من بازم با لاتسیو دارم کریر میرم...هفته 15 هستم و رده 15...:((سسسسسسسسسسسسسسسسسخته چقد
Printable View
من بازم با لاتسیو دارم کریر میرم...هفته 15 هستم و رده 15...:((سسسسسسسسسسسسسسسسسخته چقد
درسته حرفت.... ولی واسه ذخیره کردن گل اینطوری عمل کن : هر موقع بازی تموم شد از گزینه ی match Highlight گل مورد نظرت رو بیار بعد ذخیره کن .... از اول تا آخر گل رو واست ذخیره میکنه .نقل قول:
فقط reloaded کار بیرون داده ان یکی جعلیست و skidrow بزودی نسخه proper را بیرون میدهدنقل قول:
به نظرتون الان وقت خرید dvd بازی هست یا هنوز زوده ؟نسخه های بهتری میاد یا فرق خاصی نداره؟
لاتسیو رو برداشتی ؟؟؟ اونوقت سخته بازم ؟نقل قول:
من همیشه تو قسمت کریر تیم های ضعیف رو برمیدارم تا پیشرفت کنند ، من امسال تیمAL Shabab باشگاه عربستان رو برداشتم ، رده 7 هستم . 1 برد 3 تا مساوی .
یه جوری گفتی ما گفتیم چی زدی..... لااقل کانورت میکردی حجمش کمتر شه :دی ولی خوب بود.راضیم ازت !نقل قول:
10 بازی پر فروش این هفته بریتانیا....
در این هفته Resident Evil 6 نتوانست از FIFA 13 پیشی بگیرد و جایگاه اول پرفروش ترین بازی های هفته بریتانیا را از آن خود کند.
FIFA 13Resident Evil 6Borderlands 2Just Dance 4F1 2012NBA 2k13RocksmithThe Elder Scrolls V: SkyrimPES 2013Sleeping Dogs
بچه ها کاشته زدن چجوریه؟
آره همشون خالین
سلام من تو کرر مود بازیکن هام خیلی مصدوم میشه هر کدوم هم 5 6 ماه فکر کنم فیفا با این سیستم جدید که نوع مصدومیت رو مینویسه خیلی حال کرده حالا در کل دلیل خاصی داره(تمرین و ...)؟؟؟
این بازیکن های 14 15 ساله رو که اکادمی معرفی میکنه باید چه کار کنی (جذب کنی یا بزاری رشد کنن یا ...)