیشه ظاهرا داره واکنش نشون میده و خدمات جدیدی ارائه میکنه اونجا. حالا اگه مثلا 1 ماه دیگه شاتل هم سرویس داد اونجا باید بیاد بگید وای اندیشه بخاطر شاتل چنین کرد و چنان کرد؟!!! یعنی پارس ان لاین کلا به حساب نمیاد؟!! اون 9 تا شرکت دیگه مترسکن ؟! !!!!! من میگم این یک توهمه .
اندیشه یا هر سرویس دهنده ای بازار رو trace میکنه و بهر اتفاقی واکنش نشون میده این که خیلی ساده است . حالا اگه مثلا فردا بره لنگرود سرعت رو زیاد کنه لابد میگید دیدید چون شاتل 1 سال دیگه میخواد بره اونجا اندیشه اینکار رو کرد !!!!!!!!
من حرفم اینه که هر چی میشه سریع ربطش ندید به شاتل. فکر نمیکنم حرفم غیر منطقی باشه.
تست ساعت 21:18
و تست ساعت 24:51 دقیقهکد:http://www.speedtest.net/result/946939246.png
واما تست ساعت 1:23کد:http://www.speedtest.net/result/947142627.png
کد:http://www.speedtest.net/result/947177984.png
سلام بچه ها.
بجه هایی که نوسان سرعت ندارن یه یادی از ما هم بکنید:
1:30بامداد اینه وضعم روزام که رو زمین و هوا بالا پایین میکنه سرعت،دیگه به پشتیبانی همه شهرها گفتم.:41:
خب این شد یه حرف حساب ، اگه تمام پستهای منو خونده باشی می فهمی که من در مورد اندیشه چه منظوری دارم
سیاست این شرکت اینه که وقتی تو شهری رقیب نداره اصلا سرویس خوبی ارائه نمی کنه و اصلا مشتری براش اهمیتی نداره مثالش همین دوستمون که تو لنگروده ، حالا خودت می گی که پارس رفته انزلی و اندیشه داره به فکر این میوفته برای اینکه مشتریاشو از دست نده یه سری خدمات خوبی بده ، به نظرت این درسته دوست عزیز ، حالا من نمی دونم چرا تو اینقدر به شاتل حساسی بابا این شاتل شاتل که می گن اصلا جای خوبی نیست آخه سرویس خوبی نمی ده :31: تازه ارتباطش با ایشتگاه فضایی بین المللی قطع شده آخه همش DC میشه
راستی تو از کجا می دونی که پارس آن لاین داره تو انزلی راه میوفته و اینکه اندیشه داره اونجا یه کارایی می کنه ، نکنه دوستت اطلاعات لحظه به لحظه شرکتشون رو بهت می ده :31::11:
راستی به نظر تو ازون 9 تا شرکتی که می گی به نظرت چند تاشون قوی هستن و اینجا دارن سرویس می دن من که چیزی نشنیدم تو رشت ، فکر نکنم بقیه شون تو حدی باشن که بتونن عرضه اندام کنن وگرنه تاحالا ما یه چیزایی می شنیدیم
بابا ایهاالناس من می گم اندیشه تا وقتی رقیب نداره اصلا به مشتریش اهمیت نمی ده به نظر شما دروغ می گم
دوستان اینم پینگ من از همون سرور
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
mailer جون یه تست می ذاری رو باکو می خوام ببینم تو چه وضعیتی هستی
همه جا همینه داداش من. کجا دیدی نباشه؟ مثلا همین همراه اول تا دید یکی دیگه اومده کلی امکانات داد و قیمتش اومد پایین و هر کاری کرد تا مشتریاش نپرن. در تمام مشاغل کامپیوتری و غیر کامپیوتری در ایران وضعیت همینه.نقل قول:
از ساعت 1:30 تا 3 سرعت بین 10 -40 در نوسان هست!
ساعت 3 سرعت برگشت به وضعیت قبلیش 60-80
حال میکنید گزارش لحظه به لحظه رو :27:
ه بچه ها خیال کردین میزارم اندیشه حق منو بخوره من با 128 1 گیگ دارم الا نامحدود ازش استفاده میکنم به هر حال هوش ما رو دست کم گرفته این اندیشه .... ولی از افشای این راز معزوریم چون همه میفهمن بعد به گوش اندیشه میرسه بعد هم نون ما تخته میشه :31:
ولی اگه شک دارین به حرفم بگین تا عکس بزارم براتون مطمئن شین :5:
---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------
تازه یادم رفت که بگم فرقش با نامحدوده معمولی اینه که نامحدود رو سرعت واقعی میدن ولی چون الان اندیشه خیال میکنه که من دارم از سرویسه 1 گیگ استفاده میکنم بره همین تو روز سرعتم بالای 100 هست
اینجا کارمندای اندیشه حضور فعال دارن پس یا نباید میگفتی اصلا یا روش کارو واسم پیغام خصوصی کن!
خوابمم نمی گرفت گفتم یه سر به فروم بزنم.:19:
بچه ها شما جای من بودین با پارس وی چیکار می کردین؟
1- فرستادن ساختمان مهر رو هوا:32:
2- اعتصاب غذا:wac:
3- شکوندن مودمتون:47:
4- جمع آوری سرویس:29:
نطنئنا جمع آوری سرویس.همون کاری که من و چند تا از دوستام 10 ماه پیش کردبم.نقل قول:
والا پارس که واسه من عالی داره عمل می کنه (البته نسبت به شاتل)نقل قول:
البته الان خونه نیستم با GPRS ایرانسل اومدم:31:
منم نگفتم شاتل خوبه.منظورم به اندیشه بودنقل قول:
دوستان با باز كردن بعضي از سايت هاي مشكل دارن..؟ مثلا يه سايت رو تو يه تايمي مي تونن باز كنن
ولي بعد نميشه وارد سايت شد..
اين مشكل رو دارن..؟
دوستان این درسته که اندیشه از یکشنبه قیمتاشو کاهش میده؟من یکشنبه میخوام واسه یکی از دوستام اشتراک بگیرم.آیا کاهش قیمت بهش تعلق میگیره؟
خیلی ساده میدونم چون تو دهکده ساحلی خونه دارم(مال بابامه) و میخواستم براش adsl بگیرمنقل قول:
در مورد اینکه کیا دارن تو رشت کار میکنن:
1- فن آوا
2- پارس ان لاین
3- شاتل
4- پیشگامان
5- اسیاتک
6- داده گستر
7- عصر انتقال داده ها
بهر حال من قصدم کل کل نیست برای همین فرمایشات شما راجع به ایستگاه فضایی از نظر من جواب نداره.
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
اگه بد قولی نکنن ارهنقل قول:
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
من که بر نخوردم بقیه خودشون میان میگننقل قول:
راستی بچه ها اندیشه از خمام به خواچکین هم سرویس میده؟سرعتاش چطوره؟
محض اطلاع دوستان باید بگم که پارس تو انزلی هم راه افتاده لیست قیمت هاشم دارم
بابا تو که وضعت خیلی خوبه که Mailer جان عزیز ، خب خودت چرا یه ISP نمی زنی تا حال همه این ISP ها رو بگیری
باور کن بچه های این فروم اینقدر بهت علاقه دارن کلی ازت حمایت می کنن ، راستی در مورد این شرکتها فکر می کنی به غیر از 3 شرکت اندیشه ، شاتل و پارس بقیشون 100 تا کاربر دارن ؟
منم باور کن نمی خوام کل کل کنم ولی دیشب یه کاری ازت خواستم انجام ندادیا !!!!!!
تو همین صفحه تست سرعت یکی از کاربراتونو ببین بعد می گی من دارم حرف غیر منطقی می زنم
لطفا قیمت سرویساشو بگین.نقل قول:
نام گذاری پکیج هاش خیلی افتضاحه نمیدونم 128/یا 256 یا بیشتر ولی از روی قیمتش میشه فهمیدنقل قول:
EP1-5C 5GB 1 mahe 19.900
EP1-5C 15GB 3 mahe mahi 193.00
دم دستم اسکنر ندارم ولی اسکن می کنم قرار میدم
شرمنده :11:
ایران - گیلان - رشت - اندیشه - 512 خط 5 مرکز میرزا کوچک
البته کمتر از حدش نشون میده