زیادم مشکل نداره :دینقل قول:
دردسرش یه تیتل آپدیت + بازی کردن یه سری از بازیها از روی دیسک ( تو هارد باشه مشکلــی که من داشتم پیش میاد : دی disk athurize و این بحثا :/ . )
بــرا کینکت که خــیلی بهتر شده ! .:40:
زیادم مشکل نداره :دینقل قول:
دردسرش یه تیتل آپدیت + بازی کردن یه سری از بازیها از روی دیسک ( تو هارد باشه مشکلــی که من داشتم پیش میاد : دی disk athurize و این بحثا :/ . )
بــرا کینکت که خــیلی بهتر شده ! .:40:
خوب چه کارهایی؟دقیقا بگونقل قول:
----------------------------------------------
آخه میدونی چیه برا بعضی ها با این کار ها هم مشکل دار میشه.کلا اوضاعیه برای بعضی ها با یه سری کارهای کوچیک میشه.برای یعضی ها هم که اوضاعیه:دینقل قول:
احتمالاً بازی اصلی اجرا میکنه و کپی هارو اجرا نمیکنه ؟!نقل قول:
اگه اینطوریه که LT پریده باید ببرید براتون LT+2 بزنن تا درست شه ! .
منظورم از کارها اجرای بازی. همه ی بازی هارو به شکل فیلم باز میکنه.رفتم بدم درستش کنن گفتن 150 تومان پول میگیرن.چه خبره؟؟؟.کمک کنید.من نمیدونم l2t+ چیه و چجوری نصب میشه
ببین شما گفتی آبدیت کردی بهتر شده وضعش ولی بازم خیلی کار هارو انجام نمیدهنقل قول:
دقیقا چه کارهاری رو انجام نمیده اونارو بگو؟
حالا باید فعلا دقیق بدونیم چه کارهایی رو کنسولت انجام نمیده خواهشا بگو:
بعد اون معلوم میشه که باlt+2حل میشه یا نه
فقط بازی رو اجرا نمیکنه و وقتی میخوام برم xbox live نمیتونه به نت وصل بشه.بازی هایی که قبلا رو هاردم ریختم رو هم میگه دیسک ارجینال نیست
ببین تنها مشکل شما اینه که فریمویرتون فلش شده به استوک و برای اینکه درستش کنید بایدlt+2بریزد کار این هم150تومن نیست.با 30تومن اینا حله.نقل قول:
شما مدل درایوت و کنسولت چیه؟
xbox elite
دوست عزیز من میخوام آموزش مربوطه رو ارایه بکنم که توش نحوه ریختنlt+2هست و برای این باید مدل درایوتون رو هم بگید.نقل قول:
البته بیرون هم این کارو میکنن ولی نباید30بیشتر بگیرن.ببرش پیش یه آدم مطمین
از کجا باید بفهمم مدل درایوم چیه؟اگه خودم بخوام درستش کنم ممکنه بد تر بشه؟اگه بد تر بشه میشه باز با همون 30 تومان درستش کرد؟