سلامنقل قول:
خواهش ميكنم
چيزي كه در اولين وهله به ذهنم ميخوره اينه كه اون جداول رو كپي كني زير همديگه توي اكسل و يه باره از اونجا درستشون كني و بعد انتقال بدي دوباره تو ورد
Printable View
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم
چيزي كه در اولين وهله به ذهنم ميخوره اينه كه اون جداول رو كپي كني زير همديگه توي اكسل و يه باره از اونجا درستشون كني و بعد انتقال بدي دوباره تو ورد
نقل قول:
با سلام و تشكر
در اكسل!
اصلا حرفش رو نزن همه چيز را بر هم مي زند اصلا خودم هم سر در نمي آورم اين كدام اطلاعات است بعضي ستون ها
را جلو هم مي آورد بعضي ستونها را زير هم مي آورد بعضي حرفها را نمي تواند بخواند علامت ؟ مي گذارد
با تشكر
سلامنقل قول:
به غير از اين راه ديگه اي كه ساده باشه وجود نداره و به ذهن من نميخوره
چندتايي جدول هست كه ميخواي اين كارو باهاش بكني
دوست داشتي فايلت رو آپ كن و لينك بده تا ببينم ميشه كاري روش كرد يا نه
اگه تو اكسل به هم مي ريزه مي توني همه جدول ها رو به هم بچسبوني و بعد، يكجا Copy/Paste كني توي اكسس. خودم امتحان كردم. اينطوري ديگه به هم نمي ريزه. فقط بايد Copy/Paste به اكسس رو بلد باشي.نقل قول:
يه كار ديگه هم ميشه كرد:
همه جدول ها رو به هم بچسبون، تا تبديل بشه به يك جدول كامل كه N رديف و M ستون داره.
حالا يه جدول جديد با N رديف و M ستون بكش و داده ها رو از جدول قبلي Copy/Paste كن توي جدول جديد. اين هم جواب ميده. امتحان كردم. فقط بايد درست انجام بدي.
نقل قول:
با سلام
من اكسس اصلا بلد نيستم
در ضمن اين كار را كه شما گفتيد انجام دادم يعني
همه جدول هارو به هم بچسبون، تا تبديل بشه به يك جدول كامل كه N رديف و M ستون داره.
حالايه جدول جديد با N رديف و M ستون بكش و داده ها رو از جدول قبلي Copy/Paste كن تويجدول جديد.
ولي جدول را در ست بالاي جدول جديد قرار داد و مطالب را در سلولهاي جدول جديد وارد نكرد
خواهش مي كنم كمكم كنيد دارم كلافه مي شوم
واي كه چه مي شد اگر اكسس بلد بودم
با تشكر
سلامنقل قول:
غصه بلد نبودن اكسس رو نخور
چون اينكار هيچ ربطي به بلد بودن اون نداره
گفتم فايلت رو يه جايي آپلود كن و لينكش رو بذار تا ببينيم چيه
مطمئن باش براجتي قابل حله
نقل قول:
با سلام
نمي شود همين جوري بدون ديدن فايل مشكلم را حل كنيد آخه فايلم خيلي دربو داغونه
خيلي تشكر مي كنم
سلامنقل قول:
من و دوستان اين تاپيك همه كمك كرديم كه اول بدون فرستادن فايلت بتوني مشكلت رو حل كني ولي خب مي بيني كه به دلايل مختلف هنوز نشده
شما بايد ورد را وارد باشي تا بتوني اون مشكل رو براحتي حل كني
بازم تلاش كن و از طريق پاك كردن فاصله ها اونا رو بچسبون به همديگه و بعد بالاي ستون اول كليك كن تا كل ستون انتخاب بشه و بعد روي انتخابت كليك راست بكن و Table Properties رو بزن و بعد از زبانه Column عدد مربوط به عرض ستون رو مثلا بده 4 يا 65 سانت يا هرچي ميخواي و بقيه رو هم همينطوري
ببين درست ميشه
درود
عرض ادب و خسته نباشی خدمت دوستان قدیمی که هنوز در این تاپیک زحمت می کشند، مدتی نبودم و چند سوال داشتم که امیدوارم در اینجا جواب را بگیرم.
سوال من در ورد 2007 است. در سربرگ Review گزینه Compare (مقایسه) وجود دارد که دو گزینه دارد، گزینه اول دو سند را با توجه به تغییرات و تفاوتی که بین دو فایل وجود دارد قیاس می کند و تغییرات را نشان می دهد. حالا می خواهم دو سند را مقایسه کنم و تغییراتی که در یکی ایجاد کردم طور سریع و خودکار به دیگری انتقال دهم. بخاطر حجم بالای نوشته و مطالب نمی خواهم با کپی و چسباندن انتقال دهم. حالا این گزینه قادر به انجام این کار هست ؟ اگر می تواند چطور انجام دهم، چون هر چقدر امتحان کردم نشد. اگر می شود منتظر پاسخ دوستان هستم.
با سپاس فراوان
بدرود
نقل قول:
با سلام
من خيلي از توجه شما و صرف وقت براي مشكلم تشكر مي كنم تا حالا هم درسته كه مشكلم حل نشده ولي از راهنمايي هايي كه عزيزان كرده اند ايده زياد گرفته ام
نه با اين روش هم كه گفتيد درست نشد با اينكه جدول به يك جدول واحد تبديل شده ولي وقتي مي گويم براي ستون اول اين اندازه را در نظر بگير تنها براي ستوني اين اندازه را اعمال مي كند كه در قديم يك جدول مجزا بود
باز هم تشكر مي كنم