نرمال12کیلو مسیر طی شده هم 220تا250
Printable View
نرمال12کیلو مسیر طی شده هم 220تا250
های دوستان
چند تا موضوع هست که کی خوام بگم اینجا
100،000 کیلومتر کار کرده EF7 ما به جز تسمه چیزه دیگه ای هم هست که تعویض بشه ؟؟؟
امروز یک سری ماشینم گازش تموم شد وقتی رفت رویه بنزین یه نمه کوچولو حس کردم یه ریزه دوک خورد خیلی کم بود ولی تا حالا اینجوری نشده بود طبیعی ؟
یک سری هم دوباره گاز تموم کرد پشته چراغ راهنما و ماشین خاموش شد !!!
مدل 15/4/90 100،000 کارکرد
========================
راستی یه مسافت 4 کیلومتری که شیب داشت با یه 90ال 1 2 کردیم که اصلا حرفی واسه گفتن نداشت ، درسته سمند تو شتاب کم میاره ولی تو سینه کشی حرف اول رو میزنه
کاملا تایید می شهنقل قول:
من با سورن موتور ملیم خیلی راحت l90 رو چندین بار تو اتوبان همت طوری جا گذاشتم که طرف کف کرده... اصلا هم کم نمیاره به نظر مننقل قول:
قیمت ژگلاتور سمندef7چنده............................... .......؟
های دوستان
امروز پلیس جریمم کرد 165 تا سرعت داشتم ، بعد پلیسه گفت 146 تا سرعت داشتی ! در صورتی که من 165 تا کیلومترم نشون میداد !!! داستان چیه ؟
حتما رو 165 وقتی داشتی کیلومتر را نگاه می کردی و از دور پلیس را دیدی وزدی رو ترمز پلیس سرعت 146 تا را ثبت کرده
[QUOTE=dr.kenzo;7279043]جواب بدین لطفانقل قول:
[QUOTE=dr.kenzo;7279043]این اختلاف به خاطر درصد خطای کیلومتر شمارهای ایرانیهنقل قول:
یک دلیل دیگه هم که ممکنه داشته باشه همون ترمزی که زدید
من دقیقا با جی پی اس اندازه گرفتم کیلومتر شمار ماشین من درهرحالی10کیلومتر بیشتر از سرعت واقعی نشون میده بخاطر همین جاهایی که محدودیت110تا هست من همیشه با 120میرم واز کناردوربین پلیس هم با همون سرعت رد میشم بدون دردسر شماهم می تونید با یک جی پی اس خطای کیلومتره تون رو دقیق بدست بیارید
دوستان کسی برای سپر عقب سمند دیفیوزر نصب کرده اگه عکسی ازش دارید بزارید ببینیم چطور میشه