[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفرمایید :)
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفرمایید :)
دوستان حتما والپیپر رو از این لینکی که دوستمون دادن دانلود کنیدنقل قول:
خیلی قشنگه
شما خودت رو ناراحت نکن دوست عزیزنقل قول:
در ضمن وقتی خودتون متوجه هستین که دارین خارج از جو تاپیک پست می دین، پست ندین.
هم حاشیه درست نمی شه هم تاپیک روال خودش رو طی می کنه.
به هر حال من ترجیح می دم زیاد توضیح ندم تا باعث خارج شدن تاپیک از مسیر اصلیش نشم.
موفق باشی
داداش من آهنگو نه ترک آرتشو!:n02::n09:نقل قول:
محسن گفته تو آلبوم هست ولی تا اونجا که یادمه نشده بود که یه آهنگ آلبوم از قبل منتشر شده باشهنقل قول:
تجربه نشون داده چاوشی تا قبل انتشار آلبوم هر لحظه امکان داره تراک ها رو عوض کنه پس این احتمال تا حدودی وجود داره که این آهنگ یهو از آلبوم حذف شه
والا "دوست داشتم" اصلا به اندازه آلبوم "یه شاخه نیلوفر" ناله و هق هق نداشت ولی واقعا اگه این آهنگ ادای احترام به طرفداران یه شاخه نیلوفر دوست داشتنی بود، ایشالا این ادای احترام بیشتر صورت بگیره :n02:نقل قول:
به نظرم این آهنگ یه جورایی ادای احترام به طرفداران آلبوم "یه شاخه نیلوفر" بود...بیش از حد ناله و هق هق و...داشت.
عزیزم جو تاپیک یه چیز موقتی هست و هفته دیگه کامل عوض میشه میرهنقل قول:
اما هدف اصلی تاپیک که صحبت کردن در مورد چاووشی باشه هیچوقت عوض نمیشه
به هر حال عزیزم، توی عمر این تاپیک دوستان زیادی بودن که از همین دست حرفهای شما زدن
و بعد هم هر بار بهشون گفتیم دلیل حرفت چیه، مثالش چیه، مثال نقضش چیه،
همینجوری یهو پیچوندن و گفتن اینجا جاش نیست و فلان و بیسار
عادت کردیم :n18:
نقل قول:
شما اگه دنبال حاشيه نباشي و جو سازي الکي نکني مطمئنا مي بيني کسي تو اين تاپيک دنبال حاشيه نيست.
اگه طرفدار هستي سعي کن تاپيک خواننده مورد علاقت نره تو خاکي و مثل تماشاگر نماهاي تو استاديوم جوسازي الکي نکن.
از قديم گفتن :
دشمن دانا بلندت ميکند - بر زمينت ميزند نادان دوست
چقدر خوبه اگه ادعاي طرفداي مي کنيم، سعي کنيم خردمندانه باشه نه همينجوري واسه جو و حاشيه و پر کردن وقت.
محسن چاوشي تو سال 1 آلبوم مي ده بيرون و حداکثر 3-4 تا single track.
در حالي که خيلي خواننده ها از جمله pitbull یا از ایرانی ها بخوام مثال بزنم محمد علیزاده تقریبا هر دو ماه بکبار یه با فاصله کمتر سینگل ترک می دن بیرون.
که این فاصله کم بین ترک ها باعث تکراری شدن آهنگ های اون شخص می شه.
من تو پست قبلیم سعی کردم از به وجود اوردن حاشیه تو این تاپیک جلوگیری کنم چون بین من که چند سال تو این فروم بی حاشیه فعالیت کردم و شما که هر بار تاپیک رو باز کردن داشتی با یکی بحث می کردی باید یه فرقی باشه.
امیدوارم کسی این پست رو نقل قول نکنه تا تاپیک این خواننده عزیز از این بیشتر به افتضاح کشیده نشه.
هنر یه هنرمند اینه که راه درستو پیدا کنه و پیش بره ، نه این که خودش رو با بقیه مقایسه کنه و بگه چون فلانی این کارو کرده و جواب گرفته منم راه همونو برم
واقعا" حرفی زدی که خیلی وقته میخوام بزنم!:n11::n02:نقل قول:
لامصب یه شاخه نیلوفر یه آلبوم تکمیل تکمیله!(بابا اصلا" غیر قابل وصفه!):n12:
آهنگ دوست داشتم ام خوب بود ولی عالی نبود .... هنوز در انتظار آهنگی در سبک و شباهت به دیوار بی در....:n12:
تو این آهنگ یه چیزی خیلی تو گوشه...!:n02:...آهنگ یهو از صدا جدا میشه و مقدمه ای نداره انگار یهو زیر پای آدم خالی میشه!:n02:
لینک دانلودشم تو همون صفحه هست عزیز.نقل قول:
ببیخشین این آقای علیزاده که شما فرمودی من اصلا نمیشناسم. تا حالا هم هیچ جایی نه آهنگ خاصی ازش به خاطر دارم و نه کسی رو دیدم که از کارهاش تعریف کنه و نه هیچ چیز دیگهنقل قول:
اینکه بخایم نه چاووشی، نه هر خواننده مجاز ایرانی، حتی خواننده فارسی زبانی رو هم با کسی که توی USA فعالیت میکنه مقایسه کنیم هم اصلا نه انصافه و نه قابل قیاس
شما اومدی (از نظر من) یه حرف بی ریشه و بی دلیل زدی، چیزی گفتی که با اطلاعات ناقص بنده جور در نمیومد
پس ازتون سوال کردم که اگر بنده در اشتباه هستم و خواننده بهتر و فعالتری میشناسین معرفی کنین که ما هم استفاده کینم
که خب باز هم دیدم متاسفانه در اشتباه بودم دوست عزیز
در مورد حاشیه هم تا جایی که من سابقه خودم رو دارم، شما کاملا در اشتباهی
اینجا تاپیک محسن چاووشی هست و ما در مورد ایشون با هم صحبت و بحث میکنیم
و مطمئنا بین کسی که حرف منطقی میزنه با کسی که حرف بی دلیل و غیر منطقی میزنه تفاوتهایی هست
اقا این اول اهنگ محسن یه کلمه رو چند بار میگه میشه بگید چیه؟
هر چی سعی کردم نفهمیدم:دی
وای چقد این آهنگ زیباس :n14:
در عین سادگیش اشک آدمو در میاره :n14:
واقعا این صدا معجزه س :n14:
چقد آدمو آروم میکنه ...
دیشبم که گفتم "تو این فکر بودم" ریورس شدس :n01:نقل قول:
من که اونجا لینکی نمیبینم ...:n23:نقل قول:
دوستان لینکی هست تو اون صفحه؟!:n13:
چقد دوست داشتم زیباس :n14:
خب بسه دیگه چقد تعریف میکنیم :n02:
من چند وقت پیش دیدم تلویزیون آهنگ بهرام گور رو گذاشته با یه کلیپ خیلی مزخرف !
ربطش داده بودن به شاه و دوران انقلاب و جوگیری مردمو این چیزا :n08:
در این مورد محسن چیزی نگفته ؟
من ندیدم کلیپو و لی خوب ربط داره دیگه!(خیلی ربط نداره چون گوری نگرفته بود بهرام ما که گور بیاد بگیرتش ولی در کا یه ربط کوچول موچولو داره!:n02:)نقل قول:
در باره ی آهنگ فقط باید بگم هر چی گوش میکنم بیشتر غمگین میشم و تاجایی که بعد 10 بار رپیت (تکرار:n02:) واقعا" کمر آدم میشکنه جوری دلم میگیره که دیگه نفس نمیتونم بکشم!):n14:
در کل عــــــــــــالیه یعنی محشره!(به اون زیر صدا ها دقت دادین بچه ها!؟واقعا" که من بعضی وقتا آهنگو بیخیال میشم به اونا دقت میکنم !:n12::n28:)
"بنام آفریدگار محسن چاوشی"بحثایی که بعد از انتشار این Single Track بین شنوندگان ( اعم از هوادارن متعصب، منطقی، عام ) تو اکثر موارد شد، یک جمله رو تو ذهن من تداعی میکنه:
همه دوستان به این موضوع واقفن که محسن نزدیک به یک دهه سابقه فعالیت موسیقی داره و می دونیم که از کجا به کجا رسیده. از اتاق خونه آپارتمانی پدرش که پنجره هاشو با چندتا پتو میپوشوند و کاراشو ضبط میکرد!!! از آلبومایی که کار اصلی مال محسن بود ولی چون از لحاظ مالی در وضع خوبی قرار نداشت، بالاجبار آلبوم بنام کسای دیگه تموم میشد!!! و خیلی مسائل دیگه که اگه قرار باشه از اول راجع بهشون صحبت شه مثنوی هفتاد من کاغذ میشه...
{{{ حاشیه پر رنگ تر از متن }}}
هدف اصلی من از این کامنت نه بحث تخصصی راجع به موسیقی هست ( که از حیطه علم و دانش من خارج هست )، نه تعصب درباره محسن چاوشی؛که به قول یکی از بزرگان (( تعصب مثل مشت میماند؛ نه کسی میتواند در کف دستتان چیزی بگذارد و نه میتوانید چیزی را بلند کنید ))؛ بلکه صحبت درباره آرامش و لذت بردن از موسیقی است بالاخص موسیقی محسن چاوشی عزیز...
نظرات دوستان رو چه اینجا چه جاهای دیگه که خوندم متوجه این شدم که بعضی از عزیزان هنوز از آهنگ لذت نبردن!!!!!!!!!!!
چراکه تا آهنگ شروع به Play کرد دنبال ایراد گرفتن بودن!!!!!!!!
یکی میگه چرا اول آهنگ اون طرز خوانش رو گذاشته؟ یکی میگه اگه وسط یا آخر آهنگ یه سولو گیتار یا ... میرفت آهنگ زیباتر میشد!!!
یکی میاد نمره میده!!!! ( انگار محسن کنکور موسیقی داشته و این آهنگ واسه روز کنکور آماده کرده و هیئت ژوری محترم بلافاصله شروع به نمره دادن کردن!! ) یکی میگه چرا اسلو کار کرده این آهنگو؟؟؟ یکی میگه چرا بیتهای شعر بهم مربوط نیستن؟؟؟؟ یکی میاد شعر و تفسیر میکنه!!!!
همه اینا نقطه نظرات خوبی هستن ولی یه سؤال؟
چقدر محسن چاوشی رو میشناسیم؟
آیا محسن همونی نیست که از زمانی که آلبومای مجازش اومدن بیرون بلا استثناء پر فروشترین شدن؟؟
آیا محسن همونی نیست که داریوش مهرجویی گفت: ( شاید مردم به نون شبشون محتاج باشن ولی یک سی دی یا کاست از محسن چاوشی تو خونشون دارن )!!؟
یا محمد اصفهانی گفت: ( تو آشفته بازار موسیقی ایران کسانی مثل محسن چاوشی مخاطب رو امیدوار میکنن )
یا صحبتای خود بهروز صفاریان و فرشاد حسامی و میثم یوسفی و . . . که محسن رو انسانی متفکر و عمیق و ... معرفی میکنن و به گفته بهروز صفاریان محسن حتی از خودش هم کپی نمیکنه!!!
از بهروز صفاریان سرتر داریم تو ایران؟
فرشاد حسامی چطور؟؟؟
کم کسایی الان دوروبر محسن چاوشی هستن؟
خود محسن کم کسی هست؟
تو جشنواره ای که اخیراً برگزار شد محسن چنتا جایزه برد؟
محسن با تمام این نفرات و با نبوغ خودش میشینن و یک کار موسیقی میدن بیرون، اونوقت بعضی از مخاطبان خودشونو بزرگتر از محسن و بهروز و فرشاد میدونن و شروع به هیچ جلوه دادن آهنگ میکنن!!!!!
اگه قرار باشه محسن نظرات تمام مخاطبان رو به کرسی بشونه تو آهنگاش که نباید آهنگ بده!!!!!!
این بحثایی که الان کردم نخواستم متعصبانه برخورد کنم چراکه محسن چاوشی مثل تمام انسانها مخلوق خداوند هست و یکی از ویژگی های انسان جایزالخطاء بودن هست و این ویژگی در مورد محسن چاوشی هم صدق میکنه. قرار نیست محسن تو موسیقی یا ... ایراد و اشتباه نداشته باشه ( بعضی ها با این دید میرن جلو که محسن حق اشتباه نداره و عاری از اشتباه هست و آهنگی که از محسن منتشر میشه با همین عقیده نقد میکنن و در آخر شاید گوش بدن!!!!!!!!!!!!!! ) که قطعاً محسن هم اشتباهاتی داره و مهم اینه که از اشتباهاتش درس و تجربه بگیره.
دوستان بجای اینکه به حواشی بپردازن و از متن به دور باشن؛ توصیه میکنم برای اولین بار آهنگو گوش کنین!!!!!!!!!!!!!!! آره اولین بار !!!!
آهنگو گوش دادین ولی مطمئنم ازش لذت نبردین و به آرامش نرسیدین.
فضایی که با این آهنگ میشه تصور کرد و به آرامش محض رسید به نظر من اینه:
با شروع آهنگ چشمامونو ببندیم و خیال کنیم تو یه فضای آزاد هستیم و نم نم بارون میباره...
دستامونو باز کنیم و با چشمای بسته سرمونو به آسمون بلند کنیم و هوای موسیقی چاوشی رو استنشاق کنیم...
وقتی که آهنگ داره به قسمت (((( به تو فک کردم، به تو آره آره . . . ))) به پرواز دربیایم و از پرواز در آسمان بارونی و زیبای موسیقی محسن لذت محض رو ببریم . . . تمام . . .
{{{ این یعنی متن و نه حاشیه ... این یعنی گرفتن آرامش و لذت بردن از موسیقی }}}
ببخشین پر حرفی کردم... دوستتون دارم
:n12::n16::n16::n12:
موافقم ... من خیلی وقت بود با آهنگای محسن گریه نکرده بودم، همیشه دلم میگرف ولی گریه م نمیگرفت ولی اینبار بغضم شیکس :n14:نقل قول:
فضایی که با این آهنگ میشه تصور کرد و به آرامش محض رسید
دلیل نمی شه چون شما اطلاعی از خوانندگان مطرح کشور نداری کلا وجود نداشته باشن.نقل قول:
دوم اینکه فاصله زمانی بین ترک ها مهم نیست مال چه کشوری باشه.وقتی این فاصله بین ترک های چاوشی واسه من مخاطب دلنشین هستش می تونم با هرکسی مقایس کنم و بگم بهتر از دیگرانه.
نظر شما وقتی نتونی اثباتش کنی و با جملات نامناسب فقط توجیهش کنی مطمئنا بی پایه و اساس تر از هر نظریه.
در مورد حاشیه همین بس که من یه نظر شخصی دادم و از خواننده مورد علاقم تعریف کردم ولی شما به شدت یه پست رو به حاشیه کشیدی و باعث شدی چند تا پست دیگه به تاپیک اضافه بشه.
مطمئنا اگه هرکی اومد یه پست داد شما بخوای با برداشت اشتباه خودت اون پست رو نقل قول کنی و نسبت بهش جبهه بگیری این تاپیک می شه مجموعه پست های بی محتوای شما.
در ضمن دلیل نمی شه هرکی زود به زود آهنگ داد فعال تره.این هم یکی دیگه از برداشت های اشتباه شما.مطمئنا وقتی یکی مثل چاوشی چندین ماه یا سال واسه یه آهنگ وقت می ذاره یعنی داره روی اون آهنگ کار می کنه.برعکس خیلی کسانی که همینجوری تند تند آهنگ می دن بیرون و آهنگ ها همه مثل همن و همین باعث شکستشون می شه.
شما اگه می خوای باز هم این بحث رو ادامه بدی بذارش برای پیغام خصوصی یا پروفایل.چون تاپیک جای بحث و مناظره راجع به نظر شخصی بنده نیست.
موافقم با حرف دوستمون:)
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
استفاده از رنگ فونت ها هم حدی داری ! رنگین کمون درست کردی ؟:n17:
به فکر چش ملتم باش..:n09:جاهایی که مهمه بولد کنی کافیه جانم..:n26:
دوست داشتم انصافا قشنگ بود.دلم برای موزیک جدید از چاووشی تنگ شده بود
بجه ها من اون قسمت اول آهنگ که یه تیکه Inverse میخونه رو با نرم افزار reverse کردم.
اون تیکه reverse شده ی : به این فک بودم ... ــــــــه
یعنی تیکه ای که آهنگ باهاش شروع میشه.
:n02:
خسته نباشی...:n02: یه ساعت داریم چی میگیم پس...نقل قول:
آخه بچه ها تو صحبتاشون گفتن میگه به تو فک کردم !نقل قول:
در صورتی که تیکه ی اول آهنگو میگه ... به این فک بودم !
تا حالا یه آهنگو اینقد ریپیت نکرده بودم :n12:
میتونست شعرش بهتر هم باشه
دوست دارم یک آهنگ دیگه به همین سبک بخونه و شعرش قویتر باشه
دلم واسه یه آهنگ جدیدش تنگ شده بود که خدارو شکر اومد :n01:
خيلي با اين آهنگ حال كردم دمش گرم محسن بايد به انتظار يه آلبوم توپ ديگه از چاوشي باشيم
آهنگ قشنگی بود
بعد از مدت ها یه سینگل اسلوی خوب شنیدم از چاوشی :40:
فوق العاده بود
یه 200-300 باری Play شده ....
چندین بار آهنگ رو گوش دادم هنوز متوجه نشدم شاعر تو آهنگ دوسِت داشتم ، داره از زبان کــی صحبت میکنه ؟؟
میگه :
تو و خاکِ گلدون با هم قوم و خویشید
من و باد و بارون رفیق صِمیمی
به نظر میاد معشوق خودش رو به گل تشبیه کرده ولی خودش چیه که از زبانش داره حرف میزنه ؟
دوستانی که میگن خیلی تو این آهنگ ایهام و استعاره و تشبیه و.... هست منتظر پاسختان هستیم..:n17:
به به...نقل قول:
ای جونم و این حسین صفا و شعرهاش
خب من کلا سواد درست درمونی ندارم که بتونیم یه همچین سطحی از ادبیات رو تجزیه و تحلیل کنم
اما همینجوری که بخایم یه تحلیل بکنیم،
ببین عزیزم، اولا داره معشوق رو به خاک گلدون (خاک گلدون استعاره از همون چیزیه که گل توش ریشه میدوونه و باعث استمرار حیاتش میشه) تشبیه میکنه، اینجا به صورت استعاری خودش به گل هم تشبیه میشه
بعد خودش رو هم به باد و بارون (گریه، غم و شکست) تشبیه میکنه
(غمی که عاشق از معشوقش میکشه، اینکه به خاطر اون ناراحته و از دوریش گریه میکنه و...)
در عین حال میشه بگیم به صورت تلمیح وار معشوق رو هم به گل هم تشبیه میکنه (چی با خاک گلدون قوم و خویشه؟ گل)
بعد باد و بارون کجا میریزه؟ روی خاکِ گلدون
معشوق به گل تشبیه شد، عاشق به پاش میافته...
========================
به طور کلی اعتقاد دارم از یه حدی بیشتر نمیشه توی عمق "شعرهای خاص" حسین صفا رفت
همین عمق کمش هم ویرانی به بار میاره :n28: :دی
محسن چاوشی به کنسرت یراحی آمد
موسیقی ما – بهمن بابازاده: محسن چاوشی دقایقی پیش وارد سالن کنسرت «مهدی یراحی» شد.
این خواننده در حالی وارد سالن کنسرت یراحی شده که «سینا حجازی» و «ایمان قیاسی» نیز او را همراهی می کنند.
حضور این خواننده در سالن اجرای برنامه با استقبال فوق العاده حاضرین در سالن رو به رو شد و چاوشی نیز به خوبی به ابراز احساسات حاضران در سالن پاسخ داد.
اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
========
فایل صوتی معرفی محسن چاوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزم..
من که هیچی متوجه نشدم چی میگی..بلاخره گل کیه ؟:n02:
میگه :
تو و خاکِ گلدون با هم قوم و خویشید
من و باد و بارون رفیق صِمیمی
نمیشه که یه جا به معشوق بگه گل ، بعدش خودش گل بشه...!!:n09:
خود عاشق باید چه چیزی باشه که مرتبط باشه با مفهوم کل شعر ..
---------
پ.ن: خیلی سورپرایز بود رفتن محسن چاوشی به کنسرت مهدی یراحی..
قبلا هم گفتم سیاست شخصی و هنری اش عوض شده و ایشالا امسال کنسرت تو راهه...:n12:
بالاخره یه ویدئو از محسن چاوشی دیدیم ! :n02:
ببین عزیزم اینا مفهومات ادبیاتیهنقل قول:
اصلا شما کجای این شعر کلمه "گل"رو میبینی که بفهمی گلی هم در بینه؟
ولی با توجه به مفهوم کل شعر میفهمی که گلی در بین هست
بقیه این چیزا هم کاملا استعاریه
و قرار هم نیست که ما توی شعر و ادبیات یک کلمه رو
فقط به یک معنی به کار ببریم یا ترجمش کنیم
بذار یه بار یهجور دیگه ساده تر بگم اصلا
معشوق خاک گلدونه و عاشق گل
عاشق معشوق رو برای خودش به خاک برای گل تشبیه کرده که برای زنده موندن محتاج به وجودش هست
منم قاطی بحث شم ...نقل قول:
این چیزی گفتی قبول.
ولی چرا بعدش میگه ازین برکه باید یه دریا بسازی ؟
مگه خاک گلدون و باد و بارون تشکیل برکه میدن ؟! :n02::n02::n02::n02::n02:
این ویدئو رو دانلود کردم خیلی باحال بود ...
دم محسن گرم که اینقد خاکیه و اصلا مغرور نمیشه.
آخه شعری که حتی طرفدار 2 آتیشه محسن چاوشی هم دقیقا نمیتونه معنی و مفهموش رو بفهمه اصلا برای چی باید خونده بشه ؟
مگه میخوایم بذاریم تو موزه ؟؟ یا معماست که باید حلش کنیم ؟؟
من نمیگم همه شعرها باید ساده باشه..ولی حداقل باید طوری باشه تا همه درکش کنند و باهاش ارتباط برقرار کنند..تا زمانی که شما معنی و مفهوم یه شعر رو ندونی که نمیتونی ازش لذت ببری..! فقط داری خودت رو گول میزنی که به به عجب شعری..!! :n17:
خلاصه نظرم من اینه که امثال این شعرها به درد آهنگ پاپ نمیخوره..چون هر کسی نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ،حداقل تا زمانی که معنی ایش رو ندونه...