همون اولین تنظیمات برای گیم پد طرح PS2 من جواب میده گیم پدم مارکش Victory هست
Printable View
همون اولین تنظیمات برای گیم پد طرح PS2 من جواب میده گیم پدم مارکش Victory هست
راستی که بعد نصب پچ 130 مگی خیلی بهتر شد در ضمن کنترل ماشین هم بهتر شده تازه هرچی درایوینگ اسکیل و اینا آپگرید میشه مشخصا کنترل ماشین روان تر میشه.
کراوسر جان سلام یادش به خیر تاپیک کاپتان سوباسا چه حالی میکردیم با راهنماییهای خوبت عزیز من امشب رفتم این بازی شیفتو کردم تهیه میخواستم ببینم آنلاین میشه بازی کرد؟ شرکت متال ارت عرضش کرده و کرکی برای نصب نداشت میرم تو بخش آنلاین میگه باید لوگین کنید کجاش میشه اکونت ساخت ؟
منم میگم عشقم اسپانیا رویای کودکیم رفتن به اسپانیا و آمریکای لاتینه بابت باخت امروز نادال هم تسلیت همکیشتو پذیرا باش :46:
آمیگو اسپانول استو موی بین :10:
اگه منظورتون پچ 1.02 هست که من تغییری در کنترل ماشین ها ندیدم !!!!نقل قول:
آرمين جاننقل قول:
به نظرت واسه اينجور بازي ها و كلا هر بازي تبديل PS2 رو بايد بگيريم و يه دسته كيفيت F پلي استيشن 2 كه خيلي راحت ساپورت ميشه
هم عمرش بيشتره و هم دوام و هم كيفيتش
من همه نوع بازي رو امتحان كردم و همه شون اين نوع تبديل رو مي شناختن
تو خودت الان چي استفاده مي كن ؟
اين راهو تست كردي؟
اولا که واسه آنلاین به صورت اورجینال حتما باس سریال اورجینال و یکتا داشته باشی در غیر اینصورت باید ببینی سرور کرک شده هست واسش یا نه که فکر نکنم باشه بازم از برا بچه های فعال بخش آنلاین سوال کن. واسه لاگین شدن هم باس EA Accaunt داشته باشی ولی خوب ساختن و داشتن اینا خیلی سخت نیست مشکل فقدان سریال اورجینال هست. کلا اینجا ایران هست واسه آنلاین بازی کردن هر بازی باید ضجه زد یا سریال گیر نمیاد یا سرور کرک شده قوی مشکل کمبود سرعت نت و قطعی های پی در پی قوز بالا قوز هستنقل قول:
یعنی قبل نصب کردن پچ ماشین شما بعد یه مدت مثل گاو های وحشی بالا پایین نمی پرید؟نقل قول:
من تا حالا تبدیل نگرفتم به نظر من اگه یه گیم پد خوب و با کیفیت گیرت اومد کافیه من که مشکلی ندارمخوشبختانه یه گیم پد طرح PS2 و یه گیم پد طرح 360 باعث شه هر بازی رو که بخوام بتونم با گیم پد بازی کنم بدون مشکلنقل قول:
با سلام به شما دوستان من تو اين بازي مشكل دارم ديشب ديويدي هاي بازي رو از يكي از دوستام گرفتم:31: اما مثل اينكه يك فايل از فايل هاي بازي موجود نيست:41: و وقتي مي خوام بازي رو اجرا كنم ارور ميده:19: و اسم همون فايل رو منويسه از شما دوستان خواهش مي كنم اگه كسي مي تونه اين فايل رو در پوشه بازي پيدا كنه و براي دانلود قرار بده:20: چون من خيلي لازمش دارم:10:
اينم اسم فايل:physxloader.dll
اميدوارم كه يكي از شما دوستان عزيز به من بتونه كمك كنه
آخرین درایور کارت گرافیکتون که احتمال GeForce هست رو بگیرید و نصب کنید مشکل شما از PhysiX هست. البته من اینطور حدس می زنم چون فایلی به اسم physxloader.dll توی این بازی نیستنقل قول:
همون لاگین کردنش مشکل فعلی منه چون تو خود بازی جایی برای رجیستر پیدا نکردم سایتشم که اصلاً ایراد داره برای من باز نمیشه! البته شنیدم یه پچ برای آنلاین بازی کردن هست کسی اینو نداره؟نقل قول:
EA Account باس بسازی از توی سایت EA می تونی یه اکانت رایگان بسازی