یه مشکل جدید
بازم بازی رو اجرا کردم
داره از اول اپدیت میکنه
چرا؟
Printable View
یه مشکل جدید
بازم بازی رو اجرا کردم
داره از اول اپدیت میکنه
چرا؟
پچ هات کامل نیست.منم اول این مشکل برام پیش اومده بود.همه پچ ها رو دستی دانلود کن بعد اون نرم افزاره رو نصب کن که لینگ این پچ ها و نرم افزار ها 19 یا 18 یا یکم بیشتر یا کمتر صفحه عقب تره.
--------------------------------------------------------------------------------
من همه کار هارو کردم
وارد بازی میشه
یوزر پسوردم میدم
بعد سرور رو که انتخاب می کنم از بین 3 تا سرور میگه Client version doesnt match
چی کار باید بکنم؟
بازی رو پاک کن دوباره نصب کن.ببین موقع اپدیت دستی ارور میده.اگر ارور بده اون پچی که خرابه میره تو قسمتی که بازی رو نصب کردی.بعد ببین کدوم پچه دوباره دانلودش کن
من یه سوال داشتم مزیت این به wow چیه ؟
بازیکناش بیشترن؟
لگ نداره؟
جالب تره؟
راستی یه چیزی به ذهنم رسید نمی دونم همچین چیزی هست یا نه .... مثلا بازی آنلاین rpg هستش که توش کوست نباشه ...البته منظورم این نیست که کوئست نباشه ....کوست واقعی باشه مثلا یه بازیکن واقعی مثلا صابمغازست و به بازیکن های آنلاین دیگه کوئست یا همون معموریت می ده و در عوض بهشون پول بده ... یا حالت های مشابه... همچین چیزی هست ؟؟؟
اینی که میگی تو این بازی هست ولی کوئیست نمیشه بهش گفت.نقل قول:
مثلا یه پیغام کلی میزنی تو بازی میگی من فلان چیز لازم دارم.هر کی برام پیدا کنه و بیاره برام این قدر بهش طلا میدم.من خودم بار ها این کارو کردم
ا پس باحاله ... ببینم این بازی چقدر rpg اش کامله ؟ مثلا اگه غذا نخوری میمیری یا نه ؟نقل قول:
ولی چه کارا می شه کرد ها این wow رو می دادن من می ساختم چی می ساختم
مثلا فکر کن
تو بازی عین واقعی اگه غذا نخوری میمیری یا مثلا می تونی کشاورزی کنی تا غذا بدست بیاری یا بقیه رو بزاری سر کار تو مزرعت کار کنن این کوئست بازی مسخرست یا مثلا سرباز شی به مرور فرمانده شی و یه سری که میان سرباز شن بیان زیر دست تو ... اصلا تو wow میشه مثلا با آدم ها بری کشور orc ها رو بگیری ؟ چی می شداااا
راستی اینم کوئست داره ؟
کوئیست داره لگ نداره.ولی مثل wow نیست.بازیش فقط جنگه.حالا بعضی وقت ها من جکو جونو میکشم بهم گل میده میرم به د خ ت ر ا میدم.نقل قول:
هر چقدر بمیری اشکال نداره ولی امتیاز منفی داره
اینی که تو میگی دیگه اسمش بازی نیست.میشه واقعیت.هنوز صنعت بازی سازی اینقدر پیشرفت نکرده که همچین بازیهایی تولید کنه.اگر هم یه روز بسازن مطمئن باش شارژ ماهیانش اینقدر گرونه که ما نتونیم بازی کنیم.نقل قول:
یه چیزی من شنیدم بازی های rpg ژاپنی سبک انیمه خیلی پیشرفتن و آنلاینشم هم هست فکر کنم شاید یه چیزی تو این مایه ها وجود داشته باشهنقل قول:
کسی جیزی می شناسه ؟؟؟