فضای ایران برای رشد یه خانم مناسبتر از یه آقاست ...نقل قول:
Printable View
فضای ایران برای رشد یه خانم مناسبتر از یه آقاست ...نقل قول:
بله الان مهم مسائل مالی هستش و با این وضع جامعه فقط با کوتاه اومدن خانم ها درست میشه ...نقل قول:
حقوق برابر یعنی چی ؟ حقوق برابر یعنی یه خانم هم اجازه داشته باشه با چند تا آقا باشه ...؟
مهریه رو گذاشتن که از ترسش نره چند تا زن بگیره ؟! بترسه و وفادار بمونه ... این بود آرمانهای ما ؟!:biggrin:
آره بابا چه فرقی میکنه 200m با 1.2B ...
یعنی برادر داماد سر مسائل ازدواج برگرده بگه ، خب بابا 1200 تارو خواهر من میخواد چیکار ، ما به سلامتی تیپ خوشگل آقا داماد 1188 تاش رو کم میکنیم ؟!:n29: برادر داماد گفت از پشت بوم بپر ، اون آقا باید بپره ؟!:eh:
لطفا توپ رو نندازید تو زمین آقایون ، مهریه توسط خانم ها تعیین میشه ، این یه خانمه که میگه من با چند تا مهریه میرم ، به خصوص مادر خانمه...
درصورت بی پولی ؟! شاید تمام پولش همون 110 تاست ، باید بگیرن ازش ؟!
متوسط مهریه طبق آخرین آماری که من دیدم و مربوط به سال 89 میشه ، 450 سکه بود ...
حقوق یک سال یه نفر میشه 14 سکه ، اگه حقوقش 1 تومن باشه ، کمه ؟
یه مطلبی رو تو فروم همسایه خوندم جالب بود گفتم شما هم بخونید :
با نظرش موافقم. خیلی منطقی به موضوع داره نگاه میکنه ؛ جالب اینجاست که خودش یه خانمِنقل قول:
به نظر من اگه زندگی ای نخواد پا برجا باشه ده هزار تا هم مهریه طرف باشه باز اون زندگی از هم می پاشه..... مگه زن کالاست که واسش قیمت بذاریم... مهریه یه هدیه است از طرف شوهر به همسر....
این هدیه میتونه هر چی باشه.... وقتی طرف مقابل برات عزیز باشه و تو هم واقعاً بخوای که زندگی کنی اگه مهریه ات یه سکه هم باشه مطمئن باش زندگی خوبی داری..
+ صفحات قبل همین تایپک رو میخوندم به یه نظر دیگه رسیدم
نقل قول:
شما بحث سوء استفاده آقایون از شرایط و قوانین جامعه رو مطرح کردید بنده هم گفتم اگر شرایط مساوی بود خانوم ها هم احتمالا همین کار رو میتونستند بکنند و نباید طوری وانمود کرد که در صورت وجودنقل قول:
الان بحث تمایل مطرح نیست!
شرایط مساوی خانوم ها مبرا و معصوم از هر گونه سوء استفاده هستند که بر حسب جنسیتشون چه بسا میتونستند افراد بیشتری رو نسبت به آقایون مورد سوء استفاده قرار بدن .
پس باید به این نتیجه رسید که خانوم هایی که میتونند مهر رو بگیرند آدمهای موفقی هستند و خانومی که نتونه مهرش رو بگیره نسبت به بقیه عقب ترهنقل قول:
الان این صحبت مطرحه که متاسفانه اقایون تنها دلیل عدم موفقیت در ازدواج رو مهریه میدونن و کلا خودشون رو از هر ایراد و اشکالی مبرا! تنها ایراد و اشکال این بین همانا مهریه هست!
در شرایط مساوی حکم برای مرد هم اعدام هستش .نقل قول:
اون اقا اگر خیانت خانومش رو ببینه میدونید که میتونه چکار کنه؟ کافیه که ثابت کنه اونوقت زن سنگسار میشه!
لطفا بگید مرد چی میشه؟ اوووو فوق فوقش اینه که از چشم زنش و نهایتا مادر زنش بیفته!
نقل قول:
بعد یک مسئله دیگه دوستان جالبه همین اقایونی که اینجا شاکی هستن دختر چرا مهریه لازم داره سره شوهر دادن خواهر خودشون که میرسه اون خواستگار بنده خدا رو بیچاره میکنن! تگید نه که واقعا غیرقابل قبوله!
وقتی یه قانون یا شاید فرهنگی فرا گیر بشه کسی نمیتونه بگه من خلافش عمل میکنم مطمئنا اگر فرهنگ و یا قانون مهر گرفتن از بین میرفت و فرا گیر میشد دیگه هیج مردی هم نمیتونست بگه من
برای دخترم مهر میخوام ولی شرایط حال حاظر چیزی هستش که مهر وجود داره پس همون طور که یه خانوم (نه همه ) حرص و طمع گرفتن مهر بیشتر رو (به هر دلیلی) داره یه مرد هم همون خواست رو منطقی یا غیر منطقی در مورد دختر خودش طلب میکنه .
پس بهتره که تا وقتی خانوم ها دنبال لطف آقایون از طریق مهر و پول هستند و برای خودشون ارزش ریالی قائل هستند اجازه بدید که همچنان به چشم یه کالا از دید مرد دیده بشن و از اونجایی که هرنقل قول:
اینجاست که بحث حقوق برابر مطرح میشه:دی
و ایناست که باعث میشه حداقل لطفی که میشه در حق خانومها وجود داره (مهریه) از بین نره!
کسی هم خودش رو کالای برتر می بینه پس میتونه پول بیشتری رو هم طلب کنه پس با این حساب قانون درست فکر کرده که شاید یک کالا به مرور تکراری بشه و کسی که توان مالیش بهتره به صورت
کاملا قانونی بره دنبال کالاهای جدیدتر (منظورم کلی بود)
نقل قول:
علیرغم تمامی سعی و تلاشهای اقایون در سالهای اخیر با اینکه 99% تصمیم گیرندگان اقایون هستند اما نهایتا تونستن الزام به 110 سکه رو تصویب کنن
حالا سوال من اینه این دوستانی که مدعی هستند توان پرداخت 20تا سکه رو هم ندارند بگند که مثلا 200تا با 1200تا چه فرقی داره براشون وقتی که ندارن؟ در هرصورت که معیار پرداخت در صورت بی پولی همون 110تا هست دیگه چرا اینقدر خودتون رو خسته میکنید؟!
در نهایت من چیزی که دور و برم میبینم و از اطراف ((حالا به موارد خاص و محدود کاری ندارم)) تاکید میکنم در هردو سمت به موارد محدود (از دید من ) کاری ندارم
نه 14 تا قابل قبوله نه سال تولد دختر!
من به شخصه ندیدم که در حالت نرمال (منحنی گوس یادتون بیاد داریم در مورد بیشتر افراد جامعه صحبت میکنیم اون حد وسط و نه دو طرف منحنی!) از 110 تا کسی کمتر مهریه کنه!
در کل من خودم مخالف 100% مهر بودم اما با توجه به چیزهایی که اخیرا دیدم خیلی دیدم عوض شد و آقایون نیازی هم نیستش خیلی نگران مهر باشن چون تعداد خانوم های که به هر دلیل (یا خودشون
از مهرشون میگذرن یا نمیتونند مهرشون رو بگیرن) خیلی بیشتر از خانوم هایی هستش که میتونند مهر رو بگیرند
مهمتر از اینا اینتخاب فرد مقابل هستش مطمئنا اگر طرفتون فردی باشه که از لحاظ مالی خودش و خانوادش قوی باشه در صورت جدایی احتمال اینکه (مهرم حلال جونم آزاد
بیشتره) نسبت به خانوم هایی که به دلیل نیاز مالی بیشتر ، هیچ رقمه تو گرفتم مهر حتی قسطی و گرفتن بخش کمی از مهر کوتاه نمیان
البته این دو دسته به غیر کسایی هستند که ازدواج و گرفتن مهر شغل شریفشون هستش .
شما اول ببین من در جواب کدوم پست اومدم دم از برابری حقوق زدم بعدش زیر سوال ببر حرفای منو!نقل قول:
مگه من گفتم خوبه که خانومها برن با چندتا مرد؟؟؟میگم اونایی که دم از انصاف و عدالت میزنن از کدوم زاویه به حقوق زن درست و برابر نگاه شده که حالا سر مهریه بحث انصاف و بقیه چیزا مطرح باشه؟
سر ارث؟ دیه؟ حقوق ؟ حضانت فرزند؟ سر چی؟ کدومش؟
خانوما کوتاه نیومدن خیانت اقایون سر به فلک کشیده وای به حال اینکه کوتاه هم بیان :دی
صلاح مملکت خویش خسروان دانند! من که نماینده کل خانمهای جامعه نیستم! من نظر شخصیم رو بیان میکنم فقط همین
همیشه مرغ همسایه غاز هست!بله شاید شما برخورد نداشتید اما چه بسیار خواستگاری ها که دختر هم راضی بوده(حالا با یک رقم توافقی با داماد سر مهریه) اما خانواده و علی الخصوص پدر و برادر عروس خانم راضی نشدن! چرا اینقدر عجیبه؟ نشنیدین میگن مگه دخترمون رو از سرراه پیدا کردیم ؟ راست هم میگن دختر بزرگ میکنن با هزاری مشقت و سختی بعد به 14 تا بفرستن خونه شوهر که دو روز دیگه شوهره بگه دلمو زدی این 14 تا کف دستت بفرما برو!؟ خب چرا باید به همچین شرایطی تن در بدن؟
نظر شخصیم اینه که در شرایطی که نه قانون نه جامعه نه خانواده حامی یک زن نیست باید چماقی به اسم مهریه وجود داشته باشه!:n26:
=================================
اگر واقعا تنها بجث مهریه تنها مشکل نیست میشه بفرمایید چرا چندین و چندصفحه هستش که فقط سر مهریه صحبت میشه؟انگاری همه چی دیگه راه حلش هست و فقط و فقط همین یک مورد مونده! مطمئن باشید اگر حل شدنی بود تا الان به حالش فکری کرده بودند به عبارتی همینیه که هست خوشبختانه همه رقم دختر و خانواده ای تا دلتون بخواد در جامعه هستش
دست اقایون مگه در انتخاب باز نیست؟ خب پس مشکل کجاست؟ از بین خانواده هایی که خوده دختر و داداش ها و پدرها به مهریه پایین راضی میشن دختر انتخاب کنن!بهمین سادگی:n06:
درسته باید حقوق برابر و انسانی بین مرد و زن برقرار بشه اما در جامعه ای که مرد سالاری در اون ریشه داره و آئیین و فرهنگی که در اون مرد رو صاحب اختیار (صاحب کالا) و جنس برتر و زن رو کالای برتر میدونن وجود مساوات در حرف شدنی و در عمل اجرا نشدنی هستش برای هیچ وقت .نقل قول:
مهریه های ستگین باید برداشته بشه و موازی با مهریه های سنگین قانون و جقوق بین زن و مرد باید برابر بشه !
البته فکر نکنم برای رشد چه مرد و چه زن خیلی باز باشه اما با توجه به محدودیت های موجود فضا برای سوء استفاده خانوم ها خیلی باز تره نسبت به آقایون .نقل قول:
فضای ایران برای رشد یه خانم مناسبتر از یه آقاست ...
اصلا اینطوری نیستنقل قول:
مرد اگر بیماری روانی یا هر مشکل خاص دیگری داشته باشه که پنهون کرده، زن میتونه براحتی طلاق بگیره
البته گفتم باید مشکل خاص باشه نه هر بیماری ساده
اشاره کردین 500 تا سکه را قبول دارین
حالا بیاوو قبولش نکن
500 میلیون در این زمونه خیلیه
مردها بطور متوسط حقوقشون 800 تومن تا 1.5 میلیون هست
وقتی ازدواج میکنند مخارج شدیدا میره بالا
به فرض اجاره خونه را هم بده + مخارج خانواده
به نظرت از این پول چقدرشو میتونه پس انداز کنه ماهانه ؟
تازه مردی که مثلا رفته دانشگاه و خدمت و بعدش دنبال کار هستو با فرض شانس آورده و کار یافته از سن 25 سالگی میتونه پول جمع کنه
وقتی هم که ازدواج میکنه مثلا 27 تا 32 سالشه
توی این چند سال چقدر میتونه پس انداز داشته باشه ؟
موقع ازدواج هم بیشک اقساط وام خودرو یا اپارتمان یا ازودواج هم به مخارجش اضافه میشه
حالا بیاد 500 میلیون موقع طلاق بده به زن ؟
زنی که حتی اگر 500 میلیونو بزاریش زیر رادیکال انقدر هم تو عمرش ندیده ....
در کل شدیدا مخالفم با مهریه های بالای 110 تا
خب اینم درد بزرگیه برای ما مرداننقل قول:
زن نباید هر لحظه که اراده کنه مهریشو بتونه طلب کنه
مگر اینکه مرد خیانت کنه و ....
در مورد ضربه خوردن مخالفمنقل قول:
اشکهای زنها را همه میتونند ببینند ولی اشکهای مردان را کسی نمیتونه ببینه
این بستگی به شخصیت ادمها داره
شاید یه زن خیلی بیخیال باشه و از طلاقش هم راضی باشه و بتونهب ا یه مرد بهتری هم ازدواج کنه ولی مرد نتونه
پس نمیشه حتما گفت
ولی به درصد بگم بله درصد اسیب پذیری زن در ایران در اینگونه موارد بیشتر از مرد هست
متاسفانه حرفاتون کاملا درستهنقل قول:
نظر من همینه که بایستی حقوق زنها و مردان نزدیک هم باشه
درسته مرد میتونه با چند نفر ازدواج کنه ولی زن هم میتونه خدایی نکرده روابطی مخفیانه با چند تا مرد داشته باشه
اون سنگ سار و ... هم فکر نکنم عملی بشه و تا به اون مرحله برسه میشه امیدوار بود که تخفیفاتی داده بشه
در کل با سنگسار شدن زن شدیدا مخالف هستم و یک کار غیر انسانی میدونم
یه چیز هم خودم میگم با توجه به دیدگاه خودم نسبت به جامعه امروزی
آمار خلاف در متاهلین داره بیشتر از مجردین میشه شاید هم هست
مطمئنا خیرنقل قول:
خانمها حتی در زمان دختری (دوستی) هم حاظر نیستند دوستشون با دیگری روابط داشته باشه چه برسه به بعد از ازدواج
در مورد نظریه شمادر مورد مهریه بالا منم وقتی کم سن و سال بودم همین نظرو داشتمنقل قول:
ولی وقتی میبینی یافتن دختری که شرایطش باهات بسازه خیلی سخته و حالا اومدیمو یکی یافتی اونم مهریه را بالا گفت انوقته که مجبور میشه قبول کنی
در مورد حق دادن طلاق به زن الانش موافقم بعدا را نمیدونم
در واقع زنی که شوهرشو نمیخواد ماندش از روی اجبار هم فایده ای نداره
زن باید شوهرشو دوست داشته باشه با هر حالی که هست
نه به خاطر مدرک تحصیلی و پولدار بودنش و ...
چرا که وقتی شوهرشو به خاطر پول و مدرک و ... دوست داره مطمئنا فرد دیگری میتونه عقلشو بدزده با داشتن موارد نامبرده بهتر
زن باید به خاطر درستکاری صداقت و با شخصیت بودن مرد، عاشقش بشه
و رفتارهای مثبتی نظیر اینها
تا جایی که من میدونم عملی شدهنقل قول:
در مورد سطور اول مخالفمنقل قول:
چون شاید شما تمام مردانی را که میشناسین چنین تیپ شخصیتی داشتند
ولی من مردانی را میشناسم که حتی تا قبل از ازدواج روابط عمیقی با زنی نداشته اند چه برسه بعد از ازدواج !
در ضمن برای زن گرفتن فکر نکنم بضاعت مالی زیاد موثر باشه (منظور برای زن دومی)
چون زن دوم معمولا بعد از ازدواج با زن اول درگیر میشه و کاری میکنه زن اول پاشو از زندگی مرد بکشه بیرون
تا مرد را فقط برا خودش داشته باشه
مگه میشه 2 زن تفاهم داشته باشند یه شوهر داشته باشند ؟ (کاش میشد :ی)
اول جواب سوال دومینقل قول:
چون چاره ای نداره
تو مطالب قبلی هم اشاره کردم
مگه چند تا گزینه میتونه پیدا کنه مهریه 14 تا را قبلو میکنند ؟
در مورد سوال اولی
اونها عمیق فکر نیمکنند
معمولا موقعی که بحث تعداد مهیره میاد یه عده افراد کوته فکر میکند (حالا این مهریه را کی دادهو کی گرفته ؟)
غافل از اینکه خیلیها داده و خیلیها گرفته اند
کافیه یه سر به دادگاه های مربوطه بزنی اونوقت میگی یعنی کسی همس که درگیر طلاق نباشه ؟
اینم حرفیهنقل قول:
بعد یک مسئله دیگه دوستان جالبه همین اقایونی که اینجا شاکی هستن دختر چرا مهریه لازم داره سره شوهر دادن خواهر خودشون که میرسه اون خواستگار بنده خدا رو بیچاره میکنن! تگید نه که واقعا غیرقابل قبوله!
کلا اکثر ایرانیها خودشونو خیلی زرنگ میدونند
تو هر موقعیتی به فکر منافع خودشون هستند
نمیگم نه که ناراحت بشی ولی در مورد من(ما) صدق نمیکنه
من فقط نمیدونم کشوری که اسلامی هست و تو اسلام تاکید شده مهریه ها باید پایین باشه چطور الان مهریه ها بالاست ؟
شما بحث سوء استفاده آقایون از شرایط و قوانین جامعه رو مطرح کردید بنده هم گفتم اگر شرایط مساوی بود خانوم ها هم احتمالا همین کار رو میتونستند بکنند و نباید طوری وانمود کرد که در صورت وجود ...نقل قول:
من کجای حرفام گفتم خانومها هیچکدوم خیانت نمیکنن؟ صحبت سر چیز دیگست احتمالا منظورم رو بد بیان کردم که همچین برداشتی کردید! دارم میگم هیچ جای قانون برابری نیست جالا چرا سر مهریه بخوان بگن حقی از اقایون گرفته میشه؟
از دید من بله خانوم خائن هم داریم چرا نداشته باشیم!!!
در شرایط مساوی حکم برای مرد هم اعدام هستش .
مرد متاهلی که با یک دختر ارتباط داشته باشه اعدام نمیشه!
زن متاهلی که با یک پسر ارتباط داشته باشه سنگسار میشه!
الان شرایط مساوی هست واقعا؟
((خواهشا به درست و غلط بودن کار کاری نداشته باشید دارم میگم مساوات اینجا مطرح نیست! نفس عمل هر دو زشته!))
پس باید به این نتیجه رسید که خانوم هایی که میتونند مهر رو بگیرند آدمهای موفقی هستند و خانومی که نتونه مهرش رو بگیره نسبت به بقیه عقب تره
شما بخشی از حرف منو نقل قول گرفتی که گفتم الان حرف اقایون اینه که تنها اشکال مهریه هست و خودشون عاری از خطا و اشتباه هستند ، الان دوست خوبم به من بگید نتیجه گیری که کردید واقعا به حرفی که من زدم ربط داره؟ بحث موفقیت و عقب تر بودن و؟؟؟؟؟ خیلی برام عجیبه حرفتون!
اگر فرهنگ و یا قانون مهر گرفتن از بین میرفت و فرا گیر میشد
ای اقا فرهنگ رو خیلی خوب گفتید! کو فرهنگش؟ کی باید ایجادش کنه؟ من هنوز بعد از اینهمه سال تاکسی نشستن نتونستم به اقای بغل دستم حالی کنم اقا رعایت کن درست بشین این فرهنگ به این سادگی جا نمیفته وای به حال مسائل بزرگتر!
کسی هم خودش رو کالای برتر می بینه پس میتونه پول بیشتری رو هم طلب کنه پس با این حساب قانون درست فکر کرده که شاید یک کالا به مرور تکراری بشه و کسی که توان مالیش بهتره به صورت
من بخش اخر صحبت شما رو در جواب این بخش میتونم بیارم و بگم صددرصد به طرف ادم بستگی داره! خانمی که مادیات براش اولویته خب هست! عوض هم نمیشه شما(شمای نوعی نه شخص شما) فرض کنید خودش رو کالا فرض کرده و قصد معامله داره شمایی که میدونید!!! چرا زیر بار میرید؟ ایا در جلسه خواستگاری اجباری هست؟!
از مهرشون میگذرن یا نمیتونند مهرشون رو بگیرن) خیلی بیشتر از خانوم هایی هستش که میتونند مهر رو بگیرند
افرین برشما! خیلی قبول دارم این بخش رو .چه موردهای فراوانی که حق هم با خانم بوده مهریه هم اصلا بالا نبوده اما نشده زن مهر رو بگیره(با قوانین بسیار عادلانه ی موجود)
و دقیقا روی صحبت افراد عادی جامعه هستند اونهایی که با نیت درست و خیر برای ازدواج اقدام کردند اما در ادامه راه بنا بر دلایل مختلف (تغییر روحیات و اخلاقیات همسر یا هزار و یک دلیل از دید خودشون منطقی!) به بن بست خوردن و جدایی
و الان صحبت از خانمهایی که قصد و هدفشون فقط تلکه کردن طرف هست حرف نمیزنیم(اون بحثش سواست که نوعی کلاه برداری و...)
میشه شما مصدایق تاوانی که خانم پس میده رو به من بگی و چند مورد رو مثال بزنی؟نقل قول:
اگر قرار باشه حقوق مرد و زن برابر بشه که دیگه دلیلی نمیمونه مهریه کم بشه! و در این صورت مهریه کاملن باید حذف بشه.
اتفاقن من برعکس شما فکر میکنم و فکر نمیکنم که ازدواج یک معامله باشه! و دقیقن این عقیده رو دارم که ازدواج بر اساس وعده و وعید هستش، حالا اینکه طرفین اینقدر توسعه ی فکری نداشتن که یکی از اصول انسانی و یکی از اصولی که برای زندگی مشترک لازم هست یعنی وفای به عهد و صداقت رو رعایت نمیکنن نهایت حقیر بودن اون شخص رو نشون میده.نقل قول:
ببینید من به چیزی که ایشون گفتن کاری ندارم، بلکه صحبتشون رو نقل کردم و نظر خودم رو بیان کردم. به نظر من قانون در شرایطی که فعلن وجود داره باید سه مورد رو پیش بینی کنه. یکی اینکه مهریه نباید سنگین باشه و به صورت یک مستمری ماهانه باشه که زن زندگیش رو به راحتی بچرخونه و دوم اینکه این مهریه تا زمانی که زن ازدواج نکرده برقرار باشه! و سوم اینکه در صورت درخواست طلاق از سوی زن مهریه کاملن حذف بشه (البته باید تبصره هایی برای این مورد در نظر گرفته بشه که مرد نتونه سو استفاده کنه).
موضوع بی پاسخ نمونده، من به شما آدرس دادم و پایگاه یک وزارت خونه اینقدر پیدا کردنش سخت نیست. مراجعه کنید به آرشیو آمار و اونجا مشاهده کنید. استناد شما به چی هستش که گفتی آمار نادرست؟!نقل قول:
مگـه من گفتـم معـاملس ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر می کنم بحث رو دقیقا متوجه نشدی ...نقل قول:
جدا از این نقل قول در کل:
احسـاس می کنم بعضی از دوستـانی که تو این بحث شرکت می کنن یا دوست ندارن از واضحات مطلع بشن و یا واقعا منظور کسی که تو بحث شرکت کرده رو متوجه نمیشن اکثرا تو پست ها بارها منظور رو باید تکرار کرد من تو این چند صفحه نظر خانم ها و آقایون رو خوندم و به نظرم اومد بعضی از دوستان کماکان علاقه مندن برای کل کل یا صرفا برای خالی نبودن عریضه تو بحث شرکت کنن ..خب به نظرتون این بحث فایده ای داره ؟