مشکلش چی بود من 3 تا از این هارد دارم و دایما روشنهنقل قول:
Printable View
مشکلش چی بود من 3 تا از این هارد دارم و دایما روشنهنقل قول:
اگر دقت کنید مشکلاتی میبینید که در خود سایت سیگیت توسط خریدارا مطرح شده و جوابی داده نشده مثلا اگر سیستم در حالی که هارد کاملا استند نشده (به دفعات دیدم بعد استندبای شدن هم این اتفاق افتاده) خاموش کنی یعنی شات داون کنی میبینی که هارد روشن میمونه چراغش کاملا خاموشه ولی اگر دستتو روش بزاری میبینی روشنه بعد 12 ساعت مثلا بیا نگاه کن هارد هنوز میچرخه اگر شانس بیاری و بعد استندبای سیستم اونم خاموش بشه و به هر دلیلی برقا بره و بیاد سیستم معمولا خاموش میمونه اما در کمال تعجب خواهی دید هارد روشن شده میچرخه در هیچ یک از این حالات چراغاش روشن نمیشن معمولا لازم نیست هارد های اکسترنال اداپتوری رو بعد هر بار استفاده (اگر روزی یک بار یا دوبار استفاده میکنی) از برق بکشی اما این هارد باید حتما این کارو بکنی من غافل شدم این بلا که میگم سرم اومد: هارد آداپتورش به برق بود و یو اس بی وصل نبود داشتم با سیستم کار میکردم از صبح هاردو روشن نکرده بودم یهو صداهای تق و تق اومد من از اونجایی که چراغای هارد خاموش بودن (چون اصلا وصل نبود) به سیستم و هارد های اینترنال شک کردم هر چی کنترل کردم چیزی ندیدم که یهو همینجوری دستم خورد به این سیگیت دیدم صدا از اونه داغ کرده و معلوم نیست از کی روشن بود ... این مشکل در اکثر سایتا بیان شده که مشکل داره از اونجایی که معمولا وقتی تو دنیا چیزی خریدار نداشته باشه میریزن ایران اینم به طور انبوه اوردن از همه خواهش میکنم تمام سعی خودتون رو بکنین مارک های واقعا بی عیب بخرین قبل از خرید تو سایتای خارجی بگردید و تمام تلاشتون روبکنین از این چین لعنتی چیزی نخرین اون به ملت خودش رحم نمیکنه هر چی جنس بدرد نخوره ریخته ایران.... فلش های تغلبی ----- های تغلبی قطعات کامپیوتر بیکیفیت
والله همکار من هم یه 1 سالیه از همین نوع سیگیت داره ،پر از فیلم و کلیپ و نرم افزاره ( یه دو ماهی هم دست خودم بود ، به رسم امانت داری بلایی نبود که به سرش نیاورده باشم) هر روز خدا هم داره باهاش کار می کنه آخ هم نگفته تا حالا....
تو اون مدتی هم که من داشتم ازش استفاده می کردم این موردی که گفتین برام پیش نیومد و اتفاقا هارد خودش بعد از یه مدتی Idle بودن می رفت تو استند بای...
به نظر من بعضی وقت ها همه چیز بر می گرده به شانس و اقبال .... و ممکنه ما با کلی تحقیق بهترین جنس و بگیریم و حسابی هم توصیه های نگهداری اونو رعایت کنیم و باز هم سریع خراب بشه.
مثل اینکه همه سوالا جواب داده شد بجز ایننقل قول:
کسی نیست جواب این پست گمشده ما رو بده
چیزی نشدن دلیلی بر این نیست که چیزی نمیشه درسته قضا و قدر هست ولی وقتی یک مشکلی توی سایتها تکراری هست باید کم نگرفت مساله اینه که من مطمئن هستم اون جنسی که مثلا توی اروپا دست اونا میرسه همونی که دست ما میرسه نیست منظورم اینه اگر اونا شاکی هستن پس ما باید بیشتر مراقب باشیم همونطور که گفتم ظاهرا میره روی استند بای اما من بهتون قول میدم اگر این تست رو که هر بار چند دقیقه بعد از خاموش شدن ظاهریش دستتونو روش بزارین میبینین روشنه جالبتر این که درست بعد از خامووش شدن سیستم روشن میشه بدون صدا و اروم تست دست رو حتما هر بار انجام بدین نتیجه رو بگین یادتون باشه چند دقیقه بعد از خاموش شدن سیستم جالبتر اینکه اون بار که خراب شد اصلا به سیستم وصل نبود من مطمئنم قسمت پایینی یعنی کارتریج (نه قسمت هارد) مشکل داره توی اینمدل ها
نقل قول:
دوست عزیز من تجربه شخصی خودمو میگم من 4 تا هارد اکسترنال دارم 3 تا پاسپورتی ترانسند(که فوقالعاده راضیم) و یدونه سیگیت اداپتوری (که خراب شد) و یدونه وسترن اداپتور دار
من انواع فایل ها از فیلم و برنامه و ارشیو بزرگ عکس و... دارم هاردهای اینترنال بزرگتر بهتره برای فیلم و عکسو موسیقی مثلا 1 ترا و تقسیم کردم به 4 قسمت از این بابت خوبه که فایل ها دفراگ نمیشن نیازی به جابجایی هم نیست اما اکسترنال ها اگر بزرگ برداری و مشکلی پیش بیاد که بخوای فیکس کنی یا به هر دلیلی دفراگ لازم بشه (دفراگ هارد اینترنال بهتره زود تر از 30 روز یا 40 روز انجام نگیره اونم اگر لازم بود) اما اکسترنال خیلی خیلی طول میکشه بهتره اگر برای فایل های بزرگ میخایی اصلا پارتیشن بندی نکنی به جاش فولدر بندی کنی یه نکته هم بگم که اصولا موقع پارتیشن بندی هارد بعد از پارتیشن اول هر هارد , دومی رو به نام اکستند میشناسه و هر چند تا که بعداز این پارتیشن درست کنی اکستند حساب میشه و در واقع داخل پارتیشن دوم مثل اینه که اونارو(پارتیشن سوم به بعد) رو فولدر های پارتیشن دوم میشناسه هر چند مثل چند پارتیشن دید بشه به خاطر همین معمولا وقتی مشکلی برای هارد پیش بیاد ( ویروس یا خراب شدن mtb ) پارتیشن های اول و دوم معمولا سالم میمونن اما سوم به بعد اطلاعات از دست میدن به نظرم بهتره 2 تا کنی یه اصلی و دومی اکستند و باز هم به نظرم نصف کنی بهتره .. یه نکته هم بگم ویندوز روی اکسترنال معمولا درست جواب نمیده پدر ادمو درمیاره اگر موفق بشی حتی به نصب
ممنون دوست عزیز که برای جواب وقت گذاشتی
حالا هر دو پارتیشن بنظرت ntfs باشه
من بیشتر مستندو برنامه و فیلم آموزشی دارم
یه پارتیشن با چندتا فولدر بجای چند درایو چطوره؟ممکنه اطلاعات از بین بره؟
باید ntfs باشه فت 32 دیگه کابرد نداره اگر فت 32 کنی نمیتونی فایل هایی با سایز بزرگتر از 4 گیگ بزنی بعلاوه تعمیر و نگهداری فایل ها تو ntfs خیلی بهتره به نظرم 2 پارتیشن یکسان بهتره چون حتی اگر مشکل fix با chkdsk بخواد به جای کنترل همه هارد فقط پارتیشن مشکل دار چک میشه
سلام
من یک هارد 1 ترا سیگیت دارم ویندوز خودم ویستا هست .
قبلا یه سری فایل از روی یک هارد دیگه روش کپی کرده بودم امروز هارد رو جدا کردم و روی یک سیستم دیگه که سیستم عاملش xp بود بردم اطلاعات جدیدی که روش کپی کرده بودم ( حدود 400 گیگ ) رو نشون نمیداد روی کامپیوتر اصلی برگردوندم تمام اطلاعات از روش پاک شده . (اطلاعات رو قبلا روش کپی کرده بودم و بارها خاموش و روشن شده بود )
وفتی به کامپیوتر خودم برگردوندمش حود ویندوز از هارد ارور میگرفت گفت scandisk کنم بعد از اون همه رفته .
چطور میتونم فایلها رو برگردونم ؟
قیمت my book essential 1TB usb 3 تو بازار چنده ؟ (به غیر از فروشگاه های اینترنتی)
اینجا زده 99 تومن من فکر میکردم خیلی بالاتره
کد:http://shop.persiantools.com/hardware/ExternalHard/wd_1tb_my_book_essential