راهی نداره.همون طوریه. نه خیلی بزرگش کردن. مگر اینکه تسیا کوچیک باشه وگرنه همون بلایی که داره سر زمین و پاولان میاد سر تسیا هم میاد:46:نقل قول:
Printable View
راهی نداره.همون طوریه. نه خیلی بزرگش کردن. مگر اینکه تسیا کوچیک باشه وگرنه همون بلایی که داره سر زمین و پاولان میاد سر تسیا هم میاد:46:نقل قول:
نقل قول:
ممنون این سربرس عجب عوضی است ها
ولی اصلا دلم نمی خواد به خاطر تصمیماتم یک نژاد نابود بشه.پس تحت هر شرایطی.....
محتوای مخفی: ادامه
سلام
بار دوم بهینه رفتم. فقط دیگه حسابی آماده بودم دنبال چند آیتم درخواستی ساکنین Citadel نرفتم. اما دو سوال.
با Military Strength 5607 و Readiness Rating 100% (فایل جایگزین) وارد ماموریت Priority Earth شدم.
راستی برای راحتی وقتی بازی خودش Save میکنه Minimize کنید و از BioWare کپی بگیرین. اینجوری Auto Save رو دارین و می تونین جاهایی که نمیشه دستی ذخیره کرد رو ادامه بدین. مثل لحظه انتخاب مسیر.
با وجود اینکه گرافیک و داستان کم داره ولی اگه پایان بهتر کار میشد می تونست بازم شاهکار باشه. هرچند بازی داره داستان رو جمع میکنه و نمیشه انتظار داشت به آزادی (و طبیعتا خوبی) شماره های قبل روایت کنه.
حالا فقط می خوام اینارو سر فرصت لود و تست کنم:
بهترین صحنه های بازی از نظر من:
با وجود اخلاق Krogan ها بیشترین دیالوگ های طنز رو Garrus داره. اگه اولویت خاصی ندارین حتما همراه خودتون به ماموریت ها ببرینش. البته من پایان Liara و EDI رو بردم.
سلام
من وقتی میخوام بازیو اجرا کنم صفحه سیاه میشه.ولی همینطوری میمونه دیگه!تو بازی نمیره؟!
مشخصات سیستمم
cpu:AMD x4 620
ram: 4g
vga: GeForce 8500 Gt 1g
بازی داره به قسمت های هیجان انگیز خودش نزدیک میشه الان در ماموریت priority:cerbrus headquarters هستم.همون جایی که......
راستی ایا راهی است که بشه این readiness رو به 100 برسونیم بدون اینکه مولتی بزنیم؟
مطمئن نیستم ولی عواقب خاصی تو تاخیر ماموریت Assault The Illusive Man Base در Cronos Station ندیدم. بعد از این ماموریتم دیگه اجازه تاخیر بهتون نمیده. همه گزینه ها Off میشه و کاری از دستتون بر نمیاد. بخاطر این Admiral Hackett اخطار میده. قبلش هر کاری می خواین انجام بدین و برای Priority Earth آماده بشین. برای نمونه من Communication Hub در Ontarom رو جا انداخته بودم که دوباره لود کردم و قبل از پایگاه Cerberus رفتمش.نقل قول:
100%
Readiness
فایل Local_Profile.sav رو در BioWare\Mass Effect 3\Save جایگزین کنید. تاثیری در Save ها نداره. فقط Settings بازی هست. دوباره تنظیمات رو مثل فعال کردن Subtitle انجام بدین.
خیلی ممنون بابت فایل:46:نقل قول:
من ماموریت سربرس بیس رو رفتم تا اونجایی که باید با big boss بجنگیم حالا دوباره لود کردم به قبل ماموریت سربرس بیس, برم ماموریت جانبی انجام بدم بعد برم سراغ سربرس بیس ببینم اتفاقی می افته یا نه.ولی فکر نکنم اتفاقی بیفته.:20:
داداش سیو خودتو بزار بیزحمت چون من ردینس ام 100 ولی پاراگونم زیاد نیست که پایان خوب بازی مثل همونی که شما داشتی رو ببینم...:40:نقل قول:
سلام دوستان توی این بازی با چه دکمه ای نارنجکارو پرتاب میکنه
شیفت رو بزن و رو نارنجک کلیک کن....یا ایکن نارنجک رو بکش و بنداز اون بالا و طبق جایی که انداختی دکمشو بزن:46:نقل قول: