[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تصویری افتخارآمیز که عابدزاده آن را فراموش کرده است
قهرمانی استقلال با شکست دادن پرسپولیس در سال ۶۹ با گل های سرخاب و مرفاوی در داربی ۳۲. عابدزاده پرچم استقلال را گرفته و دور افتخار میزند. اما او الان یک پرسپولیسی تمام عیار است و سعی می کند این تصویر را به فراموشی بسپارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توروخدا يكي بياد منو توجيح كنه تيم با اين همه ستاره بايد يوسفي جايه جباريو پر كنه؟واااااااااي اين ديگه چه موجوديه؟چرا اينطوري ميكنه؟حيفه اين تيم كه دسته اين افتاده.به جايه اينكه زنديو بذاره سمته چپو كرارو جايه مجتبي بذاره تازه دو دله كه جايه مجتبي زنديو بذاره يا (يوسفيو!!!) كرار هم نيمكت نشين.....نقل قول:
مظلومی: از یوسفی یا زندی به جای جباری استفاده میکنم
توروخدا تركيب بازي با راه اهنو ببينيد سمت چپ خاليه خالي بود.كجايه دنيا اين تركيبو ديدين؟
------------------------------رحمتی------------------------------
حسینی-----------عزیززاده-----------عمران زاده----------حمودی
------------------کیانوش-------------تیموریان---------------------
---------------------------جباری--------------------خسرو حیدری
--------------------مجیدی------------میداوودی-------------------
به گفته سايت گل و اين مصاحبه اخر مظلومي
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/10/21/2721528/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%85-2%D9%804%D9%804-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%B0%D9%88%D8%A8-%D8%A2%D9%87%D9%86-%D8%AA%D8%B1%D9%83%D9%8A%D8%A8-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%8A-%D8%A2%D8%A8%D9%8A%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%86
فردا هم استقلال با همون سيستم به زمين ميره با اين تفاوت كه به جايه جباري زندي يا (يوسفي!!!) بازي ميكنهکد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900729000722
البته بازي كردنه زندي عاليه ولي نه زماني كه بايد ازش در سمت چپ استفاده كنيم.فقر بازيكن هم نداريم كه بگيم مجبوريم زنديو جايه جباري بذاريم
كرار ذخيره باشه يوسفي فيكس؟بايد انتظاربرد هم داشته باشيم؟
پ.ن
نقل قول:
ترکیب احتمالی استقلال :مهدی رحمتی ، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری، علی حمودی ، میثم حسینی ، کیانوش رحمتی ، آندرانیک تیموریان ، خسرو حیدری ، محسن یوسفی ، فرهاد مجیدی ، میلاد میداوودی
خوب همين الان ميشه رفت تاپيك انتخاب بهترين بازيكن فصلو ضعيفترينو انتخاب كرد......حيف كه قبل از بازي نميشه.....ولي اينجا كه ميشه:27:کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/10/21/2722035/%D8%B0%D9%88%D8%A8-%D8%A2%D9%87%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C
ضعيفترين
محسن يوسفي:پاسهايه اشتباه....تكرويهايه بي مورد و لو دادن بيش از حد توپ.زدن توپ از دو قدمي دروازه تو اسمون....
........
خدا كنه اينطوري نباشه خدا كنه!
یوسفی در حد فیکس استقلال که اصلا نیست ...نقل قول:
امیدوارم از زندی استفده کنه .. زندی اگه وسط بازی کنه می تونه موثر تر باشه تا سمت چپ . حتی من بودم می گذاشتمش کنار دست اندو به عنوان یکی از دو هافبک دفاعی!
ولی درباره ترکیب بازی با راه اهن فکر کنم اینجوری بود :
حسینی-----------عزیززاده-----------عمران زاده----------حمودی
-----میداوودی------------------جباری--------------------خسرو حیدری
--------------------مجیدی------------------------------
که طبیعتا میلاد متمایل به وسط می شد و حسینی هم نفوذ نمی کرد بنابراین به نظر می رسید تیم چپ نداره!
به هر حال ترکیب پیشنهادی من برای بازی فردا :
حسینی-----------پژمان-----------عمران زاده----------حمودی
-----میداوودی------------------زندی--------------------خسرو حیدری
--------------------مجیدی------------------------------
کرار فعلا به نظرم نیمه دوم بهتر به کارمون بیاد ... حیف الان به اون یکی دیگه عراقی نیاز داشتیم.
پ ن : فرصت خوبی داریم که با یک برد روحیه بخش بریم صدر دوباره ...
ولی تو اصفهان کار خیلی سختی داریم ... من هم که 15 مین اول رو نمی بینم ... عجب اشتباهی کردم شنبه ها بعد از ظهر کلاس برداشتم:دی
تا دقيقه 60 هيچ بازيكني سمت چپ نبود حجت.ميلاد مهاجم بود اصلا نقش هافبكو ايفا نميكرد :دينقل قول:
ولی درباره ترکیب بازی با راه اهن فکر کنم اینجوری بود :
تا شريفات اومدو دقايقي همون جايي كه ميلادو اون قسمت قرمز گذاشتي بازي كرد(اينو سايت گل هم بهش اشاره كرد)
سمت چپمون فلجه فلج بود.....فقط سمت راست شاهد مثلث خسرو مجتبي اندو بوديم كه ظاهرا ميخواد بشه خسرو يوسفي اندو انقدر عصبي شدم كه اگه پرويز جلوم بود خفش ميكردم :دي
خدا كنه سر عقل بياد يوسفيو بازي نده
دیدارهای ذوب آهن و استقلال از نگاه آمار / ۲ تیم در برد و باخت برابرند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، ۲ تیم ذوب آهن و استقلال در تمام ۱۰ دوره لیگ برتر حضور داشتند و تاکنون ۲۰ بار به مصاف هم رفته اند که هر کدام موفق به کسب ۷ پیروزی مقابل یکدیگر شده اند و ۶ دیدار نیز با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.
نکته جالب این آمار این است که ۲ تیم در خانه حریف پیروزیهای خوبی را بدست آورده اند. ۳ پیروزی ذوب آهن در تهران بدست آمده و ۲ پیروزی تیم استقلال نیز در اصفهان به ثبت رسیده است.
بر اساس این گزارش این ۲ تیم سابقه پیروزی ۳ بر صفر در خانه حریف هم در کارنامه خود دارند.
استقلال در بازی برگشت لیگ دوم در اصفهان و ذوب آهن در بازی برگشت لیگ چهارم در تهران توانسته اند حریف را در خانه خودش با نتیجه ۳ بر صفر شکست دهند البته استقلال سابقه یک پیروزی ۳ بر صفر خانگی را مقابل ذوب آهن در لیگ پنجم در کارنامه خود را دارد.
بد نیست بدانید در دیدارهای رودررو این ۲ تیم ذوب آهن ۲۱ گل و استقلال ۲۳ گل به ثمر رسانده اند
البته توی سیستم 4-2-3-1 من گذاشتم میلاد رو نقش مهاجم دادم مثلا ( با این کشیدنم!:دی)نقل قول:
ولی متمایل به وسط می شد جایی که دو مهاجم نوک داشتیم و بدون مهاجم چپ یا به نوعی هافبک چپ
......
فکر نمی کنم از یوسفی از ابتدا استفاده کنه ...مصاحبش احتمالا رد گم کنیه!
امیدوارم اگر هم بخواد اون هنکه نزاره ... چه کارست اونجا ؟ خب این جور مواقع بدرد می خوره دیگه!:دی
ميگن!:31:(حالا ما نميدونيم:31:)زماني كه تيم نتيجه ميگرفته انديشه هايه هنكه بوده.....ولي با اعتراض دستيارانه مظلومي نقش هنكه كمرنگتر شده.تا بعد از بازي با راه اهن كه كار با خط دفاعيو كلا به هنكه سپردن حالا بايد ديد اين بازي خط دفاعي تيم چيكار ميكنه.امير اباديو هنكه گفت كه ديگه فيكس نباشه.امروز هم احتمالا زنديو ترجيح بده به اون يوسفي(ميگن تو تمرينا خيلي انگيزه داره)نقل قول:
چه کارست اونجا ؟ خب این جور مواقع بدرد می خوره دیگه
خيلي دوست دارم زنديو تو لباس استقلال ببينم چيكار ميكنه
.......
بچه ها يه خبري كه فعلا حتمي نشده ولي %70 اتفاق ميفته
احتمالا نيم فصل برهانيو با كياني عوضش كنند.منتظر يه بمب ديگه از حاج فتل باشيد:31:
سامانه پيام كوتاه وب سايت رسمي باشگاه استقلال راه اندازي شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال اين سامانه با شماره (10001324) كه يادآور تاسيس باشگاه در سال 1324 است، فعال خواهد بود.
در صورت تمايل براي دريافت رايگان اخبار باشگاه از طريق پيامك، ميتوانيد با ارسال اس ام اس به اين شماره ثبت نام كنيد. براي ثبت نام يكي از اعداد زير را برحسب رده سني خود ارسال كنيد؛
1) رده سني زير 15 سال
2) رده سني 15 تا بيست سال
3) رده سني 20 تا 30 سال
4) رده سني 30 تا 40 سال
5) رده سني بالاي 40 سال
به عنوان مثال در صورتي كه سن شما بيست و هفت سال است، كافي است عدد " 3 " را شماره 10001324 اس ام اس كنيد.
منبع:کد:http://fcesteghlal.ir/NewsView.aspx?id=2878
نیمه ی اول خیلی خوب بود
زندی با اینکه بازی اولش بود اما خوب بازی کرد
میثم حسینی نسبت به بازی های قبلش خیلی خیلی بهتر بود
کلا دفاع - به جز یکی دوبار - خیلی کم اشتباه بود
معلومه تمرینات ویژه هنکه جواب داد
امیدوارم نیمه ی دوم هم تیم همین روند رو ادامه بده