سلامنقل قول:
سمت این مدل از LG نرو که بشدت پشیمون میشی چون نشت نور داره و کنتراست تصویرش خوب نیست
با خیال راحت برو و سونی را تهیه کن یکی از بهترین مدلهای موجود در این رنج قیمت هست
سلامنقل قول:
سمت این مدل از LG نرو که بشدت پشیمون میشی چون نشت نور داره و کنتراست تصویرش خوب نیست
با خیال راحت برو و سونی را تهیه کن یکی از بهترین مدلهای موجود در این رنج قیمت هست
سلام. دوستان تلويزيون xvision 55xtu815 براي گيم و محتواي HDR ارزش خريد داره ؟؟
نسبت به قيمت مناسبش قابل مقايسه با lg uh815v يا sony 55x850d هستش ؟؟؟
ممنون ميشم سريع راهنمايي كنيد ؟؟
سلام دوستان
کسی مدل دقیق جهانی این تی وی رو میدونه
LG uj69000g
سلام
من تلویزیون سامسونگ دارم
رو اسمارت هاب قبلا یوتیوب باز میشد اما یه مدته که دیگه باز نمیشه
اما با همون شرکت اینترنت روی موبایل یوتیوب باز میشه
مشکل از کجا هست؟؟
سلام
یه تی وی میخوام برای فیلم دیدن
یه اتاق 10 متری دارم میخوام یه تی وی گنده با سینمای خانگی دنون که دارم بزارم و یه نیمچه سینمایی درست کنم
سوال اول اینکه آیا 55 اینچ مناسب تره یا 65 اینچ برای این اتاق با این ابعاد؟
سوال دوم اینکه کرو بخرم یا فلت؟
سوال سوم اینکه چه مدلی و از چه برندی که خرابی و دردسر کمتر داشته باشه
تی وی الانیم 6960 سامسونگ 40 اینچ هست که یه 7 سالی هست که دارمش و خدا رو شکر به حول قوه الهی خیلی کیفیت خوبی داره و از همه چیش راضیم الا اندازش. رنگ مشکی رو به شدت عالی نشون میده و قیافه و ضخامت خیلی خیلی کمی هم داره جالب اینکه هیچ کدوم ازین سری های سامسونگ جدید که از 5 تا 7 هست به گرد پای تی وی من توی زیبا نشون دادن رنگ و کیفیت نمایش رنگ سیاه ندارن! یعنی هنوز ندیدم توی این رده روی دسته تی وی خودم. خیلی خیلی ازش راضیم
حالا لطفا نظرات خودتون رو با دلیل و مدرک اعلام کنید
تشکر از کمکتون
چقدر میخواهید هزینه کنید؟؟؟
فلت بگیر بهتره....برای اتاق شما همون 55 اینچ کافیه
تا 8 تومن به نظرم بیشتر هزینه الکیه
همین 8 تومن هم اگه کمتر بشه بازم بهتر اگه یه تی وی با کیفیت رنگ عالی و نمایش مشکی فوق العاده پیدا بشه مثلا با 6 تومن بیشتر راضی هستم :n02:
چرا فلت بهتره؟ کرو که توی اتاق کوچیک به نظرم جذاب تره و قشنگ زاویه دید آدم رو پر می کنه.بعد میخوام عین سینما بشه البته میخوام صفحه در عین بزرگی کیفیتشم مسخره نشه
با سلام
کابل HDMI ورژن 2 با کیفیت بالا می خوام
مغازه یا جایی هست جنس اصل داشته باشه و یک برند شناخته شده ؟
این نمایندگی های رسمی سونی کابل HDMI ورژن 2 اصل دارن ؟
ممنون
ميتوني برند monster cable رو بگيري كه بنظرم يكي از تاپ ترين برند هاي كابلهاي HD هستنقل قول:
سري platinum و premiumش با كيفيت ترين مدلهاشه كه البته خيلي هم گرونه
اين برند تو ايران هست منتها اسم فروشگاه رو به علت قوانين سايت نميتونم بگم..در همين حد كه پاساژ پايتخت دم در پاساژ سمت چپ اين برند رو داره
سلام جناب مهندس با عرض خسته نباشید...کنترل لمسی تلویزیون سامسونگ اسمارت 50 اینچ من حدود یکسال بدون استفاده متاسفانه همراه با باطری بلااستفاده خوابیده بوده و از کنترل دیگری استفاده می کنم حال با تعویض باطری و تمیز نمودن جای باطریها اصلا کار نمیکند حتی دکمه ریست پشت کنترل را چندین بار فشرده و نگه داشتم ولی هیچگونه واکنشی در روشن و خاموش نمودن تلویزیون و غیره انجام نمیدهد. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید مشکل اساسی کجاست و چگونه میتوانم مشکل احتمالی را بر طرف نمایم. راه های تست کنترل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]