بين حرف تا عمل فاصله زياده
نقل قول:
بالاخره اپراتور باید به یک حدی از پوشش دست پیدا کنه و سیم کارت توزیع کنه . یعنی اگر ایرانسل فقط 4000 سیم کارت ایرانسل در اصفهان بفروشه فقط 2 تا سایت نصب می کنه ؟؟؟ موبایل وسیله ای هست که قبل از همه چیز باید شما را در دسترس قرار بده در همه جا و مهم ترین بخش آن همین مکالمه است . الان تالیا حدود 4 ماه هست که در اصفهان فعال شده و هیچ سیم کارتی هم هنوز در این شهر توزیع نکرده ولی آنتن دهیش خیلی بهتر از ایرانسل هست من هرکجا سرچ شبکه می کنم در اصفهان تالیا را پیدا میکنه حتی نقاط نسبتا کور و آنتن دهی میشه گفت چیزی هست در حد TCI ولی ایرانسل اصلا اینطور نیست و به شدت ضعف پوشش داره مثلا در خیابان فول آنتن هست و در همان خیابان شما به داخل یک پاساژ می روید آنتن گوشی اصلا میره در حالی که در همان نزدیکی یک آنتن ایرانسل هم نصب هست ولی این اتفاق برای سیم کارت TCI نمی افته و در همان پاساژ هم فول آنتن هست و راحت می تونید تماس بگیرید در حالی که آنتن TCI حتی از ایرانسل در آن منطقه دورتر نصب شده . من دلیل این اتفاق را نمی دونم و واقعا تعجب می کنم . شاید BTS های TCI خیلی قویتر از ایرانسل هست .
مسعود حرفي كه ميزني از نظر تئوري كاملاً درسته. دقيقاً مقصود از استفاده از موبايل همينه. ولي وقتي در دنياي واقعيت قرار ميگيريم، اونچه كه تعيينكننده است منافع شخصيه. همونطور كه ميدوني ايرانسل در اصفهان راهاندازي رسمي نشده. اين يعني چي؟ يعني شبكه رسماً اونجا وجود نداره. خب منافع شخصي در اينجا چي ميگه؟ ميگه كه آقاي شركت، بيا تعدادي سيمكارت براي مردمي كه ميخوان ايرانسل داشته باشن بفروش بعد هم پول سيمكارت رو بگير، هم از مكالمهها درآمد بساز!
پس منافع شخصي مصرفكننده چي؟ در اين مصرفكننده عزيز لازمه اول يه تحقيقي در اين مورد بكنه (مثلاً از طريق همين سايت) بعد اقدام به خريد بكنه.
اين نكته هم خيلي مهمه كه شبكههاي موبايل يه 5 شش ماهي براي جون گرفتن لازم دارن. قبل از اون انتظار سرويس خوب ازشون نداشته باشه. البته خودشون اين رو هيچ وقت توي تبليغات اعلام نميكنن، طبيعتاً!
اگر ميبيني كه تاليا سرويس خوبي در اصفهان داره، خب چرا يه تاليا نميگيري؟ ميتوني ايرانسلت رو بذاري تو كمد براي چند ماه بعد. يا اگه علاقهاي بهش نداري ميتوني بفروشيش.
بابت پولي كه ميدي، از بهترين سرويس استفاده كن!
متشكرم براي اطلاعاتتون از اصفهان
نقل قول:
نه دوست عزیز در مورد تعداد bts ها ومشترکین با شما موافق نیستم چون من خودم فقط در یک منطقه اصفهان سه چهار تای آنها را سراغ دارم که متعلق به ایرانسل هستند در مورد مشترکین هم مطمئنا رقمی بیشتر از این را برای شهری چهار پنج میلیونی شاید هم بیشتر در نظر بگیرید ظاهرا شما در محاسبا تتون اصفهان را خیلی دست پایین گرفته اید اصفهان از نظر جمعیت و وسعت شهر کوچکی نیست هر چند حق هم دارید چون در مقابل تهران با ده یازده میلیون جمعیت و پیدا نبودن این سر وآن سر شهر دیگه اصفهان به نظر نمیاد. تعداد سایتهای ایرانسل در این شهر قابل ملاحضه است ولی ظاهرا همشون با تمام ظرفیت کار نمیکنند و یک جوری در حال امتحان به نظر میرسند چه بسا بعضی اصلا کار نمیکنند وشما در میدان انقلاب ، یعنی مرکز شهر و کنار رودخانه چیزی بنام آنتن در گوشی نمیبینی .
در ضمن فراموش نشود که ایرانسل در برخی از نواحی اقدام به نصب سایت نکرده واز دکلهای اپراتور دولتی بصورت مشترک استفاده کرده که دو نمونه آن در میدان سبزه میدان در پارکینگ بزرگ نبش میدان و در خیابان مدرس روی دکل اصلی بالای ساختمان مرکز مخابرات مدرس قابل رویت میباشد
علي، از اطلاعاتي كه در مورد اصفهان دادي ممنونم. چون من از نحوه كار ايرانسل در اصفهان اطلاعات كاملي ندارم. محاسباتي كه من انجام دادم (همونطور كه در پست مربوطه نوشتم) بر اساس فرضياته. صد البته مساله دست بالا و دست پايين گرفتن اين شهر يا اون شهر نيست. بلكه مساله سهيم كردن اطلاعاتي كه داريم و رسيدن به يك نتيجه قابل قبوله.
من دانشي رو كه دارم از در اختيار ديگران ميذارم تا به بهترين نتيجه برسيم. يعني دوستاني كه علاقهمندند بدونند چرا بعضي اتفاقها داره ميافته، روشنتر بشن و يه ديدگاهي نسبت به موضوع پيدا كنن.
نكته مهم در پست من اينه كه بيتياسها براي وسعت پوشش محدوديتي ندارند، بلكه محدوديت تعداد استفادهكننده رو دارند. مثلاً در جاده تهران-سمنان ممكنه هر 4 كيلومتر يا بيشتر رو يك سايت پوشش بده، ولي در خيابان جمهوري تهران (كه از پررفت و آمدترين خيابانهاي تهران هست و بورس صوتي-تصويري، گوشي موبايل و سازهاي موسيقي هم هست) شايد هر 200 متر يك سايت ديده بشه.
در ايرانسل هم قضيه به همين ترتيبه، اپراتور براي اينكه به يك شهر سريعاً پوشش بده، چند سايت رو راهاندازي ميكنه. و كل وسعت شهر رو از نظر سيگنال پوشش ميده. اين سايتها از نظر سيگنال به درصد زيادي از مشتركين پوشش ميدهند، و شما روي گوشتيون آنتن پر رو ميبينيد. (ولي وقتي ميخواين زنگ بزنين، به هر دليل موفق نميشين). براي مثال در حال حاضر در منطقه شرق تهران، در يك فاصله 3 كيلومتري شما زير پوشش يك آنتن هستين. بهتدريج كه شبكه رشد ميكنه، تعداد سايتها هم زياد ميشه و تماس از طريق اپراتور راحتتر. در فاصله اين رشد، مشتركين با دردسر زيادي براي برقراري يا گرفتن تماس مواجه ميشن. كه اين مشكلات رفته رفته برطرف ميشه