خب والا من خودم تو خونه هارد 7200 مکستور د ارم ! از همین میترسیدم که سرعت بخواد اذیت کنه . من اگه بخوام بیام تهران باید 50 تومنی پیاده بشم تازه شانس که نداریم اون ها هم تموم میکنن. نمایندگی هم نداره خاک تو سر این شرکتا با مسخره بازیهاشون . تا حالا انقدر به در بسته نخورده بودم یه روز میری میگن تموم شده . یک روز میگن تو بازار نیست . یه روزم اون چیزی رو که میخوای رو ندارن . خدا شاهده به نمایندگی شیراز ایمیل زدم بعد 2 روز جواب داده میگه اونی که شما میخوای نیست هفته دیگه n82jq میاد برامون با همین کانفیگ . رفتم نگاه میکنم نه مانیتورش همون اندازست نه گرافیکش 5730 . 2 تا ساختمان کلا تو شیراز هست هر کی بخواد وسایل کامپیوتر بخره میره اینجا . اگه از بدبختیهای اینجا بگم .......... کلا ما ادم نیستیم فقط دم عید که میشه میرن گلکاری و از این حرفا تو دهات بودم بهتر بود . اعصابم خیلی خورده بعد از 1 ماه که رفتم بخرم میگن نداریم بقول داش vaioman تو ایران نمیتونی دنبال چیزی باشی باید ببینی چی دارن .
حالا مثلا با همین 5400 تو چه کارایی اذیت میکنه؟ مدل pro64 هم بود کدام بهتره ؟ شیرازی نیست اینجا؟ یکم کمک کنید که وضعیت قرمزه