لطفاً بحث هدفون در چندین تاپیک مربوط به هدفون پیگیری بشه .. ممنونم.
Printable View
لطفاً بحث هدفون در چندین تاپیک مربوط به هدفون پیگیری بشه .. ممنونم.
مارک مارشال ME-08عالی هست با 1 سال گارانتی
سلام
لطفا یه پلیرخوب تا قیمت حدود 150 معرفی کنید
انتظاراتم هم ایناس
عمر باتری بالا
کیفیت صدای بسیار خوب
سایز کوچک (ضخامت کم) بزرگ یاشه اما نازک خوبه
صفحه لمسی هم داشته باشه خوبه
+D2 و S544 و Xfi2 رو دیدم
که برای دو مورد اول افزایش بودجه لازمه و کریتیو باتریش ضعیفه
+D2 هم یکم ضخامتش زیاده و طراحیش قوی نیست
Samsung YP-R1 , YP-P3 هم خوبن اما قیمت ندارم
پیشاپیش ممنون
تو این محدوده coown i7 رو میتونی مدنظر داشته بشی با حجم های 4 و 8 گیگ ...
کمی هم بودجت رو بالا ببری میتونی مدل های ایپاد نانو 8 گیگ و cowon i9 رو بگیری که مدل اپدیت شده i7 هست و امکاناتش بیشتر شده ...
ایپاد از نظر کیفیت صدا در مقابل cowon کم میاره (البته جدا از این اول هدفونت مهم هست!) ... مورد بعدی اینه که ایپاد از نظر کیفیت و امکانات کلی و اینترفیس و ... از اون دوتا خیلی بهتر هست ...
میشه بدونم این امکانات آیپاد که میگید بیشتره چیه؟
من چیز خاصی ندیدم
باتری نانو چندساعت موزیک داره؟
همينطوره دوست عزيز ولي من برتري در كيفيت صفحه اتاچ نسبت به امولد s9 يا j3 نميبينمنقل قول:
نقل قول:
دوست من بحث بین ایپاد نانو هست نسبت به دو مدل دیگه که معرفی کردم با توجه به بودجه دوستمون !!! ....
اما من برتری در کیفیت و حساسیت مولتی تاچ ایپاد تاچ رو نسبت به اون ها میبینم ! ...
در مورد نانو اینجا رو ببینید :
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4876006&postcount=2410
دوست عزيز همينطوره من هم منظورم در مقايسه صفحه ا تاچ و امولد s9 و j3 بود
در مورد حساسيت خوب به اقتضاي تاچ خازني بودن همينطوره برتري داره البته j3 هم تاچ خازني داره ولي احتمالا نه به حساسيت ا تاچ حرف شما رو تاييد ميكنم
در مورد كيفيت ساخت ورنگها وزاويه ديد باهاتون موافق نيستم صفحه s9 و j3 ضد خش هستند و در مورد كيفيت رنگها و زاويه ديد لازمه توي youtube يك سرچ بزنيد screan s9 vs i touch
بازم سلام به همگی
نظرتون راجع به Iriver چیه؟
مدل SPINN
مشخصات بالایی داره
میخواستم راجع به کیفیتش بدونم
من یه T7 شو داشتم بعداز یه مدت حس میکنم صداش کم شد
میخوام تجربه دوستان رو بدونم از لحاظ کیفیت صدا و ساخت و ...
مدل SPINN رو باهاش کار کردم مدل بدی نیست ... ولی از نظر کیفیت صدا و ... خوب بازم از COWON کم میاره ..
ضمن اینکه این مدل مثلا داره رو امکانات مانور میده و ... چون یه سری تم و بازی های خاص هم براش هست اگه به دنبال این چیزا هستی با بودجه بالا میتونی ای تاچ رو بگیری ...
در ضمن حساسیت تاچش قوی نیست و به اون صورت کار کردن با صفحش راحت نیست و حتما باید با دو دست کار کنی باهاش !...
....................................
در مورد ضدخش بود ای تاچ که این دیگه یه مورد مشخص و معروف هست ... صفحه ای تاچ و ایفون به شدت ضدخش هستن و واقعا یکی از نکات + شون هست دوست من چندین بار با صفحه افتاده زمین هیچ خشی نیوفتاده این تجربه خودم و نظر دیگران رو هم میتونید بپرسید ...