یه دمو از brotherhood دیدم توش با توپ داشت کار می کرد
تریپی به هم زده ناکس:31:
Printable View
یه دمو از brotherhood دیدم توش با توپ داشت کار می کرد
تریپی به هم زده ناکس:31:
سلام. اون مرحله اي كه بايد با يه تفنگ كه روي دستش بسته شده 3 نفرو بكشيم چطوري بايد نشونه گرفت؟؟؟
اگر نميشه نشونه گرفت نفر وسطي كه بالاي پنجره ايستاده رو چطوري بايد زد؟؟؟
اول f رو بزنيد تا هدف رو انتخاب كنه بعد هم دكمه شليك رو بگيريد و ول كنيد ...نقل قول:
یادم نیست فکر کنم باید کلیک رو نگه داری
یک: منبع ؟نقل قول:
دو : تریلر رسمی شرکت UBI در نمایشگاه E3 :
دو تا تریلر بود یکی تریلر رسمی بازی :
وقتی انزیو به سمت کالسکه ای که داره کلریس بورجا رو حمل می کنه و فرمانده گارد سلطنتی پاپای استیتس از کالسکه پیاده میشه میگه :
ازیو اودیتوره واقعا شجاعانه است که تنها در مقابل من قرار گرفتی و ...
بر اساس اطلاعات منتشر شده این نسخه از بازی آخرین نسخه از سری AC به شمار میاید که بصورت فوق العاده رسمی در نمایشگاه E3 امسال توسط تهیه کننده بازی اعلام شد !
منبع : تاپیک رسمی AC Brotherhood
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=420567
من تو اون مرحله ای که یادش میاد گیر کردم..همون که میره به اون نسخه اول..اون ادمی که باید دنبالش کنیم از یک برج میره بالا اما من نمیتونم برم..مشکل از چیه؟
من اینجا که این سربازه را بعد ازملاقات داوینچی کشتم هر کار میکنم برش نمیداره ببره تو خونه داوینچی
هر چی شیفت را هم فشار میدم جواب نمیده چاره چیه؟
اینم عکسش
کد:http://up.--------.com/Files1/620d323918e84493ac50.JPG
شیفت رو دو سه بار پشت سر هم بزنید.نقل قول:
من اینجا که این سربازه را بعد ازملاقات داوینچی کشتم هر کار میکنم برش نمیداره ببره تو خونه داوینچی
هر چی شیفت را هم فشار میدم جواب نمیده چاره چیه؟
+
در زیر اون تیره چوبی قرار بگیرید.دقیقا در زیر سمت راست تیره چوبی.بعد بشینید و در همون حالت بپرید بالا.چوب رو میگره.نقل قول:
من تو اون مرحله ای که یادش میاد گیر کردم..همون که میره به اون نسخه اول..اون ادمی که باید دنبالش کنیم از یک برج میره بالا اما من نمیتونم برم..مشکل از چیه؟
اول مطمئن شو که کنترل مثل ACI هست. گاهی شده کلید ها تو ACII مثل نسخه ی اول نبوده.نقل قول:
دوما یه بار با رایت کلیک هم امتحان کن. رایت کلیک رو نگه دار بعد شیفت رو بزن.
مرسی درست شد...
من الان تو مرحله ایم که با اون دخترا رز دوست میشه..چقدر دیگه تا اخرش مونده..؟؟؟