راسته که میگن میخوان بازیهای x360 رو روی ps3 اجرا کنن؟ اصلا همچین چیزی ممکنه؟
Printable View
راسته که میگن میخوان بازیهای x360 رو روی ps3 اجرا کنن؟ اصلا همچین چیزی ممکنه؟
Impossible. do not even think about thatنقل قول:
بله برای بعضی بازی ها حتماً باید یک دیسک Original داشته باشید.نقل قول:
من یک کنسول 250 گرفتم 425نقل قول:
خودم هکش کردم
God of war III 40000 تومن
Need For Speed:Hot Pursuit 60000 تومن
کابل HDMI 30000 تومن
کلاً 555000 تومن
یک مانبتور LED AOC 22 اینچ با contrast 1:1000000 گرفتم 260
38000:18:نقل قول:
بیخیال!!
من کابل High Speed واسه Sony رو گرفتم فکر کنم 15×:8:
برا اینجور چیزا اینطوری پول ندید چون تو کاری که ما میکنیم تاثیر به خصوصی نداره!
مهم نیست اون بازی چی باشه؟نقل قول:
بله برای بعضی بازی ها حتماً باید یک دیسک Original داشته باشید.
مثلا دیسک GTA باشه ولی بازی کپی GT باشه از این نظر مشکلی نداره؟
بعد کسی از دوستان قیمت Move رو داره؟
نه مهم نیست بازی چی باشهنقل قول:
Move رو هم من تو عید قیمت گرفتم 96 میدادن(اهواز) پک استارتر بود
نقل قول:
البته من یه دسته اضافه + 70000 پول بازی دادم( 500گیگ) + 25000 اورجینال باسه اینه گرون درومد
این کابله که از طرف گرفتم می گفت آب طلاست انگاری راست می گفت کیفیتشم خوبه
راستی برادر اسمتو به من نگفتی دمتم گرم راهنماییم کردی .:11:
من حامدم همونطور که از آیدیم معلومه .
اما خداییش ps3 خیلی غوله . از این گاد آف وارش معلومه .
یه سوال : عزیز این بازی pes2011 که من گرفتم زبونه انگلیسی نداره ( همه چی داره غیره انگلیسی) داخل تعویضی هاشم که می ری چینی نوشته . می خوام بدونم اگه یه فایلش کپی نشده برم عوضش کنم یا اینکه کلا همه pes 2011 اینجوریه ؟؟؟
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
راستی اینو یادم رفت بپرسم قیمت LED یا LCD خوب حدود 22 اینچ که هم به کامپیوترم وصل کنم هم برا PS3 چنده ؟؟؟
البته الان پول ندارم همه رو خرج کردم رفت بعد تابستون یعنی 1 سال دیگه.......
آب طلا که فکر نمی کنم باشه. مس هست. این HDMI ها ورژن دارند. مثلاً 1.2 یا 1.4 که هر چی بالاتر باشه رنگ بیشتری رو میتونه منتقل کنه و سرعت انتقالش هم بیشتر هست که تو بازی های 3 بعدی واقعاً اهمیت داره.نقل قول:
من ناصر هستم داداش.:10:
PES2011 من English هست و چینی نیست. مانیتور من یک AOC 22 اینچ گرفتم 260. HDMI می خوره - Speaker داره - Webcam و میکروفون داره. پورت D-Sub هم داره . زمان تاخیر 2ms و 16.9 میلیون رنگ - کنتراست 1:1000000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناصر جان چند تا سوال ازت داشتم .....
شرمنده سوال هام زیاده اگه زحمتی نیست راهنماییم کن ...
1. این پلی استیشن ها مگه نباید کابل hdmi داخل خودش داشته باشه ؟؟؟. فکر کنم فروشنده ها بر می دارن باسه خودشون؟؟؟
2. می خواستم بدونم تو ایران قیمت play station move چنده؟؟؟؟ مگه اینارو مثل ایکس باکس نباید رو دستگاه بفروشن؟؟؟
3. می خواستم بدونم غیر یک دسته و شارژر دسته و کابل av چیزه دیگه نباید دستگاه داشته باشه مثل هنذفری ؟
4.آیا برنامه ای هست که بشه هنذفری بلوتوث موبایلو به ps3 وصل کرد آخه خودش سیستم بلوتوث داره ؟؟؟
شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم سایتی هست که بتونم تم ps3 دانلود کنم بعد با فلش بریزم توش؟؟؟
ناصر خدا وکیلی اگه آدم تورو از بالای پل عابر بندازه پایین خونت حلاله :31: !!نقل قول:
پسر خوب من بهت میگم کنسول بعد از ه ک کردن داغ میکنه تو میگه نه !!! اصلا !!! معمولیه !! :31:
ورداشتی Coolpad گذاشتی زیر دستگاه خب اگه اون تو ذب آهنم باشه خب داغ نمیکنه دیگه !! :31:
:31:نقل قول:
اونو واسه HUB USB گذاشتم. مثل مدل FAT الان 4 تا USB دارم:31:
اخه اون اصلاً خنک نمیکندش چون زیر PS3 کاملاً بستست :46:
نقل قول:
نه همراش کابل HDMI نیست. روی جعبه محتویاتش نوشته شده. ولی اسمی از HDMI اورده نشده دوست من.
یکی از دوستان گفت تو اهواز 96 تومن. البته پک استارتر. تهران قیمت کردم حدود 105 تا 110 تومن.
xbox هم مدل های مختلف داره. بعضی ها داخلشون kinect داره که اگه اونارو بگیری نسبت به ابنکه xbox رو جدا بگیری و kinect رو جدا برات ارزون تر میفته.
PS3 هم فکر می کنم همیجور باشه. مدل همراه move هم فکر کنم داشته باشه. :5:
نه همش همینه. چیز دیگه توش نیست.
اونو تست نکردم که بشه از هندفری bluetooth گوشی روش استفاده کرد ولی میتونی از هندزفری های سیمی که تهش به جای جک 3.5 ، usb داره استفاده کنی.
سایت دانلود تم خیلی هست. اینم یکیش:
برای ریختن هم کافیه فایل تم با پسوند .p3t رو بریزی تو مسیر:کد:http://www.allps3themes.com/
Drive:/PS3/Theme/
بعد از تو قسمت theme settings نصبش کنی.:27:
1) بلهنقل قول:
2)بازی اصل بازی هست که شما میری با پرداخت 20 تا 100 هزار تومن روی دیسک Blueray به صورت اکبند یا دسته دوم میخری و برای اجرا نیازی به ه ک کردن نداره.
بازی غیر اصل هم همون بازی اصل هست با این تفاوت که به جای Blueray اونو روی هارد کپی می کنند و دستگاه رو اگه ه ک کرده باشی میتونی مستقیم از رو هارد بازی رو اجرا کنی و نیازی نیست پول بدی و اصل شو بخری. تو گرافیک و اینا هم هیچ تفاوتی ندارند.
3) بازی ها اکثرشون مستقیم از تو هارد اکسترنال هم اجرا میشن و نیازی نیست همه بازی رو تو خود PS3 بریزی. ولی اون روشی که شما گفتی هم امکانش هست.
4) 10 دقیقه کلاً- اون 330 فکر می کنم منظورشون PS3 FAT دسته دوم بود با حداقل وسایل.
نه عزیزم اتفاقا تمام باد وردودی از زیر کنسول هست . البته دور تا دوره کنسول , که همش پر از درز های ریز هستن مخصوصا جلو قسمت تو رفته کنسول.نقل قول:
بعد تو , PS3 رو روشن بزار روی یه سطح چوبی , بعد از 2 ساعت بازی کردن ببین چقدر زیرش داغ میشه !!
کپی بازی هارو 70 هزار تومان گرون حساب کرده باهات چون هر گیگ 15 الی 20 تومن تک تومنی هست که کل بازی های ps3 1.5 ترابایت میشه که حدود 25 . 30 هزار تومان در میاد :13:
خوب ناصر جان همرو جواب داد فقط اضافه کنم که من PS3 fat رو با ه.ک 330 گفتم که اصلا خریدش توصیه نمیشه چون به صورت استوک وارد میشه........نقل قول:
به نظرم یه اسلیم 120 گیگ بگیری خیلی بهتره
یا حق
چند تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی Killzone 3 که 41 گیگ هست رو شما می خری 820 تومن ( تک تومنی ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالب بود :18:
در ضمن واسه PS3 حداقل 700 تا بازی هست که اگه هر کدوم 10 گیگ باشن میشه 7 ترا بایت
اونی که شما میگی کپی فیلمو سریاله!! بازی رو که با این قیمتا حساب نمیکنن!!:41::2:نقل قول:
ولی ای کاش میکردن!!:31::10:
دوستان امروز قیمت ps3 fat 40gb رو گرفتم 280. خیلی هم تاکید داشتم که آکبند هست یا نه و اونا می گفتند آکبند هستش و با اینکه بهشون گفتم دیگه تولید نمی شه می گفتند اینا تو انبار مونده و این حرفا. حالا اعتباری به حرفشون هست؟ از کجا می شه فهمید دستگاه آکبند هست یا نه؟
بازم ممنون از جواب ها :11:
1.یه سوال میگم الان مانیتور من مارک ال جی مدل:w2262tq هست حالا اصلن میتونم این مانیتورو بزنم به ps3?:27::31:
یا باید کابلی چیزی بگیرم اگه باید بگیرم بی زحمت قیمت بدین :46:
2.یه سوال با نهایت 450 تومن پول میتونم یه ps3 اسلیم 120گیگ بخرم با وسایل مورد نیاز یا نه؟:13:
3.اون اکسترنال منظورتون هارد جانبی بود دیگه نه؟:31::27:
ممنون :11:
قبلا این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد اگه کسی جواب بده ممنون میشم :
1- می خواستم بدونم شما کدوم مغازه در تهران رو برای خرید ps3 توصیه میکنید اگر کسی اطلاعی داره خوشحال میشم ادرس مغازه رو در اختیارم قرار بده
2-ایا کسایی که که دستگاهشون رو ه ک کردند با دستگاهشون به مشکلی برخورد کردند ؟
نه مشکلی خود من نداشتم
اين قضيه كمي پيچيدست!!!نقل قول:
اين مغازه دارا خيلي طمع كار هستن!!!اگه واقعا تو انبار مونده باشه---نميان كه 280 تومن بدن!!!تازه خودت كه ميگي ديگه توليد نميشه!!!حالا بازم نميدونم شايد واقعا تو انبار مونده!!!
اما من شنيدم سوني كنسولهايي كه پاور و يا درايوشون مشكل پيدا ميكنه ميبره شركت و تعويضشون ميكنه و به جاي آكبند تحويل ميده بازار البته با قيمت پايين---كه بهش ميگن ريفر---حالا اينا به كنار اگه واقعا فت دوست داري بي خيال اين حرفا باش برو بخر---اما اگه بتوني 1 هفته ضمانت بگيري خيلي خوبه---تو اين 1 هفته هم حسابي تستش كن تا از سالم بودنش مطمئن شي----اگر هم زياد برات مهم نيست كه فت يا اسليم باشه با خيال راحت برو يه اسليم بخر---البته بازم دقت كن تا آكبند باشه!!!خداييش جنسه آكبند خريدن تو اين اوضاع هنره!!!
دادا فت 3 ساله که دیگه تولید نمیشه.......نقل قول:
یعنی یارو 3 سال اون فت هارو تو انبار نگه داشته،حالا تازه کشیده بیرون.....
من خودم یه هفته پیش میخواستم یه فت بگیرم برای خواهرزادم،ولی آکش رو پیدا نکردم،اصلا نبود که بخوام پیدا کنم.
چون آشنا زیاد دارم،اگه بود آکشو میخریدم........
نقل قول:
آدرس رو برات پ.خ میکنم...
نه ه.ک کردن با روش CFW هیچ مشکلی به وجود نمیاره.........
سلام به دوستای گلم
خوب هستید ؟
آقایون من چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید !!
1. ه-ک کامل اومده ( مثل : xbox ) ؟ ( به جزء دانگل )
2. هزینه -- کردن چقدره ؟
3. کابل hdmi با خود کنسول هست ؟
4. آنلاین بازی کردنش چه جوری هست ؟ پولی هست دیگه !!
5. بازی داخل هارد میشه بریزی ؟ و زمانی که میریزی نیاز به وجود دیسک هست ( مثل : 360 ) ؟
یه نظرسنجی + مقایسه :
دوستانی که با XBOX + PS3کار کردن ، خواهشا بگن که کدوم برتر هست ( خواهشا با دلیل منطقی ) !!
یـــــــــه د نــــــــیـــــــــا مـــــمــــــنـــــــــــ و نـــــــــــ :11:
سلامنقل قول:
دوستان امروز قیمت ps3 fat 40gb رو گرفتم 280. خیلی هم تاکید داشتم که آکبند هست یا نه و اونا می گفتند آکبند هستش و با اینکه بهشون گفتم دیگه تولید نمی شه می گفتند اینا تو انبار مونده و این حرفا. حالا اعتباری به حرفشون هست؟ از کجا می شه فهمید دستگاه آکبند هست یا نه؟
منم قبل عید یه دونه از اینها خریدم مثل ساعت کار می کنه مال من که خوب کار می کنه و تا حالا مشکلی نداشته
نقل قول:
خوب هستید ؟
آقایون من چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید !!
1. ه-ک کامل اومده ( مثل : xbox ) ؟ ( به جزء دانگل )
2. هزینه -- کردن چقدره ؟
3. کابل hdmi با خود کنسول هست ؟
4. آنلاین بازی کردنش چه جوری هست ؟ پولی هست دیگه !!
5. بازی داخل هارد میشه بریزی ؟ و زمانی که میریزی نیاز به وجود دیسک هست ( مثل : 360 ) ؟
یه نظرسنجی + مقایسه :
دوستانی که با XBOX + PS3کار کردن ، خواهشا بگن که کدوم برتر هست ( خواهشا با دلیل منطقی ) !!
سلام
1. بله هکش اومده و فعلا تمام بازیها رو میاره
2. راحت خودت میتونی هکش کنی ولی بیرون 20 تومن میگیرن
3.نه
4.اینو نمی دونم چون تا حالا جرعت نکردم به انلاین برم
5. اگه هکش کنی تمام بازیها روی هارد اجرا میشن... اصلا از روی دیوی دی کپی نمیشه بازی اجرا کرد و حتما باید بازی ها روی هارد باشن(نحوه خرید بازی اش هم اینطوره که باید یک هارد اکسترنال ببری تا برات بازی برزن روی هارد)
در مورد نظر سنجی حرف و حدیث زیاده ولی نظر من اینه
که ps3 زمانی از ایکس باکس سر تره که هردوتاشون رو باهم داشته باشه ولی اگه پول یکی شو داری ایکس باکس بخر
ولی من خودم میگم ps3 از ایکس باکس سرتره ولی اگه ایکس باکس نداشته باشی ارزش نداره
نقل قول:
در مورد این موضوع قبلآ در همین تاپیک بحث شده بود که دوستان چند تا ادرس هم داده بودن !!!نقل قول:
در جواب اون دوستمون باید بگم در مورد حجم بازی ها اشتباه میکنید !! اما هر دو سایت حجم هر بازی رو جلوش نوشته ببینید !!!
-----------------
فروش استثنایی بازیهای PS3 با کامل ترین آرشیو بر روی هارد هر گیگ 20 تومان
-----------------کد:http://forum.persiantools.com/t176905.html
فروش گیم ps3 هر گیگ 15 تومان
-----------------کد:http://www.pardisgame.net/thread-16233.html
عرف این قیمتی هست که حامد جان خرید. حالا یکم بالا و پایین تر.اینکه یکی خودش داره خیلی ارزون تر و زیر قیمت میده دلیل نمیشه بهش بگی اره گرون خریدی و قیمت خیلی پایین تر هست. شما تا حالا از بیرون بازی گرفتی؟؟؟نقل قول:
درباره حجم بازی ها هم کی اشتباه می کنه و در مورد کدوم بازی؟ لطفاً واضح بگید.
اگه منظورت killzone 3 هست که 2 مدل 41 گیگ و 22 گیگ داره کمبود های مدل 22 گیگ رو بخونید:
Killzone 3 EU JB PS3 No3D Movies RiP-MrBlack
Only 22 GB Instead Of 41 GB
RELEASE NOTES
This is a RIP, 3D videos have been removed
Censored movies have been removed too.
Some languages (German?) may require them.
We recommend playing in another language
if something wrong happens.
KNOWN ISSUES (Multiman 1.15.04)
3D mode is broken with CFW 3.55
Slow loading time meaning stuttering during
cutscenes. Just PAUSE the game and let the
loading finish before going on.
Sounds may be glitchy: loops, stutters, mutes.
خوب آخه چرا باید یکی 500 گیگ بازی رو بده 70 هزار تومان به دور از انسانیت هست !!نقل قول:
من خودم اورجینال بازی میکنم فعلا چند تا بازی خودم گرفتم که اصلا حال نکردم دیگه اورجینال بخرم بازی کنم به جزneed for speed hot pursuit که آنلاین بازی میکنم یکم حال میده !
در مورد حجم بازی ها گفتم که اگه می رفتین تو این سایتا می دیدید که حجم بازی ها میانگین از 2 تا 8 گیگ هست. البته بازی هایی مثل gow3 و KillZone 3 حجمشون 40 گیگ هست که بیشترین حجم و تو بازی ها داره !! همین hot pursuit حجمش 7 گیگه !!
دوستان قضیه این ریختن تو هارد چی هست ؟
نمی تونیم دیسک بازی رو بخریم ؟ ( کپی منظورم هست ) بعد بریزیم تو هارد و RUN کنیم ؟
بعدش تو 120GB چندتا بازی جا میشه ؟ و هر بازی دونه ی چند بیرون میریزن ؟
کسی از LIVE استفاده کرده ؟
خب دوستان یک آموزش تو سایت بازی سنتر دیدم که تصمیم گرفتم ورژن P30world Edition رو اینجا به صورت آسون تر بگذارم.
آموزش خواندن پارتیشن های NTFS توسط Multiman
مواد لازم:
1) یک هارد اکسترنال فرمت شده به صورت NTFS - که میتونه 2 تا هر چند پارتیشن که بخواد هم داشته باشه.
2) یک عدد فلش دیسک فرمت شده به صورت FAT32 ----- اگه یکی از پارتیشن های هادرتون FAT32 باشه به فلش نیازی نیست.
3) برنامه multiman ورژن جدیدتر از 1.16.3 به اینور که داخل فایل ZIP برنامه وقتی Extract کنیدش فایل USB.CFG وجود داشته باشه. ( همراه همه ورژن های جدید multiman هست )
4) برنامه USBView که از لینک زیر قابل دانلود هست:
==============================================کد:http://www.ftdichip.com/Support/Utilities/usbview.zip
مراحل :
اول هارد اکسترنالتون رو به PC وصل کنید و بعد برنامه USBView رو اجرا کنید.
وقتی اجرا شد باید بتونید گزینه مربوط به هاردتون رو توش پیدا کنید ( پیشنهاد میشه قبل از اینکار همه قلش ها و هارد اکسترنال های دیگه که کلاً به عنوان Mass Storage شناخته میشن رو از PC جدا کنید تا پیدا کردن هاردتون راحت تر باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی هاردتون رو پیدا کردید مثل شکل بالا روش کلیک کنید تا مشخصات کاملش رو سمت راست برنامه بهتون نشون بده. ما فقط به 3 مشخصه نیار داریم.
idVendor - idProduct و تعداد کل پارتیشن های هار دیسکتون شامل FAT32 و NTFS
حالا برید فایل USB.CFG رو با notepad باز کنید. توش یک رشته مثل زیر می بینید:
0x0BC2:0x5021:2
که اون قسمت قرمز رو با عدد روبروی idVendor و قسمت سبز رو با عدد روبروی idProduct و عدد آبی رنگ رو با تعداد پارتیشن هاردتون چایگزین کنید و فایل رو سیو کنید و به هارد با فرمت FAT32 یا فلش با فرمت FAT32 منتقلش کنید.
حالا کافیه که برید برنامه Multiman رو باز کنید و هاردتون رو به PS3 وصل کنید. وقتی هارد رو شناخت دکمه های Start+Select رو با هم برنید تا وارد محیط FileManager بشید. از سمت چپ وارد مسیر dev_USB بشید تا بتونید فایل USB.CFG که ریختید توش رو ببینید. از سمت راست هم وارد مسیر زیر بشید:
dev_hdd0/game/BLES80608/USTDIR و سپس روی فایل USB.CFG که سمت چپ هست دکمه دایره رو بزنید تا اونو در مسیر سمت راست داخل پوشه USRDIR کپی کنه.
حالا هارد رو برای اطمینان جدا کنید و از برنامه MULTIMAN خارج شید و دوبازه هارد رو وصل کنید و برنامه MULTIMAN رو باز کنید.
وارد FLE MANAGER بشید و دکمه Start+مثلث رو بزنید. به سوالی که می پرسه پاسخ مثبت بدید و میبینید که یک usb جدید در شاخه ّFile Manager ایجاد شده که همون پارتیشن NTFS هست.
نکته : نمیتونید بازی از پارتیشن NTFS لود کنید و فقط و فقط میشه ازش برای کپی بازی به هارد PS3 استفاده کرد.
نکته : اگه هارد جدید بخواید وصل کنید باید همه مراحل بالا تکرار بشه.
درسته ادرسی که شما دادی خیلی قیمتاش خوبه. ولی منظور من سر اینه که این دوستمون تازه با هزار شوق و ذوق رفته پول داده. شما الکی مودبانه بهش میگی رفته تو پاچت ( ببخشید البته ) ولی عرف همونیه که ایشون خرید و همه میخرند. ما هم خوشحال میشیم که بازی ارزون بشه ولی این دوستمون که لینکشو دادید تهران هستند و برای خیلی ها غیر قابل دسترس.نقل قول:
درباره حجم بازی ها هم من به شخصه به جز چند تا بازی multi خوب که اکثرا حجم 8 تا 15 گیگ دارند، بیشتر بازی های انحصاری بازی می کنم که معمولاً بین 13 تا همون 41 گیگ حجم دارند دوست عزیز. اون Xbox هست که بازی هاش ابن حجمی که شما گفتی رو داره و در ضمن اون لیستی که ایشون گذاشتن تو سایت به هیچ وجه همه بازی های PS3 رو شامل نمیشه.
به هر حال ممنون بابت ادرس.
بعضی جاها بازی هارو روی Blueray کپی میفروشن که باید اونو منتقل کنید به هارد و بازی کنید ولی واسه ارشیو کردن خوبه و قیمتش یکم بالاست. بعضی هم بازی ها رو روی DVD9 میفروشن مثلاً 2 تا DVD9 میخری واسه هر بازی.نقل قول:
بستگی به بازی داره. حدوداً 10 تا.
اگه منظرتون PSN هست بله اینجا اکثراً استفاده کردن. من خودم قبلاً که باز بود با CFW ، NFS hot pursuit زیاد بازی می کردم.
متالگير هم حجمش زياده---نقل قول:
درسته. uncharted ها حدود 18 گیگ هستن هر کدومنقل قول:
LittleBigPlanet ها هم همینطور
اوه خدایا...
ناصر جان .......
بچه ها یه خورده فرصت دفاع کردن بدید یه روز آنلاین نبودما ....
اینکه شما می گید اصلا با عقل جو در نمی یاد دیگه کمه کم هر بازی 2500 مگه می خوای بری نوشابه خانواده بخری هر بازی رو بدی 800 تومن ...........
عزیز من مگه آهنگ داری می خری میگی هر گیگ 20 تا تک تومنی یعنی یه بازیه 20 گیگی را تو میری میخری 400 تا تک تومنی !!!!!!!!!:18:نقل قول:
بعدا اون نسخه هایی از بازی که شما میگیری احتمالا ناقصه مثلا گاد آف وار من 42 گیگه برا شما یه سری فایلاش حذف شده کردنش 30 گیگ:5:
دیگه کمه کم از هر مغازه ای پرسیدم هر بازی رو 2500 الی 3000 می گرفت حالا این یارو گرون فروش بود هر بازی رو می خواست 5000 بگیره می گفت نسخه ها بازیم کامله راستم می گفت .منم دیدم 10 تاش میشه 50000 .
گفت 70000 می گیرم همه رو می ریزم .
همه بازی هام که حجمش 40 گیگ نیست یه god of war و یه kill zone 3 هست بقیش زیر 20 الی 10 گیه حالا اگه خواستی فردا لیستشم میدم میگم چند تا بازی
ریخته ؟؟؟:46:
نقل قول:
حالا دیگه خریدم . هر چی شده شده . اگرم رفته باشه تو پاچم فدا سرت عیبی نداره
.من فردا لیست بازی ها رو باست می ذارم تو مگه هر بازی رو چند می خری 800 تا تک تومنی بهت آدامسم نمی دان لاقل دیگه زیره 2000 که نمی دن
اگه جایی هست تو تهران تو بهم آدرس بده من برم هر بازی رو 800 تا تک تومنی بگیرم؟ :13:
رسیدم سراغ استاد خودم. ناصر جان یه سوال ازت داشتم؟نقل قول:
آقا من یه دونه از این فن های لپ تاب ( یا به قول بچه ها کول پد ) می خوام بخرم .
اینا چند تا usb اضافه داره . ؟
قیمتش چنده .؟
شاید به قول بعضی ها تاثیر نداشته باشه اما به نظر من نمی گذاره دمای دستگاه از حد معینی بالاتر بره .
زیره دستگه یه نمه داغ می کنه باسه اینه می خوان بگیرم و البته usb هاش البته فن دستگاه کاره خودشو می کنه .
حالا هر چی که شما ها می گید من یه اشتباهی کردم به همون که دستگاه رو خریدم دادم بازی بریزه شما ها خودتونو ناراحت نکنین .
اگرم کسی مدعی هست که هر بازی رو می دن 400 تا تک تومنی آدرس تو تهران بده من برم هاردمو براش ببرم چند تا بازی برام بریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من او سایت ها که گذاشته بودید رو دیدم ( هر گیگ 15 تومان)
آخه حاجی. این طرف داره یک هاردم بهمون می فروشه یعنیما داریم برا هارد اکسترنال هم پول
می دیم . خوب معلومه اون داره از فروش هارد اکسترنال ها کاسبی میکنه نه فروش بازی !!
پس اگه مابخوایم 500گیگ بازی ازش بخریم به جا 10/000 تومن پول بازی باید 90/000 تومنم اضافه تر بدیم برا هارد یعنی میشه 100/000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
چاکریم حامد جان :10:
اینا مدل هاش زیادن. همشون هم HUB ندارن. باید بگردی ببینی کدوم مدلش داره. قیمتش از 5 تومن داره تا 15 تومن. البته من از هر دو USB موجود روی PS3 دارم واسه تامین ولتاژ اون 4تا USB استفاده میکنم چون کم میاره. به این دلیل که از برق یک USB هم داره فن ها رو میچرخونه هم 4 تا دستگاه دیگه رو همزمان تغذیه می کنه. ازین کابل های هارد اکسترنال هست که 2 سر USB داره و اونور یکدونه میشه میره تو هارد. ازونا واسه اتصال دو تا USB خود PS3 به HUB استفاده کردم و مشکلی تو ولتاژ ندارم دیگه
من از usb فقط برا هاردو شارژ دسته و شاید یه زمانی فلش می خوام استفاده کنم .نقل قول:
مگه تو ولتاژ کم میاره . شاید یک کابا برقم اضافه داشته باشه ؟؟؟
خب فن اون پد هم برقش رو از همون USB میگیره. ولی واسه محکم کاری خوبه ازون کابل ها که گفتم استفاده کنی.نقل قول:
ناصر جان اون کایلی که گفتی رو سوا می فروشن؟؟؟نقل قول:
اخه من یادمه آخرین بار اونو با یه پایه هارد دیدم که حدود 30 الی 40 هزار تومن قیمت داشت ..
یه سوال دیگه دارم ps3 هارد های usb 3 ساپورت می کنه ؟؟؟
جدا هم میفروشن- حدود 3-4 تومننقل قول:
نه متاسفانه. اگه هارد USB3 داری باید پورت USB خود PS3 رو به یک HUB وصل کنی و هاردت رو به HUB وصل کنی تا بتونی باهاش کار کنی.
خیلی ببخشید وسط بحث اساتید دخالت می کنم ولی توصیه می کنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان از کول پد زیر کنسول هاتون استفاده نکنید ، چون گردش هوای طبیعی داخل کنسول رو مختل می کنه و نه تنها سود نداره بلکه برای کنسول مضر هم هست !!!! کنسول رو در معرض باد مستقیم هم قرار ندید ، دلیلشم خیلی واضحه شما اگه مثلا یه پنکه بخرید بذارید پشت کنسول و وقتی کنسول روشنه ، پنکه روشن کنید درسته پشت کنسول به ظاهر خنکه ولی درونش اساسی گرم می شه چرا که فن های کنسول تلاش می کنن هوای گرم رو از پشت کنسول خارج کنند ولی زور پنکه بیشتره و هوای گرم درون کنسول باقی می مونه ، کول پدم بذارید زیر کنسول دقیقا همین اتفاق ولی در ابعاد خیلی کوچیک تر برای کنسول می افته ... من صرفا نظرم رو گفتم حالا هر کی دوست داره بخره بذاره زیر کنسولش ! هیچ بحث اضافه هم با کسی ندارم ...
تو این چند صفحه چند تا راهنمایی اشتباه دیدم که چون چیز مضری نبود از نظر من ، چیزی نگفتم که یه وقتی منو نخورید ، ولی این موضوع کول پد چیز خطرناکیه واسه کنسول ها بازم از دید شخصی ...