نقل قول:نقل قول:
این دیگه موثقه
نقل قول:نقل قول:
این دیگه موثقه
کریم رکورد خودش را میشکند!
خبرگزاری پرسپولیس : کریم باقری کاپیتان ارزشمند پرسپولیس مقابل پیام خراسان در هفته هفتم چهارمین گل خود را به ثمر رساند تا سرخپوشان تهرانی با هر 3 امتیاز بازی از مشهد باز گردند.
باقری با گلزنی در این دیدار تعداد گلهای زده خود را در لیگ برتر به عدد 14 رساند و در فهرست برترین گلزنان پرسپولیس باقی ماند، در ضمن باقری با گلزنی در این فصل رکورد گلزنی خود در یک فصل را میشکند!
باقری اولین گل خود را در لیگ برای پرسپولیس در تاریخ 14 تیر 75 مقابل پیام خراسان به ثمر رساند.
در ضمن در همان سال برابر پلی اکریل اصفهان و شموک نوشهر (2 گل) گلزنی کرد و چهار گل در کارنامه وی در لیگ ثبت شد.
البته همان سال در جام حذفی (3 گل) و جام باشگاههای آسیا (3 گل) در کارنامه وی ثبت شده بود.
باقری در لیگ 82 (2 گل)، 83 (3 گل)، 85 (2 گل)، 86 (3 گل) و 87 تا به امروز (4 گل) به ثمر رساند و با به ثمر رساندن یک گل دیگر رکورد گلزنی وی در یک فصل شکسته میشود.
گفتنی است؛ باقری تاکنون با احتساب لیگ 75، 18 بار در لیگ برای پرسپولیس گلزنی کرده است.
خدا وکیلی ترسم دارهنقل قول:
ولی دو سه تا از بازیکنان خوبه شو نداره
تقدیر از پیشکسوتان پر افتخار پرسپولیس ؛ این هفته «بیوک وطنخواه»
خبرگزاری پرسپولیس : بیوک وطنخواه یکی از پیشکسوتان با ارزش پرسپولیس و جزء معدود بازیکنان تاریخ است که در دوران بازیگری و مربیگری به قهرمانی رسیده است.
وی در سال 50 با پیراهن پرسپولیس در لیگ سراسری قهرمان شد و در سال 54 به عنوان سرمربی، تیم پرسپولیس را قهرمان سومین دوره جام تخت جمشید کرد.
پس از آن، مدتی سرمربی تیم صنایع الکتریک شیراز شد و در سال 57 هدایت تیم جوانان مازندران را به عهده گرفت و این تیم را قهرمان لیگ سراسری جوانان کشور کرد. بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب، وطنخواه در کنار دهداری هدایت تیم شاهین را بر عهده گرفت و در حال حاضر رهبری تیم جنگلها و مراتع و بانک صادرات را بر عهده دارد.
در ضمن وی سابقه حضور در تیم ملی را داشته و 6 بار برای تیم ملی به میدان رفته است و اولین بازی خود را در تهران مقابل تیم ترکیه انجام داده است.
گفتنی است؛ باشگاه پرسپولیس هر هفته از یکی از پیشکسوتان پرافتخار خود تقدیر میکند که در هفته اول از حمید جاسمیان تقدیر شد و در دومین بازی خانگی از همایون بهزادی تقدیر به عمل آمد و در بازی مقابل پگاه از بیوک وطنخواه تقدیر میشود. ضمناً چون بازی پرسپولیس مقابل پاس همدان بدون تماشاگر برگزار گردید، در آن دیدار به علت عدم حضور تماشاگر این مراسم انجام نشد.
پرسپولیس با شعار «رمضان ماه مهمانی خدا» به میدان میرود
خبرگزاری پرسپولیس : قرمزپوشان پایتخت در دیدار مقابل پگاه گیلان از هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر با شعار «رمضان ماه مهمانی خدا» به میدان میروند.
سرخپوشان پایتخت در هفته هشتم از هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) در شرایطی به مصاف تیم پگاه گیلان میرود که بر روی پیراهن خود شعار «رمضان ماه مهمانی خدا» را حک خواهند کرد.
فرخزادی : دی کارمو مقابل پگاه بازی می کند
خبرگزاری پرسپولیس : مجید فرخزادی روز چهارشنبه خاطر نشان ساخت: از صحبت های قطبی اطلاع دقیقی ندارم و به همین دلیل فعلا تصمیم به صحبت کردن در این مورد را ندارم. وی افزود: البته مصطفوی در حال بررسی این موضوع است و پس از بدست آوردن نتایج لازم جوابگوی رسانه ها خواهد بود. عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص وضعیت ITC دی کارمو گفت: ITC دی کارمو به زبان انگلیسی امروز به دست ما رسیده است و فکر می کنم این بازیکن هیچ مشکلی برای حضور در دیدار مقابل پگاه نداشته باشد. وی تصریح کرد: تیم در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و بازیکنان آماده دیدار مقابل پگاه هستند. مصدوم جدیدی نداریم وبازیکنان آماده حضور در میدان هستند. فرخزادی در مورد وضعیت توره گفت: توره آماده است و اگر کادر فنی صلاح ببیند می تواند ما را در مقابل پگاه همراهی کند.
مصطفوی : ناگفتنيها را پس از دربي ميگويم
خبرگزاری پرسپولیس : داريوش مصطفوي در گفت و گویی اظهار داشت: فعلاً سعي ميكنم درباره دربي حرفي نزنم و موضوع را به روز شنبه منتقل كنم، چون ديدار حساسي فردا برابر پگاه گيلان داريم.
وي افزود: شك نكنيد كه پرسپوليس فردا مقابل پگاه به پيروزي ميرسد چون در بازيكنان در تمرين امروز انگيزه زيادي ديدم.
وي در خصوص بياحترامي افشين قطبي به خبرنگاران نيز گفت: به طور صد در صدر از قطبي حمايت مي كنم و معتقد هستم كه سرمربي تيم من به كسي توهين نكرده است و فقط از خبرنگاران سوال كرد كه آيا اينكه ماركو براي پدرش به بزريل سفر كرده است، حكم دلالي دارد؟
وي افزود: دلالي ماركو درست نيست ما هم پس از اين اطلاعيه داديم و موضوع اصلي را به مردم گوشزد كرديم؛ اما من نميتوانم تمام كارهايي را كه در باشگاه انجام ميشود بازگو كنم.
وي افزود: افشين قطبي قصد توهين به كسي را نداشته است؛ اما من مطمئن هستم با بهانههاي مختلف و جريان سازي در حاشيه تيم قصد دارند به من و قطبي ضربه بزنند تا پرسپوليس نتيجه نگيرد.
وي افزود: اگر من وارد اين مسائل كوچك و بزرگ نميشوم چون نميخواهم تيم را به حاشيه ببرم. هفته آينده ديدار سخت و سرنوشت سازي داريم كه بايد با نتيجه مطلوب آن را سپري كنيم.
مصطفوي ادامه داد: دربي حساسيت بالايي دارد و من تا روز بازي و نتيجه خوب مقابل استقلال تمام حاشيهها و حرفها را به جان ميخرم تا تيم موفق شود. پس از اين بازي خيلي از ناگفتني ها را خواهم گفت.
مصطفوي درباره اعتراض به باشگاه ذوب آهن گفت: دنبال كارها هستيم و سعي ميكنيم با فرستادن نماينده اي به فيفا مسئله را پيگيري كنيم چون بايد حقمان را از اين تيم بگيريم. پاسخ كسي كه در يك برنامه تلويزيوني هر چه دلش خواست به من گفت را خواهيم داد.
وي تاكيد كرد: برخي بايد بدانند كه نمي توانند مردم را گول بزنند. سايپا بيشترين ملي پوش را دارد همه ديدند امروز مقابل كوروچي چه عملكردي داشت. اگر استقلال و پرسپوليس در جام قهرمانان آسيا حضور داشته باشند حرف اول را مي زنند.
مططفوي در پايان خاطرنشان كرد: پس از حرف و حديثهاي روز گذشته درباره قطبي خيليها من و او را روي كاغذ از پرسپوليس بيرون كردند و به دنبال بهانه سازي بودند. خوشحال هستم كه به هيچ فردي محتاج نيستم و با دستور مسئولين در حال حاضر به پرسپوليس خدمت ميكنم. مطمئن باشيد تا روزي كه در اين پست باشم سعي مي كنم بهترين تيم را براي هواداران آماده كنم
برای اون این چیزا مهم نیستنقل قول:
اون از زمانی که با پیکان،پرسپولیس بگوویچ رو برد و استقلال رو متوقف کرد بدجوری شاخ شدش جلو این 2تا تیم
لامصب متخصص آزار پرسپولیس و استقلال هستش
اره مطمئنا اگه تو یه ربع اول بازی گل بزنیم پگاه باز میشه و کارشو می تونیم تموم کنیمنقل قول:
خدا وکیلی ترسم داره
ولی دو سه تا از بازیکنان خوبه شو نداره
به همین خاطر باید مثل پرسپولیس دهه 70 بازی کنیم که کار حریفاشو توی نیم ساعت اول تموم میکرد.نقل قول:
به وقتش دلایل جداییم از پرسپولیس را فاش می کنم!
رودباریان: از تمرینات پیکان قهر نکرده بودم // می خواهم جایگاهم را در تیم ملی پس بگیرم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان تیم پیکان قزوین تنها علت عدم حضورش در تمرینات تیم پیکان را مصدومیت عنوان کرد و گفت: متاسفانه در جریان تمرینات تیم از ناحیه قفسه سینه دچار مصدومیت شدیدی شدم و نتوانستم چند روزی را تمرین کنم.
حسن رودباریان در گفتگو با خبرنگار فوتبال باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود: بعد از عدم حضور چند جلسه ای ام در تمرینات پیکان، شایعات زیادی را به راه انداختند که رودباریان از این تیم قهر کرده ولی باید بگویم که هیچ قهر و ناراحتی در کار نبوده و تنها دلیل غیبت های من مصدومیت شدیدی بود که از ناحیه قفسه سینه دچار آن شده بودم.
وی ادامه داد: البته مشکلاتی هم با باشگاه در مورد مطالباتم داشته ام ولی دلیل عدم حضورم در تمرینات نبوده است.
رودباریان در پاسخ به این سوال که آیا مطالبات شما پرداخت شده است خاطر نشان ساخت: متاسفانه علی رغم اینه مسولان باشگاه قول داده بودند که طلب ها را پرداخت کنند اما با گذشت چندین روز از این وعده ها هنوز مطالبات ما پرداخت نشده است.
وی با اشاره به اینکه تمریناتش را به تازگی با پیکان آغاز کرده است، خاطر نشان ساخت:خوشبختانه دو روز است که به تمرینات باز گشته ام و در در کنار آقای صالح نیا تمریناتم را پیگیری می کنم.
دروازه بان تیم پیکان در رابطه با شرایط پیکان به ایسکانیوز گفت: فکر می کنم بازیکنان پیکان امسال بسیار با انگیزه اند و میل بسیار زیادی برای رسیدن به جایگاه های بالایی جدول دارند اما رسیدن به این عنوان منوط به حل مشکلات مالی باشگاه و بازیکنان است.
وی با اشاره به حضور محمدی در پیکان تصریح کرد: محمدی یکی از گلرهای خوب فوتبال ماست که می تواند حتی خودش را در تیم ملی مطرح کند ضمن اینکه من نیز به عنوان یکی از دروازبان پیکان برای رسیدن به ترکیب اصلی تیم با وی رقابت می کنم.
رودباریان خاطر نشان ساخت: متاسفانه در چند ماه اخیر دوران بسیار بدی را پشت سر گذاشته ام اما مطمئن باشید که دوباره خودم را به سطح تیم ملی می رسانم و جایگاهم را در این تیم همچون سابق پس خواهم گرفت.
وی از حضورش در پیکان ابراز رضایت کرد و به ایسکانیوز گفت: به هیچ وجه ناراضی نیستم چراکه با چشمانی باز این تیم را انتخاب کرده ام و به آینده ام در این تیم بسیار امیدوارم.
دروازه بان سابق پرسپولیس در خصوص علل جداییش از این تیم گفت: حال زمان باز کردن این قضیه نیست ولی همین قدر بدانید که در ابتدای فصل من با کاشانی و بعد از آن هم با مصطفوی به توافق کامل رسیدم اما اتفاقاتی افتاد که به موقعش همه آنها را فاش خواهم کرد./158/120
من که یواش یواش برم اخبار ورزشی شبکه خیر را نگاه کنم
خدا حافظ
خدا به همراهتنقل قول:
دعا برای برد تیم فراموش نشه
خدا وکیلی یادش یه خیر اون دوراننقل قول:
بازیکنان متعصب اون موقع زیاد بودن
رودباریان پارسال افتضاح بودنقل قول:
به وقتش دلایل جداییم از پرسپولیس را فاش می کنم!
فکر میکنم واقعا نیازی بهش نبود با وجود کسایی مثل معمارزاده و واعظی و حقیقی
بچه ها یه سری به این لینک بزنید جالبه
نقل قول:
)کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Persepolis_(football_club
ویرایش شد........
خیلینقل قول:
بازیکنان متعصب اون موقع زیاد بودن
یادش بخیر فرشاد پیوس و عابدزاده و مجتبی محرمی و .....
آرهنقل قول:
پست مال دیروزه فکر کنم
امروز اصلاحش کردم
آرهنقل قول:
ولی پیوس الان بدجوری داره دندون تیز میکنه برای سرمربی گری
همه منتظرن قطبی زمین بخوره
مهدي واعظي در گفت و گو با ايپنا: 3 امتياز بازي با پگاه را مي گيريم
دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:بازي با پگاه براي ما بازي مهمي است و ما به سه امتياز اين بازي نياز داريم.
مهدي واعظي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) گفت:با توجه به شرايط بازي ها در شروع اين فصل پيش بيني مي كنم تيم پگاه با بدنسازي عالي در اين مسابقه حاضر شود اين در حالي است كه ما به صدرنشيني و گرفتن فاصله از تيم هاي دوم و سوم فكر مي كنيم .
واعظي ادامه داد:در هفته گذشته روي نقاط قوت و ضعف تيم پگاه كار كرده ام و انشاالله سه امتياز اين بازي را مي گيريم.
وي درباره فرشيد كريمي كه براي اولين بار در مقابل تيم سابق خود درون دروازه قرار مي گيرد گفت:فرشيد دوست من است و من براي او در اين بازي آرزوي موفقيت مي كنم او بازيكن با اخلاقي است و در پرسپوليس دوران خوبي را داشت. گلر پرسپوليس حضور علي كريمي دراين بازي را امتياز مثبتي براي پرسپوليس هم در بازي هاي ليگ هم در جام باشگاهي دانست و ادامه داد:او با تجربيات زيادي به تيم ما پيوسته و من اميدوارم اين بازي شروع خوبي براي علي كريمي باشد.
اگر امروز روز خوب واعظی باشه،حداقل نمیبازیم.:دی
درسته داره جو را خراب می کنه و هم خودش رانقل قول:
ولی پیوس الان بدجوری داره دندون تیز میکنه برای سرمربی گری
سابقه نشون داده کسائی که تیم را از دور خراب می کنن زود می خورن زمین و منفور میشن
پیوس مربی نیستشنقل قول:
با هیچ تیمی موفق نبوده
چه تراکتور و چه بقیشون
الانم که بی تیم مونده و مشغول مصاحبه هستش
اینم لینک همون مطلب به فارسی
نقل قول:
)کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3_(%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84
اره پیوس مربی خوبی نیست
و چه با شموشک نوشهرنقل قول:
پیوس مربی نیستش
با هیچ تیمی موفق نبوده
چه تراکتور و چه بقیشون
الانم که بی تیم مونده و مشغول مصاحبه هستش
البته یادمه با شموشک خوب بازی می کرد و بازی کن های بزرگی هم اورد تو سطح یک فوتبال
بی خیال بنظرم امروز 3- 1 بازی را می بریم
یه مقدار اطلاعات در باره کریمی
تاریخ تولد: هفدهم آبانماه 1357 •مکان تولد: کرج •قد: یک متر و هفتاد و هشت •پست تخصصی: خط میانی - بازی ساز •فعالیت مورد علاقه: والیبال ساحلی •وضعیت خانوادگی: متاهل، دارای دو فرزند پسر به نام های هاوش و هیرسا
مرسی آلومینیوم عزیز
پارگی صلیبی نشان از ضعف کادرفنی دارد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال ورزش پرهیجانی است که طرفداران بسیاری دارد. از طرفی تمرینات سنگین و مسابقههای پربرخورد باعث بروز آسیبهای بسیاری میشود. در این ورزش پایین تنه بیش از حد درگیر است و مفصل زانو نیز از حمایت کافی برخوردار نیست. از طرفی فوتبالیستهای ایران روی زانو خوب کار نمیکنند، به طوری که شاهد بروز روز افزون آسیب رباطهای موجود در این منطقه و به خصوص رباط صلیبی هستیم و دکتر رهنما معتقد است که آمادگی جسمانی ناکافی، تمرینات سنگین، خستگی، لندینگ غلط، چرخشهای ناگهانی و... باعث بروز پارگی صلیبی فوتبالیستها میشود.
دکتر نادر رهنما، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان و دکترای آسیب شناسی ورزشی که بیش از ۴۰ تحقیق در باره آسیب های شایع در فوتبالیست های حرفه ای مانند " بررسی اثرات خستگی بر برخی ریسک فاکتورهای فوتبالیست های لیگ برتر انگلیس " انجام داده است تصریح کرد: پارگی ACL (رباط صلیبی) یک معضل است ولی متاسفانه باشگاهها به آن توجه نکرده و این آسیب را سرسری میگیرند. اگر فردی دچار پارگی رباط صلیبی شود باید شش تا ۹ ماه برای ریکاوری وقت بگذارد.
وی ادامه داد: یک باشگاه با برنامهریزی یک بازیکن را میخرد و آسیب او میتواند در نتایج بازی موثر باشد. وقتی یک تیم دو بازیکن خوب خود را بر اثر آسیب از دست بدهد ضرر میبیند و از سویی هزینههای هنگفتی هم باید برای جراحی بپردازد. متاسفانه در ایران به راههای پیشگیری توجه نمیکنند. پیشگیری از آسیب ACL بسیار ضروری به نظر میرسد.
رهنما به عوامل ایجاد کننده آسیب صلیبی اشاره کرد و گفت: عدم آمادگی جسمانی کافی یکی از دلایل ایجاد کننده آسیب رباط صلیبی است. از طرفی عدم تناسب بین عضلات همسترینگ (پشت ران) و چهار سر (جلوی ران) نیز میتواند باعث ایجاد این عارضه شود، متاسفانه فوتبالیستها فقط عضلات چهارسر را تقویت میکنند و اما ضعیف بودن همسترینگ نسبت به چهار سر باعث آسیب دیدن زانو میشود، در "مایکل اوون" هم این عامل باعث آسیب شده بود.
دارندهی دکترای آسیب شناسی ورزشی بر انجام مانیتورینگ پیش از فصل مسابقه تاکید کرد و افزود: متاسفانه ما ورزشکاران خود را قبل از فصل بازی ارزیابی نمیکنیم. به راحتی میتوان ریسکهای خطر را شناسایی کرد. یکی از راههای شناسایی فاکتورهای آسیبزا، استفاده از دستگاه ایزوکنتیک است. با این دستگاه میتوان ارتباط چهار سر و همسترینگ را سنجید، اگر این ارتباط ۶۰ درصد باشد احتمال آسیب زانو کاهش مییابد. ولی هرچه این درصد از ۶۰ پایینتر باشد احتمال بروز آسیب بالاتر میرود.
وی ادامه داد: بهترین روش تخمین زنندهی آسیبهای ورزشی، روش دینامیک کنترل است و با این روش میتوان گفت که فرد چقدر در معرض آسیب قرار دارد.
رهنما به لندینگ غلط به عنوان یکی از عوامل ایجاد کننده پارگی صلیبی اشاره کرد و گفت: وقتی ورزشکار میپرد، هد میزند و سپس فرود میآید، اگر زاویهی خوبی برای فرود انتخاب نکرده باشد و به عنوان مثال با زانوی بیش از حد خم فرود بیاید دچار آسیب ACL خواهد شد. آموزش صحیح در نحوه فرود میتواند مانع از بروز این آسیب شود.
عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در ادامه گفت: وقتی ورزشکار آمادگی کاملی ندارد، چرخشهای ناگهانی میتوانند باعث آسیب صلیبی شوند.
وی گفت: به عوامل آسیبزا که در صحنههای غیر برخوردی اتفاق میافتد، ریسک فاکتورهای درونی گفته میشود. اما بعضی از عوامل بیرونی هم میتوانند باعث بروز آسیب شوند. زمین ناهموار، برخورد شدید با حریف، شارژ خشن حریف، تکل نابهجا و... از عوامل بیرونی خطرزا هستند.
دارندهی مدرک آسیب شناسی ورزش تاکید کرد: پارگیهای صلیبی که اخیرا در لیگ برتر فوتبال اتفاق میافتد بیشتر بر اثر عوامل درونی است که نشان از ضعف دستاندرکاران، آماده کنندگان تیم، پزشک، بدنساز و.... دارد. این افراد باید به هم متصل باشند و از هم اطلاعات بگیرند. در این صورت میشود عوامل آسیبزا را شناسایی و از آنها پیشگیری کرد.
رهنما بیان کرد: در دنیا وقتی ورزشکاری رباط صلیبی پاره میکند علاوه بر تمرینات توانبخشی در سالن، تمرینات On field هم انجام داده و روی زمین چمن هم کار می کند. وقتی "روبرتو باجو" در ایتالیا رباط صلیبی پاره کرد، با یک برنامهی ریکاوری مناسب و خوب توانست در ۹۰ روز به بهبودی برسد و پروتکل تمرینی او نیز موجود است. هر چند این مدت زمان با توجه به وضعیت بدنی ورزشکاران ایران و سایر عوامل تاثیرگذار توصیه نمیشود. اگر شخص قبل از بهبودی کامل به ورزش برگردد به بازنشستگی زودرس دچار میشود.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه ورزشکاران سرمایههای ملی این مملکت هستند، گفت: عدم ریکاوری مناسب و بازگشت زود هنگام به ورزش باعث میشود این سرمایههای ملی به هدر بروند و مدیرعامل باشگاه در این رابطه مسوول است که تا ورزشکار به طور کامل بهبود نیافته او را به میدان مسابقه برنگرداند.
وی ادامه داد: در اروپا یکی از وظایف قانونی مدیرعامل باشگاه ایجاد بستر و محیطی امن برای ورزشکار است و در صورت عدم رعایت اینگونه مطالب مشکل قانونی برای مدیر عامل به وجود میآید، به این ترتیب باشگاه سعی میکند با ارزیابی کامل از بروز اینگونه آسیبها خودداری کند و اگر اتفاقی هم افتاد در نهایت مسوولیت اصلی به عهده مدیرعامل باشگاه است.
عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از عوامل بروز آسیب داور است. اگر داور وظیفه خود را به خوبی اعمال کرده و مانع از بروز برخوردهای شدید و خشن در مسابقه شود، میتواند در پیشگیری از آسیب نقش داشته باشد.
رهنما بر بروز بیشتر عارضه پارگی صلیبی در اواخر زمان بازی اشاره کرد و گفت: فوتبالیستهای ما برای ۹۰ دقیقه خود را آماده میکنند در نتیجه در دقیقه ۷۰ کم میآورند. در کشورهای دیگر ورزشکار را برای ۱۲۰ دقیقه آماده میکنند تا بتوانند ۹۰ دقیقه بدوند. وقتی فوتبالیست خسته میشود، عضلات خوب جواب نمیدهند در نتیجه خطای ورزشکار زیاد شده و به طبع آن احتمال بروز آسیب افزایش مییابد.
وی اظهار کرد: گرفتن نتیجه بازی به خصوص وقتی بازی در خانه حریف برگزار شده و فشار بازی بالاست نیز میتواند باعث بروز آسیب شود.
این دکترای آسیب شناسی ورزشی بر لزوم توجه به مباحث روانی هم اشاره و خاطرنشان کرد: کسی که آسیب میبیند مدام با خودش فکر میکند. باید یک روانشناس در کنار او باشد که با او صحبت کرده و حتی بعد از شش ماه و برگشت به بازی نیز با او در تماس باشد. از طرفی دست اندرکاران تیم باید به فوتبالیست قوت قلب داده و بیان کنند، کمک میکنیم تا برگردی.
وی به ورزشکاران پیشنهاد کرد: باید بدانید که بدن شما بر شما حق دارد و نباید به خودتان ظلم کنید، حتی اگر تیم به فکر شما نیست شما به فکر خود باشید، هنگام خستگی به ورزش ادامه ندهید و اگر آسیب دیدید برای برگشت عجله نکنید.
رهنما در پایان گفت: باید دانست که تنها عمل جراحی مهم نیست، کارهای انجام شدهی قبل و بعد از عمل هم لازم به نظر میرسد.
دیدم همه ی بازیکنامون دارن رباط پاره می کنن گفتم شاید کمکی کنه
پس داره 30 ساله می شه
چی میشه مگه ؟نقل قول:
پس داره 30 ساله می شه
ایول میبینم که تاپیک داره شلوغ میشه...
مگه من چی گفتم؟؟؟!نقل قول:
اميرحسين يوسفى: پرسپوليس فرقى با تيم ملى ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميرحسين يوسفى، هافبك تيم پگاه گيلان در آستانه ديدار تيمش مقابل پرسپوليس تهران اظهار داشت: هميشه جلوى پرسپوليس بازى خوبى ارائه داده ايم. اميدوارم بتوانم اين بار هم عملكردى مطلوب داشته باشم.يوسفى ادامه داد: ديدارهاى قبلى را فراموش كرده ايم و فقط به دنبال اين هستيم كه در اين ديدار نتيجه اى مطلوب به دست آوريم. در طول هفته ذوالفقارنسب صحبت هاى زيادى را با ما انجام داده و نكات مهمى را گوشزد كرده است. ذوالفقارنسب هيچ وقت به استقلال و پرسپوليس باج نداده است. اين بار هم همين طور خواهد بود. همه جا تلاش خواهيم كرد تا اين بار نيز دكتر سربلند شود. امتياز گرفتن در ورزشگاه آزادى كار بسيار سختى است اما ما به دنبال ۳ امتياز خواهيم بود با اين حال گرفتن يك امتياز هم براى ما خوب است. پرسپوليس تيم بزرگى است و حالا كه كريمى هم به اين تيم اضافه شده بسيار قدرتمندتر شده است. پرسپوليس كنونى فرقى با تيم ملى ندارد و روز پنجشنبه ما به مصاف ملى پوشان ايران مى رويم. پرسپوليسى ها قبل از دربى قرار دارند و اين موضوع سبب مى شود تا تمام فكر و ذهنشان معطوف به دربى شود. ما بايد از اين موضوع نهايت استفاده را كرده و نتيجه گيرى خوبى داشته باشيم.
آشوبی: پرسپولیس با کریمی ابرقدرت می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هافبک تیم فوتبال مس کرمان گفت: جز تیم برق تمامی تیم های حاضر در لیگ حداقل یک باخت در کارنامه خوددارند اما ما با ارائه یک بازی منسجم نخستین باخت برق را رقم خواهیم زد. مطمئن باشید با شکست برق ما هم چهره یک تیم مدعی واقعی را می گیریم. بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص وضعیت تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اضافه شدن کریمی در بازی مقابل پگاه گفت: تیم پرسپولیس با آمدن علی کریمی در ارنج این تیم به یکی از تیم های ابر قدرت لیگ تبدیل شده است و در بازی با پگاه اگر بدشانسی دست به گریبان آن ها نشود می توانند روی بازی تاکتیکی کریمی گل های زیادی را بزنند.
هیچی داداشنقل قول:
مگه من چی گفتم؟؟
معمولا قبل وبعد بازی اینطوریه :41:نقل قول: