این لینک دفترچه هست:
تو این کد محل قبولی زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این لینک دفترچه هست:
تو این کد محل قبولی زده:
سلام من پودمان 6 it هستم یعنی این ترم 6 را میخونم اما یک درس از پودمان 1 داشتم 2 واحدیه حالا که میخواستم انتخاب واحد کنم
یه درس از پودمان 6 را حذف کردند و این درس مربوط به پودمان 1 را جاش گذاشتند میخواستم بدونم حداکثر چند واحد تو یه پودمان میشه انتخاب کرد و دوم اینکه من میتونم این درسی که تو این ترم نمیتونم بخونم را برم یه دانشگاه دیگه بگیرم به صورت میهمان
سلام.
از پذیرفته شدگان کاردانی ترمی 1390 کسی هست ؟ کلاساتون شروع شد امروز یا نه؟ کی شروع میشه کلاسا؟ شهریه تون چقدر شد ؟ اگر میشه رشتتون هم بنویسید!
ممنون:10:
سلام دوستان فرق رشته متمرکز با نیمه متمرکز چیه اونی که متمرکز مردود شده باشه امکان این هست که بتونه تو چند برابر ظرفیت نیمه متمرکز قبول شه
با تشکر
دوستان کسی اینجا جوابتون را نمیده بیخودی سوال نکنید
آره امروز جلسه توجیهی و شروع کلاس ها بودنقل قول:
معماری شهریه کل 430 تومن
سلام دوستان
من کاردانی پودمانی شرکت کردم.میخواستم بدونم اگه قبول بشم و نرم مشکلی پیش نمیاد که؟؟؟؟؟!
نه مشکی پیش نمیادنقل قول:
اعلام نتايج متمرکز و نيمه متمرکز دوره هاي کارداني پودماني دانشگاه جامع علمي کاربردي بهمن ماه سال 1390:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص اعلام اسامي پذيرفتهشدگان نهايي كد رشتههاي متمركز و اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كد رشته محلهاي داراي مصاحبه و يا آزمون عملي پذيرش مقطع كارداني دورههاي پودماني بهمن ماه سال 1390 دانشگاه جامع علميـكاربردي:
سلام دوستان
من نرم افزار داده پرداز ایران (پودمانی) قبول شدم.اما موندم برم یا نرم
الان یه شرایطی برام پیش اومده که میتونم برم مدارک شبکه MCITP Microsoft و Cisco رو بگیرم.از پودمانی هم زیاد خوشم نمیاد ترمی رو بیشتر دوس دارم.به نظرتون اگه برم دنبال این مدارک و سال دیگه برم ترمی ثبت نام کنم بهتره یا برم ثبت نام کنم دانشگاه رو؟
نظر بدید دوستان موندم :45: