تو این شرکت هیچ گاه با تمدید سرویس،محدودیت برداشته نمیشه و حتما باید ارتقا بدی؛نقل قول:
به زبان ساده ، چند نفر دزد سرگردنه تصمیم میگیرن یه شرکت اینترنتی بزنن به نام شاتل و تا میتونن از ملت ساده که کمم نیستن( حتی تو این تاپیک) باج گیری میکنن و....
Printable View
تو این شرکت هیچ گاه با تمدید سرویس،محدودیت برداشته نمیشه و حتما باید ارتقا بدی؛نقل قول:
به زبان ساده ، چند نفر دزد سرگردنه تصمیم میگیرن یه شرکت اینترنتی بزنن به نام شاتل و تا میتونن از ملت ساده که کمم نیستن( حتی تو این تاپیک) باج گیری میکنن و....
سلام دوستان
3 سال مشترک شاتل بودم
70 گیگ شبانه دانلود کردم سرعتم رو بردن رو 5 کیلوبایت بر ثانیه
سرویس اکو 4 مگ
ارتقا هم نمیخوام بدم.
میخوام فسخ کنم . چه شرکتی سرویس شبانه رایگان و بدون محدودیت باسرعتی که بشه شبی 2 گیگ دانلود کرد میده که برم با اون قرارداد ببندم؟
الان یعنی هیچ سرویسی از شاتل نیست که دالود شبانه اش رایگان باشه؟نقل قول:
اگه اینطوری باشه باید از جای دیگه سرویس بگیرم. این طوری اصلا به صرفه نیست. شما شرکتی رو میشناسید که رایگان بده شبانه رو؟
نه دیگه اکو ها که دیگه اصلا شبانه رایگان ندارن و باید حتما ین مبلغ پرداخت بشه آرت ها هم که حجم دارند دیگه که کاری به شب یا روز بودن نداره.نقل قول:
بله شرکتهایی مثل فن آوا شبانه رایگان میدن به کاربر
دوست مننقل قول:
میتونید شرکت های بیشتری رو نام ببرید
من کاشانم و گمون نکنم فن آوا اینجا باشه
کاشان چند تا شرکت چک کردم خدمات دهی ندارند متاسفانهنقل قول:
صبانت هم اونجا سرویس ارایه میده که وضع شبانش بعید می دون ماز شاتل بهتر باشه...
آرتهای شاتل همن یه چک کنید با این اوضاع خدمات شهرتون...
سلام عزیزان
سوال داشتم لطفا بخونید همشو ممنون
من اینترنتم آسایتک هست
ازش هم راضی هستم
اما 18 فروردین همین امسال تمومه(چند روز آینده)
خواستم تمیدید کنم (همین طرحی که داشتم و سال گذشته خریدم 80 هزار تومان با دانلود شبانه یک ترابایت 4-10 صبح و 12 گیگ برای یک سال)
اما مسئولش میگه الان طرح ما شده 250 هزار تومان دو سال 24 گیگ شبانه 600 گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی خیلی گرونه
الان میخوام اینترنت شاتل بردارم
خواستم از دوستان عزیز بپرسم که شاتل چطوری هست؟
چه طرح هاییش خوبه؟؟ (بنده مشهد هستم)
دوستان عزیز اگه لطف کنید راهنمایی بفرمایید واقعا ممنون میشم
نقل قول:
عزیزجان اگر دنبال شبانه این داستانهایی راحت بهت بگم شاتل ماهی 5250تومن ازت میگیرسرویس 8مگ هم که داشته باشی یکی دو شب دانلود کنی سرعت خطت رو میاره روی 16کیلو در بازه رایگان! تماس هم میگیری میگن قانون مصرف منصفانه .... از من میشنوی سمت شاتل نیا کلا از همه شرکتها هم الان اینترنت رو گرون تر میده
یه سر به تاپیک فن آوا بزن.
مخابرات بعضی استان ها حداقل برا دان شبانه عالیه
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتنقل قول:
اگه بیخیال دانلود شبانه بشم شما چه شرکتی با چه تعرفه ای رو پیشنهاد میدی؟؟
ممنون میشم تو این زمنیه هم منو راهنمایی بفرمایید