-
گوارديولا: ميدان خوبي براي امتحان جوانان بود
خبرگزاري فارس: سرمربي جوان بارسلونا پيروزي برابر باسل سوئيس را به هواداران تيمش تقديم كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پپ گورديولا گفت: ميدان خوبي براي امتحان جوانان بود. ما با پيروزي برابر باسل سوئيس يك گام بلند ديگر براي صعود به مرحله حذفي برداشتيم.
وي افزود: اين پيروزي ارزشمند و پر گل را به هواداران بارسلونا تقديم مي كنم و اميدوارم در بازي هاي آينده نيز موفق عمل كنيم تا اين هواداران از ما راضي باشند.
سرمربي بارسلونا خاطر نشان ساخت: نگاه اصلي بارسل با تمام اهميتي كه ليگ قهرمانان دارد به لاليگا است و هدف اصلي ما پس از 3 سال ناكامي، قهرماني در لاليگا خواهد بود.
بارسلونا در خانه باسل سوئيس به پيروزي 5 بر صفر دست پيدا كرد.
-
9 امتياز براي بارسا در ليگ قهرمانان اروپا
گوارديولا: نتيجه حق را به مربي ميدهد
بارسلونا با پيروزي درخشان برابر بازل سوييس توانست از صدرنشينياش در جدول گروه C رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا دفاع كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آبي - اناريها چهارشنبه شب با 5 گل ليونل مسي، سرگي بوسكت، بويان كركيچ (2 بار) و ژاوي هرناندس بازل را در برابر تماشاگران خودياش شكست دادند، تا از موقعيت مناسبي براي حضور در مرحله ي يك هشتم نهايي اين رقابتها برخوردار باشند.
جوزپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا در پايان بازي گفت: در اين بازي بدون ترديد بهتر از بازل بازي كرديم، هر چند قهرمان سوئييس تيم بدي نيست. بديهي است كه به لطف دو گل زودهنگام كار براي ما راحتتر شد. اين طور شد، چون تيم من از همان شروع بازي نهايت تلاش خود را به كار گرفت.
ارائه ي نهايت توان همچنين تنها امكاني است كه بتوان به حريف به طور شايسته احترام گذاشت.
سرمربي بارسلونا ادامه داد: ميخواستيم توپ را به گردش در بياوريم و از پس اين كار هم برآمديم. اجازه نداريم از پيروزيهاي پر گل دچار تشويش بشويم. بايد همچنان خوب بازي كنيم. در اين بازي پيروزي مهمي براي آينده به دست آورديم.
گوارديولا درباره ي "بويان كركيچ" مهاجم جوانش گفت: داشتن بازيكناني همانند بويان كركيچ كه در اين بازي 2 بار هم گلزني كرد، بدون شك چيزي كمياب و گرانبها است. با اين همه تمام بازيكنان ديگري كه براي بارسلونا بازي ميكنند، هم براي من گرانبها هستند. بويان شايستگي بازي از ابتداي مسابقه را داشت چرا كه در حال حاضر بسيار خوب كار ميكند و در فرم خوبي هم به سر ميبرد.
گوارديولا ادامه داد: بارها با اين پرسش رو به رو شدهام كه آيا سيستم چرخشي را كه به كار ميبرم خوب است يا نه. من هم ميگويم نتيجه همواره به مربي حق ميدهد. هرگز بازيكني را كه به طور كامل مورد اعتماد من نيست، به كار نميگيرم.
-
یفرن چندین پیشنهاد از باشگاه های مختلف دریافت کرد.
به نقل از روزنامه ی اسپورت، چندین باشگاه به بازیکن اسپانیایی و 20 ساله ی بارسا ب، ابراز علاقه کرده اند.
از جمله باشگاه ها می توان به سلتیک اسکاتلند اشاره کرد که قصد دارد مانند مارک کروساس، یفرن را به طور قرضی به خدمت بگیرند، اما به نظر می رسد مسئولان باشگاه منتظر پیشنهاد های جدی تری هستند.
باشگاه های دیگر ایتالیایی مانند فیورنتینا و سینا بازی های یفرن را دنبال می کنند و علاقه مند به خرید وی هستند.
-
توره: «من در بارسا راحت هستم!»
به گزارش بارسابست، به نقل از Africa News، ستاره خط میانی بارسلونا و ساحل عاجی تنومند، در گفتگویی آشکار کرد، که به هیچ عنوان علاقه ای به بازی در یووه نداشته و در بارسلونا احساس راحتی می کند!
توره در چند ماه اخیر، به جدیت تمام در مسیر انتقال به تورین قرار گرفته است، اما حالا فاش سازی کرد، که این ها همه مربوط به رسانه ها می شوند!
وی در این باره توضیح داد: «نمونه های بسیاری از چنین مواردی در چند سال اخیر، دیده شده است. من نمی توانم دقیقه به دقیقه نوشته های روزنامه ها را تکذیب نمایم، زیرا یک بازیکن حرفه ای بوده و قصد دارم، بدون حاشیه بازی کنم.»
توره در ادامه گفت: «این درست است که ابتدا از عدم اعتماد مربی به خود ناراحت بودم، اما می دانم، که این اعتماد بازمی گردد و اکنون فرصت مناسبی است، که خیال همه راحت کنم. من در بارسا راحت هستم.»
-
عجب خبری :دی
دانش آموز مغربي به علت مقايسه پادشاه مغرب با تيم بارسلونا به زندان محکوم شد
يک دانش آموز مغربي به علت مقايسه ملک محمد ششم پادشاه مغرب با باشگاه فوتبال بارسلونا اسپانيا به هجده ماه زندان محکوم شد.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره ياسين بلعسل هجده ساله شعارهاي پرچم کشورش را هنگام نوشتن بر روي تخته سياه مدرسه خود در روستاي إيت اورير نزديک شهر مراکش کمي تغيير داد و بجاي سه کلمه الله ،وطن ،پادشاه " الله ،وطن ،بارسلونا "را نوشت . اين اقدام وي خشم مدير مدرسه را برانگيخت و به پليس اطلاع داد.اين دانش آموز سرانجام با حکم دادگاه به هجده ماه زندان محکوم شد و به زنداني که دهها مجرم در ان زنداني هستند افتاد ،با اين حکم وي در امتحانات آخر سال نمي تواند حضور يابد .اين مساله خشم گروههاي حقوق بشر را در مغرب برانگيخت و اين گروهها نامه هايي به وزير دادگستري اين کشور نوشتند؛ برخي نيز از باشگاه بارسلونا خواست براي حمايت از اين دانش آموز هوادار اين باشگاه دخالت کند.
-
بازی امشب بارسا و شبکه های پخش کننده آن
-
زیرنویس کرد که شبکه سه هم نشون میده
-
/مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا/
مسي: بايد به كركيچ ميدان بيشتري داده شود
خبرگزاري فارس: مهاجم جوان بارسلونا از نيمكت نشيني همتاي اسپانيايي خود در بازي هاي مهم انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ليونل مسي گل زن آرژانتيني بارسلونا گفت: كركيچ در معدود فرصت هايي كه پيدا مي كند فوق العاده ظاهر مي شود. از ديد من بايد به وي ميدان بيشتري داده شود، چراكه گلزن خوبي است و مي تواند مثل من ساختار مدافعين هر حريفي را به هم بريزد.
مسي خاطر نشان ساخت: بارسلونا چشم به لاليگا، ليگ قهرمانان اروپا و كوپا دل ري دوخته و هر 3 جام را مي خواهد.
بارسلونا در خانه باسل سوئيس به پيروزي 5 بر صفر دست پيدا كرد.
-
دمش گرم
تا الان 4 تا زديم
-
این بارسا چه کرده !
داره مثل فصل 2004 میشه. 5 تا 5 تا میزنه.
البته الان دو سه بازیه همه گلاشو نیمه اول میزنه.
امیدوارم فقط مصدوم و ... نیاره.
viva barca