یعنی توی یک روز باید 5-6 ساعت بازی کرد باش؟؟؟نقل قول:
نمیشه وسطش مثلا یک ساعت خاموش بزاریم خنک بشه دوباره بازی کنیم؟؟
یعنی توی یک روز باید 5-6 ساعت بازی کرد باش؟؟؟نقل قول:
نمیشه وسطش مثلا یک ساعت خاموش بزاریم خنک بشه دوباره بازی کنیم؟؟
نه محمد جان دوستان این هست که 5-6 ساعت بازی کردن مداوم و پشت سر هم.نقل قول:
دقت کن که موقعی که میخواهی به دستگاه استراحت بدی دستگاه را مستقیم خاموش نکن.چون این کار باعث میشه فن ها هم از کار بیفتند و گرما داخل کنسول بمونه و ضرر برسونه.
شما موقعی که میخواهی به کنسول استراخت بدی ابتدا بیا توی محیط داشبورد و کنسول را 20-30 دقیقه همانطوری رها کن تا فن ها کنسول را خنک کنند بعد 20-30 دقیقه کنسول را خاموش کن و یک استراحت دیگه بهش بده و بعد بشین دوباره 5-6 ساعت بازی کن.
جواب سوال اولا توی اول همین پست هست.نقل قول:
نقل قول:
xb360 دارای چند تا مین برد هستش که به ترتیب :لانچ زیفر فالکون و جاسپر هستن .
جاسپر اخرین و جدیدترین برد این کنسول هستش که درصد خرابیش از بردای دیگه خیلی کمتره و cpu و گرافیکش 65 نانومتری هستن .
ادرس رو هم واست پ.خ کردم.
1-سوال اول رو که choory جواب دادنقل قول:
2-من تعریف وست گیم رو زیاد شنیدم
t-gate-3 مارک خوبیه
سلام دوستان.بزی ninja blade قشنگه بخرم...؟
بله بازیه خوبیه اما به نظر من اصلا به پای Ninja Gaiden 2 نمیرسه !نقل قول:
این بازی تماما" BoSs Fight هستش ! Unit ها بسیار کم هستند !
سلام
ببخشید چون سرعت اینترنتم خیلی پایینه زیاد نتونسنم سرچ کنم
چند تا سوال دارم من یه ایکس باکس 360 پرسیدم میگفت 260 تومن(وست گیم) که جاسبر بود و هارد هم نداشت این مدل خوبه یا چیزه بهتر هم هست راستی هارد رو میشه بعد هم اضافه کرد یا نه با هاردش قیمش میزنه بالا (320)
ممون
خدا ببخشه !!نقل قول:
خوب گفته ولی ارزونتر هم شما میتونی پیدا کنی تا حدود 220 تا 230 .
تمام مادربورد های Xbox 360 دارای یک مدل ساخت هستند و تمام مدل های اون هارد رو ساپورت میکنند.که فقط در مدلهای Arcade به خاطر زیبایی و هم سطح شدن کل بدنه ی دستگاه یک درپوش به جای هارد دستگاه گذاشته شده که شما باید در موقع نصب هارد اونو جدا کنی و جاش هارد دستگاه رو نصب کنی.
تا آخرین قیمتی که من داشتم هارد 60 رو 80 تومن میدادن و 120 رو 100 تومن !!
واقعا میشه گفت که خرید یک Arcade در صورت نیاز به هارد و کابل HDMI یه ضرر محض هست چون تمام قطعات جانبی جدا به قیمتی تقریبا 2 برابر قیمت همون قطعه در داخل BOX دستگاه برای شما در خواهد آمد !!!! که البته این یه سیاست از طرف خود ماکروسافت هست و کسی درش دخالت نداره.
تمام این صحبتها از نظر طئوری درست هست و کسی درش شکی نداره ولی از نظره عملی و تجربی یکم قضیه فرق میکنهنقل قول:
اونم اینه که متاصفانه امکان جذب گرما از GPU توسط HEATSINK بسیار پایین تر از CPU هست اونم به خاطر اندازه ی اون هست که واقعا تفاوتشون چشمگیره !!!
به خاطره همین زمانی که کنسول در داشبورد در حال کار یا به اصطلاح در حال استراحت هست CPU به طور کامل خنک شده اما GPU(واحد پردازشگر تصویر) هنوز در وضعیت خود باقی مانده و فقط میتوان گفت حدود 7 تا 10 درصد از دمای اون کاهش پیدا میکنه که میشه گفت حدود 3 الی 4 درجه که این اصلا فرقی به حال دستگاه نمیکنه .من تا حالا چندین بار این مورد رو امتحان کردم و به وضوح دیدم .
قبلا هم به همه گفتم که راه خنک شدن دستگاه فقط خاموش کردن آن به مدت 1 الی 1.5 ساعت هست که البته نباید فراموش کرد که حتما قبلش تا 15 دقیقه در داشبورد باشه بعد کنسول رو خاموش کنید !!
اون بنده خدا تو بازی سنتر یه حرفی زده شما جدی نگیر !!!نقل قول:
-----------------------------------------------------------------------
ببینید کنسول 360 طوری طراحی شده که با ریختن برنامه و پچ سازگار هست به طور کلی یعنی Programable هست
البته این چیزی نیست که هر کسو نا کسی واسش برنامه بنویسه چون از یه فرمت خاصی پیروی میکنه و خلاصه خیلی پیچیدس !!!
شما وقتی میخوای بازیهایی رو که هیچ ربطی به سیستم شما نداره رو اجرا کنی حتما باید یه سری دستورات خاصی رو به صورت پچ یا همون برنامه به FeramWare دستگاه اضافه کنی تا قابلیت Writh and Read رو پیدا کنه که در این صورت دستگاه میتونه بازی Xbox رو اجرا کنه.
----------------------------------------------------------------------
هارد که مسلما ضروریه چون اگه امسال تو نمایشگاه E3 اعلام کنن که داشبورد جدید امکان Easy Sync رو به صورت ردو بدل کامل اطلاعات بین PC و 360 رو داره دیگه حتی واسه این سوسک سیاهو سفید یه هارد 320 هم کمه !!!!
از قدیم گفتن هرچه قدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری دادش من !!!
شما همون Arcade رو بگیرید بعدا که پول دستتون اومد یه هاردم واسش بگیرید که اینجوری نه سیخ میسوزه نه کباب !؟!؟!؟ که اگه من باشم میگم هر دو تاش میسوزه :31:
به نظره خودتون الان دیگه کسی میره فالکون بخره ؟؟؟!!!!:25:
---------------------------------------------------------------------
ایشالا بگیرید و به جمع ما بپیوندید :7:
---------------------------------------------------------------------
1-والا هارد که دیگه الان زیره 60 تولید نمیشه به نظره من همون 60 هم کارو راحت راه میندازه .
2- به هیچ عنوان اگه ساکن تهران هستید از جایی خارج از تهران خرید نکنید حتی کسایی که در تهران زنگی نمیکنند بهتره که همچین اقلامی رو از تهران خریداری کنند.
3-نه فکر نمیکنم باشه ولی توپ خونه بهتر قیمت میده .یگانه هم بد نیست فقط صاحب مغازه یکم خلقش تنگه و درست حسابی توضیح نمیده .
4-اگه بعدا قصد خرید یه Monitor LCD Full HD رو دارید که پیشنهاد میکنم نخرید چون بد جوری رو دستتون باد میکنه !!!
فکر میکنم حدود 15 تومن بشه البته تا 22 یا 23 تومن هم در میاد ولی من کمترین رو گفتم.
موفق باشید
ارادتمند شما سعید
چرا Monitor LCD Full HD خوب نیست؟:23: میشه توضیح بدی !!:14:نقل قول:
آخه من ساکن تهران نیستم و به دلیل مسافرت به کیش خرید از اونجا برام راحت تره ... در هر حال شاید هم از تهران گرفتم ... اگه بخوام دستگاه رو تست کنم و مطمئن بشم باید چه مواردی رو چک کنم!؟نقل قول:
2- به هیچ عنوان اگه ساکن تهران هستید از جایی خارج از تهران خرید نکنید حتی کسایی که در تهران زنگی نمیکنند بهتره که همچین اقلامی رو از تهران خریداری کنند.
پست پیشتاز تمام این مسائل رو حل کرده !!! شما فقط از جایی که میخوای بخری باید ببینی میتونه واست پستش کنه یا نه .نقل قول:
1-شما تست کن ببین برچسب Warranty زیر هارد دستگاه سالم هست یا نه
2-بعد اونجا بده واست دستگاه رو روشن کنه و باهاش چند دقیقه بازی کن که هم از سلامت دستگاه خیالت جمع بشه هم از سالم بودن دسته.شوک دسته رو هم فعال کن و ببین که با لرزش دسته ,دسته خاموش میشه یا نه !!! اگه خاموش بشه مشکل داره و باید واست عوضش کنه.
3-بعد از بازی کردن وقتی میخوای به داشبورد برگردی زمان برگشت رو حساب کن که بیشتر از 10 تا 15 ثانیه نشه وگرنه داشبورد دستگاه مشکل داره و باید Reinstall بشه.
4-زمانی که یه CD یا یه DVD داخل دستگاه میزاری ببین چقدر طول میکشه تا LOAD کنه اگه زمان LOAD زیاد باشه احتمال تنظیم نبودن لنز دستگاه زیاده و باید Calibre بشه .که واسه اینکه خیالت راحت بشه چند نوع CD رو چک کن.
5-تمام پورت های پشت دستگاه رو چک کن و ببین که یه موقع قعطی نداشته باشه .چون این مورد رو بعدا قبول نمیکنن و میگن به خاطر اینکه فیش رو بد جا زدی اینطوری شده !!!!
اینا مهمترینش بود باز اگه خودت چیزی به نظرت رسید اونجا چک کن.
عزیز جان واقعا شما از حرف های من اینو برداشت کردی !!!!؟؟؟نقل قول:
من خودم الان یه LG2261v دارم که واقعا مانیتوره عالی هست.
من در جواب دوستم آقا پارسا گفتم که اگه میخواد یه مانیتوره Full HD بگیره نره یه تبدیل VGA واسه مانیتورش بخره چون بعدا رو دستش میمونه .
یه سوال بازی gta برای شما چقدر طول میکشه لود بشه
بیشتر از 4 یا 5 ثانیه نباید طول بکشهنقل قول:
یک سوال به این دستگاه موس و کیبرد متصل میشود !؟
هارد این دستگ مثل هارد لپتاپه یا فرق میکنه ، قیمتاش چه جوریه ؟!
دی وی دی های بازی رو میشه داخل هارد کپی کرد؟ اصلا هارد کارش توی این دستگاه چیه
این دستگاه چه فرمت های تصویر و ویدئوی را پخش میکند آیا میشود با این دستگاه فیلم دی وی دی هم دید !؟
آیا نرم افزار ها این دستگاه (فریم ور فکر کنم) قابل ارتقا است (برای افزایش سرعت و رفع باگ ها)اگر آپدیدت شود نیاز به کرک شدن مجدد دارد !؟
سيم هدفنش چقدره :d !! براي مدلهاي پريميموم و اليت!! به خاطر اين ميگم كه دستش بيسيمه!! كاشكي هدفنش هم بيسيم بود!!
راستي فيلم دي وي دي رو پخش مي كنه ؟؟ به طور عدي ؟ راهي هست؟ آهنگ چي ؟ به جز بازي ديگه چي ميشه توش ذخيره كرد؟؟؟
بله دوست عزیز اما موس & کیبورد مخصوص داره !نقل قول:
هاردش با لپ تاپ فرق داره و قیمت هاشم من ندارم ولی کمی بالاس !
بله بازی رو میشه رو هارد ریخت که باعث سریع تر شدن Load های بازی میشه و اگه بازی باگ داشته باشه اونارو هم برطرف میکنه !
برای اینکه تمام فرمت هارو بخونه شما باید وصل شین به Live و یه آپدیت 5 مگی رو انجام بدین ! DVD هم یمشه دید !
برای رفع یه سری باگ ها در بازی یه سری آپدیت روی Live قرار میگیره که باید شما وصل شید به لایو و اون بازی رو آپدیت کنین ! بله قابل ارتقاع هستش !
هم آهنگ پخش میکنه هم فیلم DVDنقل قول:
سيم هدفون ميخوره به دسته كه اگه دسته بيسيم باشه هدفون هم بيسيم ميشه.فيلمهاي avi divx رو به شرطي كه به لايو وصل بشيد و يه آپديت 5 مگابايتي رو انجام بديد پخش ميكنه .بعضي از فرمتهاي تصويري مثل wmv رو هم بدون انجام دادن آپديت پخش ميكنه.آهنگ هم با فرمتهاي رايج پخش ميكنه و اگه آهنگها به صورت Audio رايت شده باشن توي هارد كپي ميشن.عكس هم به صورت slide show پخش ميكنه به همراه آهنگ.نقل قول:
ممنونم علی جان لطف کردی:11::40::10:نقل قول:
یک سوال دیگه هم دارم
چجوری میشه با 360 فیلم دایویکس (avi)دید؟؟؟
من هر کاری کردم فیلم رو باز نمیکرد یکی میگفت باید آپدیت کنم میخواستم ببینم چجوری باید آپدیت کنم
من هارد 60 گرفتم 80 تومن.نقل قول:
یک سوال به این دستگاه موس و کیبرد متصل میشود !؟
هارد این دستگ مثل هارد لپتاپه یا فرق میکنه ، قیمتاش چه جوریه ؟!
دی وی دی های بازی رو میشه داخل هارد کپی کرد؟ اصلا هارد کارش توی این دستگاه چیه
این دستگاه چه فرمت های تصویر و ویدئوی را پخش میکند آیا میشود با این دستگاه فیلم دی وی دی هم دید !؟
آیا نرم افزار ها این دستگاه (فریم ور فکر کنم) قابل ارتقا است (برای افزایش سرعت و رفع باگ ها)اگر آپدیدت شود نیاز به کرک شدن مجدد دارد !؟
هارد لپ تاپ میخوره بهش ولی باید یه تغییرات نرم افزاری توش ایجاد بشه یه جا رو دیدم هارد 120 گیگ لپتاپ رو به هارد ایکس باکس تبدیل کرده بود و با قیمت پایین تر از هارد مخصوص360 میفروخت اشکال اون هارد این بود که دیگه نمیشد روی خود 360 نصبش کنی با یه سیم به کنسول وصل میشه و خود هارد روی باید بزاری بغل کنسول.بهت پیشنهاد میکنم هارد مخصوص خود کنسول رو بخری
مراجعه شود به پست بالا !نقل قول:
برای آپدیت حتما باید Adsl داشته باشیم یا با دایل آپم میشه؟؟نقل قول:
فکر کنم بشه 5 مگ رو با Dial Up دانلود کرد !نقل قول:
ولی اگه کسی که ADSL داره پیدا کنی کارت راحت تر میشه ! با همون Dial Up میشه به احتمال زیاد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چند تا سوال پیش اومده دوستان محبت کنن راهنمایی کنن
1:من الان کنسولم ارکید جاسپر میباشد یه بازی گذاشتم توش ازم سوال کرد که مایلی up date شه منم ok کردم اپدیت شد حالا نمیدونم اپدیت چی بود؟؟ولی مهمتر از اون باعث شد که فضای مموری که در برد جاسپر onboard میبشد با اینکه خالی بود به 79 مگا بایت برسه ....حالا راه دیگه ای نیست که این فضا رو اشغال نکنه؟ من که قبلا فالکون داشتم این اپدیتا رو جای دیگه ای می ریخت و از فضای مموریم کم نمیکرد ایا اصلا این اپدیتها برا اجرای بازی واجبه؟
2:دوستان من احساس میکنم بردهای جاسپر کمی از نظر گرافیکی ضعیفترن نسبت به بردهای قبلی شما چی فکر میکنید؟؟ممنون:11:
بنظرم راحترین و مطمئنترین راه اینه یه اداپتور 12 ولت بگیری کنسولتو باز کنی و منبع برق فنو از اون بگیری اینطوری هم فنتو 12 ولت کرد یکه خیلی به عمر مفید دستگاه کمک میکنه و اینکه بعد اینکه دستگاتو خموش میکنی فنت هنوز کار میکنه؟؟نقل قول:
خب به احتمال زیاد همون Update داشبورد بوده دیگه ! اگه هارد نداشته باشی روی مموری ذخیره میکنه !نقل قول:
یعنی برای من که تو live نمیرم واجب نیست؟؟نقل قول:
اگه منظورت اون داشبورد جدید هست که خب اگه بخوای بازی رو روی هارد بریزی باید هارد داشته باشی !نقل قول:
کاره اون داشبورد هم اینه که بازی رو بریزی رو هارد !
ربطی به لایو نداره ...
سلام resident evil جان
آيا مايكروسافت تو E3 دشبورد جديدي معرفي مي كنه؟:31:
من به جای نوید جان جواب میدمنقل قول:
فکر نکنم خبری از dashboard جدید باشه
حد اقل چیزی که شمایلش تفاوت کنه با این
چون مدت زیادی نمیشه که nxe اومده
سلام
خیلی ممنون که انقدر خوب و سریع سوالات رو جواب میدین
امیدوارم یه ذره اطلاعات خودم هم در زمینه xboX بیشتر بشه تا فقط سوال پرسنده نباشم
یه سوال دیگه
من الان بازی اویل 5 رو دانلود کردم..
2 تا فایل داره
یه دونه با پسوند iso
یه دونه هم هست با پسوند dvd
حالا باید چیکار کنم و چه جوری رایت کنم؟
(البته یکی از دوستان هم این سوال رو چند صفحه پیش پرسیده بود که من جوابش رو متوجه نشدم!!)
آره احتمالش زیاده که در باره ی داشبورد جدید صحبت کنه و از امکاناتش بگه ولی به قول pedram_sad خیلی بعید هست که بخواد واسه نمایشگاه امسال آمادش کنه.نقل قول:
1- تو بعضی از بازی های جدید فایلهای آپدیت داشبورد هست و زمانی که شما بازی رو داخل دستگاه میزارید ازتون میخواد که داشبورد رو آپدیت کنید که البته واسه اینکه آون فضای اشغالی رو برگردونید باید دوباره داشبورد رو بریزید.نقل قول:
احتمالش خیلی پائین هست چون در جاسپر فقط تراشه ی GPU از 90 به 65 نانومتری تغییر کرده ولی از نظر پردازش هیچ تغییری نکردهنقل قول:
ممکنه شما چون بازی هارو از رو DVD بازی میکنی یکم افت فریم داشته باشی.
ایشالا !!!!نقل قول:
فایل iso که همون بازی هست و فایل DVD هم مشخصات بازی هست .فقط کافیه که فایل iso رو توسط نرم افزار Xbox_Backup_Creator
با سرعت 2 روی DVD رایت کنید
دوستان من گفتم کیبورد یه وقت با کیبورد pc اشتباه نگیرینا ! این فقط برای چت هستش ! موس هم نداره ! ولی چون موس USB هستش شاید بتونه مورد استفاده قرار بگیره !
Messenger Kit
Universal Media Remote
Wireless Headset
Wireless Networking Adapter
Wireless Racing Wheel
از لطفتون ممنون
از اونجای که من اصلا (اصلا ) تا حالا با کنسول بازی نکردم برای این موس و کیبردشو سوال کردم چون برای بازی با موس و کیبرد راحتترم یعنی شما میگید نمیشه با موس و کیبردش بازی کرد مثل پی سی ؟
اگه هست موس و کیبردش تو بازار ما چنده ؟!
نه متاسفانه اون چیزی که شما میخوای وجود نداره.نقل قول:
نقل قول:
Universal Media Remote
قيمتش چنده؟؟؟به جز روشن خاموش كردن
و بالا و پايين كردن به چه دردي ميخوره؟؟
Wireless Headset
قيمتش چنده؟؟؟اين خيلي ضروريه!!
راستش من قیمت هیچ کدوم ازونارو ندارم چون تاحالا هیچ جا ندیدمشون !
ولی شما مگه با HeadSet سیم دار خود کنسول مشکلی داری ؟!
اين كه بيسيمه!! خيلي بهتره!! وقتي دسته بيسيمه ، پس اونم بايد بايد بيسيم باشه و از فاصله ي دور بشه بازي كرد!!
اينا كه گذاشتي تو ايران هست؟؟؟
خب عزیز دل ! شما HeadSet رو وصل میکنی به دسته ! دسته با خودت میبری هر جا که بری چون میخوای با دسته بازی کنی !
حالا اون HeadSet بی سیم باشه چه فرقی میکنه ؟! شما دسته رو میزاری خودت میری یه جا دیگه ؟! چجوری بازی میکنی ؟!
چرا اتفاقاً همچین وسیله ای هم هست.. که یک مبدل محسوب میشه و میشه کیبورد و موس رو بهش وصل کرد..و همچنین دسته PS2نقل قول:
از لطفتون ممنون
از اونجای که من اصلا (اصلا ) تا حالا با کنسول بازی نکردم برای این موس و کیبردشو سوال کردم چون برای بازی با موس و کیبرد راحتترم یعنی شما میگید نمیشه با موس و کیبردش بازی کرد مثل پی سی ؟
اگه هست موس و کیبردش تو بازار ما چنده ؟!
اگر اشتباه نکنم یک 30 دلاری باید قیمت داشته باشه..
عکس 1
عکس 2کد:http://upload.--------.com/3/1243385895.jpg
عکس 3کد:http://upload.--------.com/3/1243380130.jpg
Wireless Headset هم حدود 70 تومن قیمت داره (البته قیمت چند ماه پیش)کد:http://upload.--------.com/3/1243389295.jpg
سلام
آقا من میخوام یه xbox بخرم هیچ چیزی هم از xbox بلد نیستم چون تا حالا فقط با pc و کنسولهای sony بازی کردم
دیروز رفتم مغازه گفت نوع آرکید داریم 240 هزار تومان یه نوع دیگه گفت 270 و یه نوع دیگه که فکر کنم Elite بود گفت 370
حالا اولا میخواستم یه اطلاعات جامعی درباره xbox و مطالبی که برای خریدن آن لازم است بدونم تا یه وقت کلاه سرم نره
ثانیا اینکه تفاوت اون مدلهای مختلف در چیه. خود مغازه دار که گفت هیچ تفاوتی بجز در حافظه اونها نیست.
همچنین میخواستم ببینم حافظه اون برای کپی کردن بازی هست یا چیز دیگه و اینکه چه وسایل جانبی به همراه اون باید تحویل بگیرم
خلاصه آريالا ما هیچ چیز از xbox نمیدونیم خودتون راهنمایی کنید
در حال حاظر پول خرید 370 تومانی رو ندارم و میخوام 270 تومانی رو بگیرم
با تشکر
xbox 360 دارای سه مدل elite-premium-arcadeهستنقل قول:
مدلarcadeهارد نداره و از همه ارزونتره و البته تو بعضی از پکهاش یه بازی اورجینال داره
مدلpremiumهارد داره و این تنها فرقش با آرکید هست و هاردش 60 گیگ ظرفیت داره
مدلeliteهست که هارد داره و گرونترین مدل هست هارد این مدل بالاتر هست و 120 گیگ ظرفیت داره
مدل آرکید که هاردی نداره یه مموری256داره که میتونین روی اون سیو کنین
وحالا اصلی ترین نکته در خرید کنسول
این کنسول بردهای زیادی داره
launch<zhepyr<falcon<jasper
حتما باید بردش جاسپرباشه این برد جدیدترین برد این کنسول هست و مشکل چراغ قرمز کمتر توش دیده میشه
اگه premiumبا برد جاسپر 270 گفته همونو بخر فقط مواظب باش بردش جاسپر باشه
روش تشخیص برد فالکون از جاسپر:
مطالب زیر توسط samgunعزیز نوشته شده:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3447647&postcount=29
اینا هم مطالبی که باید رعایت کنی:
1-شما تست کن ببین برچسب Warranty زیر هارد دستگاه سالم هست یا نه
2-بعد اونجا بده واست دستگاه رو روشن کنه و باهاش چند دقیقه بازی کن که هم از سلامت دستگاه خیالت جمع بشه هم از سالم بودن دسته.شوک دسته رو هم فعال کن و ببین که با لرزش دسته ,دسته خاموش میشه یا نه !!! اگه خاموش بشه مشکل داره و باید واست عوضش کنه.
3-بعد از بازی کردن وقتی میخوای به داشبورد برگردی زمان برگشت رو حساب کن که بیشتر از 10 تا 15 ثانیه نشه وگرنه داشبورد دستگاه مشکل داره و باید Reinstall بشه.
4-زمانی که یه CD یا یه DVD داخل دستگاه میزاری ببین چقدر طول میکشه تا LOAD کنه اگه زمان LOAD زیاد باشه احتمال تنظیم نبودن لنز دستگاه زیاده و باید Calibre بشه .که واسه اینکه خیالت راحت بشه چند نوع CD رو چک کن.
5-تمام پورت های پشت دستگاه رو چک کن و ببین که یه موقع قعطی نداشته باشه .چون این مورد رو بعدا قبول نمیکنن و میگن به خاطر اینکه فیش رو بد جا زدی اینطوری شده !!!!
اینا مهمترینش بود باز اگه خودت چیزی به نظرت رسید اونجا چک کن.