رینگ های اپکو قابل اطمینان نیستن؟نقل قول:
Printable View
رینگ های اپکو قابل اطمینان نیستن؟نقل قول:
والا من در مورد رینگ اونم اسپرت تجربه ای ندارم شما حتما برای اطمینان از کسی ک انداخته سوال کنی خیلی بهتر اونم از نزدیک نه مجازینقل قول:
همشون زده فرانسه اما ساخت شرکت DZ چین هست . یعنی کاملا چینی هستن . من زیر ۲۰۶ انداختم نوشته فرانسه ولی از پک DZ و شرکت DZ هست .نقل قول:
از نظر کیفی و آلیاژ استاندارد هستن منتها در طراحی ٬ ظرافت نمونه فرانس رو نداره و نمیدونم چرا آفست رینگ های بازاری اینقد پهنه جوری که رینگ از حد خودش بیشتر بیرون میزنه .
سلام دوستان، ممکنه راهنمایی کنید رینگ مگان 2006 ( 5 پر آلومینیومی) رو از کجا میشه تهیه کرد. ممنون
سلام دوستان.... واسه ریو میخواستم لاستیک بخرم ، پیش یکی از دوستان رفتم لاستیک سونار بهم معرفی کرد.... سایز 205 فاق 60
نظرتون در مورد لاستیک سونار چیه ؟؟ موندم تو رو دربایستی:n29:
از رینگ و لاستیک فروشی ها .نقل قول:
سلام! ممنون. این رو که می دونستم! منظورم این بود که جای خاصی رو می شناسید. چون گیر نمیاد
نقل قول:
سلام دوستان. این ویدیو خیلی جالبه. روش تعمیر خمیدگی رینگ با حرارت و پرس رو نشون میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روزی حدود 220 کیلومتر رانندگی میکنم تو جاده و سرعت بین 95 تا 110 کیلومتره ( راننده هستم)
چه لاستیکی پیشنهاد میدی واسه سمند ! طول عمرش زیاد باشه و ارزون
سلامنقل قول:
شما باید یه لاستیکی انتخاب کنی که هم نرم باشه و هم عمر بالایی داشته (خشک باشه)!!! :n02: یعنی یه چیزی بین این دو
من با توجه به توضیحاتی که دادی فقط یزد تایر رو پیشنهاد میکنم. هم قیمت مناسبی داره و هم کیفیت موارد مورد استفاده ش خوبه (تو ایرانیا بهترینه). نرمی مناسبی داره (در حد کره ی ها نرم نیست البته) و عمر خیلی بالایی هم داره. قالب های یزد هم خیلی خوب و نسبت به بقیه شرکتا جدید هستن و همین باعث شده براحتی بالانس میشن و تو جاده اصلا اذیت نمیکنن.
البته برای شما برند های اندرنزی و چینی هم مناسب هستن، مثل GT ولی من با توجه به توضیحاتی که دادی همون یزد رو از همه مناسب تر میدونم. چون توی جاده هم هستین سایز 205 رو انتخاب کنید که چسیندگی و تعادل ماشین بهتر بشه:n39: