بله اون جیمز وودز بود و اون پلیسه هم ری لیوتتا بود !!! فکر کنم نقشای کوتاهی بازی کردن ، چون اسمشون رو توی اسمای اصلی ننوشته :10:نقل قول:
بله اون جیمز وودز بود و اون پلیسه هم ری لیوتتا بود !!! فکر کنم نقشای کوتاهی بازی کردن ، چون اسمشون رو توی اسمای اصلی ننوشته :10:نقل قول:
John Q رو ندیدم.
"جی بونگ پابرهنه" در حد فیلمهایی که از سینما 4 پخش میشه ،فیلم خوبی بود.نمره 6.5 بهش میدم.
" ساتسی" .نمره:7
برادران سیما در بعضی از قسمتهای فیلم "ساتسی" خلاقیت به خرج میدادند و آهنگای yanni رو قاطی فیلم میکردن.
BareFoot GiBONG : از 10 : 7نقل قول:
Tsotsi : از 10 : 8.4
واقعا مزخرفه این نقدهای صدفیلم ، این خانم چیستا یثربی اومد کل فیلم رو لو داد بعدش رفت. به نظر شما چرا به فیلم آهنگ اضافه میکنن؟؟؟ اونم یانی ، اونم برای موقعی که طرف میخواد بره دزدی :13:
آره ... توی تیتراژ آخر فیلم هم اسم جیمز وودز دهم دوازدهم بود ...نقل قول:
البته اسم دنزل هم دوم بود . متوجه نشدم اسم اول مال کی بود .
نقل قول:
فیلم 5شنبه شب شبکه سه چی بود ؟ ساعت 8 گذاشت .
اونم اون اواخرش که من دیدم ، روی قسمتهای تقریبا عاشقانه ش
آهنگای یانی رو گذاشته بودن ... !
این روزا یانی توی تی وی ما پرکار شده !
من واقعا مخالف نقد قبل فیلم هستم . نمیدونم این دیگه چه صیغه ای ـه .نقل قول:
تموم فیلم لو میدن . نکاتی که درکش موقع دیدن فیلم میچسبه رو همه شو
میگن .
بابا یکی نیست بگه نقد باید بعد از فیلم باشه . اگرم میخواد قبل فیلم باشه ،
لا اقل یه کم امانت داری کنن و موضوع و ته فیلم رو لو ندن .
یا حق
:40:
جان کیوو قشنگ بود البته چون قبلا بالیوودی ها عزیز طبق عادت مضخرفشون یه بازسازی ازش کرده بودن و من اونو دیده بودم کمی جذابیتش برام کم شده بود ...
فیلم سینما چهار رو 30 دقیقه اولشو دیدم ... از اون فیلم های ساده ی خوشگل و با حال بود ... چقدر مادره و پسره قشنگ بازی کرده بودن ... اگر مثل من ندیدید تکرارشو از دست ندید ...
سلام.
من دیشب نشتم 5 دقیقه ی اول تاتسی رو دیدم .
میخواستم ببینم چجوری سانسور میکنند !
بله دیگه جدا از آهنگهایی که اضافه کردند اون دعوای توی کافه رو اصلا نشون ندادند چجوری شروع میشه و ادامش رو نشون ندادند که یک زن میاد حرفهایی میزنه و خیلی جاها هم یک چیز هایی خودشون اضافه کردند .
ذر فيلم "جان كيو" Laura Harring بازي ميكرد. بازيگر نقش اصلي فيلم"مالهالند درايو"
در "جان كيو" اصلا ديده نشد! فقط يك صحنه گذرا توي دادگاه!
فردا سینما ماوراء نمیده به جاش برنامه ی " سینما اقتباس " پخش میشه که قبلا بحثش شده بود . نمی دونم جریان چیه ... فکر کنم تا وقتی سری جدید سینما ماوراء اماده بشه به جاش سینما اقتباس میده !
منبع : ( سایت شبکه ی چهار )
معرفی کنیم یا نه ؟
معرفی می کنیم .
سینما اقتباس این هفته :
نیکلاس نیکلبی " Nicholas Nickleby "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Douglas McGrath
با بازی
Stella Gonet ، Andrew Havill ، Charlie Hunnam
محصول 2002 " امریکا ، انگلیس ، المان و هلند "
مدت زمان : 132 دقیقه ...
IMDB Rating: 7.3/10
خلاصه ی فیلم :
نیکلاس نیکلبی نوزده ساله پس از مرگ غیر منتظره پدرش رئیس خانواده می شود نگهداری از مادرو خواهرش" کیت" زمانی به مسوولیت بزرگتری مبدل می شود که پی می برد پدرش دارایی خانواده را بر اثر توصیه بدی که برای سرمایه گذاری به او شده به باد داده است بدون آنکه یک شیلینگ به نامش باشد نیکلاس به عموی ثروتمند اما سنگدلش رالف روی می آورد تا از او کمک بگیرد و به جای کمک عمو، رالف پیشنهاد می کند که برای هر سه نفرشان کاری پیدا کند نیکلاس در یک مدرسه برای کودکان فقر و بینوا که ویکفورد اسکونیزر و همسرش اداره اش می کنند آموزگار می شود و می بیند که آنها چگونه با سنگدلی و بی رحمی وظیفه خود را انجام می دهند وقتی که ویکفورد بی دلیل اسمایک دانش آموز ضعیف و محجوب را کتک می زند نیکلاس می بیند که دیگر به اندازه کافی تحمل کرده بنابراین اسمایک را برمیدارد و پیاده میگریزد....
سلام سعید جان.
میشه دقیق بگی زمان پخش این فیلم چه روزی و چه ساعتی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکشنبه ها - 20:30نقل قول:
میشه دقیق بگی زمان پخش این فیلم چه روزی و چه ساعتی؟؟؟؟
گفته میشد که اجرای برنامه احتمالا با آقای "ناصر طهماسب" (دوبلور) هست.