ممنونم. البته برنامه my phone خیلی خوبه ها فقط برای گوش جی 900 نمیدونم چرا اینجوریه البته Uiq های دیگه رو نمیدونم.نقل قول:
حالا این بنرامه که شما میگی رو میشه لینک بدی دانلود کنم ببینم چطور هست.
ممنونم :11:
Printable View
ممنونم. البته برنامه my phone خیلی خوبه ها فقط برای گوش جی 900 نمیدونم چرا اینجوریه البته Uiq های دیگه رو نمیدونم.نقل قول:
حالا این بنرامه که شما میگی رو میشه لینک بدی دانلود کنم ببینم چطور هست.
ممنونم :11:
من خودم با این my phone ex بکاپ sms نگرفتم.نمیدون چجوریه.ولی یادمه یه نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت.
برنامه sms & mms diary بسیار عالی هست:
پست 11 تاپیک رو دانلود کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=271985
ممنون . درست شدنقل قول:
دوستان میگم که g900 این امکان رو داره که بعضی از پوشه هاشو مخفی کنیم یا روش پسورد بذاریم؟یا باید یه برنامه بریزیم روش؟اصلا همچین برنامه ایی هست؟
ممنون
X-Plore رو اجرا کن بعد برو رو اون فولدری که می خواهی واستا بعد دکمه ی 6 رو بزن و تیک System و Hidden رو بزن مخفی میشهنقل قول:
دوستان میگم که g900 این امکان رو داره که بعضی از پوشه هاشو مخفی کنیم یا روش پسورد بذاریم؟یا باید یه برنامه بریزیم روش؟اصلا همچین برنامه ایی هست؟
ممنون
براي پسوورد گذاشتن هم ميتوني از برنامه ي Advanced Device Loke استفاده كني.
موفق باشي.
اقا من این نرم افزار رو نصب کردم حال که اجراش میکنم یه خطا میده بعد باز نمیشه. Dump file created اشکال چیه؟؟؟نقل قول:
نمیدونم والا.مشکلی نداشت که.
بچه ها میگم که من احساس میکنم صدای موبایلم خش خش پیدا کرده....یعنی وقتی زیادش میکنم خش خش میکنه...به نظرتون مال این نیست که زیاد انداختمش زمین؟بعد به نظرتون با آی یا هک ممکنه بهتر بشه؟
راستی من لبه ی صفحه ب موبایلم یکم بازه....فکر کنم از همونجاس که خاک میره زیرش....آخه با لبه ی کاغذ یه کم گرفتم زیرش کللیییییییییی خاک اومد بیرون...:27:
آقا موقع صحبت کردن یهو فشار میاد به صفحه یه بار رفت رو اسپیکر صفحه قفل نمیشه.
یه مشکل دیگه که دارم گوشی رو به کابل وصل میکنم سا کامپیوتر من درسته ولی وقتی گوشی رو از کابل جدا میکنم ساعتش 1 ساعت به جلو میره البته همیشه هم اینجوری نمیشه نمیدونم چه موقع هایی میشه .