دوستان من gp2101 دارم. بعضی وقتا چراغ وای فای خاموش میشه و قطع میشه اینترنت. پشتیبانی گفت ریست کن انجام دادم. کمتر شد ولی باز اتفاق می افته. کسی میدونه مشکل چیه؟
Printable View
دوستان من gp2101 دارم. بعضی وقتا چراغ وای فای خاموش میشه و قطع میشه اینترنت. پشتیبانی گفت ریست کن انجام دادم. کمتر شد ولی باز اتفاق می افته. کسی میدونه مشکل چیه؟
نقل قول:
در شرایطی که مودم آنتن نداشت این پینگها رو گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین شرایط کیفیت سیگنالها و snr هم تو این دو عکس مشخصه:
ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا اینترنت قطع میشه و موقع پینگ گرفتن هم Request time out میده، مثل عکس زیر:
با vpn خود سرور بازی وصل نمیشه!نقل قول:
با همراه اول هم این مشکل رو دارم،با رایتل نداشتم قبلا اما قطعی زیاد داشت وسط بازی دائم قطع میشد.
adsl هم چون فیبر هستیم کلا تعطیل مگر اینکه این vdsl به نتیجه برسه.
سرویس کاهش پینگ هم استفاده کردم بازم ارور nat میاد! :n27:
ممنون بخاطر عکسهای کاملی که گذاشتید.نقل قول:
شما دو خط آنتن داری،اون سومی وقتی انتن فول باشه روشن میشه و به معنای خالی بودن انتن نیست.به ترتیب یک خط یک چراغ روشن میشه،دو خط دو چراغ و سه خط سه چراغ.
.مقدار sinr هم برای شما 10 هست و وضعیت سیگنال رو خوب زده.اون اکسلنت برای wifi هست نه مودم.
پینگ هم برای شما از من خیلی بیشتره.من حدود 310 تا 350 میگیرم.
در کل شما با 2-3 تا sinr بیشتر و سیگنال یکم بهتر،سرعت دانلود بالاتری نسبت به وضعیت من دارید.اما پینگ و نوسان بیشتری هم دارید.البته فاصله با دکل،تراکم منطقه و ... تاثیر مهمی دارند.
مرسی از راهنمایی و توضیحاتی که دادید.نقل قول:
مشکلی که الان وجود داره دیر باز شدن بعضی سایتها و خصوصا اینستاگرامه که البته اینطور که دوستان میگن باید از VVPPNN استفاده کرد که البته هنوز تستش نکردم
و مسئله مهمتر اینه که چرا بعضی وقتها خود به خود Request time out میده، که یا باید صبر کنی تا شانسی درست بشه و یا اینکه مودم رو روشن خاموش کنی!
آقایون بعضی وقت ها (اکثرا) هم به مودم td و هم به مودم fd ایرانسل وقتی با وای فای مبایل وصل میشم بهش یه علامت خطر رو علامت وایرلس میاد و میگه (اینترنت ممکنه در دسترس نباشه) ولی کار میکنه اینترنت (البته صفحه دیر باز میکنه و بعضی سایت ها هم اصلا باز نمیشه وقتی این علامت میاد) با این توجه ، سرعت دانلود خیلی بالاست.
به نظرتون مشکل از چیه ؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
رایتل به خاطر این که آی پی هاش valid هست و nat باز دارهنقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
مشکل قطع شدن رو من ندارم.ممکنه بخاطر نوسانات سیگنال شما باشه.از پشتیبانی دوباره بپرسید.
الان دوباره رایتل رو تست کردم همون 3g سابق بود با این تفاوت که اینبار حتی صفحه هم باز نمیکنه!نقل قول:
من همچنان بدنبال راه حلی برای NAT هستم.:n02:
میشه بگید این داستان NAT اصلا چی هست؟نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفتن یه بار مودم رو ریست کن تا مودم خودشو با پوشش td-lte در منطقتون تطبیق بدهنقل قول:
ریست کردم، فعلا تو این 4-5 ساعت اخیر که قطعی نداشتم
یه سوال دیگه، چراغ wifi نارنجی رنگ روی مودم برای من همیشه در حال چشمک زدن هست!
چه موقعی که به مودم وصلم و چه موقعی که ازش استفاده نمیکنم
طبیعیه؟
داداش تونستی راهی پیدا کنی به ما هم بگونقل قول:
پورت فوروارد رو ایرانسل بسته
IP valid هم که ارئه نمیده :n27:
تمام پورت هاش هم بسته ست حتی 80 و 443 :|
با وی پی انن هم تست کردم (رو کامپیوتر ران کردم پوکسی کردم روشبکه برای PS4 ) که اون هم جواب نداد
پشتیبانی هم به طور کاملی به صورت رک میگم
هیچی حالیشون نیست
DMZ روهم تست کردم
این NAT درست نشد
من پیشنهادم ثبت شکایت 195 هست که هممون با هم یه شکایت ثبت کنیم
تو خود پشتیبانیشون ثبت شکایت کردم گفت باهاتون تماس میگیرن
بعد دو روز تماس گرفته میگم تمام پورت ها روبستید زیر بار نمیره
میگم پروتوکل FTP هم حتی بستست میگه نه اونا رو به ما ربطی نداره :n27:
خلاصه مسخرمون کردن
دوستان اگه همکاری کنید 195 شکایت ثبت کنیم حداقل مجبور به IP valid میشن مثل وایمکس
که تمامی مشکلات نت تایپ رفع میشه