-
روني: آماده گلزني به منچسترسيتي هستم
خبرگزاري فارس: بازيكن خط حمله تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: براي گلزني به منچسترسيتي آماده هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گاردين، وين روني اظهار داشت: در صورتي كه در تركيب بازي مقابل منچسترسيتي قرار بگيرم، با تمام قوا در پي گلزني هستم. دوست دارم همانند بازي رفت گلزني كنم.
تيم منچستريونايتد فردا (يكشنبه) در رقابت هاي هفته سيوششم ليگ برتر در ورزشگاه اولدترافورد در دربي سنتي با رقيب همشهري، ميزبان منچسترسيتي است.
يونايتدي ها در ديدار رفت با تك گل وين روني حريف خود را شكست دادند.
-
10 عکس العمل برتر فان در سار در تیم ملی هلند :
کد:
http://www.kalam.tv/fa/video/4988/index.html
-
-
-
منچستر یونایتد 2
منچستر سیتی 0
گلها رونالدو 18 و کارلوس توز 45
برد داربی شهر منچستر و نزدیک شدن زیاد به قهرمانی رو تبریک میگم
-
/ليگ برتر فوتبال انگليس/
شصت و يكمين پيروزي يونايتد در داربي منچستر
منچستر يونايتد داربي اين شهر را به سود خود به پايان رساند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه هفته 36 رقابت هاي ليگ برتر انگليس منچستريونايتد، مدافع عنوان قهرماني ميزبان تيم همشهري اش بود. در اين ديدار كه يكصد و پنجاهمين داربي شهر منچستر بود، شاگردان سر آلكس فرگوسن توانستند با گل هاي كريستيانو رونالدو (18) و كارلوس توس (45) توانستند، فيروزه اي پوشان را شكست داده و بار ديگر صدر جدول را از ليورپول پس بگيرند.
شياطين سرخ با اين برد 83 امتيازي شدند و با يك بازي كمتر نسبت به ليورپول در مكان نخست جدول رقابت هاي ليگ برتر انگليس جاي گرفتند. ليورپول هم با 80 امتياز از 36 بازي در مكان دوم حضور دارد.
ديگر بازي عصر يكشنبه را هم تيم هاي همشهري آرسنال و چلسي انجام خواهند داد.
اين هفته از رقابت ها عصر دوشنبه با ديدار نيوكاسل - ميدلزبورو به پايان مي رسد.
-
فقط یک قدم مونده تا قهرمانی
واقعا این روزا منچستر فوق العادست کاشکی فینال همین هفته بود!!!!!!!
-
اون یه بازی عقب افتاده منچستر کی برگزار میشه؟
-
همین چهار شنبه با ویگان (تو زمین حریف)
-
اوه! بازی خیلی آسونیه که! ویگان هیچ وقت مقابل منچستر حرفی برای گفتن نداشته و نداره حتی تو زمین خودش؛ از همین حالا بایستی سه امتیاز این بازی رو به حساب "من یو" واریز کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از: Soccerway.com