خیر کارت گرافیک لپ تاپ ها غیرقابل تغییر هستندنقل قول:
فقط می تونید از مدل های اکسترنال که قبلا در موردش بحث شده استفاده کنید
Printable View
خیر کارت گرافیک لپ تاپ ها غیرقابل تغییر هستندنقل قول:
فقط می تونید از مدل های اکسترنال که قبلا در موردش بحث شده استفاده کنید
سلام دوستان.
یکی از دوستام لپ تاپ سونی داره. قبلا که ویستا رو لپ تاپش نصب بوده وب کمش هم نصب بوده ولی الان که
اکس پی نصب کرده وب کم نصب نیست. داخل کنترل پانل هم هرچی گشتم چیزی نبود. حالا کسی زحمت
بکشه و راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم.
مرسی
نقل قول:
خوب باید برید بخش درایور تاپیک درخواست درایور صفحه اول ، یک لینک از درایورهای دانگرید شده سونی برای xp هست ... درایور وب کم برای xp را دانلود و نصب کنید
ممنون از جواب شما دوست عزیز.نقل قول:
راستش من هیچی رو متوجه نشدم :41:
اگه امکان داره یه مقدار بیشتر توضیح بدین( یعنی همون زیر دیپلم بگید!! ). چون من اصلا از لپ تاپ و این چیزهایی که گفتید سر در نمیارم. ببخشیدا.
موفق باشید
اینجا دنبال سری و یا مدل لپ تاپتون بگردید : :46:نقل قول:
وب کم سونی و درایور XP اش اغلب تحت این نامه : CAMERA DRIVER ، فقط باید مدل اش لپ تاپ (سری اش یعنی دو حرف اولش مثلا سری SZ) بگردید و توی فولدرش احتمالا هستکد:ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/OS/XPDOWNGRADE
سلام
من 1525 دارم خاطرتون هست که....
آیا رمشو می شه ارتقا داد ؟چون رو ویستا کم میاره بعضی اوقات تا 100٪ هم پر می شه (مثلا وقتی مدیا سنتر رو باز می کنم)
اگه میشه تا چند گیگ؟
قیمتش چند در میاد؟
اگه اینجا عوضش کنم گارانتیش ساقط می شه؟ (گارانتش مال دوبیه فکر کنم اصلdell باشه)
من امروز یه لپ تاپ سونی مدل سی اس 110 خریدم. حدود دو ساعت با اون کار کردم تا اینکه شارجش تموم شد. حال دارم شارجش می کنم اما لپ تاپ شارج نمیشه یعنی با وجود اینکه به برق وصله هیچ کدوم از چراغ ها خاموش نیستن و وقتی روشنش می کنم فقط حدود 30 ثانیه روشن میمونه و خود به خود خاموش میشه. باطری هم بیرون اوردم و شارج می کنمش که دیگه لپ تاپ روشن هم نمیشه. علت چیه؟
من در مورد نصب برنامه هاي مختلف بر روي ويندوزهاي نوت بوك داشتم ايا ميشه رو هر ويندوزي هر برنامه اي رو نصب كرد
لطفا منو راهنمايي كنيد
دل 1525 رو فکر کنم تا 4 گیگابایت بشه ارتقا داد.نقل قول:
قیمت هر مازول 2 حدود 30 تا 60 متغیر هست ... بستگی به مارک
اگر روی دریچه تعویض رم زیر لپ تاپ برچسب گارانتی داشته باشه بله...
1- اگر در حالت خاموشی از شارژر استفاده می کنید باید چراغ شارژ چشمک بزنه و شروع با شارژ شدن بکنه .... در غیر این صورت یا شارژر خرابه و یا باطرینقل قول:
2- اگر بدون باتری ، سیستم با زدن شارژر روشن میشه ، پس سیستم و شارژر سالمه و فقط باتری خرابه
3- شما وقتی لپ تاپ برای 30 ثانیه روشن میشه ، دستتون رو روی پاور نگه دارید تا سیستم یکدفعه shutdown بشه ، باتری رو در بیاورید و حدود 5 دقیقه صبر کنید. باتری را جا بزنید و شارژر را هم بزنید تا چراغ شارژ روشن بشه.... بعد 1 ساعت سیستم را روشن کنید
اگر باز هم مشکل داشت ببریدش گارانتی