سایت گل – جان تری میگوید چلسی به اندازه کافی بازیکن ندارد تا بتواند با بحران مصدومیت این فصل کنار بیاید.
آنها در تابستان بازیکنان بسیاری را فروختند یا آزاد کردند تا جا برای جوانان باز شود. اما ضعف اخیر چلسی باعث شده طرفداران بپرسند چرا چلسی بازیکنانش را از دست داد.
تری، فرانک لمپارد و میشل اسین همگی در این فصل مصدوم بودهاند.
تری میگوید نکته کلیدی برای بازگشت این است که بازیکنان بزرگ چلسی در دیدارهای کریسمس و سال نو آماده بمانند.
او گفته است: «چند بازیکن کلیدی را در زمانهایی کلیدی از دست دادیم و حالا باید همه را در دوران کریسمس آماده نگاه داریم که در آن دو بازی در سه روز انجام خواهیم داد.
در گذشته، تیمی بزرگ و پر از بازیکن داشتیم که میشد از سیستم چرخشی استفاده کرد. ما حالا آن تیم را نداریم و بازیکنان جوان هستند و زمان آن است که همه کنار هم باشیم، همانطور که همیشه بودهایم.
هنگامی که از این بحران نجات یابیم، میتوانیم منتظر لغزش دیگر تیمها باشیم که البته اتفاق خواهد افتاد.»
بازی اخیر چلسی مقابل منچستریونایتد به دلیل شرایط بد جوی به تعویق افتاد و آنها حالا باید در 27 دسامبر به مصاف آرسنال بروند.
تری میگوید: «حالا دیدار سختتری در خانه آرسنال داریم که میتواند بسیار دشوار باشد، اما ما تنها یک بازی تا رهایی از بحران فاصله داریم.
فرم اخیر ما آن قدر بد نیست که همه از آن بگویند، اما به هر حال میدانیم که خیلی خوب نبودهایم و پیشرفت خواهیم کرد.
تیمها در طول فصل دورانهای بدی را میگذرانند. آرسنال در خانه امتیاز از دست داده، و ما هم همین طور، آن هم در بازیهایی که باید میبردیم.
در بازی مقابل ساندرلند در خانه نمایشی ضعیف داشتیم اما فکر نمیکنم در مجموع اوضاع خیلی بدتر شده باشد. ما دیدارهای سختی هم داشتهایم.
فصل پیش مقابل اورتون امتیاز از دست دادیم و به تاتنهام باختیم، و با این حال قهرمان شدیم.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/24/2275806/%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
شماخ: میخواهم رونی یا دروگبای آرسنال شوم؛ تاکتیک آرسنال وابسته به حریفان نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – مروانه شماخ، مهاجم آرسنال میخواهد مشابه دیدیه دروگبا برای چلسی یا وین رونی برای منچستریونایتد باشد.
هر دو مهاجم در سالهای اخیر برای باشگاههایشان عالی بودهاند و مهاجم مراکشی هم میخواهد چنین وضعیتی در شمال لندن داشته باشد.
او میگوید: «میدانم که توانایی لازم را دارم و با سختکوشی میتوانم بازی خود را بهبود بخشم.
به نظرم هنوز به سطح دروگبا و رونی نرسیدهام ولی روزی به آنها خواهم رسید. این اتفاق زمانی میافتد که تمرکز خود را حفظ کنم و به سختکوشی ادامه دهم.
من از آنها پایینتر نیستم، اما آنها سخت تلاش کردهاند تا به جایی برسند که حالا هستند.»
این بازیکن 26 ساله گفت در اوایل حضور در آرسنال فشار زیادی حس میکرد. او هرگز خارج از فرانسه بازی نکرده بود و هفت سال برای بوردو به میدان رفته بود.
او میگوید: «در ابتدا کمی فشار حس میکردم. میدانستم که تنها در یک باشگاه بازی کردهام و تصور میکردم یک فصل برای سازگاری نیاز دارم.
اما از زمانبندی خود جلو هستم. فکر نمیکردم تا این حد بازی کنم اما توانستم از محرومیتها و مصدومیتها استفاده کنم و این به پیشرفت من کمک کرد. من عاشق سبک بازیمان هستم. ما بسیار با توپ کار میکنیم. ما همان فلسفه لوران بلان (مربی سابق بوردو و مربی فعلی فرانسه) را داریم. چیزی که دوست دارم این است که هرگز تاکتیکهایمان را بسته به بازی رقیبان عوض نمیکنیم. ما بازی خود را انجام میدهیم و مطمئنم که در طول زمان گلهای فراوانی خواهم زد.
او درباره سسک فابرگاس میگوید: «دوست دارم کنار او بازی کنم. او انسانی فوقالعاده است. پیش از آمدن به این جا او را از نزدیک نمیشناختم، اما تنها در چند بازی متوجه شدم او استعدادی رویایی، دیدی فوقالعاده و کیفیت بسیار نادری در پاس دادن دارد. یوان گورکوف در بوردو عالی بود، اما هنگامی که میبینم در کنار نصری، فابرگاس، دیابی و ویلشر کوچک بازی میکنم میگویم که بسیار خوشاقبال بودهام.»
او در این فصل 10 گل زده است: «در باشگاهی هستم که همیشه طرفدارش بودهام. نمیخواهم تا ابد در فوتبال بمانم و تا پایان قراردادم در آرسنال خواهم ماند که چهار سال خوب خواهد بود. من در فرانسه در تیمی بازی کردم که طرفدارش بودم و حالا در باشگاهی هستم که از کودکی عاشقش بودهام. برای بعضیها باشگاه زندگیشان رئال مادرید یا بارسلونا است. اما من همیشه آرسنال را دوست داشتم. میبینید که پس از هر بازی خسته و فرسوده میدان را ترک میکنم. من افتخار میکنم که توپچی هستم.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/24/2275741/%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%AE-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D9%88%D9%85-%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87