به نظر من باید اشتراک اینترنتت رو با این سرویس دهنده اینترنتی قطع کنی و با سرویس دهنده های معروف کار کنینقل قول:
Printable View
به نظر من باید اشتراک اینترنتت رو با این سرویس دهنده اینترنتی قطع کنی و با سرویس دهنده های معروف کار کنینقل قول:
نقل قول:
آره یک 1 هفته بود سرعت عالی بود سرور آمریک اروپا 800 تا 900 بود پینگ عالی معنی واقعی ایترنت فهمیدم 2 شب هم منم سرعت 800 دانلود کردم عالی بود تا روز جمعه اونم بخاطر اینکه داشتن چیز شکن هارو امتحان میکردن از روز جمعه تمام چیز شکن ها بسته شد این ها بیخود سرعت بالا نمیبرن تو ایران کلا خیلی چیزها از بین رفته دیگه هیچ کس نیست الکی بهت لطف کنه کاری بکنه دیگه طلب لطفش رو داره تا جبران خوش بحال هر کسی که از ایران رفت
شبانه تا 210 خوبه برا من. محدود نمیشه؟؟؟نقل قول:
اتفاقا منم صبانتم میخوام جمع کنم. میخواستم بیام صبانت با مراجعه حضوری و مکرر مخابرات یک ماه طول داد تا خطو جمع و دوباره رانژه کرد. میترسم اینم اینطوری بشه!!
نه دیگه نمیشه اگه میشد این همه فشار روی این سرویس دهنده نبود برادر مننقل قول:
من با پیگیری و پارتی بازی یک روزه صبانت تخلیه کردم و یکروزه هم فن آوا رانژه کردم روند کاری تخلیه رو نمیدونم بستگی به اذیت کردن داره ولی یک ماه هم زیاده ولی رانژه برای خانه جدیدم 3-4 روز روند معمولیش طول کشید.
اگر حجم و زمانت تموم بشه فن آوا چه مدت خطتو نگه میداره؟
بسته به منطق مخابراتی داره.اگر پورت لازم باشند زنگ می زنند بعدش یک هفته تخلیه می کنند.کلا هر زمان بخواند تخلیه کنند زنگ می زنند.من تا 23 روز رکود دارمنقل قول:
1 مگ 6 گیگ فن آوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نامحدود برنزی BU فن آوا اصفهان
سلام دوستان...چند تا سوال دارم.من اینترنتمو از مخابرات جمع کردم حالا دنبال یه شرکت سرویس دهنده مناسب میگردم....میخوام بدونم فن آوا نامحدود میده؟ در مورد سرویس های نامحدودش یه کم اطلاعات میخوام.قیمتش ، سرعتش و اینکه حد مصرف داره یا نه؟ در کل از فن آوا راضی هستین یا مثل مخابرات نا امید کنندس؟ و اینکه سرویس های محدودش دانلود شبانه رایگان داره؟ و شبا افت سرعت چه مقدار هست؟
بله میدهنقل قول:
نامحدود هم منصفانه نداره
شبانه هم 2 3 تا سرویسش داره
افت سرعت سرویس های 1 مگ محدود هست روی 190 تا 200 تا
دوستان چه قدر طول میکشه فن آوا اینترنتو وصل کنه ؟؟
من حکمت شعار هستم که پورت خالی هم نداره ! ( من رزرو کرده بودم برای فن آوا )
موقعی که پارس آنلاین ثبت نام کرده بودم حدود 3 سال پیش 2 روزه اینترنتم وصل شد ! امروز یا فردا هم فکر کنم اینترنتم قطع بشه :n02:
معمولا بین یک هفته تا ده روز طول میکشه مگر این که شانس بیاری زودتر وصل کنننقل قول:
دوستان از فن آوا کسی میتونه تست پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.2 و Speedtest با سرور فرانکفورت بذاره اینجا ؟ ممنون میشم.
سلام من 9 دی رفتم نمایندگی فن آوا در کرج فرم ثبت نام 1 مگ ترافیک 6 گیگ رو ثبت کردم 10 دی ساعت 5 عصر خطم رانژه شد زنگ زدم فن آوا تهران یوزر و پسورد رو گرفتم مودم رو کانفیگ کردم""" یعنی دقیقا 24 ساعت""""نقل قول:
کد:یک مگ محدود
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=147ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=145ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=139ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=145ms TTL=49
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 139ms, Maximum = 147ms, Average = 144ms
سلام، بچه ها کدوم از سرویس های فن آوا می شه 10 گیگ دانلود داشت باهاش؟
کسی سرویس 2 مگ با 40 گیگ فن آوا رو داره؟؟؟
سرعت روزانه و شبانه شو بگین هم که عالی می شه!!!!
با همون قیمت می شه 2 مگ نامحدود هم گرفت!!! سرعت این سرویس چطور هست؟
الان که 1 مگ دارم 3 گیگ بیشتر کم پیش میاد شبی بگیرم...
روزانه اگر خط کشش داشته باشه تا 8 مگنقل قول:
شبانه 4 مگ !
به نظر من 2 مگ نامحدود بگیرید
1 مگ نامحدود، مشهد - فرشچی
دوستان من 1 مگ نامحدود چند روز پیش گرفتم. امروز هیچ سایتی رو باز نمی کنه و می گه باید حجم بخری!!!
من اصلا سرویسم حجمی نیست که حجم بخرم. برای چی اینجوری شده پس؟
دوستان این 512ی محدود سرعتش چجوریاس تو روز و ساعت رایگان شب؟
بعد برای سرور داخلی و خارجی هم فرق داره؟
چند شب هست که سرعت دانلود سویس نامحدود فن آوا در ساعات 2 تا 7 صبح ( ساعات دانلود رایگان سرویسهای حجمی ) بشدت کاهش یافته . سرعت دانلود سرویس های نامحدود باید در تمام ساعات شبانه روز ثابت باشد این از تعهدات همه شرکتهای ISP است . من هم چند ساله دارم از همین سرویسهای فن آوا استفاده می کنم تاکنون چنین بوده ولی خدا لعنت کنه مدیران حقه باز این شرکت رو که معلوم نیست چه بلایی سر سرویس نامحدود آوردن که سرعتها و حشتناک پایین آمده با این قیمتها 70 درصد افزایش یافته . هرکسی این سرویس رو داره اعتراض کنه و سعی کنه پولشو پس بگیره چون این شرکت زیر تعهداتش زده.
سلام
این قضیه پروفایل گیم که ست میکنن چیه ؟ یعنی کاری میکنن که پینگت پایین بیاد ؟
یکم توضیح میدین رد این مورد ؟
فن اوا اینکارو انجام میده دیگه ؟
زنگ زدم واحد تمدید قرارداد مشکل رو برطرف کردن.نقل قول:
امروز سرویس 1 مگ محدود رو گرفتم؛ خطم که از قبلا روی 6 مگ ست شده بود
اینم از وضعیت:
اینم وضعیت فعلی خط :
سرعت دانلود هم حدود 600 ــه
فقط الان میخوام بزنگم واسه اینکه خط رو بیشتر ببندن؛
الان نمیدونم واسه پروفایل گیم هم بگم بهشون یا نه
هر چن گیم آنلاین کم بازی میکنم، اما خب وقتی پینگ پایین تر میاد بهتره دیگه.. :دی
واسه پروفایل گیم یکم راهنمایی کنین ممنون میشم
سلام
من سرویس 512 5گیگ دارم. الآن روی 2 مگ بستن. اگه تماس بگیرم، ممکنه روی 4 یا 6 مگ ببندن؟
در مورد پروفایل گیم هم دوستان راهنمایی کنن ممنون می شم.
واقعا سیاستهای فن آوا هم مسخرست
میگم 128 3 گیگ یا 256 سه گیگ یا 128 بی یو می خوام میگن نمیشه نمی دونم مرکز شما فلانه. واقعا که شورشو در آوردن
این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارهنقل قول:
دیشب من خودم دانلود داشتم با سرعت 60 تا 70 با 512 نامحدود برنزی
افرادی مثل شما با این تعداد پست و تاریخ عضویت کاملا مشخص هست دنبال چی هستند ... !!
جناب پرو فشنال ! شما بفرمایید من دنبال چی هستم!! :n36: اگر ضمن 5 سال گذشته که مشترک فن آوا هستم پستی در این خصوص ندادم بعلت مواجه نشدن با چنین مشکلی بوده. ولی حالا با اجحافی بزرگ در حق برخی مشترکان سرویس های نامحدود روبرو شدم. اگر شما یا دیگرانی باشند که سرعتشان پایین نیامده دلیلی بر فقدان این مشکل برای سایر کاربران نیست!:n38:نقل قول:
خط رو فکر نکنم دیــگه بالاتر از این واست ببندند :n02:نقل قول:
پروفایل گیم هم نداره ، بهشون بگی میگی چی؟ سه بار دقیقا گفتم گفت چی هست ؟ :n08:
داداشم شما تهران هستید یا شهرستان ؟نقل قول:
اگر پشتیبانی تهران گفته که واقعا دیگه دارم پشیمون میشم از فن آوا :n27:
آره صادق جان انجام میدننقل قول:
اگر ادا و اصول در آورد که خط فلان هست و .... ! بگو هر چی شد به عهده خودم :n01:
پروفایل گیم هم نمی دونن چی هســـت اصلا :n29:
به مسئول صدای مشتریان آقای حبیبی ای میل زدم برام باز کرد داشتم کلا ازش ناامید میشدم.نقل قول:
هر وقت اینجوری شدنقل قول:
شما صبح روز کاری زنگ بزن پشتیبانی هر کاری باشه برات انجام میدن
بعد از ساعت کاری 2 2:30 دیگه عملا کسایی که هستن محدودیت دارن روی یه سری کار ها
ولی صبح ها نه :n16:
۱ مگ ۳ گیگ رو باز کرد بالاخره ؟؟نقل قول:
این آقای حبیبی رو من خیلی اذیتش کردم بهش بگو منو رو میشناسه ؟ دیوونه میشه اسم منو بگی بهش !! ، تو اون ۱ هفته ای که تو فن آوا بودم فکر کنم بیشتر از ۵۰ دفعه بهش زنگ زدم ولی خیلی کارش خوبه برعکس بقیه افراد توی فن آوا که فقط دنبال بهونه اوردن و دروغ گفتن هست
ایشون بدون هیچ دروغی از همون اولش گفت شبانه محدود میشه به ۲ مگ ،
تمام سعیش هم میکنه که مشکل رو حل کنه حتی برای مشکل من که به دروغ فروشنده فن آوا گفته بود شبانه محدود نمیشه ، با بخش فنی صحبت کردن استثنأ برای خط من رو شبانه باز بزارن که دیگه قسمت نشد بمونم چون هم پارس آنلاین شبانه رو دوباره اوکی کرد ۱ ساله ازش گرفتم هم اینکه سرعت وکشش تجهیزاتشون تو مرکز ما نسبت به پارس آنلاین کمتر بود
نقل قول:
:دی
زنگ زدم برام روی 8 بستن، گفت تا 10 هم میدیم ولی دیگه اون ماله 2 مگ هاس :دی
سلام دوستان.
من شیرازم. میخواستم سرویس نامحدود برنزی 1024 یا 2048 رو بگیرم. زنگ زدم شرکت سرعت گستر که نماینده فنآوا تو شیرازه اما اونا میگن چون سرویسهای نامحدود برنزی تو شیراز کارایی نداشته دیگه ارائه نمیشن و فقط سرویسهای نامحدود طلایی رو میتونی انتتخاب کنی . چندین بار هم با پشتیبانی تهران از طریق ایمیل موضوع رو انتقال دادم . اما تا حالا هیچ اقدامی نشده و هیچ جوابی هم تا حالا دریافت نکردم. بنظرتون من چکار کنم؟ چون دانلودهام زیاده و باید نامحدود بگیرم.نامحدودهای طلایی هم که قیمتهاش خیلی بالاست. شرکت های دیگه هم که نامحدودهاشون یا واقعی نیست یا اگر هم باشه قیمتهاش سرسام آوره. :n34:
در ضمن میخواستم ببینم از دوستان شیرازی کسی هست که نامحدود برنزی داشته باشه؟ اگه هست چند وقته سرویس گرفته؟
نه باز نکرد. من چون بلند مدت ایرانسل گرفتم گفتم حداقل فن آوا رو که 128 سه گیگ حفظ کنم تا ببینم چی میشهنقل قول:
snr الان روی چنده اومده؟ روی چند بود؟نقل قول:
سلام، پارس آنلاین که شبانه اش رو 1/3 کرده بود؟؟؟ جریان چیه؟؟؟
:n38:
ساعت خواب!نقل قول:
چه ربطی به تاپیک فن آوا داره؟