Yo Fellas
i'm proud of that to have such friends like you, who they care about what i'm sayin'
gocha
Printable View
Yo Fellas
i'm proud of that to have such friends like you, who they care about what i'm sayin'
gocha
نقل قول:نقل قول:
عزيزان
متشكرم از توجه و زحمتتون. شايد بعداً من هم بتونم نلافي كنم.
that's all
gocha
سلام دوستان،
یه سوال فنی داشتم:5:
می خوام بدونم برای فهمیدن معنی ضمنی کلمات یا همون connotation meaning لغات از کدام مرجع یا دیکشنری باید استفاده کرد؟
مثلا skinny و thin هردو به معنای لاغر هستند ولی skinny معنی منفی داره و اگه به کسی بگین بهش بر میخوره ولی معنی thin مثبته!!!
:11:
با سلام خدمت تمام دوستان لطف کنی معنی این جمله به انگلیسی بگوید
""""""""""""""""""
ایا کسی فایل ..... 16 ایکنی داره
اگر دارید لطف کنید لینک دانلود بزارید
""""""""""""""""""
بعد معنی اقا شما خیلی بامعرفتین رو هم بگین مرسی
اون حای نقطه چین چون یه کلمه تخصص هست ننوشتم جاش خالی باشه خودم مینویسم باز تشکر
if anyone have ......16 (?)file
if you had, please give download link
you are such a sincere person
thank u very much
سلام بچه های
یه زحمت دارم اگر کسی وقت کرد برام این متنو ترجمه کنه .
استاد یکی از دوستام بهشون گیر داده که انگیزه خودشونو از حضور در دانشگاه به انگلیسی ترجمه کنن و تحویلش بدن . حالا اگر براتون امکان داره این لطفو به اون بنده احقیر بکنید .
انگیزه من از حضور در رشته حسابداری و تحصیل در دانشگاه ایجاد آینده ای مناسب همراه با موفقیت می باشد .همچنین دست پیدا کردن به شغل مناسب را می توان از دیگر عوامل مهم در به وجود آمدن انگیزه در من ذکر کرد .
ممنون از کمکتون. قسمت دوم حتما درسته
.
The Count's gypsies, loyal to the death to whomever they serve
(کولی های کنت تا پای جان(تا دم مرگ) به هر کسی که به او خدمت می کنند ، وفادار هستند.)
و قسمت اول به نظر نمیاد اشتباه باشه ولی با موضوع اصلا نمیخونه.
Enter of your own will and leave some of the happiness you bring.
(با اراده ی خودت وارد شو و کمی از شادمانی ای را که آورده ای کنار بگذار)
به هر حال متشکرم که در این مدت کوتاه این همه برای من وقت گذاشتید.
hi my friend
your traslation is:
my motivation of attendanc in accountant field and aducating in university is making reasonable future whit successful
also of the another factor for making motivation is achieve to reasonable job
Hi,this is my translation if youlike it
My motivation for studying at the univarsity is that I want to get better job opportunities and have a successful life.