سلام !
یه کمک خیلی فوری لطفا !!
من نمی دونم الان 2 روز چرا با تورنت دانلود می کنم
دانلودم کمه ! چی کار کنم ؟؟
آپلودمم درسته !
کمک کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام !
یه کمک خیلی فوری لطفا !!
من نمی دونم الان 2 روز چرا با تورنت دانلود می کنم
دانلودم کمه ! چی کار کنم ؟؟
آپلودمم درسته !
کمک کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجبور بودی پایینش را انقدر بکشی پایین که نشه وضع ترکر را دید؟نقل قول:
تا انجا که من فهمیدم پورتتان مشکل دارد و به همین خاطر با سرعت کامل دریافت و ارسال نمی کنید(ارسال هم کجاش خوبه؟؟؟)
پورتتان را چک کنید ببینید باز است یا نه(از ان مثلث زرد برید چک کنید.
پورتتان را به فایروال معرفی کردید؟؟؟؟
نه
کنترل پنل رو دیدم سیستمم اصلا فایروال نداره
سلام دوستان عزیز
فکر می کنم سایت Demonoid احتمالا به زودی مجددا شروع به کار کند چوت ترکر این سایت که مدتها بود از کار افتاده بود
از دو روز قبل مجددا فعال شده است .
سلامنقل قول:
منم چند روز همین مشکل رو پیدا کردم
قبلا سرعت دانلودم روی 11 بود ولی الان شده 2
کد:http://i29.tinypic.com/8xtoc5.jpg
zed2 جان ممنون میشم کمکم کنی
احتمالش خیلی بعیده اینم که تو صفحه اولش نوشتهنقل قول:
NOT FILE SHARING RELATED IN ANY WAY.
دوست عزیز در آن صفحه آدرس یک فوروم را داده است و نوشته ای که شما نقل قول کرده اید مربوط به ان فوروم استنقل قول:
یعنی در آن فوروم هیچ چیزی به اشتراک گذاشته نمی شود و هدف از ایجاد آن آنطور که نوشته اند جلوگیری از پرا کنده
شدن
کاربران Demonoid است . حتی در خود آن فوروم نیز از دیروز چند نفر از کاربران به فعال شدن دوباره ترکر اشاره کرده اند
هرچند ادمینهای آنجا توصیه می کنند فعلا بهتر است صدایش را درنیاورید:31:
فقط 12 ساعت نبودم ببین چه خبر شد.
ویندوز xp و ویستا فایروال توکار دارن که در حالت پیشفرض تمام ارتباطات را بسته است باید تنظیم کنید کدوم نزم افزار ها می تونند با اینترنت ارتباط برقرار کنند.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اخرین باری باشد می بینم این قسمت ترکر را جمع کردین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه احتمال دارد با ترکر مشکل دارد( که با این همه پیدا کردن بعید است.) یا پینگ شما خوب نیست که باغث دیر رسیدن درخواست ها می شود یا نسبت پهنای باند ارسال همه به دریافت کمتر است که باعث این مشکل می شود و الویت به کسانی می رود معمولا که پینگ عالی و سرغت ارسال بیشتر از بقیه دارد.
در ان لحظه اگر سرعت کم بود یک تست سرعت از سایت
بگیرید و ببینید پینگ و سرعتتان چگونه است.کد:www.speedtest.net
نقل قول:خوب به اعضای Demonoid تبریک می گم :11:نقل قول:
گفتم که نباید مشکل از اون باشه چون چند وقتیه که اینجوری شده !نقل قول:
ویندوز xp و ویستا فایروال توکار دارن که در حالت پیشفرض تمام ارتباطات را بسته است باید تنظیم کنید کدوم نزم افزار ها می تونند با اینترنت ارتباط برقرار کنند.
نقل قول:نقل قول:سلام.نقل قول:
مثل اینکه شما دانلودتون رو محدود کردین خودتون رو فایل تورنت رایت کلیک کنید و از روی Bandwith Limit سرعت دانلود و آپلود رو Unlimited بکنید