من ميخواستم ببينم چطوري ميشه درحالت عمودي استندباي آيكونهاي زير shortcutsرو عوض كنم؟
Printable View
من ميخواستم ببينم چطوري ميشه درحالت عمودي استندباي آيكونهاي زير shortcutsرو عوض كنم؟
این مسیرو برو:نقل قول:
Menu: tools: settings: general: personalization: standby mode: shortcuts
اینجا shortcut مور د نظرتو تعریف کن.
سلام دوستان من قبلا N82 داشتم دو هفته ای میشه n86 گرفتم حالا میخوام یه مقایسه بین این دو مدل بگم:
- n82 در عرض 24 ساعت شارژ خالی می کرد با اینکه من تو این مدت نه باهاش بازی می کردم نه عکس و مکالمه زیاد یا اس ام اس زیادی داشتم. ولی به طور دقیق و با همون شرایط n86 در حدود 72 ساعت شارژ داشت. پس از نظر طول عمر باطری n86. که این برمی گرده به الف) عدم استفاده از چیپ گرافیکی و استفاده از تکنولوژی جایگزین در n86. ب) استفاده از فلاش led به جای فلاش زنون با اینکه عکسبرداری در شب N82 چیز دیگه ست ولی فیلمبرداری N86 همه کمبودارو جبران کرده
-کیفیت ساخت در n86 به مراتب بهتر شده. چند تا N82 دیدم که قسمتی از رنگ بدنشون رفته ولی N86 به نظر میرسه مواد با کیفیت تری در ساختش استفاده شده باشه
- صدای اسپیکر در N86 بیشتر از N82 هستش و تازه اگه با N82 زیاد با بلندگوهاش آهنگ گوش کنید بلندگو پاره میشه! البته در کل توصیه می کنم از بلند گو برای شنیدن ـهنگ استفاده نکنید
- صفحه کلید در N82 نقطه ضعف یزرگی هستش که در N86 به طرز ماهرانه ای بهتر شده
- در کل به نظر من N86 در بسیاری از موارد گوی سبقت از n82 برده گو اینکه این دو مدل متعلق به دو نسل و دو نوع تکنولوژی هستند.
تا زماني كه رسكو هستنقل قول:
دليلي وجود نداره از برنامه ديگه براي نمايش عكس استفاده بشه ...
راستي چرا از ورژن پئينتر كور پلير استفاده ميكني ؟
معلومه مي صرفهنقل قول:
اتفاقا ديشب يكي از دوستام كه ان82 داره را ديدم
ان86را ديد تو كف موند
شب يه فيلم گرفتيم
ان82فلش زنون داره شبا فيلمبرداريش تعطيله
اما ان86 فلش دوتايي بسيار قوي داره كارش بيسته ....
خلاصه ان82 تقريبا هيچ مزيتي نسبت به ان86 نداره
اين آيكونها را در حال حادي نميشه عوض كردنقل قول:
برنامه هايي شبيه برنامه هك ديده بودم كه ميتونستي فقط حذفش كني
براي جايگزيني ايكونهاي بيشتر و بهتر بايد برنامه هايي را نصب كني
متاسفانه نوكيا و سيمبيان در اين ضمينه خيلي ضعيف عمل كرده
صفحه اصلي گوشي و منوها و ...
بعد از سالها تغيير خاصي نكرده هنوز ..
و همش تكرار هست
سلام
آپدیت جدید واسه 86 ریلیز شد!
v21.006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید:40:
معلوم نیست هنوز چه تغییراتی نسبت به ورژن قبلی میکنه ؟
-
ممنون خوش خبر باشی، شما این ورژنو نصب کردی؟ اگه نصب کردی میشه بگی چه تغییری ایجاد شده؟نقل قول:
خوبهحالاكهمنفروختكش اپديت جديدش اومد
N86 vs N82
کد:http://mynokiablog.files.wordpress.com/2009/08/fd.png?w=550&h=602
قضاوت با شماکد:http://www.celularis.com/wp-content/uploads/2009/08/cam.png