امشب سرعت لینک های خارج از ایران فوق افتضاح هست اینم فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
امشب سرعت لینک های خارج از ایران فوق افتضاح هست اینم فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود من از اپلود باز از 6 تا7 صبح به 170 میرسه . یعنی مثل روال معمولی . برام عجیبه :n13:
سرعت دانلود از مدیافایر هم 170 هست . خدا کنه موقتی نباشه . ( 8 صبح )
خیلی خوب میگیری!نقل قول:
من تو بهترین حالت با 30 میگیرم و البته نوسان زیاد.
البته فقط از هیپ فایل یا اپلودباز دان میکنم. اکانت هیپ فایلمم که مسدود شد و ما موندیمو و 10 گیگ فایل نصفه و نیمه! (کسی اکانت هیپ فایل سالم نداره:n02:)
کسی از وضعیت شرکتای دیگه اطلاع داره؟ سرعت اونا هم همینطوری شده؟ گذرگاه الان سرعتش چطوریه؟
منم از سروهای داخلی خوب میگیرم ، ولی سرورهای خارجی 20 تا بیشتر نمیره ، راستی این گوگل خیلی با سرویس ما مشکل داره اذیت میکنه ، بینگ خیلی سریعتره.نقل قول:
من وقتی به آی پی هایی که با 46.100 شروع میشه وصل میشم سرعت دانلود و پینگ عالیه حتی سرورهای خارجی. ولی آی پی که با 2.179 شروع میشه فقط برای سرورهای داخلی خوب سرعت داره و سرورهای خارجی در حد 15 تا 20 تا سرعتهنقل قول:
واسه منم درست نشده که نشده،خیر سرم می خواستم انتی ویروس دانلود کنم!
یک لینک میدید تست کنم؟نقل قول:
منظورشون آی پی خودشون هست. نه آی پی سایت. به سایت پایین برین ببینید آی پیتون چندهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولن با 2.179 شروع میشه
همینه دیگه وقتی تمام پهنای باند ورودی کشور دست یک شرکت باشه و هیچ رقابتی نباشه همین میشه . مثل اب خوردن دروغ میگن . چند ماه پیش بود که زیرساخت گفته بود که پهنای باند کشور رو چند برابر کردیم و هر روز در حال افزایش هستیم . پس کوش؟ یعنی واقعا اینترنت یک کشور باید به یک کابل بستگی داشته باشه . متاسفانه هیچ خبرگزاری خبری رو در این مورد پخش نمیکنه تا حداقل یه خورده به این اقایان زیرساختی فشار بیاد . واقعا معلوم نیست دلیل اصلی این افت سرعت چی هست . :n13::n14: