اینو راست گفتینقل قول:
منم باهات موافقم
Printable View
اینو راست گفتینقل قول:
منم باهات موافقم
والا چیزی که اینجا نوشته ربطی به بد بودن اندکاور نداره!نقل قول:
خیلی از شرکتها خصوصا تو آمریکا دارن تعدیل نیرو میکنن.از جمله شرکت یاهو!
در ضمن نوشته به صورت موقتی بسته شده و قرار با یک استودیو دیگه ادغام بشه و 3 ماه دیگه هم کارشو اغاز میکنه دوباره!
بازی نسبت به نسخه های قبلی خوبتر بود و این مهمترین چیزیه که یک نسخه جدید بهش نیاز داره
درسته بازی اونقدرا هم که ازش تعریف می کردن چیز جالبی از آب در نیومد ولی واقعا جذابیت های خاص خودش رو داشت مثلا وقتی گرافیک خود ماشین رو بالا می بری واقعا ماشین از پشت زیبا دیده میشه الته من امیدوارم این که گروه سازنده nfs منحل شده شایعه ای بیش نباشه چون سال بعدی منتظر یه nfs جدید هستم
سلام
آیا میشه ماشین رو تعمیر کرد؟
چه طوری؟
لطفآ کمی توضیح بدید
ماشین که خراب نمیشه توی این بازی که بخوای تعمیر کنی وقتی توتال میشی دوباره شروع می کنی اون مرحله رو توی پرو استریت وقتی ماشین صدمه میدید می تونستی با پرداخت مبلغ درست کنیش توی uc این مسئله نیستنقل قول:
با این کارت گرافیک خوبه اجرا میشه؟
ati 4830
حتما منظرشون Heat level هست.من که با سیو ادیتور میارمش رو 1:10:نقل قول:
خوب اگه ماشینتو از لحاظ قیافه دستکاری کنی هم درست میشه .نقل قول:
نوشته شده توسط electronic arts ea [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا رنگ بدنه رو عوض کن . :5:
بله همینطوره کلا داغون شدن ماشین به گونه ی که توی پرو استریت بود اینجا نیست. و شرایط فرق می کنهنقل قول:
با لامبورگینی با سرعت221mph میخوری به دیوار فقط کاپوت ماشین یه خورده شل میشهنقل قول:
بله همینطوره کلا داغون شدن ماشین به گونه ی که توی پرو استریت بود اینجا نیست. و شرایط فرق می کنه
البته توی pro street هم صحنه تصادف خیلی طبیعی طراحی شده بود به طوری که با کوچک ترین ضربه آسیب میدید