والا قیمتاش بستگی که مشخصات وی پی اس دارهنقل قول:
از حدود 15 تومن شروع میشه با بالا
البته قیمتی که گفتم حدودی هستا.ممکنه کمترش هم گیر بیاد
یه سرچی بکنید حتما پیدا میکنید
پیدا نکردید من خودم کسی رو بهتون معرفی میکنم
Printable View
والا قیمتاش بستگی که مشخصات وی پی اس دارهنقل قول:
از حدود 15 تومن شروع میشه با بالا
البته قیمتی که گفتم حدودی هستا.ممکنه کمترش هم گیر بیاد
یه سرچی بکنید حتما پیدا میکنید
پیدا نکردید من خودم کسی رو بهتون معرفی میکنم
دوست من تمام مشکلاتی که فرمودید برای اکثر شرکتا هست و این ربطی به داتک نداره.من خودم دل خوشی ندارم اما باید انصاف رو هم رعایت کرد.دانلود از رپید شیر و بقیه هاست ها توی این چند روزه اینطوری هست.حتی فرمت هایی مثه avi هم قیلتر هست.این دوران که بگذره دوباره همه چی به حالت عادی برمیگیرده تا اتفاقات بعدینقل قول:
بعدشم مشکل من با داتک اینکه از این شرکت ADSL دارم وگرنه تو تاپیک شاتل مینوشتم
فرقی هم برام نمیکنه که سرعت دانلود از رپیدکم شده یا از فلان
مهم برام اینکه الان من فقط میتونم از لینک مستقیم استفاده کنم .. حتی 4shared و depositfiles تا همین الان و هات فایل تا دیروز باز نمیشدن و نمیشن . مگا آپلود هم که فیل.تره
تورنت هم تعطیله
من نمیدنستم که شما دارید طعنه دار حرف میزنید و فکر میکردم که نمیدونید .به خاطر همین توضیح دادمنقل قول:
در ضمن من اگه ندونم که وی پی اس چیه و رایگان هست یا نیست که دیگه باید برم ... بزنم .. حرف من طعنه بود
دوست من شما اومدید و گفتید که نمیشه از رپیدشیر دانلود کرد منم صادقانه گفتم برای اینکار میشه از وی پی اس استفاده کرد که هم از شر سیستم قیلترینگ خلاص شد و هم به راحتی دانلود کرد.در ضمن من برای کارم از وی پی اس استفاده کردم.استفاده از این وسیله سودمند هم برای شما یه پیشنهاد بود و شمام میتونید استفاده نکنید.نقل قول:
روی صحبت من با اون دوستی بود که گفتن از VPS استفاده کن ...
حرف من اینه : برای چی باید دوبار پول بدم که بتونم از چیزی که قبلا پولش رو دادم استفاده کنم حکایت برای مردن هم باید رف تو صف شده کار ما
یه بار پول ADSL بده یه بار پول اکانت بده یه بار پول VPS بعد 2 روز دیگه پول HPC بده 3 روز دیگه پول WCN بده و ..
من با این حال که وی پی اس داشتم اما قدیما از خود رپیدشیر دانلود میکردم اما از وقتی که رپید این مسخره بازیها رو در آورده(مثلا اینکه در هر بار عمل دانلود رو قطع کنی 10% از فایلی که دانلود میکنی از حجمت کم میشه و یا استفاده از چند کانکشن باعث مصرف بیشتر ترافیک میشه و ...)دیدم که اگه فایلامو بکشم روی وی پی اس و از اونجا دانلود کنم این دردسر ها رو هم ندارم .ضمن اینکه در ساعات خوش رپیدشیر میتونم بدون اینکه خیلی از ترافیکم کم بشه تا 60 گیگ رو روی سرورم بیارم در صورتی که فقط 6 گیگ از ترافیکم کم بشه و این خودش خیلی عالیه
من دقیقا دارم پول ADSL و اکانت و وی پی اس میدم اما از اینکاری که میکنم خیلی راضیم.چون اولا به اینترنت بدون قیلترینگ دسترسی دارم ضمن اینکه با داشتن وی پی اس نه تنها از رپید بلکه از سایر هاست ها هم فایل به داخل سرورم منتقل و هرموقع دلم خواست دانلود میکنم بدون اینکه نگران باشم که ایا این فایل در حال حاضر از روی سرور اون هاست اصلی پاک شده یا نه
به هر حال میل با خودتونه و هرجور صلاح میدونید عمل کنید
موفق باشید
من به شما ایرادی نگرفتم ... بهرحال شما به دلیل مشغلتون از این سرویس استفاده میکنید .. من برای دانلود در حد همون 1-2 گیگ روزانه که دیگه نباید 6 جا پول بدم .. موضوع اصلی اینه که داتک تو همه چیز اوله ( فیلت.ر و کاهش حجم و محدودیتها و ... ) اما برای 2 زار توضیح دادن باید از هفت خوان رستم رد شد .نقل قول:
بهرحال ممنون که پیشنهاد دادید . متاسفانه موضوع بحث رو منحرف کردن و باعث این سوء تفاهم شد
چقدر خشن و عصبانی !نقل قول:
دوست عزیز میدونم که شما پیشکسوتی و احترامت جای خودهش و همچنان شما برای من محترمی و کمی رک و راحت حرف زدن دلیل بر بی احترامی نیست.
من هم نگفتم که راپید نیست ، درسته تاکید کردم مشکل از راپید نیست ولی دقت کنید گفتم که این مشکل فقط از داتک نیست بلکه کلیه شرکتها این مشکل را دارند. پس نسبت دزدی به این شرکت زدن به دلیل پایین اومدن سرعت دانلود از رپید شیر ادعایی است پوچ !
درسته که شما سرویس از داتک میگیری پس میای این تاپیک پس از کلمات به خوبی و دقیق استفاده کنید و فحشاتون را هم عموما بدید و نه فقط به این شرکت !
من هم من باب تاکید موکدات گفتم وگرنه میدونم که لینک مستقیم بسته باشه هیچ جا نمیشه رفت !
بنده هم توهینی به جنابعالی نکردم که بخوام چیزی به استادم یاد بدم ولی قبول کنید که طعنه و تیکه بودن لحنتون از خوندن پستهاتون مشخص نیست !
گفتم بنده چنین جسارتی نکردم که برای کسی تعیین تکلیف کنم سوءتفاهم ناشی از سوءبرداشت خودتون است.
من وقتی تلف نکردم از همین مباحثتهاست که خیلی یزها یاد گرفتم و از پذیرفتن اشتباهاتم هم هیچ ابایی ندارم.
شما هر طور راحتید جواب بدید ولی اگر از این رک تر میخواید بگید بنده در پی ام در خدمتتون هستم مفصلا! ولی بگم که من ذره ای حتی سر سوزن با شما خصومتی ندارم و هیچ کینه ای هم از شما ندارم فقط منباب انجمن بودن و گفتگو کردن جواب دادم که خب با سوءبرداشت نیتها به سوءنیت تعبیر شد.
به هر حال اگر جایی منظوز رابد رسوندم و یا به تعبیری به کسی توهین شد من همینجا معذرت خواهی میکنم.
قربانتان: مصطفی عشقی
سلام
سرعت دانلود از سایت adrive روی 2 کیلو ولی بقیه خوبن
واسه شما هم اینطوریه؟
طی 24 ساعت گذشته 3 بار با اینکه کانکشن وصل بود ولی یهو ارتباط با اینترنت قطع شد و فقط صفحه داتک باز شد...
adsl داره هاو ipw دارها این مشکل رو داشین؟یا فقط باسه انتن من است؟؟؟
برای منم ارتباط بهکل قطع شد وو چراغ Status روشن نمیشد که ظرف چند ساعت درست شدنقل قول:
سرعت دانلود شما با IDM داتک 128 چقدره؟ متوسط؟
فکر کنم بگی از چه سایتی با چه سرعتی می گیریم بپرسی درستر باشه چون دانلود منیجر ها به طور مستقیم تاثیر چندانی رو سرعت ندارننقل قول:
16 تا 20 .نقل قول:
واسه همه سايت ها همين سرعت رو دارم چه rapidshare و چه لينك مستقيم و ...
128 نامحدود