بچه ها گوشی اندرویدی تا حدوده 400,450 چی هست ؟
من خودم دنبال HTC هستم...داشتن اندروید-دوربین 5 به بالا-چی پی اس-صفحه نمایش با کیفیت بالا و تاچ خوب هم از ویژگی هاش باشه.
desire s چطوره؟ قیمتش چنده؟
Printable View
بچه ها گوشی اندرویدی تا حدوده 400,450 چی هست ؟
من خودم دنبال HTC هستم...داشتن اندروید-دوربین 5 به بالا-چی پی اس-صفحه نمایش با کیفیت بالا و تاچ خوب هم از ویژگی هاش باشه.
desire s چطوره؟ قیمتش چنده؟
سونی اریکسون neo V
سامسونگ Galaxy W I8150
اچ تی سی One V حدود50تومن بیشتره
یکم بزاره رو پولش Galaxy S3 بگیرهنقل قول:
اگر نمیتونه همون نوت و نکسس خوبه
اچ تی سی رو بیخیال شید. فقط یک گوشی خوب داره اونم وان اکس. که گفتن مشکلات سخت افزاری داره و دوبار خط تولیدش اصلاح شدهنقل قول:
شما به Rayفکر کن
سخت افزار قوی خواستی یکم بزار رو پولت Xperia u بگیر. دو هسته ایه
وان وی کلا سراسر مشکله. اصلا پیشنهاد نمیشهنقل قول:
نظرتون درباره xperia p و xperia sola چیه؟ راسته که میگن باتری هاشون مشکل داره؟ مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ یعنی با آپدیت کردن درست نمیشه ؟
Lg optimus L7 چی؟ قیمت و امکاناتش به نطرم مناسب بود ولی یک هسته ای هست، خب این تو کارهای روزانه مثل زنگ زدن و برنامه های کاربردی به جز بازیهای گرافیکی چقدر تاثیر میذاره؟
مرسی دوستان
لایو رو گشتم اینجوری که دیدم و شما هم گفتین گوشی خوبی به نظر میاد فقط میترسم تا چند روز دیگه که برم بخرم گرون بشه و با برنامه هاش 350 به بالا بشه
تو این رنج قیمت (تا 300 تومن ) بعد از این دیگه چی خوبه
مرسی از همگی:20:
من تا حالا دو تا گوشی HTC از نزدیک تجزه تحلیل کردم یکی HTC Wildfire و HTC Sensation بود تو هر دو گوشی سیستم عامل اصلا با سخت افزار مچ نیست مثلا چنتا برنامه بنچ مارک ریختم تو گوشی و خواستم مشخصات رو ببینم تو هر دو گوشی مشخصات رو سریح نمیزد یعنی معلوم نبود چی هست ( واید فایر در این نظر اوضاع ش خیلی خرابیه اون یکی یکم بهتر بود) ولی تو گوشی های سونی و سامسونگ همچین چیزی نمی دیدم حتی تا اون مشخصات ریز ش رو هم میشد دید تو HTC اصله کاری را رو هم نشون میداد البته Sensation نتونستم خوب تجزیه تحلیل کنم فقط در همین حد بودنقل قول:
وان وی کلا سراسر مشکله. اصلا پیشنهاد نمیشه
کلا از HTC دیگه خوشم نمیاد اول SAMSUNG بزرگ بعد SONY
اگه اندازه ال سی دی و گوشی برات مهم نیست رو Xperia mini , Xperia mini Pro هم حساب کن همون لایو هستن فقط ال سی دی 3 اینچ LED داره سخت افزار با ARC هیچ فرقی نمی کنه ولی همون لایو رو بگیر ولی اگر انداره ال سی دی برات مهمه برو سمت سامسونگ مثل GIO و FIT و همردو Galaxy هستندنقل قول:
مرسی دوستان
لایو رو گشتم اینجوری که دیدم و شما هم گفتین گوشی خوبی به نظر میاد فقط میترسم تا چند روز دیگه که برم بخرم گرون بشه و با برنامه هاش 350 به بالا بشه
تو این رنج قیمت (تا 300 تومن ) بعد از این دیگه چی خوبه
Xperia mini مینی حدود 240-230 قیمت داره
شما این مدل ال جی رو که پیدا نمیکنیدنقل قول:
به نظر من شما تو قسمت مشاوره یک تاپیک بزن بودجه و انتظاراتت رو بگو. گوشی هایی که معرفی کردید ارزش هزینه ندارند
برید بخرید. فوقش ارزون یا گرون بشه. گوشی رو استفاده زدید و حالشو بردیدنقل قول:
پول برنامه هم ندید
اگر تهران هستید از طبقه آخر علائدین تهیه کنید
من می خوام گوشی اندرویدی در حدود قیمت700_800بگیرم
چشم رو نکسوس هست
شما گوشی دیگه ای با توجه به این انتظارات دارین
(اپدیت به اندروید هر چه بالاتر
بازی کردن حدود دوتا گیم لافت توش بریزم و بیست تا اپلیکیشن معمولی
اهنگ گوش دادن و فیلم دیدن
روان باشه یکمی هم زیبا
فقط اس تو نگین چون هم زشته هم رزو لیشن کمی داره)
نکسوسنقل قول:
اکسپریا اس