ممنون :n06::n12::n12::n12:
Printable View
ممنون :n06::n12::n12::n12:
اقا من کلافه شدم!
میخوام اون عکس اولیه استارت تی وی رو عوض کنم ولی این پوشه ای که تو samy go میگن نیست!!
تو samygo هم که هیج کس به هیچ کس محل نمیزاره کمک!!!!!!!!!!!
سلام سامسونگ سری 4 ساخت مالزی bn68-04167b دارم .میتونم باهاش شبکه های دیجیتال رو بگیرم ؟ لطفا راهنمائیم کنید.
دوست عزیزنقل قول:
حالا چه نیازی است که اون لوگو را تغییر بدهید اون که چند ثانیه اولیه مآید و می رود . ولی اگر منظورتان smart tv است بگویید کجای samy go از اون پوشه میگه تا برایتان حلش کنم
دوست عزیزنقل قول:
اون شماره ای که نوشتید مال مین بورتان است ؟ اول شما بگوید شماره مدل تان چیست تا بتوانم کمکتان کنم مانند UA40D4003BM
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون های سری 4 مالزی دیجیتال DTV Tuner Ready دارد یعنی از لحاظ نرم افزاری فعال است . اگر بلدی که وارد منوی سرویس شوی این مسیر ها را دنجال کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
ال ای دی 5000دارم زبانش فا رسی کردم وبعد تونر autoکردم حالا در قسمت سرچ کانال دیجیتال اضافه شده اما سرچ می زنم نمی اید راهنمایی بفرمایید هیچ کانالی را نمی گیرد خودم گیرنده دیجیتال دارم با اون می گیرد ولی این جا نمی گیرد
من ES7770رو تازه دیروز خریدم ، اینترنتشم وصل کردم بعد ازم پرسید که آخرین نسخه نرم افزار موجود است بروزشود منم قبول رو زدم بعد از نصب کیفیت تصویرش پایین اومده، اساتید چیکار باید کرد؟؟؟؟
طبیعیه؟
در ضمن چجوری میشه ف ی ل ت ر رو دور زد؟
سلام آقای matinpour.با تشکر از پاسختون .مدل تلویزیون UA32EH4000Rهستش.
دوست عزیزنقل قول:
بله این طبیعی به این دلیل که وقتی ورژن type بالا می رود یک سری از آیتمهای آن از جمله کیفیت تصویر بر اساس آن ورژن تغییر می کند.که با مطالعه منوال تان از قسمت پشتیبانی متوانید از سیستمتان کاربردی تر استفاده کنید
در ضمن چون در تلویزیون نمی شود vpn نصب کرد باید آن را روی مودمتان نصب کنید