دوستانی که پارس آنلاین دارن وضعیت دانلود شبانشون چطوره؟؟؟
چقدر میتونن دانلود کنن؟
Printable View
دوستانی که پارس آنلاین دارن وضعیت دانلود شبانشون چطوره؟؟؟
چقدر میتونن دانلود کنن؟
لعنت بهشون بیاد:2: اینجور که معلومه سرعتا محدود میشه دیگه.نقل قول:
سرعت روزانه هم به درد خودشون میخوره.
باید فکر یه سرویس دیگه باشیم انگار.
یعنی مخابرات واقعی شد رفت؟ دیگه اینجوری خیلی نابوده! این 256 که الان هست چقدر رایگان دانلود میکنه؟ 512 چرا نمیگیرید؟
داش میثم مخابرات دیگه داره مثل شرکتها سرعت رو میبنده.نقل قول:
512هاش داتلود شبانه ندارن. سرعت روزانه بالای 80 و شبانه ثابت32!!!
راستی اوضاع شبانه پارس چه طوریاست؟؟؟ چند گیگ با چه سرویسی میگیری؟؟؟
آره داداش واقعی واقعی شد!نقل قول:
نابود اونورتر. معلوم نیست چه سیاستی توو راهه!
خیلی بگیره 550 مگ.
از دوستان کسی شاتل داره؟؟؟ دانلود شبانش خوبه؟؟؟
کیفیت پارس چه طور شده؟؟؟ دانلود شبانش چه ریختیه؟؟؟
لایزر چی؟؟؟ کسی تازگی یا سرویس ازش گرفته؟؟؟
...:::...دوستانی که به تازگی(چند هفته اخیر) سرویس گرفتن با تمدبد سرویس داشتن، در حال حاضر از کیفیت شرکتهای بالا راضی
هستند؟؟؟...:::...
شبانه واسه من ساعت 1 تا 2 حدود 60 80 که شلوغترین ساعته از 2 به بعد هم معمولا بالای 100 هست تا نزدیکای 4 که دیگه بالای 150ه بعد از 5 هم بین 90 تا 100% البته به سرور ها هم بستگی داره مثلا همین هیپ فایل که خودت هم داشتی و من الان به عنوان سرور اصلی واسه دانلود استفاده میکنم میدونی که نوسان داره و کانکشن های زیادی نمیده! (حقیقت نمیدونم این اکانت من مشکل داره که درست حسابی کار نمیکنه یا کلا محدودیت زیاد داره...) یعنی 10 تا دانلود همزمان هم بزنی وصل میشه ولی عملا در واحد زمان یکیش رسیو داره! منم اکثرا یه دانلود هیپ فایل میزنم یه اپلودباز جنریت شده کنارش که اگه یه سرور قویتر مثل رپیدباز داشته باشی که ! :دینقل قول:
البته الان دیگه دانلود زیادی ندارم من :دی معمولا سیستم ساعت 4 5 دیگه کارش تموم میشه...
خدا رو شکر پینگمم درست شده! یه هفته اولی که تعرفه جدید گرفتم پینگم با 4224 بالای 400 450 بود که الان دوباره برگشته همون 270 280 که راضی کنندست
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
شاتل که میگن خیلی داغونه!نقل قول:
پارس هم میگن یه چیزی تو مایه های همون فیر پلیسی شاتل داشته/اضافه کرده که محدود میکنه مقدار دریافتی شبانه رو نمیدونم دقیقا...
میثم جان ممنون از اطلاعاتت.خیلی مفید بود.
پس ظاهرا تازگی ها کیفیت پارس بهتر شده!!! شاتل رو بیشتر شبانش مد نظرم هست. اونی که تو اشاره کردی مال سرویسهای
نامحدودش هست که محدودیت دانلود رو طی دوره برات اعمال میکنن. این روند قبلا برای پارس و شاتل هم بود. ولی شاتل سفت
تر دنبالش میکنه.
در مورد سرویست چیزی نگفتی!سرویست چیه؟؟؟
در مورد هیپ هم باید بگم که وقتی شما چند فایل رو با تعداد کانکشنهای بالا برای دانلود میزاری، از کانکشن 9یا10به بعد دیسکانکت
میشن. بهتره تک فایل از این آپلودسنتر دانلود کنی تا همه لینکهات به سرور متصل بشن. یعنی بزاری یک فایل دانلودش تمام بشه،
بعد فایل دیگه شروع به دانلود کنه.
نه نه همون شبانه رو گفتم ! شاتل شبانش میگن محدوده به مقدار واقعی یعنی سرعت بالا میده ولی عملا به اندازه سرعتت حجم دانلودی میده یعنی با 512 همون 1 گیگ شبی که اگر یه شب 2 گیگ بگیری فرداش سرعتت میشه دایالاپ! حالا نمیدونم دقیق یه بنده خدای فراری از شاتل تو تاپیک پارس انلاین اینطوری گفته بود...!نقل قول:
هیپ فایل الان من رو 16 کانکشن گذاشتم و همون تک فایل دانلود میکنم چون دانلود همزمانش ظاهریه شایدم چون 16 کانکشن استفاده میکنم اینطوریه البته زیاد فرقی نمیکنه تاثیرش در حد 20 30 درصده که اون رو میشه جبران کرد اگر بخوای ماکزیمومه دانلود رو داشته باشی :دی
سرویس من الان 512 سه ماهه 6 گیگ 35 تومن هست که برای من یک ماه و نیم حداقل میرسونه البته با احتساب سوتی هایی که میدم وگرنه این 6 گیگ تا 2 ماه کامل حداقل کفاف میده! برای من یه چیزی در حدود ماهی 20 میشه
نقل قول:
شما سرویس128 هم داشتی؟
سرعت دانلود چطوره؟
شبانه چطور؟
راستی شنیدم پارس قطعی هاش زیاده,درسته؟