تو 2 ماهه اخیر که که شلوغیها زیاد شده بود اصلا یک بار هم gmail رو قطع نکردند اما نمی دونم قراره چه اتفاقی بایفته که امروز به gmail هم رحم نکردند و قطعش کردند
Printable View
تو 2 ماهه اخیر که که شلوغیها زیاد شده بود اصلا یک بار هم gmail رو قطع نکردند اما نمی دونم قراره چه اتفاقی بایفته که امروز به gmail هم رحم نکردند و قطعش کردند
من هم در تعجب هستم این قطعی سراسری در کل ای اس پی ها بی سابقه هست...در ضمن مسنجر رو هم کامل قطع کردن...خبر امد خبری در راه است
احتمالاً تست هستش، دارن روشهای مختلف واسه مسدود کردنشون تست میکنن
:41:
جالبه . من حتي با اپراي گوشيم هم نميتونم وصل بشم . يعني ديگه هييييييييييييييييچ راهي براي گذر از اين قيلتر اعصاب خورد كن نيست؟؟؟؟؟؟:19:
دیگه باید یک جوری خودتون با این وضع مسخره وقف بدبد !!!! همش بر می گرده به تزس ترس ترس
دیگه ادامه ندیم بهتره اینجا هم احتمالا بسته می شه :31:
100 درصد نظر شما رو دارم...ترس ترس ترس...مشکل ما همین هست...فکر میکنید اگه در 1 کشور دیگه اینقدر با اینترنت بازی کنند مردم ساکت مینشینند و نگاه میکنند؟؟نه اصلا اینطور نیست...اون ها حق اعتراض دارند و ما...بی خیال ..به ما همون لقب فتنه گر بدن بهتره...افتخاره ما همینه....نقل قول:
کلا تو هر زمینه ای تا انتقاد میکنیم میشیم فتنه گر..بعد جالبه نماینده به اصطلاح مردم و رییس اون برگشت گفت مردم مصر با قطع اینترنت به راه خودشون ادامه میدن .بعد خودشون همون کار ها رو دارند انجام میدن...به خدا ادم خیلی باید پر رو باشه این حرف ها رو بزنه...
بچه ها الآن تنها راه، استفاده از opera mini روی کامپیوتر هست.
اگه java runtime رو نصب داشته باشید و microemulator یا هر امولاتور جاوای دیگه ای روی سیستم داشته باشین، می تونین از opera mini توی کامپیوتر استفاده بکنین. (لنگه کفش در بیابان ;))
دمت گرم . خيلي خيلي ممنوننقل قول:
خوشبختانه انگار همه چیز درست شده. هم جیمیل باز می شه، هم با ... می شه کانکت شد.
------------------------------------