ممنونم. آقا رایان از کجا میشه فهمید که آپدیت جدید اومده یا نه ؟؟؟ جای خاصی داره؟!!نقل قول:
Printable View
ممنونم. آقا رایان از کجا میشه فهمید که آپدیت جدید اومده یا نه ؟؟؟ جای خاصی داره؟!!نقل قول:
تو خود سایت سامسونگ.متاسفانه آپدیت جدید نیست.یه نگاه به آدرس زیر بندازید.نقل قول:
[HTML] http://www.samsung.com/in/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-system/HT-TZ225T/XTL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support [/HTML]
مدل HTZ 180 از شرکت پایونیر هست با قیمت حدودا 260 تومن.نقل قول:
مشخصات:
CD->USB Recording You can directly record CD songs onto USB devices without using your PC. The data is stored in MP3 format, letting you choose the bit rate from 128/192/320 kbps.
USB Movie Playback The units allow playback of DivX videos from USB memory sticks, in addition to CD-R/CD-RW/DVD-RW discs. DivX video lets you enjoy highly compressed files in quality pictures.
Specifications
HTZ180DVD
(Base + Short)
Power: 360W
CD->USB Recording: Yes
USB Movie Playback: Yes
HDMI and KURO LINK: Yes
Bluetooth Adaptor Terminal: No
Optical Input for STB/ Game Console: No
Karaoke: Yes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
سینمای خانگی در حد 350 تا 400 بین دو برند سامسونگ و ال جی کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
لطفا اگه مدل خاص دیگه ای هم به نظرتون خوبه نام ببرید.
گویا کسی مرا پاسخگو نیست:31:
50 صفحه قبل رو خوندم. بیشتر در مورد مدلهای پایونیر بحث شده که فکر می کنم به علت اینکه تو شهرهای دیگه نمایندگی های کمی داره برای افرادی مثل من که شهرستانی هستیم گزینه مناسبی نیست.
نظر دوستان ذر این باره چیه؟
بین دو برند ال جی و سامسونگ باید عرض کنم که ال جی تو زمینه سینمای خانگی خیلی بهتر از سامسونگ عمل کرده.نقل قول:
در مورد مشکل شما هم اگه خیلی دوست دارید که مثلا محصولی مثل پایونیر بخرید اینترنتی می تونید خرید کنید.
در مورد محصولات فیلیپس هم می تونید فکر کنید مثل مدل 3378.
فکراتون رو بکنید و تصمیمتون رو بگیرد و باز من در خدمتتون هستم.
ممنون که پاسخ منو دادی
آره میتونم اینترنتی بخرم.... ولی برای خدمات پس از فروشش فکر می کنم به مشکل بر می خورم...
شما بین فیلیپس 3378 و الجی 1090 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
در ضمن قدرت خروجی این مدل فیلیپس چند واته؟
Mr Rayan عزیز ممنون،ولی من اصفهان هستم و نمایندگی فیلیپس در اینجا گفت که دیگه 3378 نداره و بعد چند تا سایت را هم دیدم از جمله Chare که اون هم نداشت .برای همین حدس زدم که در حال حاضر نمایندگی اصلیش هم نداره.آیا شماره تلفنی از نمایندگی داری لطف کنی بدی که تماس بگیرم؟
مستر رایان عزیز نظرتون رو هم راجع به فیلیپس مدل 3373 لطف کنید بدید. از لحاظ قیمت نزدیک الجی 1090 است.
با سلام من نیاز به یک سینمای خانواده ارزان قیمت تا حدود 250 تومان دارم کیفیت صدا برام زیاد مهم نیست چون حقیقتش خیلی کم ممکنه روشن بشه واز اون کمتر هم ممکنه صداش تا ته زیاد بشه بیشتر زیبایشش در منزل مهمه و لا اقل 2 تا باند بلند داشته باشه وتا حد امکان فرمتهای مختلف رو ساپرت بکنه تلوزیونم 46 اینچ سامسونگه اما سینماهاش انگار زیاد خوب نیست .محصولات ال جی چطوره ممکنه بهم پیشنهاد بدید چی بخرم