جواب ندارم.تذكر دارم.3-4 رنگ داره ولي فقط سفيد و مشكي تو دنيا داره فروش ميره:18:.بنفش بزودي در فرانسه و...... .نقل قول:
Printable View
جواب ندارم.تذكر دارم.3-4 رنگ داره ولي فقط سفيد و مشكي تو دنيا داره فروش ميره:18:.بنفش بزودي در فرانسه و...... .نقل قول:
هورا نصب كردم.اره تو خودت ميتوني فقط به error كه ميده توجه كن.حله همه بچه ها استادند.
با برنامه Microsoft ActiveSync کلی برنامه و بازی روش نصب کردم نمیدونم چرا الان 1 ساعته میگه نمیتونه وصل بشه تو قسمت پورتها هم نوشته COM1 و COM7 در دسترسه ولی باز اررور میده؟
یک Item جدید برای امنیا
امروز یک آیتم جدید برای امنیا پیدا کردم که به نظرم جالب اومد ، چون خیلی سریعه و سرعتش آدمو شگفت زده می کنه.
اینم چند تا اسکرین شات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته :
باید روی خود گوشی نصب بشه (نه حافظه جانبی)
بعد از نصب برید به قسمت Items در قسمت Today بروید و تیک TochFlo یا Samsung widget یا هر چیز دیگرو بردارید و فقط Pointui Home 2 رو تیک بزنید تا فعال بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبیشم اینه که در حالت لند اسکیپ هم به خوبی کار می کنه.
لینک دانلود برای امنیا :
[HTML]http://downloads.pointui.com/public/home2/cabs/free/Pointui.Home2.QVGA.WQVGA.Free.Latest.cab[/HTML]
نقل قول:
سلام فتتحه گوشی من خونده شد .... اون کارایی که گفتین رو کردم الان هیچ چیز کار نمی کنه ... چه خاکی تو سرم بریزم
یکی کمکم کنه گوشیم به کلی نابود شد هیچ چیزی کار نمی کنه
آخه شماها چرا به توصیه بقیه گوش نمیکنید. امنیا هم رام و سخت افزار ضعیفی داره و هر چیزی پیدا کردید روش نصب نکنید. اون از آپدیت کردن و مدن چیپستش در قسمت بوت و این هم از نصب نرم افزار روی رام گوشی. با کوچکترین کاری که انجام میدید ممکنه گوشی دیگه اون گوشی قدیم نباشه.
حالا لطفا راه حل بدین ... بابا من تازه 4 روزه این گوشی رو خریدم این نرم افزار هم ماشالله کار خودش رو کردنقل قول:
یکم توضیح بده لطفا . یعنی چی ضعیفه؟ من میخوام همین هفته بخرم اگه ضعیفه یه فکر دیگه کنم.:18:نقل قول:
والا اگه فهمیدی این حرف یعنی چی ، واسه ما هم بگو...نقل قول:
بنده تاحالا هر چی که بگی روش نصب کردم ، از انواع رامها گرفته ، تا تاچ فلو و انواع فارسی سازا و عربایزرها و ویندوز موبایل 6.5 و ...
هیچ مشکلیم تاحالا برام پیش نیومده...
دوست من این رام نیست که ضعیفه ، بعضی دوستانن که توی کار کردن با گوشی یکم ضعیفن ، گوشیهای ویندوز موبایل گوشیهای حساسی هستن ، هرکسی نمی تونه به راحتی باهاشون کار کنه ، چون سیستم عامل حساسی دارن ، با یک اشتباه ممکنه مشکل پیدا کنه.
تازه این مشکلم راه حلش فقط یه بک آپه.
بارها گفتم قبل از هر کاری یه بک آپ بگیرید ، اگر بعد از هر کاری مشکلی پیدا کرد ، کافیه یه هارد ریست کنید و ریستور کنید ، تمام شد و رفت...
همون دوستمون هم که این همه ناله می کنه ، براش پیغام خصوصی هم دادم ، اینهمه نگرانی نداره ، یه هارد ریست کن و تمام شد و رفت...همه چیز می شه روز اول...
کافیه موقع روشن شدن ، اونجا که می نویسه omnia دکمه های قطع و وصل رو با هم نگه داری ، بعد که پیغام داد ، دکمه وصل رو بزن تا هارد ریست بشه و همه چیز برگرده به روز اول .
تا کاملاً به گوشی مسلط نشدید ، حتی یک برنامه کوچیکم روش نصب نکنید ، این مشکلاتم مختص امنیا نیست ، همه گوشیهای ویندوز موبایل از این مشکلات داره...
دوباره سلام از دست من عصبانی نشین .... هارد ریست کردم ... همه چیز درست شد فقط شماره هام پاک شدن که اونم تقصیره خودم بود ...... بازم مرسی