بد شد ! شما تغییر رام دادی ؟؟
Printable View
بد شد ! شما تغییر رام دادی ؟؟
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من مدتیه که به این فروم و اختصاصاً به این تاپیک سر میزنم و قبل از خریدن گوشی Omnia Lite از نظرات دوستان استفاده کردم و بعد از خرید هم از تجربیات عزیزان بهره بردم .
جا داره از همه کسایی که مطالب مفید و سودمندی رو درج کردن و تجربیات و دانسته هاشون رو با دیگران به اشتراک گذاشتن صمیمانه تشکر و قدردانی کنم و براشون آرزوی موفقیت .
اگر کمکی از دستم بر میومد سعی مکنم مضائقه نکنم
ایام بکام
نه فعلا
ولی به احتمال زیاد میکنم!
من این فایل eng_fix3 رو دارم دانلود میکنم!
بعدش باید چه کار کنم؟
ممنون!
درود
یه برنامه GPS رو که بنظرم بدرد خوره و بصورت آفلاین هم میشه از نقشه هاش استفاده کرد خدمتتون معرفی میکنم :
قبل از اون سایت زیر رو برای دریافت نرم افزار خدمتتون عرضه میکنم و باید بگم که نرم افزارهای خوبی داره اما متاسفانه گاهی خوب کار نمیکنن ولی در کل سایت بدی نیست و ارزش یکبار دیدن رو داره :اما برنامه که نامش هست NaviComputer v0.95کد:http://www.freewarepocketpc.net/ppc-tag-poker.html
این برنامه موقع نصب از طریق فایل exe یک برنامه روی PC نصب میکنه که بوسیله اون میتونید نقشه هر جای دنیا رو که خواستید با انتخاب تعداد و مقدار زوم دانلود کنید و بعد از گرفتن نقشه با پسوند nmap اون رو به گوشی و دایرکتوری مربوطه انتقال بدید
و خود برنامه هم که روی گوشی نصب میشه و بصورت پیش فرض یه اطلس از زمین رو با یک درجه زوم نمایش میده .
ویژگیهای این برنامه :
- نمایش آفلاین نقشه ها بون نیاز به اتصال به اینترنت با GPS
-دانلود و نصب نقشه از طریق PC
-دارای اینترفیس روان و کاربر پسند
-اتصال به GPS و راهبری از طریق آن
-ضبظ مسیر با انضمام اطلاعاتی چون زمان ، فاصله ، متوسط سرعت و زاویه چرکت:20:
-قابلیت استفاده از فایلهای gpx
-و قابلیت تغییر زبان به فرانسه و ایتالیایی و ... کخ خیلی به کار ما نمیاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :تشریف ببرید به آدرس بالا و گزینه FREE DOWNLOAD رو کلیک بفرماییدکد:http://www.freewarepocketpc.net/get-navicomputer.html
بدرود
عالیه ادامه بدید....چندتا تمو برنامه باحالم بزاری عالیتر میشه !نقل قول:
( دیکشنری فارسی به انگلیسی - دیکشنری انگلیسی به فارسی - دیکشنری انگلیسی به انگلیسی - دیکشنری با امکان تلفظ )
SlovoEd 7 Luxe edition
درود
یکی از مشکلات من پیدا کردن یه دیکشنری خوب بود . من یه دیکشنری معمولی که فقط ترجمه لغات رو نشون بده نمیخواستم ، یه چیز کامل میخواستم که انگلیسی به انگلیسی داشته باشه با مثال برای هر ترجمه و با تلقظ لغت ، یه چیزی شبیه Longman اما متاسفانه Longman فقط برای iPhone نسخه ساخته که البته اون هم حدود 40 دلار قیمت داره .
یه مورد دیکشنری پیدا کردم اما متاسفانه موقع اجرا خطا میداد و قابل استفاده نبود .
تا اینکه بلاخره دیروز موفق شدم یه دیکشنری معرکه توو همین تاپیک بیام ،البته فقط یه لینک بود که توسط دوست گرامی mamsana گذاشته شده بود و تصمیم دارم الان همون موضوع رو توسعه بدم البته با اجازه ایشون
تشریف میبرید به این آدرس :
بجای ----- قرار دهید i r - t c i و البته بدون فاصلهکد:http://www.------.org/archives/software/pocket_pc/slovoed_dictionary_ppc
اونجا یه توضیحاتی داده اما کاملشو اینجا میگم .
نکته اول اینکه فایل اصلی رو حتماً از لینک کمکی بگیرید چون فایلی که از لینک اصلی دریافت میشه مشکل داره و باز نمیشه
لینک کمکی رپدشیره به آدرس زیر :
بعد از گرفتن فایل که شامل EXE اصلی برنامه میشه لطفاً دو فایل دیگه رو هم دانلود کنید . یکیشون کرک برنامه است که پسوند exe داره و دیگری هم مربوط به ترجمه انگلیسی به فارسی و برعکسه .کد:http://rapidshare.com/#!download|419|243392760|SlovoED_Delux_Talk_English_PPC-_www.-----------_.zip|60650
حالا که همه فایل ها رو گرفتید و unzip فرمودید ، گوشی محترمتون رو به کامپیوتر وصل کرده و اجازه بدید که از طریق ACTIVE SYNC این دو دل داده عاشق به هم مرتبط بشن ، سپس EXE اصلی برنامه رو اجرا کنید و خواهش میکنم دقت بفرمایید که وقتی به پنجره امکانات نرم افزار جهت نصب رسیدید حتماً تیک گزینه Interkey رو بردارید و مراحل نصب رو تا انتها ادامه بدید و فایل Cab رو هم روی گوشی اجرا کنید تا انتهای کار .
خیلی خب حالا وقت کرک کردنه ! برید به محل نصب برنامه ( به عنوان مثال اگر روی storage Card برنامه رو نصب کردید به اونجا برید وبعد اگر پوشه Program files دارید به اونجا تشریف ببرید ) و پوشه SlovoEd 7 رو یافته و exe کرک رو که عنوانش هست SlovoEd.exe اینجا کپی کنید ! یه هشدار میده که همچین فایلی به این نام وجود داره،آیا میخواید Replace کنید یا بیخیال میشید؟ شما Replace میفرمایید و برنامه کرک میشود ! به همین آسونی !
حالا اضافه کردن اون دوتا فایل دیگه که Unzip شون کردید و پسونداشون prc هست ! لطفا به همون جای نصب برنامه برید ( مثل بالا) و فولدر SlovoEd 7 Dictionaries رو بیابید ( داخل SlovoEd 7 نیست هااااا ! کنارشه ! هرجا اون هست ، این یکی هم همونجاست ) حالا زحمت بکشید و این دوتا فایل عزیز رو اینجا کپی بفرمایید .
و در آخر گوشی محترمتون رو یکبار ریسب کنید .
حالا ایکون slovoEd به برنامه هاتون اضافه شده ! زحمت بکشید اجراش کنید و حالش رو ببرید !
نکته 1 : کسایی که موقع نصب فراموش کرده باشن تیک interkey رو بردارن یه پیام میبینن به این مضمون که دارن از نسخه آزمایشی استفاده میکنن که 13 روز دیگه اکسپایر میشه !
جای نگرانی نیست ! میدونم زحمت میشه اما برید و از لیست برنامه هاتون کیبوردش رو که جداگانه نصب شده حذف بفرمایید تا همه چی ردیف بشه !
نکته 2 : اگر دیکشنریتون انگلیسی به انگیسیه لطفا از منوی برنامه گزینه دوم از بالا یعنی Translation Direction رو انتخاب کنید و از لیست که به شما نمایش داده میشه ، به فراخور نیازتون یکی از گزینه های ( Arabic-English (1/1) یا ( Arabic-English(2/2 رو انتخاب کنید !
نکته 3 : برای کسانی که به زبان آموزی مشغولند مژده اینکه هر کلمه ای که مدنظر دارند را میتوانند در فلش کارت ذخیره کنند . برای این منظور لغت مدنظر را پیدا کرده و پس از کلیک گزینه Translate ، گزینه menu را زده و گزینه to flash card را انتخاب کنند . پس از آن گزینه Done را زده و به صفحه اصلی برگردید .
برای دیدن فلش کارت ها Menu را بازکنید و سپس گزینه miscellaneous و بعد flash card quiz .
در اینجا فلش کارتهای ایجاد شده توسط خو را خواهید دید ! معرکه نیست ؟
خوشحال میشم نقطه نظرات رو بشنوم .
بدرود
ممنوننقل قول:
صِفای بچه های اهواز...از آخر آسفالت تا بورومی...از کیانپارس تا فرهنگ شهر
یه مشکلی من با gps دارم. اصلا کار نمیکنه!!
قبل و بعد ریختن فیرمویر این مشکل بود و هنوزم هست. با 3تا برنامه مختلف هم چک کردم. هیچ نشانه ای از حیات نداره.
دوستان یه لطفی بکنین تنظیمات gps خودتون بزارین تا من ببینم ایرادش از کجاس. با سپاس
اینم بگم که قبلا کار میکرد. یعنی از اول خراب نبوده.
نقل قول:
:40:سلام دوست من.... شما لطف دارید... کارتون عالیه....مرسی ....:11: